.

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΤΑ STRESS TESTS ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ !!!


ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!


Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ !!!

ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΟΛΑΡΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Επικήρυξαν με 1.000.000 ευρώ τον Παλαιοκώστα : Χρηματική αμοιβή ύψους 1.000.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες !!!

Χρηματική αμοιβή ύψους 1.000.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και σύλληψη του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα, προκηρύχθηκε με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή και Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.



Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΑΚΟΜΗ 39 ΑΚΙΝΗΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Από τους 41 πλειστηριασμούς που είχαν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ μέχρι τις 4 Απριλίου, οι 39 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή.

Σύμφωνα με τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, από τους υπόλοιπους δύο, ο ένας ανεστάλη και θα επαναληφθεί και ο άλλος κηρύχθηκε άγονος αφού δεν υπήρξε συμμετοχή πλειοδοτών.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ;;;

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ+ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ALL INCLUSIVE ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ας αφήσουν λοιπόν οι εμπλεκόμενοι φορείς τα πανηγύρια και τα ρεκόρ, και να επικεντρωθούν στην ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και στα «μελανά» του σημεία...



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΕΧΡΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΠΕΡΣΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ !!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Από τσιγάρα και χρήματα έως όπλα, διαμάντια, χέλια και… κροκόδειλοι (!) δεσμεύτηκαν στα τελωνεία της χώρας πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων & Ε.Φ.Κ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).




Οι σημαντικότερες υποθέσεις είναι οι εξής:

KAΠΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

• Το Γ’ Τελωνείο Πειραιά κατέσχεσε συνολικά 51.280.000 τεμάχια τσιγάρα.

• Το Α’ Τελωνείο Θεσσαλονίκης κατέσχεσε συνολικά 47.877.600 τεμάχια τσιγάρα.

• Το Τελωνείο Ηγουμενίτσας κατέσχεσε 7.496.400 τεμάχια τσιγάρα.

Το συνολικό ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις ανέρχεται στο ποσό των 81.835.712,60 ευρώ.

ΕΙΔΗ CITES:

• Η ΕΛ.Υ.Τ. Αττικής σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία κατέσχεσε, από αποθήκη ευρωπαϊκής επιχείρησης στο Κορωπί, ποσότητα 400 κιλών γόνων χελιών του είδους Anguilla Anguilla.


ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΑΡΧΕΣ ΜΑΪΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ DOBANK !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




2 δις ευρώ κόκκινα δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ιταλική doBank

Προ των πυλών βρίσκεται το πρώτο μαζικό "συγύρισμα" δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν κοινά οι τράπεζες και δεν εξυπηρετούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, στις αρχές Μαΐου οι τράπεζες υπογράφουν τη βασική συμφωνία διαχείρισης (SLA) με την ιταλική doBank για τη μεταβίβαση δανείων, ύψους 2 δισ. ευρώ. Όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση των τραπεζών τις προηγούμενες ημέρες, η μεταφορά των δανείων στην πλατφόρμα της doBank θα γίνει έως τον Ιούλιο προκειμένου σε σύντομο χρόνο να αποφασιστούν είτε αναδιαρθρώσεις βιώσιμων επιχειρήσεων είτε η ρευστοποίηση μη βιώσιμων.

Το "πακέτο" που θα μεταβιβάσουν στη doBank οι τράπεζες αφορά 300 περιπτώσεις δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της Οικονομίας, με δανειακή έκθεση 5 – 15 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για δανεισμό με κοινές πιστώτριες και τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, ο οποίος είναι σε καθυστέρηση όχι μόνο ετών, αλλά ακόμη και από τις 90 ημέρες. Όπως αποφάσισαν στην προ ημερών συνάντησή τους οι τράπεζες, στόχος για τα δάνεια αυτά είναι, μέσα στο πρώτο εξάμηνο από τη μεταβίβασή τους στη doBank, να υλοποιηθεί στρατηγική σε τρεις κατευθύνσεις:


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Δικαίωμα εξαγοράς δανείων και μετά την πώλησή τους σε funds : Τι αποκαλύπτει έγγραφο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, για τον χειρισμό των κόκκινων δανείων πριν και μετά την πώλησή τους !!!

Τη δυνατότητα εξαγοράς του δανείου, ακόμη και μετά τη μεταβίβασή του σε fund έχει ο δανειολήπτης, όπως προκύπτει από έγγραφο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Στο έγγραφο που αποκαλύπτει το Σin ξεκαθαρίζεται ότι όλοι οι κανόνες προστασίας καταναλωτή, ο Κώδικας Δεοντολογίας των τραπεζών, οι εύλογες δαπάνες διαβίωσης για τον καθορισμό των δόσεων με βάση την πραγματική δυνατότητα αποπληρωμής, ο αναμορφωμένος νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (νόμος Σταθάκη) κ.λπ. οι οποίοι ισχύουν για τις τράπεζες, θα ισχύουν και για τα funds.

Το έγγραφο κατατέθηκε στη Βουλή, κατόπιν ερώτησης που υπέβαλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, το οποίο αφορούσε στην πώληση και την διαχείριση «κόκκινων» δανείων.

Η ΕΦΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ !!!

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
Φορολογικούς ελέγχους που βασίζονται σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες διασταυρώσεων δεδομένων μεταξύ τραπεζικών καταθέσεων και δηλωθέντων εισοδημάτων διενεργούν οι φοροελεγκτικές υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε χιλιάδες φυσικά πρόσωπα, με στόχο τον εντοπισμό περιπτώσεων αδικαιολόγητης προσαύξησης περιουσίας που υποκρύπτουν τη διάπραξη αδικημάτων εκτεταμένης και μεγάλης φοροδιαφυγής.




Ο εντοπισμός των φορολογικών υποθέσεων με αυξημένες πιθανότητες διαπίστωσης παράνομης προσαύξησης περιουσίας και μεγάλης φοροδιαφυγής γίνεται με τη χρησιμοποίηση ειδικού λογισμικού για την αυτοματοποίηση των διασταυρώσεων δεδομένων μεταξύ τραπεζικών καταθέσεων και δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος. Το λογισμικό παρέχει τη δυνατότητα στις φοροελεγκτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ να προχωρούν στο «σάρωμα» των κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών των φυσικών προσώπων και να ξεχωρίζουν εύκολα τις περιπτώσεις εκείνες όπου τα ποσά των πρωταρχικών καταθέσεων είναι πολύ μεγάλα σε σύγκριση με τα εισοδήματα που έχουν συμπεριλάβει οι φορολογούμενοι αυτοί στις φορολογικές δηλώσεις των ιδίων ετών. Έτσι οι φοροελεγκτικές υπηρεσίες μπορούν πλέον εύκολα να εντοπίζουν τις κατ’ αρχήν αδικαιολόγητες διαφορές χρηματικών ποσών μεταξύ πρωτογενών καταθέσεων και δηλωθέντων εισοδημάτων.

Συγκεκριμένα κριτήρια


UBER: ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ UBERX ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
Την αναστολή της λειτουργίας της μίας εκ των δύο υπηρεσιών που προσφέρει στην Ελλάδα, uberX, από την Τρίτη του Πάσχα, ανακοίνωσε η Uber, επικαλούμενη τις αλλαγές στη νομοθεσία, με τις διατάξεις που επηρεάζουν τις υπηρεσίες ridesharing.




«Ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο ψηφίστηκε πρόσφατα με διατάξεις που επηρεάζουν τις υπηρεσίες ridesharing. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε εάν και πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε σύμφωνα με αυτό το νέο πλαίσιο και θα αναστείλουμε το uberX στην Αθήνα από την επόμενη Τρίτη μέχρι να βρούμε μία κατάλληλη λύση. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με όλους τους σχετικούς φορείς στη χώρα, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε ένα τρόπο να δώσουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες να απολαύσουν τα οφέλη των σύγχρονων τεχνολογιών όπως της Uber» αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο επίσημο blog της εταιρείας.

Όπως διευκρινίζεται, η υπηρεσία uberTAXI συνεχίζει να προσφέρεται στην Αθήνα, ενώ συμπληρώνεται πως «τις επόμενες μέρες, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τους συνεργάτες και τους οδηγούς που βασίστηκαν στην εφαρμογή μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων».

Τι είναι η uberX


ΣΚΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ;;; ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ !!!

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 3.300.000€
Οι τεράστιες οφειλές ρεκόρ αφορούν στην περίοδο από τον Φεβρουάριο του 2012 έως και τον Απρίλιο του 2017.




Σε μία πρωτοφανή κατάσταση έχει περιέλθει ο δήμος Δελφών, αφού εξαιτίας των υπέρογκων οφειλών του στην ΕΥΔΑΠ (φτάνουν τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ!!!), έχει δεσμευτεί οι λογαριασμοί του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και με «κανόνι».

Οι τεράστιες οφειλές ρεκόρ αφορούν στην περίοδο από τον Φεβρουάριο του 2012 έως και τον Απρίλιο του 2017, δηλαδή για την κατανάλωση νερού επί σχεδόν μία πενταετία. Στο διάστημα αυτό η δημοτική αρχή του Θανάση Παναγιωτόπουλου, αδιαφορούσε για το θέμα, θεωρώντας προφανώς ότι μπορούσε να καταναλώνει δωρεάν το νερό και να φεσώνει την ΕΥΔΑΠ.

Το ανεξήγητο και άκρως εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι ότι η οικονομική υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ (Εταιρία Παγίων, που διαχειρίζεται την υπόθεση) είχε αποστείλει το προειδοποιητικό έγγραφο στον δήμο Δελφών, από τις 27 Ιουλίου του 2017, αλλά ούτε τότε η δημοτική αρχή αντιλήφθηκε το πρόβλημα και παρέμεινε αδρανής – και κυρίως χωρίς να σπεύσει να διευθετήσει το θέμα.


ΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ !!!



του Πέτρου Κουσουλού

Αντί πινακίου φακής παραδόθηκε το καλύτερο, όπως αποκαλείται, «φιλέτο» της Ελλάδας, ο Αστέρας Βουλιαγμένης, στην εταιρεία Apollo Investment HoldCo.


Η «ΜΠΑΜ» ανοίγει σήμερα τον φάκελο της πώλησης, καθώς φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις πραγματογνωμοσύνες οι οποίες συντάχθηκαν από τους εμπειρογνώμονες που όρισε η Οικονομική Εισαγγελία όταν κλήθηκε να διερευνήσει την υπόθεση.

Τα στοιχεία σοκάρουν. Οι εκτιμητές αναφέρουν ότι ο Αστέρας Βουλιαγμένης δεν μπορούσε για κανέναν λόγο να πωληθεί σε τιμή χαμηλότερη των 600 εκατ. ευρώ! Εν τούτοις, οι εκτιμητές που διορίσθηκαν από το ΤΑΙΠΕΔ είχαν άλλη γνώμη: Τελικά εισηγήθηκαν τη μεταβίβαση αντί 290 εκατ. ευρώ! Μάλιστα εκτίμησαν την περιβόητη Μαρίνα του Αστέρα αντί 5 εκατ. ευρώ. Όσο δηλαδή στοιχίζει το μεσαίο σκάφος ενός Άραβα…



ΚΑΤΑ 270% ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 !!!

ΕΝΩ ΣΤΑ 2,76 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙ 634.000.000€ ΤΟ 2011
Τι δεν καταλαβαίνουν ;;;




Την πλήρη εικόνα για τις δύο μεγαλύτερες μάστιγες στη ρευστότητα της ΔΕΗ, δίνουν τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν χθες στο στρατηγικό πλάνο του υπερταμείου για τη πορεία των ανεξόφλητων οφειλών αλλά και των ρευματοκλοπών.


Συγκεκριμένα για τις ρευματοκλοπές, διαπιστώνεται με βάση τα στοιχεία ότι έχουν παρουσιάσει αύξηση 270% από το 2011, όταν η καταναλωθείσα και μη τιμολογηθείσα ενέργεια ήταν 359 εκ. ευρώ. Το 2016 σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν έφτασε τα 970 εκ. ευρώ. Η μεγαλύτερη αύξηση στις ρευματοκλοπές ήταν το 2014 όταν από 600 εκ. ευρώ εκτινάχθηκαν στα 826 εκ. ευρώ ενώ και το 2015 αυξήθηκαν 138 εκ. ευρώ από τα 826 στα 964 εκ. ευρώ.


ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΗΣ ... NOVARTIS !!!


ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ... ΣΑΝΤΑΜ ;;;


ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΛΥΣΗ "OUT OF THE BOX" Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΪΧΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ !!!

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΩΣ ΣΕΪΧΗΣ ΣΕ "ΗΝΩΜΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ"
Θα προσγειωθεί όμως πολύ απότομα στην κανονικότητα την ημέρα που θα του βγάλουν την .... κελεμπία !!!



Μήνυση Στουρνάρα κατά δύο προστατευόμενων μαρτύρων της δικογραφίας Novartis

Μήνυση κατά των ανώνυμων μαρτύρων «Μάξιμου Σαράφη» και «Αικατερίνης Κελέση» κατέθεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν διοικητής της Ττράπεζες της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας.

Η μήνυση αφορά ψευδορκία μάρτυρος, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση, όπως αυτές προβλέπονται και τιμωρούνται αντιστοίχως από τα άρθρα 224, 229 και 363 του Ποινικού Κώδικα.

Ο κ. Στουρνάρας στο σχετικό έγγραφο ζητεί την ποινική δίωξη των μαρτύρων για τις ψευδείς - όπως ισχυρίζεται - καταθέσεις αυτών ενώπιον της Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών, αρμόδιας για τη δίωξη εγκλημάτων διαφθοράς.


ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 20.000 ΕΥΡΩ ;;; ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ !!!

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
Μεγάλη απάτη από την Τράπεζα Πειραιώς με τις διαγραφές των οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ!!!



Τον Απρίλιο του 2015 είχαν βουΐξει τα ΜΜΕ με την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να διαγράψει το 100% των οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ, για κάρτες και καταναλωτικά δάνεια, για όσους υπάγονται στο Νόμο 4320/2015 που περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. 

Ήταν, λέει, μια πρωτοβουλία της Τράπεζας «για να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση».

Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣ & ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΑΣ !!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!!
Ένας δικηγόρος δεν υπάρχει στο απόκομμα που έφτιαξε, για να του εξηγήσει ότι λέει βλακείες ;;;



Ωραίος ο κρυφοφασίστας Γιάνης .....
Ούτε ο Παπαδόπουλος δεν κατάργησε τις εφέσεις.
Μια χαρά τραπεζοκόμος ο asset !!!
Καταργούνται οι εφέσεις, οι ανακοπές στις διαταγές πληρωμής, στους πλειστηριασμούς, κλπ ....
Με μια απόφαση ενός και μόνο δικαστή, ο δανειολήπτης θα χάνει το σπιτάκι του με συνοπτικές διαδικασίες, από τον πρώτο βαθμό !!!


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΣΗΛΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ !!!

ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ
Θα βγουν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα και τα ποσά που γλύτωσαν οι μεγαλόσχημοι;;; Ή θα συνεχίσουν κάποιοι να πουλάνε τρέλα περί προσωπικών δεδομένων;;;




Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμά του παραπέμπει σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον πρώην επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού ,Ανδρέα Μαρτίνη, για την υπόθεση των "δωρεάν νοσηλίων" σε επιφανή πρόσωπα στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Συγκεκριμένα, το υπ' αριθμ. 499/2018 παραπέμπει τον Ανδρέα Μαρτίνη, προκειμένου να δικαστει για απιστία κατ΄εξακολούθηση, που αφορά την προνομιακή μεταχείριση στις τιμές νοσηλείων που παρείχε σε πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλα πρόσωπα όπως καλλιτέχνες κλπ την περίοδο 2007 έως 2010, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το νοσηλευτικό ίδρυμα κατά 1.741.242 ευρώ.



ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΔΙΝΟΥΝ "ΦΘΗΝΑ" ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Στεγαστικό δάνειο με ευνοϊκούς όρους δίνουν οι τράπεζες σε όσους αγοράζουν ακίνητα από την πλατφόρμα τους.




Οι περισσότερες τράπεζες έχουν αναπτύξει μηχανισμούς για να διαθέτουν τα ακίνητα που έχουν συσσωρεύσει στον ισολογισμό τους από παλαιότερες πλειστηριασμούς, τα οποία ανέρχονται σε 18.000 σήμερα και αναμένεται να ξεπεράσουν τις 22.000 έως το τέλος του έτους.

Όπως αναφέρει στο insider.gr στέλεχος τράπεζας που πούλησε 321 επιλεγμένα ακίνητα το 2017, η συγκεκριμένη τράπεζα διαθέτει ειδικό προϊόν για την αγορά ακινήτου μέσω της πλατφόρμας ή των πλειοδοτικών της διαγωνισμών.

Συγκεκριμένα, προσφέρει στεγαστικό δάνειο που καλύπτει έως το 85% της τιμής αγοράς με προνομιακό επιτόκιο 2,70-3,20%. Σημειώνεται ότι το μέσο επιτόκιο της ίδιας τράπεζας για τα υπόλοιπα στεγαστικά κυμαίνεται μεταξύ 3,6-4,4% για δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου και 6% για δάνεια σταθερού επιτοκίου.


ΕΤΣΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !!!

PART TIME ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
Ήδη οι τράπεζες Πειραιώς και Εθνική έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν σε part time βάση καταστήματα της επαρχίας!!!




Νέο μοντέλο, εκ περιτροπής λειτουργίας καταστημάτων, υιοθετούν οι τράπεζες, προκειμένου να περιορίσουν τα λειτουργικά τους κόστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, οι τράπεζες Πειραιώς και Εθνική έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν σε part time βάση καταστήματα της επαρχίας, σε μια προσπάθεια να συμβιβάσουν τις δεσμεύσεις για μείωση καταστημάτων και προσωπικού που έχουν έναντι του SSM από τα πλάνα αναδιάρθρωσης, με τις δεσμεύσεις τους έναντι της κοινωνίας.

Η νέα μορφή "ευέλικτης λειτουργίας" καταστημάτων έχει ξεκινήσει από τις δύο παραπάνω τράπεζες, καθώς είναι αυτές που έχουν την πιο εκτεταμένη παρουσία στην ελληνική περιφέρεια: η μεν Εθνική λόγω του εθνικού ρόλου της στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, η δε Πειραιώς αφενός λόγω της κληρονομιάς της Αγροτικής Τράπεζας και του ρόλου της για τους αγρότες, αφετέρου λόγω της προίκας των καταστημάτων που απέκτησε από τις συγχωνεύσεις άλλων τραπεζών. 


ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ !!!



του Παντελή Αντωνιάδη
Πρόεδρου ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ.

Στο προσκήνιο και πάλι το οξύτατο θέμα των δάνειων σε ελβετικό φράγκο, με αφορμή τις πρόσφατες σχετικές δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού κου Δραγασάκη που έλαβαν χώρα από το βήμα της Βουλής.

Είναι αλήθεια και κάνεις δεν μπορεί να το αμφισβητήσει πως για το εν λόγω μείζον ζήτημα διαχρονικά έχει πάρει θέση το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της Χώρας, προκαλώντας μάλιστα οι ίδιοι πλήθος επερωτήσεων στη Βουλή, αναγνωρίζοντας από κοινού την καταστροφή που έχουν υποστεί χιλιάδες νοικοκυριά.

Όμως μέρα με τη μέρα, δεν είναι λίγοι οι δανειολήπτες που απογοητευμένοι από τις εξαγγελίες αποκτούν την αντίληψη πως η μόνη λύση που απομένει πλέον είναι η Συλλογική δικαστική αξίωση.

Αντιστάθμιση κίνδυνου (hedging) για τα δάνεια που έχουν χορηγήσει σε ελβετικό φράγκο


ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ «ΠΡΑΠΑΣ SWEET HOME» !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τίτλοι τέλους και για ένα ακόμη εμβληματικό μαγαζί της Αθήνας και των νοτίων προαστίων συγκεκριμένα.




Ο λόγος για τον «Πράπα», γνωστό και ως «Sweet Home», το θρυλικό κατάστημα επί της Λ. Ποσειδώνος 58, απέναντι από την Εδέμ.

Το θρυλικό κατάστημα, το οποίο ήταν κάτι σαν το «Zonar's» των νοτίων προαστίων, λειτουργούσε από το 1963.

Εδώ και λίγες ημέρες ένα σημείωμα με μαρκαδόρο σε ένα χαρτί ενημερώνει ότι «Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό». Με έναν μαρκαδόρο μπαίνει τέλος σε μια ιστορία 55 χρόνων...


ΠΡΟΣΤΙΜΟ 70.000€ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ !!!

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ
Με την υπ' αριθμ 127/2017 απόφασή της η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε πρόστιμο εβδοµήντα χιλιάδων ευρώ (70.000) σε εταιρεία για ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις.




Η υπόθεση έφτασε στην Αρχή έπειτα από πλήθος καταγγελιών αναφορικά με ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις που πραγµατοποιούνται µε ή χωρίς ανθρώπινη παρέµβαση και µε σκοπό την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών, από την εν λόγω εταιρεία.

Από τη συνολική εξέταση των καταγγελιών εκ μέρους της Αρχής, προέκυψε ότι η εν λόγω εταιρεία (υπεύθυνος επεξεργασίας):

α) προβαίνει σε αυτοματοποιημένες κλήσεις για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών χωρίς την προηγούμενη ειδική προς τούτο συγκατάθεση των υποκειμένων των δεδομένων,

β) προβαίνει σε πραγματοποίηση κλήσεων χωρίς να εξετάζει επαρκώς αν οι συνδρομητές των καλούμενων αριθμών έχουν καταχωρήσει τους αριθμούς τους στο μητρώο «opt-out» του παρόχου τους,


ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ 10 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Η εντολή αφορά και τις συζύγους τους, καθώς και τα παιδιά τους !!!




Ανοίγουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Αντώνη Σαμαρά, του Άδωνη Γεωργιάδη και των υπόλοιπων οκτώ πολιτικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της NOVARTIS.

Θα ερευνήσουν παράλληλα και τις περιουσίες των συζύγων τους αλλά και των ανήλικων παιδιών τους .Πρόκειται συνολικά, μαζί με τους δέκα πολιτικούς, για 38 πρόσωπα.

Την έρευνα σε όλες τις καταθέσεις, στους τραπεζικούς λογαριασμούς, σε τυχόν θυρίδες καθώς και σε τυχόν άυλα περιουσιακά στοιχεία όπως μετοχές κλπ και για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis, ζήτησε με έγγραφο της η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.



Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!



Συνέντευξη του Στέφανου Κουλουμπή στο kalabakacity.gr:

Ο κ. Στέφανος Κουλουμπής είναι Υπεύθυνος στο Γραφείο του Πειραιά και Υπεύθυνος Δικτύου Γραφείων του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ ( δανειοληπτών ) σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, είναι μέλος της Διοικούσης Επιτροπής και Ιδρυτικό Μέλος του Κινήματος.

Ο κ. Κουλουμπής απαντά παρακάτω σε μια σειρά από ερωτήσεις:

Εξηγήστε μας συνοπτικά τι είναι το κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ποιοι είναι οι σκοποί της ίδρυσής του και ποιοι οι στόχοι του...

Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και θεωρώ ότι η συνέντευξη αυτή σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς αναγνώστες σας που αληθινά ψάχνονται για να βρουν λύση στο προσωπικό τους πρόβλημα που έχει πλέον γίνει "κοινωνικό" . Εξάλλου σύντομα θα έρθει η ΥΠΕΡΒΑΣΗ στα Τρίκαλα και δια ζώσης θα γίνει ενδελεχής ενημέρωση. Για την ώρα όμως έρχομαι απευθείας στο προκείμενο.


ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ;;;

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 1.200.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΧ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΤΕΟ !!!

Η ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΦΕΚ
Στα 150 ευρώ το πρόστιμο για όσους ιδιοκτήτες οχημάτων δεν έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο.




Ακόμη μία πολύμηνη παράταση χωρίς την επιβολή προστίμου ύψους 150 ευρώ για όσους δεν περνούν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ και τα κινούν παράνομα φέρνει ο νόμος 4530 ο οποίος πρόσφατα ψηφίστηκε από τη Βουλή και ήδη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Τα πρόστιμα αφορούν σε πάνω από 1,2 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων ωστόσο στελέχη από ιδιωτικά ΚΤΕΟ εκτιμούν πως αν η επιβολή των προστίμων αναβληθεί για το φθινόπωρο τότε θα καταγραφεί έκρηξη μείωσης στη διελευσιμότητα των ιδιοκτητών οχημάτων από τα ΚΤΕΟ με καταστροφικές συνέπειες για τις επιχειρήσεις του κλάδου...

Ωστόσο σύμφωνα με το άρθρο 55 του νόμου τα πρόστιμα των 150 ευρώ αναμένεται να ενεργοποιηθούν το φθινόπωρο του 2018 καθώς ξεκαθαρίζεται ότι το συγκεκριμένο άρθρο θα ισχύσει έξι μήνες μετά τη δημοσίευση του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ;;;


FAKE NEWS: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
Αυτό που αλλάζει είναι ότι θα αποδεσμεύονται οι κατασχεμένοι από την ΑΑΔΕ τραπεζικοί λογαριασμοί μετά την ρύθμιση, όπως ακριβώς γίνεται ήδη σήμερα με τις κατασχέσεις του ΚΕΑΟ. Σωστό το μέτρο, παρανοϊκές οι ισχύουσες διατάξεις, αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι παραπλανητικά τα πρωτοσέλιδα που διαφημίζουν το μέτρο ως δήθεν κατάργηση των κατασχέσεων από την ΑΑΔΕ !!!



Κατασχέσεις: Τι έρχεται για τους δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς

Σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών προκειμένου να διορθώσει στρεβλώσεις και αδικίες στις διαδικασίες επιβολής κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών βρίσκεται η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Αυτό που επιδιώκεται είναι ουσιαστικά να διευκολυνθούν όσοι φορολογούμενοι έχουν υποστεί κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών και έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης της οφειλής τους προς τη φορολογική διοίκηση την οποία και τηρούν.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις απαντάται το παράδοξο να καλείται ένας φορολογούμενος να τηρήσει μια ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης φορολογικών οφειλών αλλά παράλληλα να του έχουν δεσμευτεί με κατασχετήριο οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί αδυνατώντας να διαχειριστεί τα χρήματα που κατατίθενται σε αυτούς.



Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ !!!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 1974 ΠΟΣΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ 
Ακόμη και στην επιστράτευση χρειάζονται λεφτά. Ειδικά σήμερα, που δεν δίνει κανείς ούτε το πύον του για την Πατρίδα !!!


ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ...ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΠΗΚΑΝ 260.000.000 !!!

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙ "ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ" ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 50% ΠΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΕΓΧΟΥ
Όσοι πήγαν και δήλωσαν κυριολεκτικά εθελοντικά(χωρίς εντολή ελέγχου), περίπου 470.000, δήλωσαν 5.300.000.000€, δηλαδή μόλις 11.300€ κατά μέσο όρο ο καθένας...




Σύμφωνα με την απολογιστική έκθεση της ΑΑΔΕ για το 2017 και στο πλαίσιο του προγράμματος οικειοθελούς αποκάλυψης φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών του Ν. 4446/2016 (πρόγραμμα VDI) που είχε διάρκεια από τον Δεκέμβριο του 2016....μέχρι τον Νοέμβριο του 2017, παρελήφθησαν 507.677δηλώσεις και προέκυψαν φόροι ύψους 795,3 εκ. € (στοιχεία 19/01/2018).

Στον επόμενο πίνακα που ακολουθεί, αποτυπώνονται αναλυτικά το πλήθος δηλώσεων που παρελήφθησαν, τα δηλωθέντα ποσά και τα ποσά φόρου που προέκυψαν μέχρι 19/01/2018. Σύμφωνα με τα δεδομένα, το 7,2% του πλήθους δηλώσεων VDI αφορά σε υποθέσεις για τις οποίες υπάρχει εντολή ελέγχου, το δε συνολικό δηλωθέν ποσό αυτών αντιστοιχεί στο 46,8% του συνολικά δηλωθέντος ποσού. Αντίστοιχα, το σύνολο του κύριου και πρόσθετου φόρου των εν λόγω δηλώσεων, αντιστοιχεί στο 47,5% του συνολικού κύριου και πρόσθετου φόρου.



ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΛΟΥΣ, ΗΛΙΘΙΟΥΣ & ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΑΤΕΚΕΣ !!!

COMMON SENSE IS NOT SO COMMON ..... ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ
Αυτός είναι δυστυχώς ο λόγος που, ανάμεσα στους τρελούς και τους ηλίθιους, η αμέσως επόμενη κατηγορία μαθαίνει στα γεράματα .... καράτε !!!


ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ !!!

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΟΜΕΠ ΥΨΟΥΣ 137.000.000 ΕΥΡΩ
Τις μεγάλες εκπτώσεις στα φορολογικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε δεκάδες μεγαλοεπιχειρηματίες επανεξετάζουν οικονομικοί εισαγγελείς και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.




Ο επανέλεγχος ολοκληρώνεται και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα και οι επόμενες κινήσεις των οικονομικών εισαγγελέων και της εισαγγελίας διαφθοράς, ενώ παράλληλα γίνεται και εσωτερικός έλεγχος από την ΑΑΔΕ.

Πρόκειται για πρόστιμα συνολικού ύψους άνω των 137 εκατ. ευρώ, που είχαν επιβληθεί για υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, αλλά στη συνέχεια… σβήστηκαν από τη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ).

Μεταξύ αυτών είναι ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού, επίδοξος καναλάρχης, επιχειρηματίας του λιανεμπορίου που πτώχευσε προ διετίας, γνωστός τραγουδιστής με θητεία στο ελαφρολαϊκό πάνω από 40 χρόνια και άλλοι λιγότερο γνωστοί, αλλά με σημαντικές φορολογικές παραβάσεις που επέφεραν υψηλά πρόστιμα.


ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 3 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PWC Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!!

ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Μήνυση κατά των θυγατρικών της ελεγκτικής PwC σε Ουκρανία και Κύπρο κατέθεσε η μεγαλύτερη τράπεζα της Ουκρανίας, PrivatBank.




Σύμφωνα με το Reuters, η τράπεζα ζητάει αποζημίωση 3 δισ. δολ. από την ελεγκτική κατηγορώντας την για σοβαρές παραβιάσεις και παραλείψεις κατά τους ελέγχους της την περίοδο 2013-2015, οι οποίες την οδήγησαν σε ζημία άνω των 5,5 δισ. δολαρίων.

Συγκεκριμένα, η PrivatBank κατηγορεί την εταιρεία ότι απέτυχε να εντοπίσει τη συστηματική απάτη που λάμβανε χώρα στην τράπεζα, με αποτέλεσμα, οι ζημίες της να την οδηγήσουν τελικά στην κρατικοποίηση το 2016.


ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 11.500.000€ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ;;;



Τι αποκαλύπτει η fmvoice.gr :

Σήμερα θα διηγηθώ μια ιστορία στους... φίλους μου τους τραπεζίτες.

Αυτές που τόσο αρέσουν στην Εισαγγελία Διαφθοράς. 

Homework... εν όψει Πασχαλινών διακοπών.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000€ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Πολίτες που ήθελαν να φοροδιαφεύγουν, έβρισκαν μέχρι πριν από λίγα χρόνια με την καθοδήγηση λογιστών τη λύση της δωρεάς στην εκκλησία, μόνο που ήταν εικονική. Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή ιερέων οι οποίοι έπαιρναν προμήθεια από κάθε δωρεά, όπως και οι λογιστές, οι ενδιαφερόμενοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν φοροαπαλλαγές συνολικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ !!!




Σε δίκη παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας 14 άτομα, ανάμεσά τους ιερείς, λογιστές και εφοριακοί, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απάτης, της απιστίας στην υπηρεσία, της ψευδούς βεβαίωσης, της ηθικής αυτουργίας σε κάποιες από τις παραπάνω κατηγορίες, όπως και της άμεσης συνέργειας, για υπόθεση που αφορά εικονικές δωρεές σε ιερούς ναούς συνολικού ύψους 2 εκατ. ευρώ, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα Ελευθερία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολίτες που ήθελαν να φοροδιαφύγουν, έβρισκαν μέχρι πριν από λίγα χρόνια με την καθοδήγηση λογιστών τη λύση της δωρεάς στην εκκλησία, μόνο που ήταν εικονική. Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή ιερέων οι οποίοι φέρεται να έπαιρναν προμήθεια από κάθε δωρεά, όπως και οι λογιστές, οι ενδιαφερόμενοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν φοροαπαλλαγές συνολικού ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.



ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.500 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ BRAIN DRAIN
Σύμφωνα με το Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την τελευταία πενταετία 1.500 γιατροί το χρόνο κατά μέσο όρο ζητούν πιστοποιητικά για το εξωτερικό.





Μπορεί ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός κατά την ανακοίνωση νέου σχεδίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, με τη δημιουργία των Τοπικών Μονάδων Υγείας, να έλεγε πως η προκήρυξη για τη στελέχωση των "ιατρείων της γειτονιάς” θα οδηγούσε στον περιορισμό του φαινομένου του "brain drain”, ειδικά όσον αφορά τους νέους ιατρούς που μόλις είχαν τελειώσει την ειδικότητά τους, τα στοιχεία όμως του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη τύπου χθες, τον διαψεύδουν.

Σύμφωνα με το σύλλογο, την τελευταία πενταετία 1.500 γιατροί το χρόνο κατά μέσο όρο ζητούν πιστοποιητικά για το εξωτερικό. Μάλιστα από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, 281 γιατροί έχουν ζητήσει πιστοποιητικό, για να δουλέψουν σε κάποια χώρα του εξωτερικού (εκδόθηκαν 118 πιστοποιητικά για Αγγλία, 26 για Γαλλία, 23 για Γερμανία κ.τ.λ.). Σήμερα τα εγγεγραμμένα μέλη του ΙΣΑ είναι 24.815, όταν το 2017 ήταν 25.090 και το 2009 ήταν 25.825. Την ίδια ώρα, η ανεργία στον ιατρικό κλάδο έχει χτυπήσει κόκκινο, καθώς όπως δείχνουν οι λίστες, το 28% των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, δηλαδή περίπου 2.100 ιατροί είναι άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι. 

ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ & Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΔΙΩΝ !!!

ΣΤΑ 450.000.000 Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Τεράστια μπίζνα τα διόδια καθώς τα ετήσια έσοδα των οκτώ φορέων που διαχειρίζονται οδικές υποδομές με διόδια εκτιμάται πως πέρυσι βρέθηκαν στα επίπεδα των 550.000.000 ευρώ !!!




Συνωστισμός ισχυρών κατασκευαστικών εταιρειών, διεθνών ομίλων και εταιρειών τηλεπικοινωνιών/τεχνολογίας καταγράφεται για τον μεγάλο διαγωνισμό, προϋπολογισμού περί τα 450 εκατ. ευρώ, που αφορά στο νέο δορυφορικό σύστημα αναλογικών διοδίων στους οδικούς άξονες. Οι προσφορές στον διαγωνισμό, στον οποίο έχει ήδη δοθεί μία παράταση, έχουν προγραμματιστεί για αύριο.

Μέχρι χθες το απόγευμα δεν ήταν γνωστό αν το υπουργείο Υποδομών θα προχωρήσει σε νέα παράταση ή οι ενδιαφερόμενοι θα εμφανιστούν αύριο κανονικά. Ούτως ή άλλως, το αρχικό χρονοδιάγραμμα του υπουργείου για πιλοτική εφαρμογή του νέου συστήματος στην Εγνατία Οδό μέσα στο έτος είναι σχεδόν αδύνατο να τηρηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον για τη σύμβαση των 450 εκατ. ευρώ αναμένεται να εκδηλώσουν κατασκευαστικοί όμιλοι όπως η ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η J&P ΑΒΑΞ +2,44% ΑΒΑΞ, η γαλλική Vinci, ο ΟΤΕ και πιθανώς και άλλοι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, καθώς και ξένοι εξειδικευμένοι όμιλοι.

Η συνεργασία με τους ξένους ομίλους είναι απαραίτητη καθώς με βάση την προκήρυξη του διαγωνισμού, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εγκαταστήσει την τελευταία πενταετία αντίστοιχο σύστημα, που βασίζεται στην τεχνολογία Global Navigation Satellite System (GNSS), περιορίζει τους υποψηφίους, οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι σχετικά λίγοι παγκοσμίως.


ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΤΧΣ !!!

ΜΕΣΩ APS
Την παροχή εγγύησης από την πλευρά του Δημοσίου για τα υφιστάμενα κόκκινα δάνεια των ελληνικών τραπεζών εισηγείται η διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), με στόχο την ανακούφιση των ισολογισμών των ελληνικών τραπεζών...




Η κρατική εγγύηση εξετάζεται στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ειδικού τύπου επενδυτικού σχήματος, γνωστού ως Asset Protection Schemes (APS) με την συμμετοχή στο σχήμα και ιδιωτικών κεφαλαίων ή και άλλων οργανισμών όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα των περιορισμένων εγγυήσεων που δικαιούται να παράσχει το ελληνικό δημόσιο.

Η πρόταση βασίζεται σε αντίστοιχη πρακτική που υιοθετήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία και σε κάθε περίπτωση προϋποθέτει τη συνεννόηση με τους θεσμούς που θα πρέπει να εγκρίνουν το σχετικό αίτημα. Ειδικότερα το σχέδιο απαιτεί την έγκριση της DG Comp ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν δημιουργείται ζήτημα κρατικής ενίσχυσης,αλλά και της ΕΚΤ ενόψει της ολοκλήρωσης των stress test που ενδέχεται να δημιουργήσουν νέες κεφαλαιακές ανάγκες για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες.


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ .... ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ & ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΩΣ 50.000€ !!!

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΩΣ 31/12/2016
Δικηγόροι, γιατροί και μηχανικοί που χρωστούν στην Εφορία ή και στο Ταμείο τους ποσά έως 50.000 ευρώ θα έχουν την δυνατότητα μετά το Πάσχα να ενταχθούν στην ρύθμιση των 120 δόσεων.




Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού για την υποβολή αιτήσεων θα είναι διαθέσιμη για τις συγκεκριμένες κατηγορίες οφειλετών μετά τις 16 Απριλίου στη διεύθυνση www.keyd.gov.gr λόγω της παράτασης που έχει δοθεί από τον ΕΦΚΑ για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2016.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές που δημιουργήθηκαν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016 εφόσον:


-- Έχουν κάνει έναρξη εργασιών.
-- Έχουν φορολογική κατοικία την Ελλάδα.


ΟΙ 6 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ !!!



Στις 25.5.2018 αρχίζει η εφαρμογή του Νέου Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679, γνωστός και ως General Data Protection Regulation (GDPR), και ο οποίος περιέχει διατάξεις με δραστικές αλλαγές στον τομέα των προσωπικών δεδομένων, σε σύγκριση με τον ισχύοντα νόμο 2472/1997. Βασικοί φορείς που υπόκεινται στις διατάξεις του είναι οι δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και οι επιχειρήσεις, ιδίως εκείνες που επεξεργάζονται ευαίσθητα δεδομένα ή δεδομένα σε ευρεία κλίμακα, όπως νοσοκομεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, εταιρίες συλλογής προσωπικών δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και άλλες.

Η πρώτη δραστική αλλαγή αφορά τον τρόπο της συγκατάθεσης των πολιτών ως προς την επεξεργασία των δεδομένων τους, είτε πρόκειται για απλά δεδομένα, είτε πρόκειται για δεδομένα ευαίσθητης φύσης. Ουσιαστικά δεν αρκεί πλέον η σιωπηρή ή έμμεση συγκατάθεση του προσώπου για την επεξεργασία των δεδομένων του, αλλά η ρητή και συνειδητή συγκατάθεση για οποιαδήποτε επεξεργασία δεδομένων του, πέραν των αναγκαίων δεδομένων για τη συναλλαγή στην οποία επιθυμεί να προβεί με οποιαδήποτε επιχείρηση. Μάλιστα η πλήρης και συνειδητή συγκατάθεση δεν αφορά μόνο τους πελάτες μιας επιχείρησης, αλλά και τους εργαζόμενους ή συνεργαζόμενους με την επιχείρηση, όσον αφορά και τα δικά τους δεδομένα, γεγονός που καθιστά αναγκαία τη σύνταξη συμφωνητικών για την επεξεργασία των δεδομένων τους ή την αναθεώρηση των υπογεγραμμένων συμβάσεων, στο πλαίσιο της διαδικασίας συμμόρφωσης.


ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ !!! ΠΕΡΙΠΟΥ 5.000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/12/blog-post_57.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/02/8_28.html




Περίπου 5.000 νοικοκυριά στην Αττική και το Νότιο Αιγαίο οριστικοποίησαν την αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ» την πρώτη ημέρα ενεργοποίησης του προγράμματος στις εν λόγω Περιφέρειες.

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ 6 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ 28 ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/12/6_13.html




Σε δίκη παραπέμπονται για άλλη μία φορά, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών της Αθηνας, τα εξι μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ για την υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης των 28 ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου, την περίοδο 2013-2014.

Μετά την αναίρεση του πρώτου βουλεύματος με το οποίο παραπέμπονταν στο εδώλιο οι έξι κατηγορούμενοι - τρεις Έλληνες και τρεις ξένοι - για το αδίκημα της απιστίας, οι δικαστές μετέτρεψαν την κατηγορία σε απλή συνέργεια σε απιστία.


BLACK OUT ΑΠΟ ΤΙΣ 1.700.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!


Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ 2 ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ !!!

ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ
Καταψήφισαν ΝΔ-Δημοκρατική Συμπαράταξη.




Στην απόφαση να διορίσει δύο πραγματογνώμονες εκτός του πίνακα του Πρωτοδικείου προχώρησε η πλειοψηφία των μελών της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία.

Οι πραγματογνώμονες κ. Νάκος και κ. Σύκας θα ελέγξουν όλους τους απολογισμούς του ΚΕΕΛΠΝΟ μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για έλλειμμα στα ταμεία του οργανισμού.

Οι δυο ορκωτοί λογιστές επιλέχθηκαν όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας επειδή και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί με θέματα υγείας και γνωρίζουν το αντικείμενο.


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΚΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ 2 ΑΓΟΝΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ...
Σε 25 ημέρες από σήμερα και συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου θα εκκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων για οφειλές προς την εφορία και τον ΕΦΚΑ.




Η τιμή πρώτης προσφοράς για τα ακίνητα δεν θα είναι πλέον η αντικειμενική αξία, αλλά η εμπορική τιμή. Αυτό σημαίνει ότι πολλά ακίνητα θα βγαίνουν στο σφυρί σε χαμηλές τιμές.

Η τιμή εκκίνησης για τα ακίνητα των οφειλετών του Δημοσίου που θα εκποιούνται είναι η εμπορική αξία, η οποία θα προσδιορίζεται από ιδιώτη πιστοποιημένο εκτιμητή ακινήτων ανάλογα με την αξία του ακινήτου.

Σε πολλές περιπτώσεις τα ακίνητα των οφειλετών θα εκποιούνται σε τιμές ακόμη πιο χαμηλές από τις εμπορικές. Εφόσον γίνουν δυο πλειστηριασμοί και δεν βρεθούν αγοραστές, δηλαδή κηρυχθούν άγονοι, τα ακίνητα θα εκποιούνται σε τιμές πιο κάτω ακόμα και από την τρέχουσα αγοραία αξία.

Οι οδηγίες που έχουν λάβει οι Εφορίες μιλούν ξεκάθαρα για «μείωση της τιμής πρώτης προσφοράς, εφόσον έχουν διενεργηθεί δύο τουλάχιστον άγονοι πλειστηριασμοί από το Δημόσιο». Η φράση αυτή σημαίνει ότι, ενώ μέχρι το 2017 το Δημόσιο απαγορευόταν να πουλήσει ακίνητο σε πλειστηριασμό σε τιμή κάτω από την αντικειμενική, πλέον μπορεί να το πουλήσει.


SSL Certificates