.

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!

Ξέρουν ότι η επόμενη Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ θα αφορά το ΤΧΣ και τρέχουν έντρομοι να ασφαλιστούν !!!
Ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης με ετήσιο ασφάλιστρο 1.000.000 ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια, για την κάλυψη των στελεχών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από τις αγωγές που θα εγείρουμε εναντίον τους για τις πράξεις και τις παραλήψεις τους που ζημιώνουν το Δημόσιο Συμφέρον !!! 
Όριο ασφαλιστικής κάλυψης έχουν οριστεί τα 50.000.000 ευρώ !!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΝ !!!
Τους συνιστούμε να 10πλασιάσουν το όριο της κάλυψης στα 500.000.000 ευρώ γιατί είμαστε πλέον χιλιάδες !!!
Διαβάστε όλα όσα τους καταλογίζουμε στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος Υπέρβαση κατά των Τραπεζών, κεφ. 3Β. 3Γ και κεφ. 5 !!!
Κλικ εδώ :
Το θέμα έφεραν στη Βουλή με ερώτηση προς τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, Ε. Τσακαλώτος, Νάντια Βαλαβάνη, Δ. Γελαλής, Κ. Δερμιτζάκης, Μαρία Διακάκη, Ε. Διαμαντόπουλος και Αλ. Μεϊκόπουλος, οι οποίοι ζητούν να κατατεθεί το σχέδιο ασφαλιστικού συμβολαίου.

Η προκήρυξη  του διαγωνισμού για την ασφάλιση των υψηλόβαθμων μελών του ταμείου με ημερομηνία 11/6 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΤΧΣ. Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι οι κκ Αναστασία Σακελλαρίου (δ/νουσα σύμβουλος), Γιώργος Κουτσός (αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος), Αναστάσιος Γάγαλης (μέλος), του Γενικού Συμβουλίου οι κκ Χρήστος Σκλαβούνης (πρόεδρος),  Pierre Mariani (μη εκτελεστικό μέλος), Ιωάννης Ζαφειρίου (μη εκτελεστικό μέλος), Stephan Wilcke (μη εκτελεστικό μέλος), Wouter Devriendt (μη εκτελεστικό μέλος), Βασίλης Σπηλιωτόπουλος (μη εκτελεστικό μέλος, εκπρόσωπος της ΤτΕ), Αβραάμ Γούναρης (μη εκτελεστικό μέλος, εκπρόσωπος του ΥΠΟΙΚ).
Το ασφαλιστήριο είναι μονοετές με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια  και ανέρχεται σε 300.000 ευρώ για το πρώτο έτος ασφάλισης, ενώ για κάθε νέο έτος το συμβόλαιο δεν θα υπερβαίνει το ασφάλιστρο του   προηγούμενου χρόνου πάνω από 10%. Ως ημερομηνία επιλογής του αναδόχου που θα αναλάβει το έργο έχει οριστεί η 28η Ιουλίου 2014.
ΠΗΓΗ defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates