.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ !!! ΛΥΣΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ !!!1. ΕΡΩΤΗΣΗ
ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ, ΑΦΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΓΩΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΠολΔ ΠΕΡΙ ΣΩΡΡΕΥΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΔΙΚΙΑΣ.
ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΑΤΟΜΙΚΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΝΑ SERVICER, FUND KAI ΤΡΑΠΕΖΑ.
Η ΣΩΡΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΓΩΓΙΚΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ, ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ, ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΑΝΑ ΕΝΑΓΟΝΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΙΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ.  


2.  ΕΡΩΤΗΣΗ   
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ TOYΣ SERVICERS, ΠΡΙΝ ΠΕΤΎΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΙΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Ή ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

3. ΕΡΩΤΗΣΗ  

ΕΙΜΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΤΗΣ.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ;;;  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε πρώτα τον ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ
Να ορίσετε αμέσως την ΥΠΕΡΒΑΣΗ ως ΑΝΤΙΚΛΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ
Και στην συνέχεια, χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο, να ακολουθήσετε με θρησκευτική ευλάβια, ένα προς ένα, όλα ανεξαιρέτως τα βήματα που σας υποδεικνύουμε για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς σας από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, ήτοι αναλυτικά :
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος !!!
Ειδικά, τώρα, με τον πτωχευτικό νόμο, που δεν συγχωρεί λάθη, ελαφρότητες και καθυστερήσεις και που δεν σας επιτρέπει την πολυτέλεια να ελπίζετε σε θαύματα.....


4. ΕΡΩΤΗΣΗ  

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS KAI FUNDS ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ;;; ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος και τον Πτωχευτικό Νόμο. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να προστατέψετε την περιουσία και την αξιοπρέπειά σας από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, ειδικά τώρα, με τον Πτωχευτικό Νόμο, που δεν συγχωρεί λάθη, ελαφρότητες και καθυστερήσεις και που δεν σας επιτρέπει την πολυτέλεια να ελπίζετε σε θαύματα. Άλλωστε, σε κάθε περίπτωση, αν μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια και δεν κάνετε τίποτα, είναι μόνο θέμα χρόνου να χάσετε ολόκληρη την περιουσία σας και να αφήσετε χρέη και προβλήματα στα παιδιά σας.

5. ΕΡΩΤΗΣΗ  

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, SERVICERS KAI FUNDS ;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν απλά κάποια μέλη, αλλά ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, οφειλέτες, συνοφειλέτες και εγγυητές δανείων, αλληλόχρεων λογαριασμών και πιστωτικών καρτών, που είτε δικαιώνονται καθημερινά στα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας, είτε αναγκάζουν Τράπεζες, Servicers και Funds, λόγω της προσφυγής τους στην Δικαιοσύνη, να κάνουν δεκτά τα αιτήματα της εξωδικαστικής και βιώσιμης ρύθμισης των υπολοίπων τους, με πραγματικά και μεγάλα κουρέματα κεφαλαίου και τόκων. Μάρτυράς μας οι εκατοντάδες ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ δικαίωσης των Δανειοληπτών μας, που δημοσιεύουμε συνεχώς στο ιστολόγιο και την ιστοσελίδα μας. 
Διαβάστε τες εδώ :
https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

6. ΕΡΩΤΗΣΗ 
ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Βεβαίως. Δείτε το βίντεο με τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, Αντιπρόεδρο και επικεφαλής Δικηγόρο της Επιστημονικής Ομάδας της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ.

 

7. ΕΡΩΤΗΣΗ  
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΟΣΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑ SERVICER, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ. 

Η ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
1.   100 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ANA SERVICER
2.   130 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ 3 ΔΑΝΕΙΑ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ANA SERVICER
3.   150 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 3 ΔΑΝΕΙΑ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ANA SERVICER

Η ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ 2 ΚΑΙ 3, ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ANA SERVICER.


8. ΕΡΩΤΗΣΗ 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ (%) ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦ' ΑΠΑΞ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ (%) ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, όχι δικηγορική εταιρεία !!!

9.α    ΕΡΩΤΗΣΗ  
ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΡΙΤΟΥ, ΦΥΣΙΚΟΥ Ή ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Π.Χ. ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΩΝ, ΦΙΛΩΝ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ Ή ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ Ή ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΩΣ ΕΝΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΦΕΙΛΕΤΗΣ.
Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΖΗΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. 

ΩΣ ΕΝΑΓΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΡΩΤΟΦΕΙΛΕΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ Ή ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΗΤΟΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΓΩΝ ΠΡΩΤΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Ή Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Α.Ε.

9.β    ΕΡΩΤΗΣΗ   
ΚΑΙ ΑΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Ή ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΩΣ ΕΝΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ SERVICERS ;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΦΕΙΛΕΤΗ ΩΣ ΕΝΑΓΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Ή ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Ή ΤΟΝ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΦΕΙΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΦΕΙΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ, ΕΤΣΙ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ Ή ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ.


10. ΕΡΩΤΗΣΗ 
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 221 και 222 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
(ΚΠολΔ), συμμετέχοντας στην Ομαδική Αγωγή της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ κατά των SERVICERS, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της δίκης, χάσουμε - κερδίσουμε, προστατεύουμε ολόκληρη την περιουσία μας από Διαταγές Πληρωμής και Πλειστηριασμούς, για πολλά χρόνια.


Η Κατάθεση της ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ δημιουργεί εκκρεμοδικία υπέρ των εναγόντων δανειοληπτών,σύμφωνα με τα άρθρα 221 και 222 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (ΚΠολΔ). 
Έτσι, όσο διαρκεί η εκκρεμοδικία και μέχρι να τελεσιδικήσει η Ομαδική Αγωγή, δεν μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε δικαστήριο νέα δίκη για τα ίδια επίδικα δάνεια και πιστωτικές κάρτες, ανάμεσα στους ίδιους ενάγοντες δανειολήπτες και τους ίδιους εναγόμενους SERVICERS. 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η εκκρεμοδικία από την άσκηση της Ομαδικής Αγωγής, να καθιστά απαράδεκτη την εκδίκαση της αιτήσεως εκδόσεως διαταγής πληρωμής από τον SERVICER, η δε τυχόν εκδοθείσα διαταγή πληρωμής, να ακυρώνεται κατόπιν ασκήσεως ανακοπής από τον ενάγοντα δανειολήπτη.
Έτσι, όσο διαρκεί η εκκρεμοδικία της Ομαδικής Αγωγής, οι εναγόμενοι SERVICERS δεν μπορούν να προβούν σε πλειστηριασμούς επί της περιουσίας των εναγόντων δανειοληπτών, επειδή δεν μπορούν να εκδώσουν εναντίον τους διαταγές πληρωμής, που είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για τον πλειστηριασμό ή, αν τυχόν τις εκδώσουν, αυτές ακυρώνονται από τους ενάγοντες δανειολήπτες με άσκηση ανακοπής.
Όμως, η διαταγή πληρωμής μπορεί να εκδοθεί μία μόνο φορά για κάθε απαίτηση.
Έτσι, αν οι εναγόμενοι με την Ομαδική Αγωγή SERVICERS κάνουν το λάθος και εκδώσουν διαταγές πληρωμής κατά των εναγόντων δανειοληπτών, επειδή αυτές κατά τα ανωτέρω θα ακυρωθούν, θα έχουν απωλέσει οριστικά το δικαίωμα της εκτέλεσης, δηλαδή του πλειστηριασμού ή/και της πτώχευσης, με βάση τη διαδικασία της διαταγής πληρωμής και θα πρέπει, μόνο μετά την τελεσιδικία της Ομαδικής Αγωγής, να στραφούν κατά των εναγόντων δανειοληπτών με τακτική αγωγή, προκειμένου να διεκδικήσουν τις απαιτήσεις τους από δάνεια και κάρτες.

Γι' αυτό, το ιδανικό είναι να εξασφαλίστε την συμμετοχή σας στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, πριν σας βγάλουν οι SERVICERS διαταγές πληρωμής !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!

Άρθρο 221 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας :
1. Με την άσκηση της αγωγής σύμφωνα με το άρθρο 215, η κατάθεσή της έχει ως συνέπεια α) εκκρεμοδικία, β) το αμετάβλητο της δικαιοδοσίας και αρμοδιότητας του δικαστηρίου, γ) την προτίμηση ανάμεσα σε περισσότερα αρμόδια δικαστήρια, και η επίδοσή της έχει ως συνέπεια τα αποτελέσματα που το ουσιαστικό δίκαιο ορίζει ότι επέρχονται από την έγερση της αγωγής.
2. Εκκρεμοδικία συνεπάγεται και η υποβολή, ενώ διαρκεί η δίκη, αίτησης με την οποία επιδιώκεται καταψήφιση, αναγνώριση ή διάπλαση, καθώς και η πρόταση ένστασης συμψηφισμού
.
Άρθρο 222 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας :
Kατά το άρθρο 222 ΚΠολΔ όταν επέλθει η εκκρεμοδικία και όσο αυτή διαρκεί, δεν μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε δικαστήριο νέα δίκη για την ίδια επίδικη διαφορά ανάμεσα στους ίδιους διαδίκους, εφόσον εμφανίζονται με την ίδια ιδιότητα.

Έτσι, κατά το άρθρο 222 ΚΠολΔ, όταν επέλθει η εκκρεμοδικία και όσο αυτή διαρκεί, δεν μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε δικαστήριο νέα δίκη για την ίδια επίδικη διαφορά ανάμεσα στους ίδιους διαδίκους, εφόσον εμφανίζονται με την ίδια ιδιότητα.


11. ΕΡΩΤΗΣΗ
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΤΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΑΓΟΝΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑΣ ΚΑΤ' ΑΡΘΡΟ 221 & 222 ΚΠολΔ ;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Η ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ :
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Ή ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΑΠΟ SERVICERS, TA ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΕΊΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ SERVICERS ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΚΩΝ. 

12. ΕΡΩΤΗΣΗ

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΥΠΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ Ή ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS ΚΑΙ FUNDS ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ !!!

Προκειμένου, Τράπεζες, Servicers και Funds, να εκδώσουν ΝΟΜΙΜΑ Διαταγές Πληρωμής, να επισπεύσουν Πλειστηριασμούς, να κάνουν Κατασχέσεις και να καταθέσουν Αιτήσεις Πτώχευσης κατά των Δανειοληπτών, πρέπει να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ότι οι απαιτήσεις τους είναι ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ (συγκεκριμένες/εκκαθαρισμένες) και ΒΕΒΑΙΕΣ (χωρίς προοϋποθέσεις/όρους).Η δε απόδειξη όλων των ανωτέρω, πρέπει να προκύπτει από τα έγγραφα που προσκομίζουν.

Δηλαδή, το βάρος της απόδειξης ανήκει σε Τράπεζες, Servicers και Funds και όχι στον Δανειολήπτη !!!

Αντίθετα, όμως, στην ανωτέρω υποχρέωσή τους, που προκύπτει τόσο από την ελληνική, όσο και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία, αλλά, αντίστοιχα, και από τη νομολογία ΑΠ, ΣτΕ και ΔΕΕ, Τράπεζες, Servicers και Funds, συνεχίζουν να μη συμμορφώνονται και να χρεώνουν οριζόντια, όλους ανεξαιρέτως τους ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, με τον παράνομο τοκισμό, ανατοκισμό και την κεφαλαιοποίηση της εισφοράς του Ν. 128/1975, με τον παράνομο υπολογισμό των τόκων στη βάση έτους 360 ημερών, επιβαρύονοντας έτσι τις δανειακές συμβάσεις με πρόσθετους τόκους 1,3889% και με τον αυθαίρετο υπολογισμό του συνολικού, ετήσιου επιτοκίου επιβάρυνσης των δανειακών συμβάσεων, αντίθετα με τον μαθηματικό τύπο της Κ.Υ.Α. Ζ1-111 (ΦΕΚ 627 Β’/7-3-12) περί Σ.Ε.Π.Ε., καθιστώντας έτσι, αυθαίρετα και παράνομα, τις συνολικές απαιτήσεις τους και τα υπόλοιπα των δανειακών συμβάσεων, μεγαλύτερα των πραγματικών !!!

Έτσι, σήμερα, όλες ανεξαιρέτως οι απαιτήσεις Τραπεζών, Servicers και Funds, από τα υπόλοιπα των οφειλών των πιστωτικών μας συμβάσεων από δάνεια, αλληλόχρεους λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες, δεν είναι εκκαθαρισμένες, κατ' άρθρο 916 ΚΠολΔ, και πρέπει να επανακαθοριστούν, με την απομείωσή τους κατά κεφάλαιο και τόκους, μετά από τον κατά νόμο επανυπολογισμό και την εκκαθάρισή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :

13. ΕΡΩΤΗΣΗ

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ;;;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Η Τεχνική Έκθεση Ανεξάρτητης Λογιστικής Πραγματογνωμοσύνης, επειδή συντάσσεται χωρίς προκατάληψη, από τρίτο, Ανεξάρτητο Ειδικό Επιστήμονα, Οικονομολόγο MBA, Λογιστή - Φοροτεχνικό Α’ Τάξεως, Διαχειριστή Αφερεγγυότητας του Υπουργείου Οικονομικών, Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δικαστικό Πραγματογνώμονα, αποτελεί, τόσο δικαστικά, κατά το στάδιο της ανακοπής στην διαταγή πληρωμής, την κατάσχεση, τον πλειστηριασμό ή/και την κύρια παρέμβαση και την συζήτηση στην εναντίον του Δανειολήπτη αίτηση πτώχευσης, όσο και εξωδικαστικά, κατά το στάδιο της διαμεσολάβησης ή/και της διαπραγμάτευσης, την απαραίτητη απόδειξη όλων των ανωτέρω, με βάση τους κανόνες της τέχνης και της λογιστικής, της μαθηματικής και της αναλογιστικής επιστήμης, καθόσον παρέχει αιτιολογημένες απαντήσεις (άρθρο 198 ΚΠολΔ), που προκύπτουν, σε κάθε περίπτωση, από τον συσχετισμό των εγγράφων της κίνησης λογαριασμού επί των πιστωτικών συμβάσεων που προσκομίζουν και επικαλούνται Τράπεζες, Servicers και Funds. 
Χωρίς την Λογιστική Πραγματογνωμοσύνη, όλοι οι ισχυρισμοί του Δανειολήπτη περί του ανεκκαθάριστου των απαιτήσεων Τραπεζών, Servicers και Funds, αλλά και της αντικειμενικής αδυναμίας εκκαθάρισής τους, κατά επιστημονικά αποδεκτό τρόπο, από οποιονδήποτε τρίτο, πλην των ιδίων των τραπεζών που τις διαμόρφωσαν, παραμένουν επιστημονικά αναπόδεικτοι, αφού δεν αρκεί ο Δανειολήπτης απλά να τους επικαλείται, αλλά, παράλληλα, πρέπει και να να τους αποδεικνύει με βάση τους κανόνες της λογιστικής, της μαθηματικής και της αναλογιστικής επιστήμης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :


ΕΤΣΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ:
  • ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ
  • ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ
  • ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΙΚΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΟΡΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΒΕΒΑΙΟΥ & ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ
  • ΣΤΟΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΥΣ & ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 128/1975, ΕΚΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΤΟΥΣ 360 ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΤΙ ΤΩΝ 365 & 366 ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΤΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ Ζ1-699 (ΦΕΚ 917 Β’/23-6-10) ΓΙΑ ΤΟ Σ.Ε.Π.Ε. (ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ)
  • ΣΤΟΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


14. ΕΡΩΤΗΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ;;;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Από την 18/07/2021, όλοι οι Δανειολήπτες της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ που έχουν κοινοποιήσει στις πιστώτριές τους Τράπεζες ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, διαθέτουν πλέον οριζόντια, ο καθένας ατομικά, και την ουσιαστική εκ του νόμου, υποκειμενική δυνατότητα να ακυρώσουν την εναντίον τους Αίτηση Πτώχευσης από Τράπεζες, Servicers και Funds, αποδεικνύοντας ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπο τους το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, καθόσον αυτοί ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις ληξιπρόθεσμες χρηματικές τους υποχρεώσεις σε Τράπεζες, Servicers και Funds, όχι επειδή βρίσκονται σε γενική και μόνιμη αδυναμία εκπλήρωσης αυτών, αλλά, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, με αποκλειστική ΕΥΘΥΝΗ και ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, λόγω των εκουσίων ελαττωμάτων εκ των άκυρων ΓΟΣ των πιστωτικών τους συμβάσεων, που συνομολόγησαν με τις πιστώτριές τους Τράπεζες κατά την χορήγηση Δανείων και Πιστωτικών Καρτών ή κατά το άνοιγμα των Αλληλόχρεων τους Λογαριασμών. Αυτό καθίσταται σήμερα δυνατό για τους Δανειολήπτες της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, επειδή, για τους ανωτέρω λόγους των εκουσίων ελαττωμάτων εκ των άκυρων ΓΟΣ των Πιστωτικών τους Συμβάσεων, έχουν ήδη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ κατά των πιστωτριών τους Τραπεζών, κοινοποιώντας τους ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, με τα οποία, μεταξύ άλλων, δηλώνουν ρητά ότι ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ, ΑΠΟ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΕΚΑΣΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΧΡΕΩΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ, καλώντας μάλιστα Τράπεζες, Servicers και Funds να απέχουν από κάθε εναντίον τους διαδικασία αιτήσεων εκδόσεως Διαταγών Πληρωμής, επίσπευσης Πλειστηριασμών, διενέργειας Κατασχέσεων, Αιτήσεων Πτώχευσης, κλπ. Και, μάλιστα, επειδή τα ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ, ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, υποστηρίζονται πλέον, σχεδόν στο σύνολό τους, από ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ επί αμφοτέρων των Πιστωτικών Συμβάσεων και των αντιστοίχων Κινήσεων Λογαριασμού, που αποδεικνύουν με αδιαμφισβήτητο, ΑΜΑΧΗΤΟ ΝΟΜΙΚΟ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ, την αλήθεια του περιεχομένου της Εξώδικης Καταγγελίας - Διαμαρτυρίας ενός εκάστου Δανειολήπτη, η επίκληση των ανωτέρω λόγων των εκουσίων ελαττωμάτων εκ των άκυρων ΓΟΣ των Πιστωτικών Συμβάσεων, ως ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ μη εκπλήρωσης των ληξιπρόθεσμων χρηματικών υποχρεώσεων του Δανειολήπτη της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ σε Τράπεζες, Servicers και Funds, με αποκλειστική κατά τα ανωτέρω ευθύνη και υπαιτιότητα των πιστωτριών του Τραπεζών, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εκληφθεί ως ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΤΙΚΗ ή ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ προς τα συμφέροντα της αντισυμβαλλόμενής του Τράπεζας και των γενικών ή ειδικών διαδόχων αυτής, κατά την έννοια του άρθρου 77, Ν 4738/2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :15. ΕΡΩΤΗΣΗ

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ STOP SERVICERS & FUNDS ;;;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εφόσον οι συμβάσεις διαχείρισης των πάσης φύσης δανείων και των πιστωτικών καρτών μας διέπονται από τον Ν.3156/2003, οι διαχειρίστριες εταιρείες φέρουν την ιδιότητα της αντιπροσώπου των δικαιούχων εταιρειών και δεν έχουν αποκτήσει την ιδιότητα του κατ’ εξαίρεση νομιμοποιούμενου, μη δικαιούχου διαδίκου, αφού ο εν νόμος 3156/2003 δεν απονέμει σε αυτές τέτοια ιδιότητα, δοθέντος ότι η κατ’ εξαίρεση νομιμοποίηση των διαχειριστικών εταιρειών αντλείται απ’ ευθείας από τον νόμο, εφόσον έχει συναφθεί η προβλεπόμενη από τον Ν.4354/2015 σύμβαση, ενώ η εξουσιοδότηση προς είσπραξη, που χορηγείται από τους δικαιούχους των απαίτησεων, δεν δύναται να θεμελιώσει νομιμοποίησή τους προς διενέργεια αίτησης έκδοσης διαταγής πληρωμής, πτώχευσης και επίσπευσης πλειστηριασμού, καθόσον η χορήγηση εξουσιοδότησης στον τρίτο να κινήσει επ’ ονόματί του διαδικασία πτώχευσης, ως εκούσιος αντιπρόσωπος του φορέα της απαίτησης, δεν συμβιβάζεται με την αυστηρή τυποποίηση και την ασφάλεια της εκτελεστότητας και της πτωχευτικής διαδικασίας, ιδιαίτερα δε, επειδή, η πτωχευτική διαδικασία αποτελεί την έσχατη και πλέον δραστική μορφή παροχής έννομης προστασίας, με το πτωχευτικό είναι ουσιαστικά δίκαιο συλλογικής εκτέλεσης. Συνεπώς, είναι ανεπίτρεπτη η δικαιοπρακτική θεμελίωση της ενεργητικής νομιμοποίησης προς κίνηση κάθε διαδικασίας εκτέλεσης, εξαιρουμένων μόνο των ρητώς προβλεπομένων από το νόμο περιπτώσεων και, περαιτέρω, κατ’ αναλογία του άρθρου 919 ΚΠολΔ, στο οποίο καθορίζονται ρητά και περιοριστικά οι περιπτώσεις των υποκειμενικών ορίων της εκτελεστότητας, οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ SERVICER και FUND, για τη διεύρυνση των ορίων αυτών, δηλαδή την επέκταση της εκτελεστότητας και σε άλλα πρόσωπα που δεν αναφέρονται στο νόμο να είναι άκυρη, αφού η παρ. 1 του άρθρου 79 Ν. 4738/2020 ρυθμίζει ρητά και περιοριστικά τα υποκειμενικά αυτά όρια μόνο ως προς τους πιστωτές έχοντες έννομο συμφέρον.

Έτσι, λοιπόν, ο Ν 3156/2003, δεν επιτρέπει στους SERVICERS να κινούνται οι ίδιοι, αντί των FUNDS, δικαστικά κατά των Δανειοληπτών, με αιτήσεις έκδοσης Διαταγών Πληρωμής, Κατασχέσεις, Πλειστηριασμούς και Αιτήσεις Πτώχευσης!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ :
SSL Certificates