.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ OMERTA !!! ΠΟΙΟΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ BONUS ΣΤΗΝ ALPHA BANK;;;

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤτΕ 
Δεν μιλάμε για υποψία σκανδάλου, αλλά για ομολογημένο σκάνδαλο από τα ίδια τα μεγαλοστελέχη που τσέπωναν κάθε χρόνο bonus ακόμη και 5.000.000 ευρώ το κεφάλι !!!



Οι δικηγόροι των στελεχών βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο νομικό δίλημμα και δυσκολεύονται να καταλήξουν στην  υπερασπιστική γραμμή των πελατών τους:
Να επιστρέψουν πίσω τα κλεμμένα των bonus ή όχι ;;;

Στην  πρώτη περίπτωση ομολογείται ευθέως το έγκλημα, αλλά εξασφαλίζεται κατά κάποιο τρόπο το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, ενώ, στην δεύτερη περίπτωση, δεν ομολογείται μεν το έγκλημα, αλλά εξασφαλίζονται τα ισόβια, καθόσον η ποινική δίωξη θα ασκηθεί, σε κάθε περίπτωση, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Ν 1608/1950 "Περί καταχραστών του Δημοσίου".

Λέγεται μάλιστα ότι τα bonus τα εισέπρατταν, μέρος σε μετρητά, και μέρος με διαγραφές προσωπικών τους δανείων ή δανείων επιχειρήσεων στις οποίες συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα, με παρένθετα ή συγγενικά πρόσωπα. 


Ότι δλδ διαπιστώθηκε και στην Τράπεζα Πειραιώς. Και μάλιστα, κατά προτίμηση, σε δάνεια της πράσινης ανάπτυξης, δλδ φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα. 
Δοκιμασμένη συνταγή μπάρμπα Μιχάλη.
Μόνο που στην περίπτωση της Alpha Bank, ο καταδότης μας αποκάλυψε ότι τα λεφτά είναι πολύ περισσότερα από τα αντίστοιχα στην Τράπεζα Πειραιώς.

  



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates