.

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ !!!

Η υφυπουργός Πολιτισμού 'Αντζελα Γκερέκου, με συνέντευξη της στην εφημερίδα «Πελοπόννησος της Κυριακής», καλεί τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ να επιδείξουν............ υπευθυνότητα 
και αναφέρει ότι «ακραίες τακτικές διαμαρτυρίας αποβαίνουν σε βάρος της οικονομίας, των παραγωγικών δραστηριοτήτων, του τουρισμού και των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού».
Για το διαγωνισμό στη ΔΕΗ αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ με τις παρεμβάσεις του στο νομοσχέδιο πέτυχε τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και την προστασία των εργαζομένων και των καταναλωτών. «Με τις παρεμβάσεις μας διασφαλίζονται οι θέσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων και η χρήση των υδάτινων πόρων για αγροτική χρήση. Διατηρούνται τα κοινωνικά τιμολόγια και δημιουργούνται προϋποθέσεις για συμπίεση των τιμών προς όφελος του καταναλωτή. Οι όροι της πώλησης πριμοδοτούν επενδύσεις και τα δημιουργία θέσεων εργασίας. Προτείνεται επίσης τοπικός πόρος που θα διατεθεί για την ανάπτυξη των οικείων Δήμων και Περιφερειών».
Υποστηρίζει επίσης ότι η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο για χαλάρωση, ούτε για μάχες οπισθοφυλακής και ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα ενίσχυσης των αδυνάτων. Για την κεντροαριστερά σχολιάζει ότι περνά μέσα από ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Τέλος απαντά στο πως σχεδιάζει να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά της Πάτρας.
ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/politics/248333,Gkerekoy_pros_syndikalistes_ths_GENOP:De.html

ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ EUROBANK ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!

Ξέρουν ότι η επόμενη Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ θα αφορά το ΤΧΣ και τρέχουν έντρομοι να ασφαλιστούν !!!
Ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης με ετήσιο ασφάλιστρο 1.000.000 ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια, για την κάλυψη των στελεχών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από τις αγωγές που θα εγείρουμε εναντίον τους για τις πράξεις και τις παραλήψεις τους που ζημιώνουν το Δημόσιο Συμφέρον !!! 
Όριο ασφαλιστικής κάλυψης έχουν οριστεί τα 50.000.000 ευρώ !!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΝ !!!
Τους συνιστούμε να 10πλασιάσουν το όριο της κάλυψης στα 500.000.000 ευρώ γιατί είμαστε πλέον χιλιάδες !!!
Διαβάστε όλα όσα τους καταλογίζουμε στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος Υπέρβαση κατά των Τραπεζών, κεφ. 3Β. 3Γ και κεφ. 5 !!!
Κλικ εδώ :
Το θέμα έφεραν στη Βουλή με ερώτηση προς τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, Ε. Τσακαλώτος, Νάντια Βαλαβάνη, Δ. Γελαλής, Κ. Δερμιτζάκης, Μαρία Διακάκη, Ε. Διαμαντόπουλος και Αλ. Μεϊκόπουλος, οι οποίοι ζητούν να κατατεθεί το σχέδιο ασφαλιστικού συμβολαίου.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ !!!

Ήταν αρχές Απριλίου όταν σας υποσχεθήκαμε ότι θα ξεσκίσουμε Τράπεζες, Εισπρακτικές και οποιονδήποτε έμπαινε εμπόδιο στον αγώνα μας, 
με τη δέσμευση ότι θα τους κάνουμε όλους να βλέπουν την πλάτη του Κινήματος Υπέρβαση !!!
Στις 13/06/2014 κάναμε πράξη την υπόσχεσή μας και καταθέσαμε την 1η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος 
κατά των Τραπεζών !!!
Κλικ εδώ : http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/06/960-4280.html
Στη συνέχεια, ενημερώσαμε όλους τους Έλληνες ότι η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος  Υπέρβαση κατά των Τραπεζών, είναι ο μόνος τρόπος να να προστατευθούν ΝΟΜΙΜΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ από τη λαίλαπα των ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !
Κλικ εδώ : 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/07/blog-post_2765.html

ΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ !!!
Μη ρωτάτε εμάς. Ρωτήστε την τράπεζά σας και θα καταλάβετε καλά τι πετύχαμε !!!
Τα περισσότερα νέα μέλη που εγγράφονται πλέον στο Κίνημα Υπέρβαση, έρχονται κοντά μας μετά από συστάσεις ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ !!!

Σήμερα ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία 
και κάναμε πράξη 
το ΑΝΕΦΙΚΤΟ !!!
Μπλοκάραμε ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ κερδίζοντας την προσωρινή διαταγή απαγόρευσης εκτέλεσης στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ το μέλος του Κινήματος που έσωσε την περιουσία του μπήκε στην αγωγή αφού είχε ήδη εκδοθεί εναντίον του η Διαταγή Πληρωμής και ενώ είχε χάσει την Ανακοπή στο Δικαστήριο. 
Κλικ εδώ : 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/07/blog-post_3548.html

Δηλαδή, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ 100% ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ !!!
Και συνεχίζουμε με όπλο μας την πίστη στον κοινό μας στόχο και με τη δύναμη της δικαίωσης που τίμησε τον αγώνα όλων ανεξαιρέτως των μελών του Κινήματος.
Ακόμη και εκείνων που μας πίστεψαν, αφού πρώτα μας αμφισβήτησαν !!! 

Η ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ !!!

Η κυβέρνηση ξεπουλάει κοιτάσματα αξίας €120 δις

ΟΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ !!! ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!

2.000.000 αυτοί + 2.000.000 οι άνεργοι και και οι μικρομεσαίοι που έβαλαν λουκέτο, μας κάνει 4.000.000 !!!
Αν όλο αυτοί ψήφιζαν αντιμνημονιακά, σήμερα η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική και δεν θα πεινούσαν.
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ OMERTA' ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ !!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ !!!
1.000.000 οι «αόρατοι» εργαζόμενοι στην Ελλάδα
Ενα εκατομμύριο άνθρωποι ζουν με σύνταξη κάτω των 500€

Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ !!!

ΝΕΟ ΣΚΛΑΝΔΑΛΟ !!!
Από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στην κονόμα της Νέας Δημοκρατίας !!!

Παπαμιμίκο, Κουσκουβέλη και Βασιλειάδη ερευνά το ΣΔΟΕ για 2.5 εκ. ευρώ απο Μ.Κ.Ο.

Τον εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά και Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον πρώην πρύτανη του ΠΑΜΑΚ, Η. Κουσκουβέληκαι ένα μέλος ΔΕΠ του ιδίου Πανεπιστημίου Ν. Βασιλειάδη, ερευνά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος στο πλαίσιο ευρύτερης έρευνας  που διενεργείται για τις χρηματοδοτήσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από  το Υπουργείο Εξωτερικών.
Σύμφωνα με το έγγραφο του ΣΔΟΕ που δημοσιεύει  πιο κάτω ο ημεροδρόμος η έρευνα που  διενεργείται για τον Γραμματέα της ΝΔ έχει σχέση με τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ «Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ΔΙ.ΔΗ.ΝΕ», πρώην «Δίκτυο Πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα Δυτικά Βαλκάνια».
Η έρευνα που ζήτησε η εισαγγελία  και έχει αναλάβει ο ΣΔΟΕ  αφορά τη  διακρίβωση της τυχόν τέλεσης αδικημάτων, τα οποία διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα:
  • υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου
  •  κατ” εξακολούθηση, απάτης σε βάρος του Δημοσίου
  •  νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
  •  και έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων.
Σ αυτό το πλαίσιο ο ΣΔΟΕ ζήτησε από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών ενημέρωση για το «αν υπάρχει στα αρχεία της υπηρεσίας σας ΜΚΟ αστική εταιρεία με το όνομα Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στα Νότια και Δυτικά Βαλκάνια και αν η απάντηση είναι θετική παρακαλούμε να μας γνωρίσετε αν οι παρακάτω είναι μέλη της ανωτέρω (ή και κάποιας άλλης) ΜΚΟ »
Οι «παρακάτω» για τους οποίους κάνει λόγο το έγγραφο του ΣΔΟΕ είναι:
  1. Ανδρέας Παπαμίκος του Ιωάννη
  2. Ηλίας Κουσκουβέλης του Ιωάννη
  3. Νίκος Βασιλειάδης του Αναστασίου
ΣΔΟΕ - Παπαμιμίκος, Κουσκουβέλης, Βασιλειάδης
ΠΗΓΗ
http://www.jodigraphics.net/?p=3937

ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕΞ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Μια νέα «σχολή» έχει γίνει δημοφιλής στη Μολδαβία, καθώς στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Κισινάου, λειτουργεί Ακαδημία Στοματικού ΣΕΞ.

Η «ακαδημία» προσφέρει μαθήματα σε γυναίκες άνω των 18 ετών, οι οποίες για εξάσκηση χρησιμοποιούν λαστιχένια πέη.
Τα μαθήματα, κοστίζουν 60 ευρώ, ενώ αν κάποια κοπέλα επιλέξει το ιδιαίτερο, που γίνεται με τη συνδρομή ψυχολόγων και κοινωνιολόγων και κοστίζει 250 ευρώ.
Συνήθως οι γυναίκες που παρακολουθούν τα μαθήματα είναι ηλικίας από 25 έως 45 ετών, ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι για το 30% των γυναικών, τα δίδακτρα τα πληρώνει για ευνόητους λόγους, το έτερόν τους ήμισυ.

ΠΗΓΗ
TheLADbible

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !!!

Ο προϊστάμενος των οικονομικών εισαγγελέων, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής, σε γνωμοδότησή του (3/2014) υπογραμμίζει ότι ισχύουν οι νομοθετικές διατάξεις για τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών σε περιπτώσεις μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγής.
Αναλυτικότερα, οι εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος ζήτησαν από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη γνώμη της για τον εάν μετά την ψήφιση του νόμου 4223/2013 που τροποποίησε τον προγενέστερο νόμο 3296/2004, το ΣΔΟΕ έχει την αρμοδιότητα σε περιπτώσεις που διαπιστώνει μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή να προβαίνει σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων των φοροφυγάδων.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στην γνωμοδότησή του αναφέρει ότι από τη γραμματική διατύπωση του νόμου προκύπτει «σαφώς και ανενδοιάστως» ότι εξακολουθεί να «υφίσταται η αρμοδιότητα του προϊσταμένου της περιφερειακής διεύθυνσης του ΣΔΟΕ να προβαίνει σε δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων των ελεγχομένων προσώπων, σε περιπτώσεις μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγής.
Ακόμη, αναφέρει ο κ. Παντελής, ότι η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών στις περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής πρέπει να γίνεται από το ΣΔΟΕ προς διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ !!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κοινωνικός αυτοματισμός και η μιντιακή ανθρωποφαγία επιστρατεύονται από το Δόγμα του Σοκ για να μείνουν οι Έλληνες καθηλωμένοι στους καναπέδες !!!
Η Καίτη Γαρμπή είναι η τραγουδίστρια που «τσίμπησε» το ΣΔΟΕ -Δεκάδες άλλες περιπτώσεις φοροδιαφυγής
Τι απαντάει η γνωστή τραγουδίστρια για την υπόθεση
Η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με υπόθεση φοροδιαφυγής που αποκάλυψε το ΣΔΟΕ, κάνει λόγο για «κατευθυνόμενο αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας», με «ανύπαρκτες ουσιαστικά υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον».
Η κυρία Γαρμπή, σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι «τα σημερινά δημοσιεύματα προσβάλλουν κάθε έννοια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα δικαιώματα των πολιτών και παραβιάζουν τον νόμο» προσθέτοντας ότι «τα νούμερα που γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 Σχετικά με τα σημερινά δημοσιεύματα τα οποία βέβαια προσβάλλουν κάθε έννοια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα δικαιώματα των πολιτών και παραβιάζουν τον νόμο, και τα νούμερα που γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχω να δηλώσω τα εξής:

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΤΕΣ. ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΣ !!!

Όχι του ΚΚΕ στο δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ !!!

Εκτός από τις Γαλάζιες Κότες της ΝΔ, υπάρχουν και οι ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΤΕΣ του ΚΚΕ, οι συστημικές πατερίτσες της Κυβέρνησης, του Μνημονίου και του Παρακράτους.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!





ΜΑΘΕ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΟΥ !!!


10.600.000.000€ πλήρωσαν οι πολίτες τη «διάσωση» της Εθνικής Τράπεζας

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!









Η δικηγόρος του Κινήματος κ.α ΕΥΘΑΛΙΑ ΚΟΛΙΤΣΟΥ, έσωσε τα ακίνητα του μέλους του Κινήματος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΟΥΤΗ από τον Πλειστηριασμό, 
ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ (αρθ. 933 & 938 ΚΠολΔ).  
Το μέγεθος της επιτυχίας είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, αφού ο κ.ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΟΥΤΗΣ μπήκε στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος Υπέρβαση ενώ είχε ήδη εκδοθεί εναντίον του η Διαταγή Πληρωμής και ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ μετά την πρώτη επίδοση!!!
ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟ !!!
Τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας στην άξια Δικηγόρο της Νομικής μας Υπηρεσίας κ.α 
ΕΥΘΑΛΙΑ ΚΟΛΙΤΣΟΥ !!!

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ !!!

Οι χώρες της ΕΕ με την μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα είναι αυτές με τους υψηλότερους μισθούς !!!

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ = ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Ο κακοπληρωμένος υπάλληλος δεν είναι ποτέ παραγωγικός και αποδοτικός και παραμένει αδιάφορος για την ποιότητα της εργασίας του, αφού δεν έχει κανένα κίνητρο για να δουλέψει περισσότερο και καλλίτερα. 

Ο Βασικός Μισθός στην Ευρώπη...όσο υψηλότερος τόσο ανταγωνιστικότερη οικονομία #Austerity #Unemployment

ΠΡΟΣ ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ : ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΝΤ !!!

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΗΛΟΥ !!!

Ο ΝΕΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ !!!

ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 3.000.000 !!! 

Ο 79χρονος Τζορτζ Κόναϊτ ζούσε σε μια καλύβα χωρίς θέρμανση και χωρίς νερό. Βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή και τότε αποκαλύφθηκε το μυστικό του: 

Ήταν πλούσιος αλλά ζούσε σαν άστεγος !
Στον τραπεζικό λογαριασμό του 79χρονου άνδρα βρέθηκαν 3 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Τζορτζ Κόναϊτ βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή που ανήκε στην οικογένειά του, στην περιοχή Χάντσον Βάλεϊ της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με το περιοδικό Journal News in White Plains, ο 79χρονος ζούσε μια μοναχική ζωή.
Πριν από μερικά χρόνια, ο Κόναϊτ είχε αναγκαστεί να πωλήσει 130 στρέμματα εκ των συνολικά 800 που του ανήκαν για να πληρώσει ένα πρόστιμο στην εφορία ύψους 130.000 δολαρίων. Από την πώληση εκείνη, είχε πάρει τρία εκατ. δολάρια.
Ο Κόναϊτ δεν είχε επισκεφτεί ποτέ του οδοντίατρο και δεν είχε τηλέφωνο έως πρόσφατα όταν ο δικηγόρος του τον είχε πείσει να αγοράσει ένα κινητό «Περιπλανιόταν στο δάσος», δήλωσε ο αστυνόμος Μαρκ Έμα. «Φαίνεται ότι μάζευε και έκοβε μόνος του καυσόξυλα. Είχε ένα και μοναδικό φως. Το σπίτι του ήταν άνω κάτω. Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο».

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 10 ΔΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ !!!

Σκοπός του προγράμματος LTRO της ΕΚΤ ειναι η

χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας, όπως τότε 

με τα 93 δις των οποίων η διάθεση ακόμη αγνοείται.

Κλικ εδώ :


Δύο τα καυτά ερωτήματα :

1.   Θα τα πάρουν ξανά με εγγυήσεις του 
δημοσίου ;;;

2. Που θα δα διαθέσουν, αφού δεν πρόκειται να πέσουν στην αγορά ;;; 



Οι ελληνικές τράπεζες είναι εκ των πραγμάτων οι πιο ευνοημένες από τις νέες πράξεις φθηνών δανείων της ΕΚΤ που ανακοίνωσε στις 5 Ιουνίου ο Mario Draghi και αυτό γιατί στα προηγούμενα LTRO που διεξάχθηκαν τον Δεκέμβριο του 2012 και τον Φεβρουάριο του 2012 η συμμετοχή τους ήταν περιορισμένη. Έτσι, ακόμη και τα 10 δισ. ευρώ που εκτιμούν οι Goldman Sachs, Bank of America Merrill Lynch και Morgan Stanley, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν στην πρώτη φάση του μέτρου στις 18 Σεπτεμβρίου και στις 11 Δεκεμβρίου, αποτελούν “ανάσα” για το σύστημα.
Αρκεί βέβαια οι ελληνικές τράπεζες να έχουν “ελεύθερα” ενέχυρα να δώσουν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στη συνέχεια να ρίξουν το ρευστό στην πραγματική οικονομία. Στη σύγκριση μεταξύ των παλαιότερων πράξεων φθηνής χρηματοδότησης (LTRO) και των νέων (TLTRO) φαίνεται ότι οι τράπεζες της περιφέρειας (κυρίως ιταλικές και ισπανικές) ήταν αυτές που ωφελήθηκαν, ενώ σε αυτό το μέτρο θα συμμετάσχουν και αυτές του πυρήνα. Σύμφωνα με στοιχεία της Goldman Sachs, οι τράπεζες της περιφέρειας της Ευρωζώνης έλαβαν στα δύο πρώτα LTRO 409 δισ. ευρώ, με τις ελληνικές να συμμετάσχουν μόλις με 1 δισ. ευρώ, ενώ οι τράπεζες του πυρήνα έλαβαν 97 δισ. ευρώ. 
Στις νέες πράξεις που έχουν προγραμματιστεί για μέσα στο 2014 εκτιμάται ότι η περιφέρεια θα συμμετάσχει με 154 δισ. ευρώ και ο πυρήνας με 246 δισ. ευρώ. Κατά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Draghi είπε ότι οι εκτιμήσεις για τα ποσά που θα διατεθούν από την ΕΚΤ κάνουν λόγο για περίπου 1 τρισ. ευρώ. Την ίδια ώρα, η Goldman Sachs σε ανάλυσή της για τη διαδικασία τοποθετεί τα δυνητικά ποσά για τις ελληνικές τράπεζες – και σύμφωνα με τις παραδοχές που ανεβάζουν τον πήχη των TLTRO πάνω από τα 1 τρισ. ευρώ – κοντά στα 60 δισ. ευρώ.

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

Μεταξύ 1/3 και 2/3 της αντικειμενικής αξίας οι διαπραγματεύσεις για την τιμή εκκίνησης των πλειστηριασμών για χρέη στο δημόσιο !!!




Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται υπουργείο Οικονομικών και τρόικα αναφορικά με το καυτό θέμα των πλειστηριασμών ακινήτων για χρέη προς το δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τροικανοί δείχνουν σημάδια αποδοχής της ελληνικής πρότασης για μείωση της τιμής εκκίνησης των πλειστηριασμών στα δυο τρίτα της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων.

Το θέμα τέθηκε από την τρόικα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης μαραθώνιας αξιολόγησης της πορείας εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος  καθώς έχει εντοπισθεί ότι πατά το γεγονός πώς οι εφορίες προχωρούν σε κατασχέσεις ακινήτων οφειλετών του δημοσίου, οι σχετικοί πλειστηριασμοί κηρύσσονται άγονοι λόγω ανυπαρξίας ενδιαφέροντος από την πλευρά των αγοραστών ακινήτων.

Ο λόγος, σύμφωνα με τους τροϊκανούς, είναι ότι η τιμή εκκίνησης είναι η αντικειμενική αξία η οποία πλέον στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ μεγαλύτερη της εμπορικής αξίας. Για το λόγο αυτό πιέζουν το υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει σε μείωση της τιμής εκκίνησης στο ένα τρίτο της αντικειμενικής αξίας. Από την πλευρά του το υπουργείο Οικονομικών και η κυβέρνηση γενικά, θεωρεί το θέμα βόμβα καθώς ενέχει τον κίνδυνο να οδηγήσει σε μαζικούς πλειστηριασμούς ακινήτων και μάλιστα με πολύ χαμηλό τίμημα προκαλώντας μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα .


ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΟΡΙΟΥ !!!

Χιλιάδες φορολογούμενοι που κατά τη διάρκεια του 2013 απέκτησαν πολύ χαμηλά εισοδήματα, προερχόμενα από ενοίκια και δεν είχαν εισοδήματα από άλλες πηγές, ακόμη και άνεργοι, καλούνται εφέτος να καταβάλουν δυσανάλογα υψηλούς φόρους.
Αιτία για την επιβολή των νέων αυτών εξωφρενικών φορολογικών επιβαρύνσεων είναι η εφαρμογή των νέων επαχθών φορολογικών ρυθμίσεων του ν. 4110/2013, με τις οποίες καταργήθηκαν όλα τα αφορολόγητα 10%-33% στα εισοδήματα από ακίνητα.
Οι διατάξεις αυτές εφαρμόζονται εφέτος για πρώτη φορά και, σε συνδυασμό με τις ήδη ισχύουσες ρυθμίσεις για τα τεκμήρια διαβίωσης, την επιβολή προκαταβολής φόρου 55% και συμπληρωματικού φόρου 1,5%-3%, εκτινάσσουν στα ύψη τις φορολογικές επιβαρύνσεις για τη συντριπτική πλειονότητα των φορολογουμένων που κατά τη διάρκεια του 2013 εισέπραξαν ενοίκια.
Οι φορολογικές επιβαρύνσεις που προκύπτουν εφέτος από τις φορολογικές δηλώσεις που υποβάλλουν, όσοι απέκτησαν το 2013 εισοδήματα, προερχόμενα μόνο από ενοίκια, είναι υπέρμετρα αυξημένες. Οι φορολογούμενοι αυτοί, μέχρι πέρυσι, δεν πλήρωναν καθόλου φόρο για ετήσια ποσά ενοικίων μέχρι 5.000 ευρώ, ενώ, εάν είχαν και προστατευόμενα τέκνα, τότε τα αφορολόγητα όρια έφθαναν τα 7.000 ευρώ για ένα παιδί, τα 9.000 ευρώ για δύο παιδιά, τα 12.000 ευρώ για τρία παιδιά, τα 15.000 ευρώ για τέσσερα παιδιά, κ.ο.κ.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΘΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

e-reportaz από τον Βαγγέλη Τριάντη
Οι εταιρείες, οι δανειοδοτήσεις, η χειραγώγηση των μετοχών και οι συνομιλίες του ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ με τον ΓΑΠ !!!
Χειραγώγηση μετοχών, εταιρείες βιτρίνα προκειμένου να μειωθούν τα Χρηματοδοτικά ανοίγματα της Proton Bank προς την Alapis, δάνεια μαμούθ εν αγνοία συνεργατών του προσωπικά οφέλη, υψηλές γνωριμίες και διασυνδέσεις, ακόμη και μάγια βουντού. Τα όσα καταγγέλλει ο πρώην συνεργάτης του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Κωνσταντίνος Μπαλλής για τον πρόσφατα αποφυλακισθέντα επιχειρηματία μοιάζουν να ναι βγαλμένα από χολιγουντιανή ταινία. Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης παραπέμπεται σε δίκη για τα δάνεια της Proton Bank, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στις καταγγελίες του πρώην συνεργάη του κ. Λαυρεντιάδη. Και όσο για το σενάριο; Δείχνει τόσο καλοστημένο που θα το ζήλευαν και οι καλύτεροι παραγωγοί ταινιών περιπέτειας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!

ΚΑΙ Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ !!!

Η Καίτη Γαρμπή είναι η τραγουδίστρια που «τσίμπησε» το ΣΔΟΕ -Δεκάδες άλλες περιπτώσεις φοροδιαφυγής
Η δημοφιλής σταρ κατηγορείται ότι απέκρυψε εισοδήματα 1 εκατ. ευρώ και αναμένεται να κληθεί να πληρώσει πρόστιμα.To ΣΔΟΕ εντόπισε φοροδιαφυγή συνολικού ύψους 78.670.000 ευρώ, μόνο τον Ιούνιο στην Αττική και τον Πειραιά.
Ανάμεσα σε αυτούς που πιάστηκαν στην τσιμπίδα του Σώματος είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr και η Καίτη Γαρμπή. Πάντως, η πιο κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής που εντοπίστηκε είναι αυτή ενός συνταξιούχου στη Γλυφάδα που έκρυψε από την Εφορία 23.410.000 ευρώ.
Οσον αφορά την δημοφιλή τραγουδίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται κατά τη διάρκεια των 10 τελευταίων χρόνων να απέκρυψε εισοδήματα ενός εκατ. ευρώ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα κληθεί να πληρώσει  -σε πρόστιμα και φόρους- πάνω από 600.000 ευρώ.

ΣΟΚ !!! ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!

Αποκλειστικό e-reportaz του Πέτρου Κουσουλού

ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ 
ΔΑΣΚΑΛΟ 
ΤΟΝ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ !!! 
Μία απίστευτη ιστορία η οποία παραμένει κρυφή από τη δημοσιότητα προκαλεί πανικό στο Κολλέγιο Αθηνών
Καθηγητής υπεράνω πάσης υποψίας, ιδιαίτερα αγαπητός σε γονείς και μαθητές κατηγορείται σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών μέσω του διαδικτύου. 
Εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη με την υπόθεση να έχει ανατεθεί στην 23η ανακρίτρια Αθηνών.
Θρίλερ στο Κολλέγιο Αθηνών
Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η υπόθεση αυτή κρατήθηκε μυστική από τη δημοσιότητα. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση ούτε η διοίκηση του Κολλεγίου Αθηνών ούτε η Ομοσπονδία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Παρόλα αυτα η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι γνωστή εντός και εκτός του προαυλίου του Κολλεγίου αποτελώντας το πρώτο θέμα συζήτησης. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκπαιδευτικός είναι άτομο υπεράνω πασης υποψίας, με πλούσια συνδικαλιστική δράση και συνεργάτης του υπουργείου Παιδείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εν λόγω καθηγητής χαρακτηρίζεται δε από τους συναδέλφους του ως υπόδειγμα καθηγητή και ανθρώπου. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι αναφέρουν ότι βρίσκεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την διεύθυνση του Κολλεγίου και η εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση οφείλεται σε σφοδρή αντιδικία που έχει με συγκεκριμένο πρόσωπο. 

GOLDMAN SACHS : BANKING, SEX & ALCOHOL !!!

Δύο πρώην εργαζόμενες της Goldman Sachs καταγγέλλουν όργια στελεχών κι άλλες ακολασίες !!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, οι δύο πρώην γυναίκες υπάλληλοι ζήτησαν από ομοσπονδιακό δικαστή στο Μανχάταν να τους επιτρέψει να μηνύσουν την αμερικανική επενδυτική τράπεζα για λογαριασμό νυν και πρώην γυναικών, συνεργατών και αντιπροέδρων. Οι κατηγορίες τους στηρίζονται σε καταθέσεις γυναικών, που έχουν εργαστεί στο παρελθόν στην Goldman Sachs, σε στατιστικά στοιχεία, στα κέρδη και τις προαγωγές που παρέχει η εταιρεία. 
«Οι γυναίκες περιγράφουν μία ατμόσφαιρα, τύπου “κλαμπ αγοριών”, όπου γίνεται άμετρη κατανάλωση αλκοόλ και οι γυναίκες είτε γίνονται θύματα διάκρισης των δύο φύλων είτε αγνοούνται», αναφέρεται στην αγωγή. 
Η Η. Cristina Chen-Oster και η Shanna Orlich (φωτογραφία) μήνυσαν για πρώτη φορά την Goldman Sachs το 2010. 
Τώρα, προσπαθούν να διευρύνουν την αγωγή, συμπεριλαμβάνοντας διακρίσεις εις βάρος των γυναικών που χρονολογούνται πριν από μία δεκαετία. Εάν το δικαστήριο εγκρίνει το αίτημά τους και τους επιτραπεί να κινηθούν μέσω μαζικής αγωγής τότε αυξάνεται ο κίνδυνος καταδίκης για την Goldman Sachs. 
Στην αγωγή, που είχαν καταθέσει το 2010, οι δύο γυναίκες ζητούσαν την επιδίκαση αποζημίωσης και δικαστική εντολή που θα απαιτεί από την τράπεζα να αποκαταστήσει την ισότητα μεταξύ των δύο φύλων στην εταιρεία. 
Οι γυναίκες αντιπρόεδροι κερδίζουν 21% λιγότερα σε σχέση με τους άνδρες και οι συνεργάτιδες 8% λιγότερα, όπως ισχυρίζονται οι Chen-Oster και Orlich. 
Περίπου 23% λιγότερες αντιπρόεδροι προήχθησαν σε εκτελεστικές διευθύντριες σε σχέση με τους άνδρες συναδέλφους τους. 
Ενδεικτική είναι, πάντως, η μαρτυρία της Denise Shelley, αντιπροέδρου της Goldman που εγκατέλειψε την εταιρεία το 2009, η οποία αναφέρει ότι οι άνδρες επανειλημμένως αποκαλούσαν τις γυναίκες «χαζογκόμενες», κορόιδευαν μία υπάλληλο η οποία είχε κερδίσει σε καλλιστεία, ενώ πήγαιναν τους πελάτες σε στριπτιζάδικα. 
Κι αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στα όσα είχαν αποκαλυφθεί το 2008, για τα όργια με τις συνοδούς πολυτελείας κι άλλα που τότε είχαν αφήσει άφωνη την παγκόσμια κοινή γνώμη…
ΠΗΓΗ
http://alertgr.blogspot.gr/2014/07/goldman-sachs.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#.U7VVevl_uB4

ΕΓΙΝΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΪΛΗ ;;;

Ρωτάει ο Πόρτα Πόρτα
Alpha, Eurobank και ΒΝP Paribas, μηδένισαν τη συμμετοχή τους στην εταιρεία Μ.Ι.ΜΑΪΛΛΗΣ ΑΕΒΕ !!!
20140703-144738-53258322.jpg
Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε την 30/6/2014 από την Eurobank Ergasias και την 1/7/2014 από τις 
Alpha Bank και BNP Paribas S.A.
- Η Alpha BankA.E. μεταβίβασε την 27 Ιουνίου 2014, 33.162.415 μετοχές εκδόσεως της Εταιρείας και τα αντίστοιχα εξ αυτών δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας ίσο με 10,27% περίπου.
- Η Τράπεζα Eurobank Ergasias A.E. μεταβίβασε την 27 Ιουνίου 2014, 49.273.634 μετοχές εκδόσεως της Εταιρείας και τα αντίστοιχα εξ αυτών δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας ίσο με 15,26% περίπου.
- Η ΒΝP PARIBAS S.A. μεταβίβασε την 27 Ιουνίου 2014, 40.094.779 μετοχές εκδόσεως της Εταιρείας και τα αντίστοιχα εξ αυτών δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας ίσο με 12,42% περίπου.
Ως αποτέλεσμα των ως άνω μεταβιβάσεων οι μετοχές και το ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου των ανωτέρω τραπεζών στην εταιρεία, είναι πλέον μηδέν (0), καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας
- η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. μεταβίβασε την 27η Ιουνίου 2014, εκ συνόλου 25.573.690 μετοχών που κατείχε εκδόσεως της εταιρείας και αντίστοιχων εξ αυτών δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι ποσοστό επί μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου ίσο με 7,92%, 25.077.680 μετοχές και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας ίσο με 7,77% περίπου.

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΤΑΜΗΛΟΥ !!!

Ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις Ταμήλου

H KATA ΤΑΜΗΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!

Κατάλαβε το! Όταν λένε ανάπτυξη αυτό εννοούν...

ΠΟΣΟ ΤΑΜΗΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ;;;

ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ !!!

Όσοι σκέφτονται να εφαρμόσουν την ίδια συνταγή και στην Ελλάδα, ας περιοριστούν στις μαννάδες τους, τις γυναίκες, τις αδελφές και τα παιδιά τους !!!
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΝΤΑΙ !
Είναι η πρώτη φορά που τα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό του ΑΕΠ της Ιρλανδίας !!!
Τα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες εκτόξευσαν το ΑΕΠ της Ιρλανδίας στο α΄τρίμηνο του 2014 στο +2,7%, ξεπερνώντας κατά πολύ τις εκτιμήσεις!
Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που λαμβάνονται υπόψη τα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες (πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών, λαθρεμπόριο). αλλά και οι δαπάνες στην έρευνα, για τον υπολογισμό του ΑΕΠ. 
Οι αναλυτές ανέμεναν το ΑΕΠ στο +1,2% έναντι -2,3% στο δ΄τρίμηνο του 2013. 
Σε ετήσια βάση, το ΑΕΠ αναπτύχθηκε με ρυθμό 4,1% έναντι 1,8% που ήταν η πρόβλεψη των αναλυτών. 
Τα στοιχεία για το ΑΕΠ στο δ΄τρίμηνο του 2013 αναθεωρήθηκαν στο -0,1% έναντι -2,3%. 
Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία, η αύξηση των εξαγωγών κατά 1,8% στήριξε την ανάπτυξη, ωστόσο στην εγχώρια οικονομία τα νέα δεν είναι καλά, καθώς η προσωπική κατανάλωση υποχώρησε κατά 0,1%. 
Η Ιρλανδία μπήκε στο μνημόνιο το 2010 και έλαβε βοήθεια ύψους 85 δις. ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τραπεζική κρίση που προκάλεσε η στεγαστική «φούσκα» και βγήκε από αυτό τον Δεκέμβριο του 2013, μετά από μία τριετία σκληρής λιτότητας. 
ΠΗΓΗ
www.bankingnews.gr
SSL Certificates