.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΟΙ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΕΝΑΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 1.300.000€ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
Στενεύει ο κλοιός για τον Γιάννο Παπαντωνίου !!!




Τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά το πρώτο αίτημα των ελληνικών αρχών, οι Ελβετοί απάντησαν θετικά στην αποστολή στοιχείων για τη διαδρομή του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου. Οι καταθέσεις της Σταυρούλας Κουράκου στην τράπεζα HSBC είχαν αποκαλυφθεί τυχαία με τη λίστα Λαγκάρντ και όπως προέκυψε, τα χρήματα εμβάστηκαν στο λογαριασμό της από τον κουμπάρο του ζευγαριού και στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού. Το Mononews αποκαλύπτει σήμερα ότι η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της Βέρνης, στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, έκανε δεκτά τα δύο αιτήματα δικαστικής συνδρομής των ελληνικών αρχών που αφορούσαν στην άρση του απορρήτου του τραπεζικού λογαριασμού του επιχειρηματία Γιώργου Κανδαλέπα, κουμπάρου (έχει βαφτίσει τον γιο τους Ιάσωνα) του κ.Παπαντωνίου και της κα Κουράκου. Η Εισαγγελία απέρριψε, παράλληλα, όλες τις προσφυγές του κου Κανδαλέπα, ο οποίος είχε προβάλει αντιρρήσεις στο άνοιγμα του τραπεζικού του λογαριασμού. 



ΠΟΜΙΔΑ: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50.000€ !!!

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ
Απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας από το Δημόσιο για οφειλές κάτω των 50.000€, αντί του σήμερα ισχύοντος ορίου των 500€, ζητά με κατεπείγον υπόμνημά της η ΠΟΜΙΔΑ από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου των Οικονομικών.




Με αφορμή την τροπολογία περί ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων για οφειλές προς το Δημόσιο που κατατέθηκε χθες, η ΠΟΜΙΔΑ υπενθυμίζει ότι, σε αντίθεση με τις οφειλές προς τις τράπεζες, για τα χρέη προς το Δημόσιο δεν υπάρχει προστασία της πρώτης κατοικίας των οφειλετών από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Ζητά επίσης καθοριστούν νέα αυξημένα ελάχιστα όρια οφειλών πάνω από τα οποία το Δημόσιο θα μπορεί να ξεκινά διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης.

Ακολουθεί το κείμενο του υπομνήματος και ο ισχύων «Οδηγός» της ΑΑΔΕ για τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης οφειλών προς το Δημόσιο άνω των 500€:


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2018/01/blog-post_4.html




Στη δέσμευση των λογαριασμών που διατηρούν οφειλέτες στο εξωτερικό καταφεύγουν οι τράπεζες, σε μια προσπάθεια να εισπράξουν μέρος των απαιτήσεων που έχουν από δανειολήπτες, για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές.

Την πρακτική αυτή ξεκίνησε πρώτη η Eurobank δεσμεύοντας –σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg– τραπεζικό λογαριασμό στο Βέλγιο, που διατηρούσε γνωστός Ελληνας επιχειρηματίας o οποίος είχε οφειλές προς την τράπεζα ύψους 4,8 εκατ. ευρώ. Ο εν λόγω επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων και διατηρεί δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Βέλγιο, είχε σταματήσει να εξυπηρετεί τις οφειλές του εδώ και περίπου πέντε χρόνια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τράπεζας την επίμαχη περίοδο εισέπραξε μερίσματα ύψους 6 εκατ. ευρώ. Η Eurobank είχε επιχειρήσει να ρευστοποιήσει περιουσιακά στοιχεία του συγκεκριμένου οφειλέτη δύο φορές, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο πλειστηριασμός είχε αναβληθεί έπειτα από επεισόδια που είχαν προκληθεί στα δικαστήρια από τις αποκαλούμενες «συλλογικότητες». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ίδια πρακτική θα ακολουθήσει και η Εθνική Τράπεζα, η οποία έχει καταφύγει επίσης στα δικαστήρια ζητώντας να κάνει χρήση της σχετικής δυνατότητας.


Η ΧΑΜΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΗ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...
Πότε επιτέλους θα ξυπνήσει από τον μνημονιακό λήθαργο το ελληνικό πολιτικό σύστημα ;;;



Οι μεγάλες επενδύσεις και το πρόγραμμα χορήγησης ιθαγένειας και άδειας παραμονής για επενδύσεις από υπηκόους τρίτων χωρών αποτελούν, όπως ανέφερε, πρόσφατα, το Capital.gr, το ένα μεγάλο τμήμα του παζλ της "καθαρής” εξόδου από την κρίση της Κύπρου. Το έτερο μεγάλο κομμάτι συμπληρώνει η χαμηλή φορολογία, η γρήγορη διαδικασία και το χαμηλό κόστος ίδρυσης εταιρείας.

2.500 ευρώ το κόστος ίδρυσης μίας εταιρείας

Όπως αναφέρει η έκθεση του ελληνικού Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην Κύπρο, το ευνοϊκό καθεστώς φορολόγησης των εταιρικών κερδών για όλες τις επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο, καθώς και ο μεγάλος αριθμός -62 έως σήμερα- των συμφωνιών αποφυγής διπλής φορολογίας συμβάλουν καθοριστικά στην προσέλκυση ξένων εταιρειών.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΑ POS !!!

ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ !!!

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2018/01/1734300.html




Άσκηση έφεσης κατά των αποφάσεων του 25ου Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών με τις οποίες ακυρώθηκαν τα πρόστιμα συνολικού ύψους 1.734.000 ευρώ στην Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, με επιστολή στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, για τομείς Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Δασών.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΧΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!!

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
Αρχικά στο πολυνομοσχέδιο ορίζονταν ρητά ότι υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες έχουν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπερταμείου, των οργάνων διοίκησης των θυγατρικών του εταιρειών κλπ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα μέλη της Διοίκησης του ΤΧΣ.




Με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, η κυβέρνηση απαλλάσσει τα μέλη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.

Η νομοτεχνική βελτίωση κατετέθη το βράδυ της Παρασκευής στο άρθρο 380 του πολυνομοσχεδίου από τον υπ. Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αρχικά στο πολυνομοσχέδιο ορίζονταν ρητά ότι υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες έχουν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπερταμείου, των οργάνων διοίκησης των θυγατρικών του εταιρειών κλπ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα μέλη της Διοίκησης του ΤΧΣ. Ωστόσο, με την νέα προσθήκη προβλέπεται εξαίρεση ειδικά για τα στελέχη του ΤΧΣ. «Στην παρ. 15 του άρθρου 380 η φράση “των άμεσων θυγατρικών της” αντικαθίσταται με τη φράση “των άμεσων θυγατρικών της πλην του ΤΧΣ”».



ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ OMERTA !!! ΠΟΙΟΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ BONUS ΣΤΗΝ ALPHA BANK;;;

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ 
Δεν μιλάμε για υποψία σκανδάλου, αλλά για ομολογημένο σκάνδαλο από τα ίδια τα μεγαλοστελέχη που τσέπωναν κάθε χρόνο bonus ακόμη και 5.000.000 ευρώ το κεφάλι !!!



Οι δικηγόροι των στελεχών βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο νομικό δίλημμα και δυσκολεύονται να καταλήξουν στην  υπερασπιστική γραμμή των πελατών τους:
Να επιστρέψουν πίσω τα κλεμμένα των bonus ή όχι ;;;

Στην  πρώτη περίπτωση ομολογείται ευθέως το έγκλημα, αλλά εξασφαλίζεται κατά κάποιο τρόπο το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, ενώ, στην δεύτερη περίπτωση, δεν ομολογείται μεν το έγκλημα, αλλά εξασφαλίζονται τα ισόβια, καθόσον η ποινική δίωξη θα ασκηθεί, σε κάθε περίπτωση, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Ν 1608/1950 "Περί καταχραστών του Δημοσίου".

Λέγεται μάλιστα ότι τα bonus τα εισέπρατταν, μέρος σε μετρητά, και μέρος με διαγραφές προσωπικών τους δανείων ή δανείων επιχειρήσεων στις οποίες συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα, με παρένθετα ή συγγενικά πρόσωπα. 


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ 1/5/2018 !!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΣΚΟΤΩΜΕΝΕΣ» ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ
Πραγματική βόμβα για τους οφειλέτες του Δημοσίου με χρέη προς τις τράπεζες αφού αφενός το ακίνητο τους θα βγαίνει στο σφυρί σε τιμή-σοκ με βάση την εμπορική αξία και αφετέρου το πλειστηρίασμα θα πηγαίνει χωρίς όριο στις τράπεζες με το Δημόσιο να αποζημιώνεται τελευταίο !!!
Δηλαδή θα σου βγάζει το σπίτι στο σφυρί το Δημόσιο και θα συνεχίζεις, αναλόγως τις τραπεζικές οφειλές, ενδεχομένως να χρωστάς και πάλι ολόκληρο το ποσό για το οποίο η Εφορία ή τα Ταμεία στο έβγαλαν σε πλειστηριασμό !!!


Από 1η Μαΐου στο σφυρί η πρώτη κατοικία και για οφειλές προς το Δημόσιο – Αρνητικοί οι δανειστές στην παράταση του νόμου Κατσέλη

Με τους θεσμούς να μην σηκώνουν κουβέντα για πιθανή παράταση του νόμου Κατσέλη που ισχύει μέχρι 31/12/2018, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων παίρνουν «φωτιά» από 1ης Μάιου του 2018 καθώς επεκτείνονται και για χρέη προς το Δημόσιο (εφορία - ασφαλιστικά ταμεία). 

Σχετική διάταξη ενσωματώθηκε στο πολυνομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί την Δευτέρα και η οποία στριμώχνει ακόμη περισσότερο τους οφειλέτες αφού δεν προβλέπει καμία προστασία για την πρώτη κατοικία. 
Που σημαίνει ότι η Εφορία μπορεί να προχωρήσει στην κατάσχεση ακινήτου και για οφειλές προς το Δημόσιο λίγο πάνω από τα 500 ευρώ. 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Με τη νέα κατάταξη θα παίρνουν έως 9.669 ευρώ οι εργαζόμενοι (σε περιπτώσεις πτωχεύσεων) και στη συνέχεια θα ικανοποιούνται –χωρίς ανώτατο όριο– οι πιστωτές με υποθήκη ή ενέχυρο, δηλαδή οι τράπεζες και, αν περισσεύει κάποιο ποσό, θα πηγαίνει στο Δημόσιο και τους ανέγγυους πιστωτές !!!




Τελευταίο στην κατάταξη των πιστωτών για ικανοποίηση από το προϊόν της εκποίησης κατά τη διαδικασία της πτώχευσης ή του πλειστηριασμού καθίσταται πλέον το Δημόσιο, μετά την κατάργηση της ποσόστωσης που ίσχυε μέχρι σήμερα. 

Μέχρι σήμερα από το προϊόν της ρευστοποίησης ικανοποιούνταν οι πιστωτές ως εξής:


Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΠ !!! 2 ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ" ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, 2 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!
Θερμά συγχαρητήρια στους Δικηγόρους της Επιστημονικής μας Ομάδας, ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ & ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ, για τις πρώτες αυτές, εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις του 2018 !!!
Περισσότερες αποφάσεις ΕΔΩ : 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_3.html


Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη λύση για την προστασία της περιουσίας του δανειολήπτη από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς !!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ !!!

ΣΤΟ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ
Οι νέες αντικειμενικές αξίες, παρότι θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο, θα εφαρμοστούν αναδρομικά από την 1-1-2018 και θα ισχύσουν και για τον ΕΝΦΙΑ του 2018.




Λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα υπολογιστούν οι νέες αντικειμενικές αξίες περιλαμβάνει η σχετική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Οι πιστοποιημένοι εκτιμητές στο πεδίο ακινήτων του Υπουργείου Οικονομικών θα πρέπει να προσδιορίσουν τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων (τις τιμές ζώνης ή τιμές εκκίνησης ανά τ.μ.) σε όλη τη χώρα ώστε οι αξίες αυτές να είναι προσαρμοσμένες στα δεδομένα της κτηματαγοράς.

Οι νέες αντικειμενικές αξίες, παρότι θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο, θα εφαρμοστούν αναδρομικά από την 1-1-2018 και θα ισχύσουν και για τον ΕΝΦΙΑ του 2018, πάντως το τελικό ποσό είσπραξης του φόρου για το κράτος θα παραμείνει αμετάβλητο στο ποσό των 2,65 δισ. ευρώ, που σημαίνει ότι για να γίνουν οι όποιες ελαφρύνσεις , θα πρέπει να αυξηθεί η επιβάρυνση σε κάποιες οικιστικές ζώνες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απόφαση, κάθε εκτιμητής θα πρέπει να λάβει υπόψη του τα εξής:


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Αρνητικοί εμφανίζονται οι ξένοι τεχνοκράτες στο ενδεχόμενο παράτασης των προστατευτικών διατάξεων για την πρώτη κατοικία, του γνωστού νόμου Κατσέλη- Σταθάκη, που εκπνέει σε 12 μήνες.

Σχετικό αίτημα δεν έχει υποβληθεί- όχι ακόμα τουλάχιστον- από την ελληνική πλευρά, καθώς ειδικά στη διαπραγματευτική ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόλις και μετά βίας κατάφεραν να διασώσουν τις σημερινές διατάξεις, αφού το κλίμα δεν είναι θετικό. Παρά ταύτα, οι αντιδράσεις και στο εσωτερικό της Κ.Ο. εν όψει του κύματος των πλειστηριασμών, που θα «φουσκώνει» μήνα με το μήνα, έχει προβληματίσει την κυβέρνηση και η σκέψη για παράταση του νόμου Κατσέλη- Σταθάκη για έναν ακόμα χρόνο, δηλαδή ως το τέλος του 2019, φαίνεται να γυροφέρνει.


BUNDESBANK: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 290 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ !!!

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ;;;
Από το 2008, το γερμανικό δημόσιο εξοικονόμησε συνολικά 290 δισ. ευρώ σε τόκους !!!




Χάρη στα χαμηλά επιτόκια, η Γερμανία κατέβαλε τα τελευταία χρόνια πολύ λιγότερα χρήματα από τα προβλεπόμενα για την εξυπηρέτηση του χρέους της. Υπολογισμοί της Bundesbank κάνουν λόγο για 290 δισ. ευρώ.

Από το 2008, το γερμανικό δημόσιο εξοικονόμησε συνολικά 290 δισ. ευρώ σε τόκους. Μόνον το 2017, η ομοσπονδία, τα κρατίδια, οι δήμοι και τα ασφαλιστικά ταμεία πλήρωσαν 50 δισ. ευρώ λιγότερα επιτόκια, σε σύγκριση με την εποχή προ κρίσης. Αυτό δείχνουν προσωρινοί υπολογισμοί της γερμανικής ομοσπονδιακής τράπεζας (Bundesbank) που επικαλείται η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.


ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !!!

Η ΕΦΟΡΙΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ !!!

ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΣΕ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Ακόμη και τις γυναίκες που ανάβουν τα καντήλια στα νεκροταφεία της χώρας και καθαρίζουν τα μνήματα, βάζουν στο στόχαστρο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους, καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες ότι δραστηριοποιούνται άτομα σε αντίστοιχες εργασίες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου.



Συγκεκριμένα, μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε κοιμητήρια της Μεσσηνίας διαπιστώθηκε πλήθος παρανομιών, καθώς γυναίκες – οι οποίες φαίνεται να έχουν στήσει μικρές «επιχειρήσεις» - αναλαμβάνουν ν΄ ανάβουν τα καντήλια και να καθαρίζουν τα μνήματα έναντι αμοιβής. Αντίστοιχες «επιχειρήσεις» έχουν στηθεί και σε νεκροταφεία των μεγάλων πόλεων με τους «εργαζόμενους» να λαμβάνουν «μαύρα» χρήματα για τις υπηρεσίες τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η τοπική ΑΑΔΕ ζητεί πλήρη στοιχεία των γυναικών που εργάζονται στο κοιμητήριο Καλαμάτας και την εργασιακή τους σχέση με το δήμο, ενώ ζητεί ενημέρωση και για τις ταφές και εκταφές. Μάλιστα, για το κοιμητήριο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας αντιπροσωπεία της τοπικής ΑΑΔΕ συναντήθηκε χθες με το δήμαρχο.



ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΑΝΣΕΡ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ !!!

ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
Σκληρά μέτρα για όσους δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα, αποφάσισε η γενική συνέλευση ενοίκων κεντρικής πολυκατοικίας της Λάρισας με 75 διαμερίσματα και πολλές επαγγελματικές στέγες.




Τοποθέτησαν κλειδωνιά στην πόρτα του ανελκυστήρα και χορήγησαν κλειδιά μόνο σε όσους είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους. Στους ενοίκους δηλαδή που έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους στα έξοδα των κοινόχρηστων χώρων και φυσικά πλήρωσαν και για τη συντήρηση του ανελκυστήρα.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ POS !!!

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ;;;
Θα πρέπει να αλλάξουν ΚΑΔ για να εξαιρεθούν.




Ελλάς... το μεγαλείο σου. Μηχανάκια POS πρέπει να προμηθευτούν τα κυλικεία των σχολείων, όπως έγραψε χθες η «δημοκρατία»! Αν δεν το πράξουν, προβλέπεται τσουχτερό πρόστιμο. «Είναι με τα καλά τους; Ποιος μαθητής έχει κάρτα; Ποιος γονιός θα δώσει κάρτα στο παιδί του; Μπορεί ένα παιδί δημοτικού ή και γυμνασίου να έχει κάρτα;» λέει στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος του Σωματείου Κυλικειαρχών Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» Στέφανος Φακούδης. 

«Είχαμε προφορική διαβεβαίωση από το υπουργείο Οικονομικών ότι θα εξαιρεθούμε. Η διαβεβαίωση, ωστόσο, έμεινε στα λόγια. Αντε, λοιπόν, ας πούμε ότι εγκαθιστούμε POS. Αντε, ας πούμε ότι κάποιοι γονείς θα δώσουν στα παιδιά του λυκείου προπληρωμένες κάρτες. Στο υπουργείο δεν έχουν ακούσει για τα φαινόμενα bullying σε πολλά σχολεία; Φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί αν κάποια παιδιά έχουν κάρτες» λέει ο κ. Φακούδης.


Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΙ 2 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !!!

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
Επαναπροσλήφθηκαν οι δύο απολυμένοι εργαζόμενοι, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι εκβιάστηκαν από τον εργοδότη τους, προκειμένου να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων που τους καταβλήθηκε, με την παρέμβαση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ).




Συγκεκριμένα, αναφορικά με το περιστατικό που πραγματοποιήθηκε σε υποκατάστημα αλυσίδας εστίασης στη Λάρισα, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνει ότι το ΣΕΠΕ προχώρησε άμεσα σε έλεγχο των καταγγελιών δύο εργαζομένων σχετικά με εκβιασμό του εργοδότη, προκειμένου να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων που τους καταβλήθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι δύο εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι απολύθηκαν, όταν αρνήθηκαν να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων στον εργοδότη τους.

Το ΣΕΠΕ πραγματοποίησε έλεγχο στα καταστήματα που διατηρεί η επιχείρηση στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.


ΟΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

























Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να καταγράψει κανείς το δημόσιο διάλογο των τελευταίων μηνών, που αφορά στους πλειστηριασμούς. Η πρώτη εντύπωση που θα αποκομίσει είναι ότι πρόκειται για μία υπόθεση που διαπνέεται από μία σχεδόν θρησκευτικού χαρακτήρα αίσθηση ηθικής.

Αυτοί που «μοιράζουν την τράπουλα», ακολουθώντας λογικές και διαδρομές ανάλογες και αντίστοιχες με εκείνες των πιο οπισθοδρομικών ιερωμένων, εμφανίζουν τα θύματα ως οκνηρούς, μαλθακούς , φυγόπονους που αποφεύγουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Επίσης τους προσάπτουν και αντικοινωνικές συμπεριφορές, αφού με τη στάση τους διαχέουν τις συνέπειες στην υπόλοιπη κοινωνία η οποία θα κληθεί να επωμιστεί το κόστος . Έτσι η δέουσα απάντηση είναι τα «καζάνια της κόλασης» που έχουν στηθεί στις αίθουσες των ειρηνοδικείων και στο χαοτικό σύμπαν του διαδικτύου.

Φυσικά, για να σταθεί αυτή η θεολογικού χαρακτήρα προσέγγιση του ζητήματος των πλειστηριασμών, οι άλλοι συμβαλλόμενοι οι πιστωτές, δηλαδή οι τραπεζίτες , αποκτούν την ηθική και τη θεσμική νομιμοποίηση με το να υποβαθμίζονται, να αγνοούνται και τελικά να παραγράφονται οι δικές τους ευθύνες και παραλείψεις.


ΑΕΠΙ: ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ Η EUROBANK ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ 5.000.000€ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ALPHA BANK & ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ
H ανακοίνωση του σωματείου 'ΑΣΜΑ 450+'.




Στον αέρα επιχειρούν να τινάξουν την απόφαση της κυβέρνησης να πληρωθούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δημιουργοί, οι τράπεζες Eurobank, Εθνική και Alpha Bank, σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου συνθετών, στιχουργών και κληρονόμων ΑΣΜΑ 450+.

Το σωματείο σημειώνει πως -ενώ η κυβέρνηση πέρασε σχετική διάταξη προκειμένου να αποδεσμευτούν τα 5 εκατομμύρια που είχε δεσμεύσει το Δημόσιο από την ΑΕΠΙ για χρέη της εταιρείας προς αυτό και προκειμένου αυτά να αποδοθούν αποκλειστικά στους δημιουργούς. στους οποίους ανήκουν- η Eurobank παράνομα, έσπευσε να κατασχέσει για λογαριασμό της, έναντι δανείου που είχε λάβει η διοίκηση της ΑΕΠΙ από αυτή, το σύνολο των ποσών που απελευθερώθηκαν.


ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
Η Τράπεζα της Αγγλίας επισημαίνει ότι ο ρυθμός αύξησης του προσωπικού δανεισμού με τη χρήση πιστωτικών καρτών, καταναλωτικών δανείων και δανείων αγοράς αυτοκινήτου έχει σχεδόν πενταπλασιαστεί σε σύγκριση με τον ρυθμό αύξησης των μισθών στη χώρα.




Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκονται οι Βρετανοί κάτοχοι πιστωτικών καρτών, οι οποίοι φαίνεται ότι είναι παγιδευμένοι στα ανατροφοδοτούμενα χρέη τους. Η Τράπεζα της Αγγλίας και οι αρμόδιες αρχές για την εποπτεία των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών εξέτασαν τα διαθέσιμα στοιχεία και διαπίστωσαν ότι σχεδόν οι 9 στους 10 που είχαν μεγάλα χρέη το 2016 βρίσκονταν και το 2014 στην ίδια κατάσταση. Κι αυτό σημαίνει ότι δεν είναι βάσιμη η άποψη ότι οι Βρετανοί αποπληρώνουν γρηγορότερα τις πιστωτικές τους εν συγκρίσει με τα στεγαστικά τους δάνεια, όπως αναφέρει ο Guardian.

Συγκεκριμένα, ακόμα κι αν εξοφλήσουν μία πιστωτική κάρτα, θα έχουν να αντιμετωπίσουν το χρέος των υπόλοιπων καρτών. Συνήθως μεταφέρουν τις οφειλές τους από τη μία κάρτα στην άλλη. Τον Νοέμβριο του 2016 σε κάθε 10 στερλίνες χρέους πιστωτικών καρτών τις 9 στερλίνες τις όφειλαν άνθρωποι που βρίσκονταν σε ανάλογη θέση πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με την ανάλυση. Η Τράπεζα της Αγγλίας επισημαίνει ότι ο ρυθμός αύξησης του προσωπικού δανεισμού με τη χρήση πιστωτικών καρτών, καταναλωτικών δανείων και δανείων αγοράς αυτοκινήτου έχει σχεδόν πενταπλασιαστεί σε σύγκριση με τον ρυθμό αύξησης των μισθών στη χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. Ολοένα και περισσότερο τα βρετανικά νοικοκυριά δέχονται ασφυκτικές πιέσεις εξαιτίας της ελάχιστης αύξησης των εσόδων τους και της σταδιακής ανόδου του πληθωρισμού. Η στερλίνα μετά το δημοψήφισμα για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση υποχώρησε προς το δολάριο, οπότε οι τιμές των εισαγόμενων προϊόντων αυξήθηκαν.


ΝΕΟ ΝΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ EUROBANK
Όπως αναφέρουν κατέστρεψαν τους υπολογιστές, τους εκτυπωτές και άλλες ηλεκτρικές συσκευές στο γραφείο της με αλατόνερο.




Εισβολή σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί μέλη του Ρουβίκωνα, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιο με κείμενο που ανήρτησαν στο athens.indymedia.

Στο κείμενό τους αναφέρουν ότι κατέστρεψαν «τους υπολογιστές, τους εκτυπωτές και άλλες ηλεκτρικές συσκευές στο γραφείο της, με αλατόνερο, τόσο για πολιτικούς όσο και για επιχειρησιακούς λόγους»

Το κείμενο του Ρουβίκωνα έχει ως εξής:



ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΖΟΓΟΔΑΝΕΙΑ: Η ΝΕΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΟΤΑΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΡΟΛΑ ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΣ & MEGA !!!



Εκτός από την παλιά και τη νέα διαπλοκή που όψιμα ανακάλυψε η ΝΔ και οι επιχειρηματίες που τη στηρίζουν στα media. Υπάρχει και ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός: από τη στιγμή που οι τράπεζες έπαψαν να χορηγούν δάνεια, η μια μετά την άλλη επιχείρηση ΜΜΕ έβαζε λουκέτο!

Οταν οι κάνουλες της χρηματοδότησης σταμάτησαν να ρέουν ο άλλοτε πανίσχυρος ΔΟΛ κατέρρευσε, ακολούθησε ο ΠΗΓΑΣΟΣ και τώρα ήρθε η σειρά του MEGA!


ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ !!!

ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΕΩΣ 50.000€ !!!

ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ MEGA : ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ !!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Κατατασκηνώστε οικογενειακώς έξω από τις βίλες των βαθύπλουτων μετόχων σας κκ Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Ψυχάρη και Μαρινάκη, και μην αφήσετε τις φιλάνθρωπες κυρίες τους να βγουν για shopping και σούσι, μέχρι την εξόφληση και του τελευταίου ευρώ από τα δεδουλευμένα σας !!!



Μιχάλης Ιγνατίου για Mega: Προμελετημένο έγκλημα των μετόχων του !!!

Με ένα σκληρό κείμενό του στην ιστοσελίδα mignatiou.com, ο επί χρόνια ανταποκριτής του Mega στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις μετά την απόφαση των μετόχων να μην διεκδικήσουν άδεια κάνοντας λόγο για “προμελετημένο έγκλημα” εναντίον των εργαζομένων του Μεγάλου Καναλιού.Όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Φοβηθήκατε τον Βρυώνη, ο οποίος μπορεί και να μην περάσει στο δεύτερο στάδιο της διαδικασίας; Ξεχάσατε τι συνέβη την προηγούμενη φορά; Στις κρίσεις, και ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν ανθρώπινες ψυχές, εμείς που έχουμε γίνει γνωστοί λόγω του Mega, δεν πρέπει να κρύβουμε τα λόγια μας, αλλά να μιλούμε με τόλμη, να λέμε τη γνώμη μας χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Αυτό που έγινε εναντίον των εργαζομένων του Μεγάλου Καναλιού είναι ένα «προμελετημένο έγκλημα»».

Ολόκληρο το άρθρο:

ΕΕΤΤ: ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ 1.200.000€ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 5ΨΗΦΙΑ SMS !!!

ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ
Μεγάλη προσοχή: μην απαντάτε σε sms από 5ψήφιους άγνωστους αριθμούς και επικοινωνείτε με τους παρόχους σας ζητώντας να τους μπλοκάρουν, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που σας χρεώνουν και για τα εισερχόμενα μηνύματα.




Πρόστιμα της τάξης του 1,2 εκατ. ευρώ επέβαλε το 2017 η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων σε παρόχους Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης (ΥΠΠ), υπηρεσιών. Σε εταιρείες, δηλαδή, που μεταδίδουν πληροφορία ή και περιεχόμενο σε δίκτυα ηλεκτρονικών επικοινωνιών, των οποίων η τιμολόγηση πραγματοποιείται μέσω της υψηλής χρέωσης κλήσεων προς αριθμούς κυρίως των σειρών 901, 909, 14, 190−195 και 54.

Το 2017 εκτοξεύτηκαν οι καταγγελίες από πολίτες που βρέθηκαν με φουσκωμένους λογαριασμούς τηλεφώνου, επειδή εγγράφηκαν, εν αγνοία τους, σε υπηρεσίες πολυμεσικής πληροφόρησης αυξημένης χρέωσης ή έστειλαν sms σε πενταψήφια νούμερα για να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για κλήρωση χρημάτων ή δώρων. Σε πολλές περιπτώσεις, οι πάροχοι ΥΠΠ, που λειτουργούν στα όρια της νομιμότητας, χρησιμοποιούν ακόμη και ονόματα γνωστών εταιρειών προκειμένου να εγγράψουν τους χρήστες σε υπηρεσίες sms υψηλής χρέωσης.

Εκτοξεύθηκαν οι καταγγελίες


Η «FAKE NEWS» ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Τον γύρο των social media εξακολουθεί να κάνει εδώ και περίπου δέκα χρόνια μια υποτιθέμενη έκκληση των οικείων ενός 28χρονου που δήθεν νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» και χρειάζεται επειγόντως αίμα.



«Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα. Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Τα στοιχεία είναι: Μερισιώτης Βαγγέλης, Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00. Χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση συκωτιού και πρέπει να βρούμε αίμα αποκλειστικά ομάδας (Ο αρνητικό). Εάν μπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή μία με δύο εβδομάδες», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τις αρχές του 2009 παραθέτοντας στο τέλος τα στοιχεία και τα τηλέφωνα ενός άνδρα ονόματι Διονύση Σταθόπουλου.

Φυσικά δεν πρόκειται για αληθινή είδηση αλλά για τον ορισμό των “fake news”, καθώς μιλάμε για τραυματία ο οποίος είχε νοσηλευτεί πολλά χρόνια πριν. Η είδηση αποτελεί «fake news» και από το 2009 κυκλοφορεί κατά διαστήματα στα social media, αλλά και από email σε email, με αποτέλεσμα στο παρελθόν να συγκεντρωθούν εκατοντάδες φιάλες με αίμα στον «Ευαγγελισμό».



ΣΚΟΠΙΑΝΟ : ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ .... ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ;;;

ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΠΛΟΦΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
Θα γελάσουν όλοι, εκτός από τους πατριδοκάπηλους, γιαλαντζί μακεδονομάχους, που αφού πρώτα ξεπούλησαν το όνομα στους Σκοπιανούς (βλ. Αρθ.7, ΝΔ 4009/1959, ΦΕΚ 238Α'/1959), σήμερα υπερασπίζονται τη νομιμοποίηση της πλαστογράφησης της ελληνικής ιστορίας, μέσα από το ανοσιούργημα της όποιας σύνθετης ονομασίας !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ !!!

ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ
«Ευκαιρία» και στους φοροφυγάδες να γλιτώσουν πρόστιμα δίνει το Πολυνομοσχέδιο.




Παράθυρο για να γλιτώσουν πρόστιμα και όσοι δεν έχουν υποβάλει καν φορολογική δήλωση, ανοίγει με διάταξη στο πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να καλύψουν λάθη ή παραλείψεις του παρελθόντος.

Ουσιαστικά η διάταξη αποτελεί τον διάδοχο της ρύθμισης για «οικειοθελή» υποβολή εκπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων (εισοδήματος, ΦΠΑ κλπ) χωρίς μάλιστα περιορισμούς για τον χρόνο διάρκειας της ρύθμισης, όπως εκείνη που έληξε στα τέλη του 2017. Αποσκοπεί στην αύξηση της είσπραξης φόρων κατά το 2018, σε μια χρονιά δηλαδή που πρέπει να επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 7 δισ. ευρώ, διπλάσιο δηλαδή από πέρυσι (3,5% έναντι 1,75% του ΑΕΠ).

Δηλώστε και... γλιτώστε !!!



1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ: Η ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ & ΕΝΦΙΑ !!!


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 6η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! 22 ΝΕΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΣΕ ALPHA, EΘΝΙΚΗ & EUROBANK ΜΕΧΡΙ 90% !!!

22 (!!!) ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ & ΕUROBANK ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Μετά τα ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλαν στις τράπεζες, έκλεισαν οριστικά τις οφειλές τους, πριν την εκδίκαση των Ομαδικών Αγωγών στις οποίες συμμετέχουν, πετυχαίνοντας ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ μέχρι και 90% !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!
Απόδειξη, τα κουρέματα των κόκκινων δανείων & καρτών των δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που δημοσιεύουμε σχεδόν καθημερινά !!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ 28 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ Α.ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/12/6_13.html




Πρόσθετη νομική κάλυψη στα μέλη του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ δίνει με διάταξη του πολυνομοσχεδίου το υπουργείο Οικονομικών, μετά την γνώστη υπόθεση με τους ξένους εμπειρογνώμονες που διώκονται για την υπόθεση μεταβίβασης ακινήτων του Δημοσίου σε τιμές που κρίθηκαν από τη Δικαιοσύνης ως πολύ χαμηλές.

Η υπόθεση αυτή «κατατρέχει» την κυβέρνηση καθώς σε όλα σχεδόν τα Eurogroup της τελευταίας διετίας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος γίνεται αποδέκτης παραπόνων από τους ομολόγους του για τη δικαστική περιπέτεια των εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ !!!

ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Αναλυτικά τι προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο.




Νέα υπηρεσία για την καταπολέμηση του μεγάλου οικονομικού εγκλήματος συστήνεται στο υπουργείο Οικονομικών με 135 ελεγκτές, η οποία θα υπάγεται κατευθείαν στον υπουργό Οικονομικών και θα καθοδηγείται και θα συντονίζεται από τον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος.

Τη σύσταση της νέας υπηρεσίας προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Η υπηρεσία θα έχει έδρα στο υπουργείο Οικονομικών και θα φέρει τον τίτλο «Διεύθυνση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος».

Αναλυτικά το πολυνομοσχέδιο προβλέπει τα ακόλουθα για τη «Διεύθυνση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος»:


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ & ΔΕΝ ΤΗ ΓΙΑΤΡΕΥΟΥΝ !!!

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Νίκος Νικολόπουλος για τους πλειστηριασμούς: Από το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» έχουμε περάσει ήδη στο «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη» !!!




Με αποκρυσταλλωμένες θέσεις και τεκμηριωμένα επιχειρήματα ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος αιτιολόγησε από το βήμα της Βουλής την αρνητική ψήφο του για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Στην αρχή της ομιλίας του ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής επισήμανε:

«Αν και ουδόλως μου αρέσει να αναφέρομαι σε… θετικές και αρνητικές αναλογίες νομοσχεδίων που αφορούν άμεσα ή έμμεσα τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, μπορώ να συμφωνήσω με τον υπουργό Οικονομικών για τις θετικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο, όπως είναι για παράδειγμα το Κτηματολόγιο ή η επικαιροποίηση της πολυδαίδαλης λατομικής νομοθεσίας.



ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ 74% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩ»
Aδυναμία να καλύψουν το κόστος του φόρου κληρονομιάς δηλώνει το 74% των πολιτών που συμμετείχε σε σχετική έρευνα για το πώς η ελληνική οικογένεια οργανώνει τη μεταφορά και συνέχιση της περιουσίας της στα υπόλοιπα μέλη της.




Η διαδικτυακή ποσοτική έρευνα της KANTAR TNS για λογαριασμό της 4Life Direct, μέλος του Ομίλου 4Life International πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά μεταξύ 6-10 Οκτωβρίου 2017, σε δείγμα 150 ανθρώπων ηλικίας μεγαλύτερης των 45 ετών.

Στην ερώτηση, πόσο εύκολο πιστεύετε ότι θα είναι για την οικογένειά σας να καλύψει το κόστος του φόρου κληρονομιάς, το 74% δηλώνει πως θα είναι "όχι πολύ εύκολο" ή "καθόλου εύκολο" να καλύψει το κόστος, ενώ μόλις το 10% θεωρεί πως θα είναι "πολύ εύκολο". Την ίδια στιγμή το 42% γνωρίζει το κόστος του φόρου κληρονομιάς, ποσοστό που φθάνει το 49,3% στις ηλικίες άνω των 55 ετών.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «SUCCESS STORY» ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΣΕΕ
Σταθερά υψηλές οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των λιανεμπορικών επιχειρήσεων προς Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία !!!




Υψηλό εξακολουθεί να παραμένει το ποσοστό των εμπορικών επιχειρήσεων, οι οποίες διατηρούν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Την ίδια ώρα, καλύπτουν τις ανάγκες τους για ζεστό χρήμα κυρίως από το προσωπικό τους πορτοφόλι.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την έρευνα της ΕΣΕΕ, τα βασικά σημεία της οποίας παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της κ. Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος σημείωσε ότι προκύπτει σταθεροποίηση στο ελληνικό λιανεμπόριο, αλλά και πολλές ταχύτητες όσον αφορά τη διάρθρωση των επιχειρήσεων. "Τα επικίνδυνα πέρασαν αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά", είπε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος σημείωσε πως "η τριετής περίοδος μετά τα μνημόνια που θα βρισκόμαστε στο πλαίσιο της παρακολούθησης θα πρέπει να είναι και η τελευταία. Δεν θα πρέπει τα τρία μνημόνια να επαναληφθούν με τη μορφή των πλαισίων παρακολούθησης". "Για να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας", συμπλήρωσε ο κ. Κορκίδης, "που θα αφορά τις ΜμΕ θα εξαρτηθεί από το πότε θα αποφασιστεί η μείωση των φορολογικών συντελεστών, η ενίσχυση των επενδύσεων και της εγχώριας παραγωγής".


ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΜ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ
Αυστηρές διατάξεις που θα οδηγούν σε απενεργοποίηση ΑΦΜ για όσους φοροδιαφεύγουν ή έχουν υποβάλλει ψευδή στοιχεία για την απόκτησή του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Επίσης προβλέπονται φορολογικά κίνητρα για ευρεσιτεχνία και για επιχειρήσεις που εγκαθίστανται σε συγκεκριμένες περιοχές.




Ειδικότερα στο νομοσχέδιο προβλέπονται τα ακόλουθα:

- Σε αυτόματη απενεργοποίηση του ΑΦΜ ή σε αναστολή της χρήσης του θα προχωρά η Εφορία για τους φορολογούμενους που διαπράττουν φοροδιαφυγή ή έχουν δηλώσει ψευδή ή ανακριβή στοιχεία για την απόκτηση του ΑΦΜ.

- Φυσικά πρόσωπα των οποίων ο ΑΦΜ έχει ανασταλεί και θέλουν να προχωρήσουν σε νέα έναρξη εργασιών ως υποκείμενα στο ΦΠΑ υποβάλλοντας δήλωση μεταβολών για τη διενέργεια ενδοκοινοτικών συναλλαγών θα πρέπει να καταθέσουν εγγύηση ανάλογα με το ύψος της φοροδιαφυγής η οποία σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 15.000 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για τα νομικά πρόσωπα που υπόκεινται στο ΦΠΑ και υποβάλλουν δήλωση μεταβολών για τη διενέργεια ενδοκοινοτικών συναλλαγών στο φορολογικό μητρώο.


ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ALPHA BANK: ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ 88% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ALPHA BANK ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Xρωστούσε σε καταναλωτικό δάνειο 138.093,60 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην ALPHA BANK, έκλεισε οριστικά την οφειλή του, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει, με 16.571,23 ευρώ, πετυχαίνοντας ΚΟΥΡΕΜΑ 88% !!!




ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!

ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ !!!

LANDIS & GYR
Αύξηση κερδών κατά 294% κατέγραψε για τη χρήση 2016-2017 η βιομηχανία παραγωγής μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας Landis & Gyr, η οποία τον Απρίλιο του 2016 μετέφερε την έδρα της από την Ελβετία στην Κόρινθο.




Λίγους μήνες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταφοράς των γραμμών παραγωγής από την Ελβετία, η Landis & Gyr προχώρησε και στην μεταφορά των γραμμών παραγωγής μετρητών «Tarif Bleu», αυτή τη φορά, από την Γαλλία στην Κόρινθο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει εγκατασταθεί μία νέα γραμμή παραγωγής στην Κόρινθο.

Οι νέοι μετρητές, που κατασκευάζονται πλέον στην Κόρινθο, προορίζονται για εξαγωγές στην Γαλλία και σε άλλες γαλλόφωνες αγορές ανά τον κόσμο ενώ η νέα αυτή δραστηριότητα της Landis+Gyr A.E. θα προσθέσει περίπου 200.000 ηλεκτρονικούς μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας κατά έτος στο κατασκευαστικό της έργο, συμβάλλοντας έτσι και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.



ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ & ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ !!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Πρόκειται για αναπάντητες – ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις ( SPAM ) από άγνωστους αριθμούς υψηλής χρέωσης του εξωτερικού, οι οποίες πραγματοποιούνται κατά κανόνα μεταμεσονύκτιες ώρες ώστε να εμφανίζονται σκόπιμα ως αναπάντητες ή sms.




Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με κλήσεις και μηνύματα κινητής τηλεφωνίας ( sms ) από άγνωστους τηλεφωνικούς αριθμούς του εξωτερικού, που στοχεύουν στην οικονομική τους εξαπάτηση.

Πρόκειται για αναπάντητες – ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις ( SPAM ) από άγνωστους αριθμούς υψηλής χρέωσης του εξωτερικού, οι οποίες πραγματοποιούνται κατά κανόνα μεταμεσονύκτιες ώρες ώστε να εμφανίζονται σκόπιμα ως αναπάντητες.


ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθισαν τη Δευτέρα δύο αδέλφια με την κατηγορία χρήσης πλαστών εγγράφων, καθώς έτσι κατάφεραν να εκδώσουν πιστοποιητικό θανάτου του ενός εκ των δύο.




Η περίεργη αυτή υπόθεση έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν ο ένας αδελφός μετέβη στο Ληξιαρχείο Καλαμάτας προκειμένου να λάβει τη βεβαίωση του γιατρού που ο ίδιος είχε προσκομίσει και αποδείκνυε ότι ο αδελφός του είναι νεκρός, ενώ χάρη σε αυτή είχε λάβει και το πιστοποιητικό θανάτου. Αυτή, όμως, η επίσκεψη έβαλε σε σκέψεις τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας, αφού πολύ σπάνια συγγενείς αναζητούν την εν λόγω βεβαίωση. Έτσι οι υπάλληλοι, θέλοντας να ελέγξουν τη γνησιότητα της βεβαίωσης του γιατρού, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του και τότε ανακάλυψαν ότι είχε πεθάνει. Αυτή η μακάβρια ανακάλυψη ήταν αρκετή για να οδηγήσει τα δύο αδέλφια στα χέρια των Αρχών.

Το δάνειο στην τράπεζα


ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ !!!

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/12/3_17.html




Τα οικονομικά πακέτα που προσφέρουν τα καζίνα των Σκοπίων κάμπτουν αμφιβολίες και προβληματισμούς που πιθανόν να έχουν κάποιοι συμπατριώτες μας σχετικά με την έκβαση του ζητήματος της ονομασίας του γειτονικού κρατιδίου καθώς εκατοντάδες είναι αυτοί που σπεύδουν σε εβδομαδιαία συχνότητα να γεμίσουν τα λεωφορεία που ξεκινούν από την Αθήνα για να περάσουν τα σύνορα στη Γευγελή έπειτα από εννέα ώρες ταξίδι προκειμένου να δοκιμάσουν την τύχη τους. 

Με 70 ευρώ το άτομο, τιμή στην οποία περιλαμβάνονται τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό και βραδινό με μοναδική υποχρέωση να παίξουν κατά την διάρκεια της διαμονής τους από 50 ευρώ το άτομο αλλά και έξτρα παροχές, για παράδειγμα εκδρομή στα ιαματικά λουτρά του Negorci, στο μυαλό των Αθηναίων εκδρομέων - στην πλειονότητα τους πρόκειται για συνταξιούχους των βορείων προαστίων - το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων υφίσταται μόνο στις αναφορές των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ 1.734.300€ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ !!!

ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ 33 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;




Με μια πρωτοφανή απόφαση που επί της ουσίας ακυρώνει την αρχή « ο ρυπαίνων πληρώνει», το 2ο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας, ακύρωσε για τυπικούς λόγους, πρόστιμα που επιβλήθηκαν τον Ιανουάριο του 2016, με εισήγηση των επιθεωρητών περιβάλλοντος, στην Ελληνικός Χρυσός για τα μεταλλεία Χαλκιδικής.

Οι εισηγήσεις των επιθεωρητών αφορούσαν πρόστιμα ύψους 739.800 ευρώ και 994.500 ευρώ.

Το καταπληκτικό είναι ότι το δικαστήριο δεν αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων αφού η ρύπανση είναι πραγματική, αλλά ακύρωσε τα πρόστιμα επειδή από την έναρξη των ελέγχων μέχρι την έκδοση της απόφασης επιβολής προστίμου από τους υπουργούς Σκουρλέτη και Τσιρώνη μεσολάβησαν 33 μήνες. Το διάστημα αυτό έκρινε το δικαστήριο πως είναι υπερβολικό…


Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΒΟΜΒΑ !!! ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΠΟΙΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ;;;

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ - Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - Ε. ΑΒΕΡΩΦ - Κ. ΤΣΑΤΣΟΣ - Ε. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ - Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΠ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959
Με το άρθρο 7, ΝΔ 4009/1959, ΦΕΚ 238Α'/1959, για την κύρωση της συμφωνίας των αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και της πρώην Γιουγκοσλαβίας!!!



ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 31/01/2018 !!!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
Στόχος κυβέρνησης, τραπεζών και δανειστών, το σύνολο των πλειστηριασμών, να διενεργούνται μόνον ηλεκτρονικά !!!

SSM: ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ
Νέο αυστηρότερο πλαίσιο στις τράπεζες για τις αγορές ακινήτων από πλειστηριασμούς αλλά και διενέργεια προβλέψεων εάν πουλάνε ακίνητα κάτω της λογιστικής αξίας σχεδιάζει ο SSM.



Ο Μόνιμος Εποπτικός Μηχανισμός των τραπεζών ο SSM σχεδιάζει να καθορίσει ένα πλαίσιο που θα διέπει τους πλειστηριασμούς και τις τράπεζες.Συγκεκριμένα θα τεθεί ένα όριο ώστε οι τράπεζες να μην αγοράζουν αλόγιστα ακίνητα που προέρχονται από πλειστηριασμούς. Συγκεκριμένα υπάρχει ο κίνδυνος οι τράπεζες να αγοράζουν τα ακίνητα που βγαίνουν σε πλειστηριασμούς όταν διαπιστώνουν ότι οι προσφερόμενες τιμές είναι χαμηλότερες από την λογιστική αξία. Π.χ. υπάρχει η πιθανότητα τα εκπλειστηριαζόμενα ακίνητα της μιας τράπεζας να τα αγοράζει η άλλη ή η ίδια η τράπεζα. Εάν ληφθεί υπόψη ότι στο παρελθόν οι τράπεζες έβγαζαν στον πλειστηριασμό 40.000 ακίνητα ετησίως αυτό σημαίνει ότι θα μετατραπούν σε εταιρίες real estate.Αγοράζοντας ακίνητα οι τράπεζες, δεσμεύουν κεφάλαια, ρευστότητα και διαμορφώνουν τιμές ακινήτων εικονικές. 


ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ FUNDS ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html














Δάνεια οι οφειλέτες των οποίων έχουν κάνει αίτηση ένταξης στον νόμο Κατσέλη περιλαμβάνονται πλέον στα πακέτα που βγάζουν προς πώληση οι τράπεζες. Σε χαρτοφυλάκιο ύψους 2,5 δισ. ευρώ που έχει βγάλει προς πώληση τράπεζα, το 35% είναι οφειλές δανειοληπτών που έχουν κάνει αίτηση ένταξης στον νόμο. Το 2018 σηματοδοτεί την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς των πωλήσεων κόκκινων δανείων, καθώς αίρεται και η τελευταία απαγόρευση για τη μεταβίβαση δανείων που συνδέονται με την πρώτη κατοικία. Μαζί με την αγορά των πωλήσεων απελευθερώνεται ουσιαστικά και η αγορά της διαχείρισης των κόκκινων δανείων, αφού οι νέοι εντολοδόχοι των εταιρειών διαχείρισης δεν θα είναι πλέον οι τράπεζες, αλλά στην περίπτωση που το χαρτοφυλάκιο έχει μεταβιβαστεί, την κυριότητα θα έχει το fund.

Η απόκτηση ενός χαρτοφυλακίου ανακηρύσσει ουσιαστικά τους νέους αγοραστές στον ρόλο που είχε μέχρι σήμερα η τράπεζα με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της. Μεταξύ των μέσων που έχουν στη διάθεσή τους είναι η πρόσβαση σε όλα τα οικονομικά και τα περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη, οι ρυθμίσεις και τα «κουρέματα» και, επιπλέον, όλο το οπλοστάσιο των δικαστικών ενεργειών – από κατασχέσεις εις χείρας τρίτων έως και πλειστηριασμούς.

SSL Certificates