.

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

THIS IS .... ΚΟΥΛΗΣ !!! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ... ΖΑΒΟ !!!



ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑΓΓΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΑΖΟΥΤ ΩΡΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ;;;



Επιστολή-βόμβα στο zougla.gr για το ναυάγιο της Σαλαμίνας

Σε επιστολή του προς το zougla.gr, o Χαράλαμπος Λιβαδάς, Πλοίαρχος Α τάξεως Εμπορικού Ναυτικού με τεράστια εμπειρία στη ναυσιπλοΐα αλλά και στα ναυτικά ατυχήματα, διερωτάται για τους λόγους που οδήγησαν στη βύθιση του δεξαμενοπλοίου «Αγία Ζώνη 2», αναφέροντας ορισμένες λεπτομέρειες που θα προκαλέσουν ανατριχίλα στους αρμόδιους και τις Αρχές...

Διαβάστε προσεχτικά τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει ο έμπειρος ναυτικός:

«Αξιότιμοι κύριοι αισθάνομαι επιτακτικά την ανάγκη να εκφράσω κ εγώ την άποψή μου γύρω από το πλέον μυστήριο κατ΄ άλλους ναυάγιο, αλλά όχι για μένα! Άκουσα σε τηλεοπτική εκπομπή την απολογητική ομιλία του πλοιοκτήτη κ. Κουντούρη. Σημείωσα ορισμένα στοιχεία τα οποία μου χτύπησαν έντονα και ως εκ τούτου κατέληξα στο ότι λείπουν κάποιοι κρίκοι από το ιστορικό του πλοιοκτήτη, αν και θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον αν άκουγα τον πρώτο μηχανικό του πλοίου να μας έλεγε κάτω από ποιες συνθήκες βούλιαξε το πλοίο. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ
Ενώ για την περίπτωση της Κύπρου ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης απάντησε: «Αυτή τη μονομερή απόφαση, που έκανε η Κύπρος, εμείς δεν μπορούμε να την κάνουμε» !!!



ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Βόμβα Παπαδημητρίου: Δεν μπορεί δανειολήπτης με κόκκινο δάνειο να το εξαγοράσει πριν πάει σε fund

Οι δανειολήπτες με «κόκκινα» δάνεια και υποθηκευμένη την πρώτη τους κατοικία δεν θα μπορούν να τα εξαγοράζουν κατά προτεραιότητα από την τράπεζα πριν αυτό καταλήξει σε κάποιο fund ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Μάλιστα ο κ. Παπαδημητρίου απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη επισήμανε σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ πως: «Ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών δημιουργήθηκε για να προστατεύσει αυτούς που πραγματικά αδυνατούν να εξοφλήσουν τα στεγαστικά τους δάνεια. Θα διαπραγματευτούμε για την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, όπως το έθεσε ο κ. Σταθάκης» είπε ο υπουργός Οικονομίας.

ΤΧΣ: ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΔΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ ΤΧΣ ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ...
Η σημερινή αξία των μετοχών που κατέχει το ΤΧΣ στις Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank αγγίζει μόλις τα 2,1 δισ. ευρώ την ώρα που το Δημόσιο είχε διαθέσει 50 δις !!!



«Εξαϋλώθηκε» το 85% των χρημάτων που έβαλε το ΤΧΣ στις τράπεζες


Στα 35,8 δισ. ευρώ ανήλθαν οι συσσωρευμένες ζημίες του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) στο τέλος του 2016 σύμφωνα με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Την ίδια περίοδο (31/12/2016) η αξία των μετοχών που κατείχε το ΤΧΣ στις Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank είχε υποχωρήσει στα 1,75 δισ. ευρώ!

Το ποσό αυτό είναι σοκαριστικό δεδομένου ότι το ΤΧΣ είχε διαθέσει 49,7 δισ. ευρώ για την κεφαλαιακή ενίσχυση των συστημικών τραπεζών και την κάλυψη του κεφαλαιακού κενού των υπό εκκαθάριση τραπεζών. Το 2014 η τότε κυβέρνηση εκτιμούσε πως θα μπορούσε να ανακτήσει τα 35 δισ. ευρώ από τα 49,7 δισ. ευρώ. Τελικά μετά την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών το ποσό των ανακτήσιμων χρημάτων περιορίζεται στα 7 δισ. ευρώ περίπου, δηλαδή στη καλύτερη περίπτωση το Δημόσιο θα λάβει πίσω μόλις το 15% των χρημάτων που έβαλε για να διασώσει τις τράπεζες.

Το υπόλοιπο 85% «εξαϋλώθηκε» μέσα από τις αυξήσεις κεφαλαίου υπέρ των ιδιωτών, μέσα από τις καθυστερήσεις στην εκκαθάριση και κυρίως μέσα από την κατάρρευση των τραπεζικών μετοχών, ελέω των διαρκών πολιτικών ταραχών. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα δείχνει πως το ΤΧΣ δεν επιτέλεσε το σκοπό του που σχετίζεται με τη διατήρηση της σταθερότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Καθώς ακόμη και σήμερα η σταθερότητα του συστήματος δεν έχει επιτευχθεί, ενώ παράλληλα χάθηκαν πάνω από 40 δισ. ευρώ χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

ΕΚΤ-ΔΝΤ: ΤΡΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛ.ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




«Γκαζώνουν» κυβέρνηση-τραπεζίτες για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

«Τρέξτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς». Αυτό το μήνυμα έστειλαν ευρωζώνη, ΕΚΤ και ΔΝΤ σε κυβέρνηση και τράπεζες, ξεκαθαρίζοντας πως εάν υπάρξουν καθυστερήσεις, τότε το εγχώριο τραπεζικό σύστημα θα βρεθεί αντιμέτωπο με νέο γύρο αυστηρής αξιολόγησης.

Στις επαφές που είχαν τις προηγούμενες ημέρες ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας με τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών ξεκαθάρισαν πως οι τράπεζες κινδυνεύουν να χάσουν τους στόχους που έχουν τεθεί για τη μείωση «κόκκινων» δανείων και των μη εξυπηρετουμένων ανοιγμάτων εάν δεν προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν σε πλειστηριασμούς.

Χθες, το Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του Eurogroup στο Ταλίν αποσαφήνισε πως η ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πρέπει να γίνει άμεσα και πως δεν χωράει καμία απολύτως αναβολή.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΡΟΪΚΑΝΗ ΒΟΜΒΑ: ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΑ ΧΡΕΗ 20.000-50.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΞ.ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ
Ενώ κάτι αντίστοιχο ετοιμάζεται και για την ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές προς τα Ταμεία !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/08/120.html



Χωρίς "κούρεμα" τα χρέη 20.000 – 50.000 ευρώ αν υπάρχουν ακίνητα



Δεν θα κουρεύονται τα χρέη της τάξεως των 20.000 – 50.000 ευρώ των μικρών επιχειρήσεων, στην περίπτωση που υπάρχει ακίνητη περιουσία του οφειλέτη. Την ίδια στιγμή, οι "Θεσμοί" κάνουν αποδεκτά πολύ πιο απλοποιημένα κριτήρια για τον καθορισμό των αυτοματοποιημένων λύσεων που θα δοθούν μέσω εξωδικαστικού μηχανισμού για τις ρυθμίσεις των ανωτέρω οφειλών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, κατά τη χθεσινή πολύωρη συνάντηση των τεχνικών κλιμακίων των "θεσμών" με τα αντίστοιχα αρμόδια κλιμάκια του υπουργείου Οικονομίας, επετεύχθη καταρχήν συμφωνία για τις αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις των χρεών 20.000 – 50.000 ευρώ, με τους "θεσμούς" να αποσύρουν τους πολύπλοκους χρηματοοικονομικούς δείκτες που έθεταν στο τραπέζι για την αξιολόγηση των μικρών υπερχρεωμένων επιχειρήσεων. Το πλαίσιο της καταρχήν συμφωνίας θα συζητηθεί σήμερα και με τις τράπεζες προκειμένου αυτή να εγκριθεί την ερχόμενη εβδομάδα και κατόπιν να υλοποιηθεί τεχνικά εντός δεκαπενθημέρου στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού, ώστε να είναι διαθέσιμη στην επόμενη αναβάθμιση στις αρχές Οκτωβρίου.

ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ !!!

Η ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 530.000 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών έστειλε την έρευνα το ΠΝ Ιωαννίνων !!!



Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών διαβίβασε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων το φάκελο της έρευνας που διεξήγαγε σχετικά με τις δαπάνες καθαριότητας και τη συμπεριφορά της αναδόχου εταιρείας.

Σε δελτίο τύπου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας αναφέρεται πως, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το εκτιμώμενο μισθολογικό κόστος το οποίο κατέβαλε η εταιρεία ήταν μικρότερο τουλάχιστον κατά 530.000 ευρώ ετησίως, από αυτό το οποίο προέβλεπε η σύμβαση. Πρόκειται για διαφορά που το νοσοκομείο πλήρωνε όλο το προηγούμενο διάστημα στην εταιρεία ως μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος και κατέληγε, όπως φαίνεται, ως εταιρικό κέρδος.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Οι δανειστές πιέζουν για τουλάχιστον 1.000 πλειστηριασμούς ακινήτων μέχρι το τέλος του 2017

Τουλάχιστον 1.000 πλειστηριασμούς ακινήτων απαιτούν οι δανειστές να πραγματοποιήσουν οι τράπεζες μέχρι τέλος του 2017 ώστε να μπει ένα φρένο στις διαγραφές δανείων και να πιαστούν οι στόχοι της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.


Επίσης δεν κρύβουν την ενόχλησή τους από την καθυστέρηση εφαρμογής του συστήματος ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

ΕΥΑΘ: ΖΗΜΙΑ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΜΑΪΜΟΥ !!!

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!! ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤτΕ !!!

ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS
Σε SSM και δικαιοσύνη θα πάει το πόρισμα !!!



Έτοιμο το πόρισμα της ΤτΕ για τα στελέχη των τραπεζών. Στα χέρια του εισαγγελέα σε λίγες ημέρες

Κρύος ιδρώτας λούζει αυτές τις μέρες πολλά τραπεζικά στελέχη καθώς γνωρίζουν ότι η Τράπεζα της Ελλάδος ετοιμάζει πολυσέλιδο πόρισμα, το οποίο πολύ σύντομα –πριν από το τέλος του μήνα- θα πάρει το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη, αλλά και προς τον SSM.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της ΤτΕ αφορά διαγραφές δανείων –που συνδέονται με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου-, αλλά και παραβάσεις σε ότι αφορά τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων.

SUCCESS STORY: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 99.000 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ !!!

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ...
Σπρώχνουν όλους τους επαγγελματίες σε «αναγκαστική», για λόγους επιβίωσης, φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή !!!




Νέα στοιχεία: Στους 99.522 οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι που έκλεισαν το «μπλοκάκι» τους

Περισσότεροι από 100.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι θα έχουν κλείσει το δελτίο παροχής υπηρεσιών έως το τέλος του 2017 ενώ από την εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου έως και σήμερα τα στοιχεία του taxisnet δείχνουν ότι 99.522 επαγγελματίες προχώρησαν στο κλείσιμο λόγω της υπέρμετρης επιβάρυνσης.

Αυτό επεσήμανε στον Realfm 97,8 και στον Μάνο Νιφλή ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Κωνσταντίνος Κόλλιας ,υπογραμμίζοντας ότι " η επιβεβαίωση ήρθε πιο γρήγορα από όσο φαντάζονταν κατά τη διαβούλευση του σχετικού νόμου".

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

40% ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Πάνω από 200 υποθέσεις που αφορούν τράπεζες και εισπρακτικές εταιρείες εκκρεμούσαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 σύμφωνα με την έκθεση της ΑΠΔΠΧ !!!





Αύξηση κατά 40% παρατηρείται στον αριθμό των (εισερχόμενων) υποθέσεων, δηλαδή καταγγελιών-προσφυγών, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με αιχμή του δόρατος αυτές που αφορούν εισπρακτικές εταιρείες αλλά και οχλήσεις για προώθηση προϊόντων (αθέμιτη επικοινωνία/spam). Πρόκειται για ένα από τα βασικά στοιχεία που τόνισε ο πρόεδρος της Αρχής, Κωνσταντίνος Μενουδάκος, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της έκθεσης πεπραγμένων για το 2016, η οποία παραδόθηκε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Όσον αφορά συγκεκριμένα υποθέσεις που αφορούν τράπεζες και εισπρακτικές εταιρείες, στις 31 Δεκεμβρίου 2016 εκκρεμούσαν στην Αρχή 232! Κατά τη διάρκεια του 2016, μάλιστα, η Αρχή εξέδωσε και την απόφασή της σχετικά με το ζήτημα ύπαρξης ή μη της υποχρέωσης των εισπρακτικών εταιρειών να καταγράφουν το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τρίτους, μη οφειλέτες, και να τους ενημερώνουν για αυτό. Η Αρχή έκρινε ότι σκοπός της επικοινωνίας με τρίτο δεν είναι η ενημέρωση για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις του οφειλέτη αλλά απλώς η ανεύρεσή του!

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΦΟΡΩΝ & ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2016
Μελετούν "κούρεμα" του συνολικού ύψους των φορολογικών και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων ώστε το σύνολο αυτό να μην υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο ποσοστό επί του ετήσιου εισοδήματος κάθε αυτοαπασχολούμενου, ώστε να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της απόκρυψης εισοδημάτων, το οποίο προκάλεσε ο «νόμος Κατρούγκαλου» !!!

Βέβαια με μια τρόικα εκτός λογικής και πραγματικότητας, κάθε σενάριο φοροελάφρυνσης μοίαζει απίθανο...





Την επιβολή ανωτάτου ορίου ("πλαφόν") στο ύψος των συνολικών επιβαρύνσεων που υφίστανται οι ελεύθεροι επαγγελματίες από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Στόχος είναι η αποτροπή της επανάληψης του φαινομένου που παρουσιάστηκε φέτος, χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και λοιποί αυτοαπασχολούμενοι να δηλώνουν στην Εφορία ετήσια εισοδήματα σημαντικά χαμηλότερα από τα προηγούμενα χρόνια για να αποφύγουν τις αυξημένες επιβαρύνσεις από τη φορολογία εισοδήματος και τις ασφαλιστικές εισφορές, που προκαλεί ο νόμος 4387/2016 – πιο γνωστός και ως «νόμος Κατρούγκαλου».

Όπως παραδέχθηκε χθες κυβερνητικός αξιωματούχος, τα έσοδα του φετινού κρατικού προϋπολογισμού από την φορολόγηση των εισοδημάτων των φυσικών προσώπων αναμένεται να σημειώσουν φέτος υστέρηση έναντι του στόχου που τέθηκε, κυρίως λόγω της μείωσης των δηλωθέντων εισοδημάτων από τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους λοιπούς αυτοαπασχολούμενους, με την οποία οι συγκεκριμένες κατηγορίες φορολογουμένων φαίνεται ότι «αμύνθηκαν» απέναντι στη σημαντική αύξηση του συνολικού ύψους των φορολογικών και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων που επέφερε ο ν. 4387/2016 («νόμος Κατρούγκαλου»).

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 106 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ;;;

ΓΙ΄ΑΥΤΟ «ΕΤΡΕΞΑΝ» ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΤΕΛ !!!

ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Στην ενσωμάτωση της Οδηγίας 2014/104/ΕΕ στο εθνικό δίκαιο προχωρά το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης !!!



Το σχετικό νομοσχέδιο ήδη είναι έτοιμο και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να τεθεί υπό δημόσια διαβούλευση. Με το νέο πλαίσιο, δίδεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις ή στα φυσικά πρόσωπα που θίγονται από τους παραβάτες του ανταγωνισμού να διεκδικούν και να λαμβάνουν αποζημιώσεις όχι μόνο για την πρόκληση άμεσης ζημίας αλλά και για διαφυγόντα κέρδη (θετική και αποθετική ζημία).

Συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο παρέχει τη δυνατότητα άσκησης αγωγής αποζημιώσεων τόσο για τους άμεσους (εκείνους που αγοράζουν απευθείας προϊόντα ή υπηρεσίες από τις επιχειρήσεις που παραβιάζουν το νόμο), όσο και για τους έμμεσους αγοραστές (εκείνους που αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις επόμενες βαθμίδες της αλυσίδας εφοδιασμού). Προβλέπει ωστόσο τη δυνατότητα του εναγομένου να προβάλει ενώπιον των εθνικών δικαστηρίων την ένσταση μετακύλισης της πραγματικής απώλειας ως μέσο άμυνας για να αποκρούσει μια αγωγή αποζημίωσης.

Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΟΝΩΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ;;;
Μόνο για την Ελλάδα η έννοια της φορολογικής μεταρρύθμισης ισούται με αύξηση της φορολογίας...


Εξαίρεση αποτελεί η Ελλάδα στη γενικότερη τάση που επικράτησε τα τελευταία χρόνια μεταξύ των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ να μειώνουν τη φορολογική επιβάρυνση επιχειρήσεων και ιδιωτών, με σκοπό την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας, τονίζει σε δημοσίευμά της η "Καθημερινή".

Όπως προκύπτει από σχετική έκθεση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο διεθνής οργανισμός, σε αντίθεση με την πλειονότητα των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ, η Ελλάδα αποτελεί ειδική περίπτωση, καθώς αυξάνει τους φόρους και τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία επειδή θέτει σε προτεραιότητα την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας είναι η υποβάθμιση της ανταγωνιστικότητάς της.

Μετά την αρχική φάση της παγκόσμιας κρίσης, οπότε επικράτησε η τάση για αύξηση της φορολογίας και μείωση των δαπανών με σκοπό την τόνωση των εσόδων, οι περισσότερες χώρες του ΟΟΣΑ στράφηκαν σε φορολογικές μεταρρυθμίσεις που στόχευαν στην ανάπτυξη.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ...

MEGA: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΝ ΦΠΑ & ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ !!!

Η ΑΑΔΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΆΥΤΟ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:




Τηλέτυπος… άνευ φόρων

Σε ειδικό καθεστώς οι τράπεζες που έχουν δεσμεύσει την πορεία του Mega. Σε αντίθεση με την υπόλοιπη αγορά, που αποδίδει τον ειδικό φόρο τηλεόρασης (20%) επί των διαφημίσεων και τον ΦΠΑ, οι τράπεζες που λαμβάνουν τα χρήματα επί των συμφωνιών της Τηλέτυπος για τα διαφημιστικά έσοδα δεν αποδίδουν ούτε τον έναν φόρο ούτε τον άλλο! Πρόκειται για εξόφθαλμη παραβίαση της νομοθεσίας και δημιουργία συνθήκης άνισου ανταγωνισμού, αλλά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δεν αντιδρά.

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙΣΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ !!!

ΤΥΧΑΙΟ ;;; ΜΕΤΑ ΤΑ LIDL, ΜΕΒΓΑΛ & NESTLE ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !!!

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ;;;
Στη «γραμμή» Lidl, ΜΕΒΓΑΛ και Nestle !!!


Στο δρόμο που «χάραξε» η εταιρεία Lidl, η οποία εξαφάνισε τους σταυρούς από τις φωτογραφίες των Εκκλησιών της Σαντορίνης για την προώθηση των πωλήσεων προϊόντων της και μετά το σάλο που δημιουργήθηκε αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, δύο άλλες εταιρείες φαίνεται πως χρησιμοποιούν την ίδια λογική.

«Η πρόθεσή μας δεν ήταν να σοκάρουμε, αποφεύγουμε τη χρήση θρησκευτικών συμβόλων στις συσκευασίες μας για να διατηρούμε ουδέτερη στάση απέναντι σε όλες τις θρησκείες και αν αυτό έγινε αντιληπτό διαφορετικά, τότε ζητάμε συγγνώμη σε όσους σοκαρίστηκαν» ήταν η απάντηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl, έπειτα από τις πρώτες κριτικές στο Βέλγιο.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 45.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ !!!

45.000.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ 50.000.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Φυσικά σε αυτά προσθέστε τα ταμειακά διαθέσιμα και το δωράκι των 12.000.000 ευρώ για τα μπλόκα των μεταναστών στην Ειδομένη !!!
Τέλος, για να μην κοροϊδευόμαστε, δεν πρόκειται για καμιά ιδιωτικοποίηση αφού η Ferrovie Dello Stato Italiane είναι ως γνωστόν κρατική...



ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εκλεισαν οι εκκρεμότητες και υπογράφεται η πώληση

Υπογράφεται την Πέμπτη η συμφωνία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ιταλική Ferrovie Dello Stato Italiane (FS) έναντι 45 εκατ. ευρώ.

Το… σύνθημα για την τελική υπογραφή έδωσε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ). Προηγήθηκε, επίσης χθες, δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) των υπουργών Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτου και Υποδομών Χρ. Σπίρτζη, με την οποία η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαλλάσσεται από το βάρος των χρεών ύψους 692 εκατ. ευρώ, με βάση την πρόσφατη απόφαση της Κομισιόν για τις «παράνομες κρατικές ενισχύσεις».

Η οριστικοποίηση της πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνδυάζεται με το πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Ελλάδας-Ιταλίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη υπό τους δύο πρωθυπουργούς, Αλέξη Τσίπρα και Πάολο Τζεντιλόνι, με τη συμμετοχή έξι υπουργών από κάθε πλευρά. Η κρατική ιταλική εταιρεία FS, που θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έχει προαναγγείλει σημαντικές επενδύσεις, που σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους θα φτάσουν το μισό δισ. ευρώ, κυρίως για την ανανέωση του απαρχαιωμένου τροχαίου υλικού της τελευταίας.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ SSM ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΦΥΓH ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝ ΜΕΣΩ CAPITAL CONTROLS !!!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Καταγγελίες κατά κορυφαίων τραπεζιτών για φωτογραφικές διαγραφές δανείων και ότι έβγαλαν χρήματα μέσω φίλων στο εξωτερικό εν μέσω capital controls, ψάχνουν τα τεχνικά κλιμάκια !!!




Τα τεχνικά κλιμάκια του SSM (Single Supervisory Mechanism) υπό την Ντανιέλ Νουι (υπάγεται στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) βάζουν στο μικροσκόπιο τα προβληματικά χαρτοφυλάκια των τραπεζών, και ταυτόχρονα δείχνουν «κόκκινες κάρτες» σε τραπεζικά στελέχη. Διότι όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μέσα από τον έλεγχο προσπαθούν να διασταυρώσουν πληροφορίες- καταγγελίες για «φωτογραφικές» διαγραφές δανείων, αλλά και για το αν τηρήθηκε το γράμμα του νόμου σε ότι αφορά τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων.

Πέντε κορυφαία στελέχη

Μάλιστα οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι προσεχώς αναμένεται να αποχωρήσουν –τουλάχιστον πέντε τραπεζικά στελέχη- που σήμερα κατέχουν σημαντικές θέσεις. Τα στελέχη αυτά έχουν υποπέσει σε σημαντικές τραπεζικές παραβάσεις και ως εκ τούτου θα τους ζητηθεί η αποχώρηση τους. Λέγεται ότι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό το καλοκαίρι του 2015 μέσω φίλων τους.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΚΥΚΛΩΜΑ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ
Τον Ιούνιο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας τον έκρινε ένοχο για απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών !!!



Συνελήφθη στην Τρίπολη, ο δήμαρχος Ελαφονήσου, Χαλάραμπος Λιάρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ο 66χρονος άνδρας συνελήφθη καθώς εις βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, για 15ετή κάθειρξη, αφού κρίθηκε ένοχος για απάτη κατ' εξακολούθηση κατά του Ελληνικού Δημοσίου.

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ... 'ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ' !!!


ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ 'ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ' ΟΝΕΙΡΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Η ΑΠΟΦΑΣΗ εδώ
Δεν διαγράφεται το δημόσιο χρέος Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ !!!


«Τέλος» στο όνειρο έβαλε σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, που επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας δεν μπορεί να διαγραφεί.



Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή Έλληνα πολίτη και διοργανωτή της πρότασης της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας πολιτών για να καταστεί δυνατή η διαγραφή του δημοσίου χρέους των χωρών που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.



ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ FRAPORT !!!

ΜΗΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ
Μήπως γιατί οι Γερμανοί θέλουν τους πόρους από το πακέτο Γιούνκερ να τους διαθέσουν για τις επενδύσεις που θα έκαναν και δήθεν θα πλήρωναν από τη τσέπη τους ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΔΑΠ & ΠΑΣΠ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ 106 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ & ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!

ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ...ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
Ενώ η γενική συνέλευση του τμήματος αποφάσισε να τιμωρήσει τους φοιτητές που αγόρασαν και κατέθεσαν την ίδια εργασία αποκλείοντας τους από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, αυτοί ζητούν να αποκλειστούν μόνο για το συγκεκριμένο μάθημα προσφέροντας τους ουσιαστικά κάλυψη !!!


Στην Πάτρα «συνελήφθησαν» 106 φοιτητές να έχουν καταθέσει την ίδια εργασία.

Η γενική συνέλευση του τμήματος αποφάσισε να τιμωρήσει τους φοιτητές που αντέγραψαν ή πιο σωστά αγόρασαν την ίδια εργασία, αποκλείοντας τους από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει η Καθημερινή.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗ CEPAL !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Η ανακοίνωση:

« Η Alpha Bank, που είναι ανώνυμη τραπεζική εταιρία και εδρεύει στην Αθήνα, οδός Σταδίου 40, 102 52, πρόκειται να αναθέσει τη διαχείριση απαιτήσεών της από δάνεια ή/και πιστώσεις καταναλωτικής, στεγαστικής ή επαγγελματικής πίστεως, στην ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία “CEPAL HELLAS FINANCIAL SERVICES A.E. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ”, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 2-4, 115 27, έχει νόμιμα αδειοδοτηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εταιρία διαχειρίσεως απαιτήσεων του Ν.4354/2015, όπως ισχύει (ΦΕΚ, Β’, 970/22.03.2017), εποπτεύεται και ελέγχεται από αυτή.

ΕΡΕΥΝΑ ΒΟΜΒΑ: ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ 2,9 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ;;;


ΣΤΟ ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Η GOOGLE ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΑΜΟΥΘ ΤΩΝ 2,4 ΔΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ;;;

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ο ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια είχε μειωθεί από 24% σε 13% τον Ιούλιο και τώρα, μόλις 2 μήνες μετά, ετοιμάζουν να τον επαναφέρουν πάλι στο 24% !!!


Νέο πλήγμα για τους αγρότες σχεδιάζει η κυβέρνηση αυξάνοντας σημαντικά το κόστος παραγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αυξηθεί ο συντελεστής ΦΠΑ 13% που είναι σήμερα στα αγροτικά εφόδια στο 24%. Δηλαδή, ο συντελεστής που μειώθηκε από το 24% στο 13% τον περασμένο Ιούλιο θα επανέλθει στα ίδια επίπεδα λόγω των λανθασμένων χειρισμών της κυβέρνησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μείωση αυτή δεν είχε συμφωνηθεί με τους πιστωτές της χώρας, με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται η κυβέρνηση να επαναφέρει τον συντελεστή στα πρότερα επίπεδα, δημιουργώντας τους ένα επιπλέον κόστος της τάξης του 10%. Και δεν είναι μόνο αυτό καθώς μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου οι αγρότες εκτός από τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους τόσο στη φορολογία όσο και στο ασφαλιστικό θα πρέπει να πληρώσουν μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου και τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις του δεύτερο εξαμήνου του 2016.

Ουσιαστικά, με τις κινήσεις αυτές η κυβέρνηση οδηγεί σε αφανισμό τον αγροτικό κλάδο, ο οποίος μέσα σε δύο χρόνια είδε τους φόρους και τις εισφορές να αυξάνονται δραματικά. Η τακτική της κυβέρνηση να μειώσει τους συντελεστές ΦΠΑ προφανώς και έγινε για να κατευνάσει τους αγρότες, οι οποίοι όμως θα αναγκασθούν ενδεχομένως εντός του έτους να πληρώνουν ακριβότερα τα λιπάσματα τις ζωοτροφές κ.λ.π.

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ EUROBANK: ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ 83,62% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην τράπεζα, έκλεισε οριστικά την οφειλή του, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει, πετυχαίνοντας ΚΟΥΡΕΜΑ 83,62 % !!!


ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΕΡΒΕΡ !!!

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ
Ήδη είδαμε στη κατάσχεση στο Ρέθυμνο από ξένο fund και στους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία την προηγούμενη Τετάρτη την έντονη παρουσία των ΜΑΤ !!!
Οι εικόνες Ισπανίας είναι εδώ...



Οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Έντονες αντιδράσεις, επεισόδια, ή ακόμα και κατάληψη του κεντρικού σέρβερ, φοβάται η ελληνική αστυνομία μετά το πράσινο φως για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Ήδη έχει κάνει έρευνα για να γνωρίζει ποια εταιρία έχει αναλάβει τη διενέργεια ηλεκτρονικά των πλειστηριασμών και αναμένεται να πάρει άμεσα μέτρα φύλαξης καθώς ακτιβιστικές οργανώσεις έχουν ανακοινώσει ότι θα εισβάλουν στο χώρο που βρίσκεται ο κεντρικός σέρβερ και θα κάνουν κατάληψη για να αποτρέψουν κάθε πλειστηριασμό.Όμως σύμφωνα με την ΕΛΑΣ δεν αποκλείεται στόχος με αφορμή τη συγκεκριμένη διαδικασία να γίνει τόσο το υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή μάλιστα το περιστατικό στο Ρέθυμνο και τα επεισόδια ανάμεσα σε ιδιοκτήτη καταστήματος που έβγαινε σε πλειστηριασμό η ιδιοκτησία του και σε εκπροσώπους ξένου fund , η αστυνομία εκφράζει φόβους ακόμα και για το ταμείο ασφάλισης νομικών ενώ κανένας δεν αποκλείει με αφορμή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να θελήσουν αντιεξουσιαστές να φτάσουν για να κάνουν παρεμβάσεις ακόμα και στα σπίτια εμπλεκομένων.

ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!

ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
Από 500 ευρώ ή 1.000 ευρώ θα ξεκινά το κόστος εκτελωνισμού στα παλιά εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, κυρίως 15ετίας, αντί 50 ή 80 ευρώ που κυμαίνεται σήμερα !!!




Μάλιστα το οικονομικό επιτελείο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, εξετάζει να αυξήσει το κόστος εκτελωνισμού σε μια προσπάθεια να σταματήσει τις αθρόες εισαγωγές παλαιών, ρυπογόνων οχημάτων τα οποία καταγράφουν αύξηση σε ποσοστό άνω του 50% αλλά και να τονώσει τα κρατικά έσοδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει επεξεργαστεί η Realnews οι εισαγωγές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο 7μηνο σημειώνουν αύξηση 54,54% καθώς μέχρι τα τέλη Ιουλίου είχαν εισαχθεί 21.120 αυτοκίνητα έναντι 16.254 οχημάτων το αντίστοιχο διάστημα του 2016.

Ωστόσο πέραν της ραγδαίας αύξησης που σημειώνουν οι εισαγωγές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στελέχη από τα Τελωνεία της χώρας έχουν εδώ και καιρό κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στο οικονομικό επιτελείο καθώς όπως έχουν αναφέρει το κόστος εκτελωνισμού παλαιών οχημάτων ανέρχεται σε μόλις 50 ή 80 ευρώ και οι τελωνειακοί υπάλληλοι μπορεί να αφιερώσουν πολλές εργατοώρες για την συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων για να εισπράξει το κράτος λίγες δεκάδες ευρώ.

ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΕ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ !!!

ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ
Οι πληροφορίες που περιέχει αφορούν το είδος της ασφάλισης, σε τι ασφαλίζεται, σε τι δεν ασφαλίζεται, ποιοι περιορισμοί υπάρχουν στην κάλυψη, ποιες είναι οι υποχρεώσεις του ασφαλισμένου, πότε και πώς θα πληρώνει, πότε θα αρχίζει και πότε θα λήγει η κάλυψη και τέλος πώς θα μπορεί να ακυρώνει τη σύμβαση !!!


Στην ξεκάθαρη και σαφή ενημέρωση του καταναλωτή για την ασφαλιστική κάλυψη που έχει αγοράσει αποσκοπεί το έντυπο πληροφοριών που θα πρέπει να συνοδεύει εφεξής κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Το περιεχόμενο του εντύπου είναι αυστηρώς καθορισμένο από την Ευρωπαϊκή Ενωση και είναι το ίδιο για όλες τις εταιρείες, σε όλα τα κράτη-μέλη.

Περιλαμβάνει ουσιαστικά περιληπτική παρουσίαση της ασφαλιστικής κάλυψης, έτσι ώστε να γίνεται απολύτως κατανοητή από όλους τους ασφαλισμένους. Το έγγραφο είναι λεπτομερώς σχεδιασμένο και τυποποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ενωση, όχι μόνον ως προς το είδος της πληροφορίας που θα παρέχει αλλά και ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα την παρέχει. Οι πληροφορίες που περιέχει αφορούν το είδος της ασφάλισης, σε τι ασφαλίζεται, σε τι δεν ασφαλίζεται, ποιοι περιορισμοί υπάρχουν στην κάλυψη, ποιες είναι οι υποχρεώσεις του ασφαλισμένου, πότε και πώς θα πληρώνει, πότε θα αρχίζει και πότε θα λήγει η κάλυψη και τέλος πώς θα μπορεί να ακυρώνει τη σύμβαση.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: ΣΕ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ !!!

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ Ή ΟΧΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ
Συνολικά 53 άτομα κατηγορούνται για το πάρτι των θαλασσοδανείων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου !!!



Σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηκε ο διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου την περίοδο από την ίδρυση της μέχρι και το 2005, κατηγορούμενος για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Ο τέως διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας απολογήθηκε χθες και του επεβλήθη κατ' οίκον περιορισμός, αφού ο εισαγγελέας και η ειδική ανακρίτρια της υπόθεσης διαφώνησαν σχετικά με την προφυλάκισή του καθώς ο κατηγορούμενος παρουσίασε γνωματεύσεις για σοβαρό ιατρικό πρόβλημα. Τελικά, επί της προφυλάκισης του ή της απελευθέρωσης του με εγγύηση 120.000 ευρώ θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες.

Για το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου - Λήμνου κατηγορούνται συνολικά 53 άτομα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της τράπεζας, υπάλληλοι και δανειολήπτες. Ανάμεσα τους πολιτικοί, πρώην βουλευτής, στελέχη αυτοδιοικητικών οργανισμών ακόμα και ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας ήδη συνταξιούχος.

ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΨΥΧΑΡΗ - ALPHA BANK !!!

ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ELDORADO GOLD ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
Συκοφαντήθηκα και λοιδορήθηκα προ έτους από το «Συγκρότημα», αλλά χαλάλι. Αποδεικνύεται ότι δεν κυνηγούσα ανεμόμυλους. Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε σοβαρά και υπεύθυνα το καθήκον της. Δεν προτίθεμαι να υπερτονίσω την όποια δική μου συμβολή σ’ αυτή την εξέλιξη. Ήταν καθήκον μου, με όποιο κόστος, να δώσω τη μάχη για να μην υπάρχει η αίσθηση στην ελληνική κοινωνία ότι οι μεγαλόσχημοι είναι στο απυρόβλητο. Χαίρομαι, εξ ονόματος των απλών συνανθρώπων μας, που αποδεικνύεται ότι ουδείς Ψυχάρης είναι ανέλεγκτος, αήττητος και υπεράνω των νόμων, δήλωσε σήμερα ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!



Νίκος Νικολόπουλος: Ουδείς Ψυχάρης είναι αήττητος και υπεράνω των νόμων !!!

ΔΗΛΩΣΗ- ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΚΔΟΤΗ ΣΕ ΔΙΚΗ,
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΑΠΙΣΤΙΑ.

Από το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δόθηκε στη δημοσιότητα το ακόλουθο δελτίο τύπου, με αφορμή την παραπομπή σε δίκη, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, του Σταύρου Ψυχάρη και δέκα τραπεζικών στελεχών:



ΣΟΚ !!! ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΣΟΥΚΟΣ ΡΟΜΠΟΤΣ ΑΒΕΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ !!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό την Λαρισινή Soukos Robots !!!




Ένα σοβαρό πλήγμα σε μια εξαιρετικά καινοτόμο θεσσαλική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1979 στον τομέα των ρομποτικών βιομηχανικών συστημάτων αλλά και σε πρωτοποριακές κατασκευές αμυντικών εξοπλισμών, με σημαντική συνεισφορά στην τοπική απασχόληση, καταφέρνει η οικονομική κρίση.

Η Σούκος Ρόμποτς ΑΒΕΕ, μοναδική στο είδος της στον ελληνικό χώρο, καλείται να αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο εμπόδιο στην ιστορία της, που είναι ο πλειστηριασμός των περιουσιακών της στοιχείων εξ΄αιτίας «κόκκινων» τραπεζικών δανείων. 

ΒΟΜΒΑ !!! ΕΦΤΑΣΑΝ ΗΔΗ ΤΟΥΣ 3.685 ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΔΩ :

ΜΠΑΝΑΝΙΑ: ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΑΚΡΟΝ...Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !!!

ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ
Εκτός ότι παραμένει ακόμη ενεργό στέλεχος του ΥΠΟΙΚ της Γαλλίας και θα μπορεί να βάζει ουσιαστικά βέτο σε μη συμφέρουσες(ως προς τους δανειστές) ενέργειες του Υπερταμείου στο οποίο πέρασε για 99 χρόνια η ελληνική Δημόσια περιουσία, τον εμφανίζουν και ως ΕΠΕΝΔΥΤΗ !!!
Ο χαρακτηρισμός αποικία για την Ελλάδα ωχριά μπροστά στην πραγματικότητα...



Με το καπέλο του… επενδυτή «προσγειώθηκε» στην Αθήνα το αφεντικό του Υπερταμείου Ζακ Λε Παπ στην αποστολή των επιχειρηματιών που έφτασαν στη χώρα μας την Πέμπτη συνοδεύοντας τον Εμανουέλ Μακρόν. Στη λίστα λοιπόν των «39 προέδρων ή διευθυντικών στελεχών επιχειρήσεων» που πλαισίωσαν τον Γάλλο πρόεδρο στην Ελλάδα ήταν σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και ο «Jacques LE PAPE, γενικός επιθεωρητής Οικονομικών, πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας».

Ο κ. Λε Παπ δεν είναι όμως επενδυτής, είναι ο ισχυρός άνδρας του Υπερταμείου που θα διαχειρίζεται και θα πουλάει για τα επόμενα 98 χρόνια (ο πρώτος χρόνος πέρασε χωρίς να συμβεί τίποτα) 50 δισ. ευρώ περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου η οποία περνάει κομμάτι - κομμάτι στη δικαιοδοσία του.

ΚΕΑΟ : 3.600 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ
Το ΚΕΑΟ προχωρά σε 3600 κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών κάθε μέρα !!!




Tου Δημήτρη Κατσαγάνη

Έως 3600 ηλεκτρονικές κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς "μη συνεργάσιμων οφειλετών" θα μπορεί να "τρέχει" κάθε μέρα το Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ) από εδώ και στο εξής.

Ασφαλείς πληροφορίες του Capital.gr αναφέρουν πως οι τράπεζες δέχτηκαν –μετά από αίτημα από ΚΕΑΟ- μία μικρή αύξηση του μέγιστου ημερήσιου ορίου των ηλεκτρονικών κατασχέσεων για χρέη προς τα ταμεία ανά πιστωτικό ίδρυμα από τα 600 στα 900.

Δεδομένου του πλήθους των συστημικών τραπεζών, το μέγιστο συνολικό πλήθος των κατασχέσεων θα μπορεί να φτάσει πλέον από τις 2400 στις 3600.


ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΨΥΧΑΡΗ & 10 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ALPHA BANK !!!

ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΟΛ ΥΨΟΥΣ 57.000.000 ΕΥΡΩ
Την παραπομπή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του Σταύρου Ψυχάρη και δέκα στελεχών της Alpha Bank ζητά με πρότασή της προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, η εισαγγελέας Εφετών, Αικατερίνη Αντωνίου, για υπόθεση δανείου που είχε λάβει ο πρώην εκδότης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη !!!


Η εισαγγελική λειτουργός, συγκεκριμένα, ζητεί από το Συμβούλιο Εφετών να δικαστεί ο κ. Ψυχάρης για κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία και ως αυτουργοί της απιστίας να δικαστούν οι δέκα συγκατηγορούμενοι του, στελέχη της Alpha Bank.

Η υπόθεση αφορά δάνειο που είχε λάβει ο κ. Ψυχάρης από την Alpha Bank με σκοπό την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την αγορά των μετοχών της μειοψηφίας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και την έξοδο του οργανισμού από το Χρηματιστήριο. Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, η δανειοδότηση, που έφθανε τα 57 εκατομμύρια ευρώ,εγκρίθηκε και χορηγήθηκε χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις της τράπεζας.
SSL Certificates