.

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΧΑΦΙΕΣ !!!


ΦΟΡΟΣΟΚ ΦΕΡΝΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ !!!

ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑ-ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ
Θα πληρώνουν φόρο ακόμη και όσοι έχουν μηνιαίο εισόδημα 400 ευρώ !!!


Κατά 3.000 ευρώ θα μειωθεί το αφορολόγητο όριο για τους φορολογούμενους από το 2020 σύμφωνα με το σχέδιο που έχει επεξεργαστεί η κυβέρνηση, το οποίο θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των θεσμών για να καλύψει την υποχρέωση που ανέλαβε ύστερα από τη συμφωνία της Μάλτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μείωση αυτή θα γίνει για κάθε κατηγορία φορολογουμένων ανάλογα με την οικογενειακή κατάστασή τους. Έτσι, για έναν άγαμο, που σήμερα έχει αφορολόγητο όριο 8.636 ευρώ, το όριο θα πέσει στα 5.636 ευρώ, που σημαίνει ότι θα αρχίσει να πληρώνει φόρο από το μηνιαίο εισόδημα των 469 ευρώ.

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ: ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ !!!

ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Δυο κακουργήματα που ουσιαστικά ξεκλειδώνουν την υπόθεση παραγραφής για την προανακριτική επιτροπή των εξοπλιστικών προγραμμάτων της περιόδου Γιάννου Παπαντωνίου αναμένεται να ζητήσει να απαγγελθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, η ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα !!!



Η έμπειρη ανακρίτρια που χειρίζεται τις δικογραφίες για τα εξοπλιστικά προγράμματα, που υπεγράφησαν επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου, αναμένεται να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την απαγγελία των κατηγοριών δωροδοκίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα μαύρου χρήματος).

​Πώς έφτασε εκεί

Η εξέλιξη αυτή είναι αναγκαία προϋπόθεση για να προχωρήσουν η ίδια και ο επίκουρος ανακριτής Γιώργος Ευαγγέλου σε έλεγχο συγκεκριμένων λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων, π.χ τον τρόπο απόκτησης της ακίνητης περιουσίας του πρώην υπουργού. Στο ανακριτικό αίτημα, σύμφωνα με πληροφορίες συνέτειναν:

AGB-NIELSEN: ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ & ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Όπως μας ενημερώνει με ανάρτηση του στο F/B ο δικηγόρος κος Νίκος Αγαπηνός, κινήθηκε με το αυτόφωρο η διαδικασία της σύλληψης των υπευθύνων της εταιρείας AGB-NIELSEN Σπύρου Ζαβιττσάνου και Βασιλικής Γρηγοριάδου, με τις κατηγορίες για μονοπωλιακές πρακτικές και χειραγώγηση της τηλεοπτικής διαφημιστικής αγοράς, αφού η εκ προθέσεως διαφθορά και η απατηλή έκδοση μετρήσεων τηλεθέασης προς όφελος ορισμένων τηλεοπτικών μέσων, έναντι άλλων, στοιχειοθετεί τα εγκλήματα της απάτης σε κακουργηματικό βαθμό, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και της απάτης σε βάρος του Δημοσίου, όταν πρόκειται για Κρατική Διαφήμιση !!!




Την μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας μέσω των δικηγόρων του κκ Αγαπηνού και Φάρου, την αυτόφωρη διαδικασία για τους υπευθύνους της εταιρείας, με αποτέλεσμα ο Εισαγγελέας να κρίνει ότι οι δύο υπεύθυνοι έπρεπε να συλληφθούν άμεσα, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά η κρισιμότητα του ζητήματος των μετρήσεων τηλεθέασης δε θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορες τις εισαγγελικές αρχές, καθότι είναι προφανές ότι επί τη βάση αυτών των μετρήσεων διανέμεται το σύνολο των διαφημιστικών τηλεοπτικών κονδυλίων της χώρας. Επομένως, είναι πρόδηλο ότι πρόκειται για ένα ζήτημα μείζονος σημασίας το οποίο σχετίζεται με την εκ βάθρων διάρθρωση ολόκληρης της τηλεοπτικής αγοράς, χιλιάδων θέσεων εργασίας, εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και πολύ σημαντικού τμήματος του Εθνικού Προϋπολογισμού.

Είναι δε προφανές ότι η εκ προθέσεως διαφθορά και απατηλή έκδοση μετρήσεων προς όφελος ορισμένων μέσων έναντι άλλων στοιχειοθετεί τα εγκλήματα της απάτης σε κακουργηματικό βαθμό, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και της απάτης σε βάρος του Δημοσίου όταν πρόκειται για Κρατική Διαφήμιση.


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 02/04/2017, στην εκπομπή "TO ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ;;;" του Νίκου Νικολόπουλου, στο "E TV", όπου o πρόεδρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κος Κυριάκος Τόμπρας, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι όλες ανεξαιρέτως οι ελληνικές κυβερνήσεις, αντί να βάλουν τέλος στο μονοπώλιο των αυθαίρετων μετρήσεων τηλεθέασης της AGB-NIELSEN, προτίμησαν να συμβιβαστούν και, έτσι, να μοιράζουν αλόγιστα και ανεξέλεγκτα, το χρήμα της κρατικής τηλεοπτικής διαφήμισης ανά τηλεοπτικό μέσο !!!


ΑΚΟΥ ΓΕΡΟΥΝ: ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ & ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ !!!

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ !!!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ !!!

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ
Μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) και τους πολύτεκνους που διαθέτουν μετρητή νυχτερινής κατανάλωσης με απαλλαγή τους από τη χρέωση για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, καθώς και σειρά ρυθμίσεων για τη βελτίωση του ΚΟΤ, προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας !!!


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι δικαιούχοι του ΚΟΤ αντιστοιχούν σε 645.262 μετρητές. Νέες αιτήσεις για ένταξη στο ΚΟΤ υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΑΠΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ !!!

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Πλέον οι καταναλωτές θα στέλνουν μηνύματα, θα καλούν και θα μεταφέρουν δεδομένα σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ και αν ταξιδέψουν, όπως ακριβώς κάνουν και στη χώρα τους, χωρίς επιπλέον χρεώσεις !!!



Το τελευταίο εμπόδιο για την πλήρη κατάργηση των λιανικών χρεώσεων περιαγωγής αφαίρεσαν οι ευρωβουλευτές υπερψηφίζοντας τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τα ανώτατα όρια των τιμών χονδρικής περιαγωγής.

Η πλήρης κατάργηση των λιανικών χρεώσεων περιαγωγής, που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουνίου 2017, θα δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να στέλνουν μηνύματα, να καλούν και να μεταφέρουν δεδομένα σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ και αν ταξιδέψουν, όπως ακριβώς κάνουν και στη χώρα τους, χωρίς την επιβολή επιπλέον χρεώσεων.

ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ PANAMA PAPERS ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ
Άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών όλων των Ελλήνων, τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν στα Panama Papers ζήτησαν οι οικονομικοί εισαγγελείς από τις αρμόδιες αρχές του Παναμά προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του μαύρου χρήματος στις μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς που ταλάνισαν τη χώρα μας !!!


Κλιμάκιο Ελλήνων εισαγγελέων «πέταξε» την περασμένη εβδομάδα για τη Χάγη όπου είχε στενή συνεργασία με τη Γενική Εισαγγελέα του Παναμά αναζητώντας πληροφορίες και συγκεκριμένα στοιχεία για φυσικά πρόσωπα, εταιρείες και Ιδρύματα τα οποία περιλαμβάνονται στα περίφημα Panama Papers.

Οι εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη και Χρήστος Ντζούρας με επικεφαλής τον εποπτεύοντα των ερευνών για το οικονομικό έγκλημα Παναγιώτη Αθανασίου, είχαν σειρά συναντήσεων με την Γενική Εισαγγελέα Παναμά στην οποία παρέδωσαν λίστα με συγκεκριμένα πρόσωπα που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, υποβάλλοντας αιτήματα για το άνοιγμα των λογαριασμών τους αφού φέρονται να ενέχονται σε υποθέσεις κρατικής διαφθοράς.

ΟΙ 10 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ !!!

ΚΕΡΔΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ...
Μπροστά από το ράφι του Super Market αναρωτιέστε ποιο προϊόν να επιλέξετε. Η ποικιλία μοιάζει μεγάλη, όπως και ο ανταγωνισμός... Όμως με μια πιο προσεκτική ματιά ο καθένας μπορεί να συνειδητοποιήσει πως μόλις 10 εταιρείες ελέγχουν σχεδόν όλα τα μεγάλα διατροφικά εμπορικά σήματα του πλανήτη !!!



Πρόκειται για τις γιγαντιαίες πολυεθνικές Nestlé, PepsiCo, Coca-Cola, Unilever, Danone, General Mills, Kellogg's, Mars, Associated British Foods και Mondelez, με «στρατιές» εργαζομένων και δισεκατομμύρια ετήσιων κερδών.

Σε μια προσπάθεια να πιέσει αυτές τις εταιρείες να προχωρήσουν σε θετικές αλλαγές και για συνειδητοποιήσουν οι καταναλωτές ποιος ελέγχει τις μάρκες που αγοράζουν, η Oxfam δημιούργησε ένα infographic που δείχνει πόσο πραγματικά διασυνδεδεμένα είναι αυτά τα εμπορικά σήματα.

ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ !!!

ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Νέα εφαρμογή άνοιξε στην σελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr) για την δήλωση του ακατάσχετου λογαριασμού. Όσοι δεν έχουν δηλώσει τον ακατάσχετο λογαριασμό μπορούν μέσω της εφαρμογή να το κάνουν σε τρία βήματα !!!





Από την υπηρεσία αυτή στο aade.gr μπορείτε να υποβάλετε δήλωση μοναδικού ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΣΕ 150.000 ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Ο ΔΕΔΔΗΕ ΤΟ 2016 !!!

ΕΝΩ ΕΛΑΒΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 320.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Κι όλα αυτά όταν το Reuters σε χθεσινό άρθρο του τονίζει ότι πάνω από το 40% των ελληνικών νοικοκυριών(το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη) αδυνατεί πλέον να πληρώσει τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας !!!



Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που παρουσίαστηκαν από το διαχειριστή του συστήματος διανομής ΔΕΔΔΗΕ για τις εντολές αποκοπής που δέχθηκε ο διαχειριστής την περασμένη χρονιά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου σε σύνολο 7.438.455 μετρητών, μόνο πέρυσι ο ΔΕΔΔΗΕ κλήθηκε να διαχειριστεί 320 χιλιάδες αιτήματα για αποκοπές μετρητών. Δηλαδή οι εντολές που εστάλησαν πέρυσι ξεπέρασαν το 4,3% του συνόλου των μετρητών που διαχειρίζεται ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο διανομής (χαμηλή και μέση τάση).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ !!!

ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ
Φαίνεται ότι για μερικούς εν έτη 2017(μετά 7 χρόνια περικοπών και σκληρής λιτότητας για τον ελληνικό λαό) είναι ψίχουλα τα 300 ευρώ...και δεν τα αντιλαμβάνονται όταν μπαίνουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς !!!


Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Ακόμη και αν 3.500.000 φορολογούμενοι, κατά κάποιον μαγικό τρόπο, καταφέρουν να εξοφλήσουν το σύνολο των οφειλών τους στο δημόσιο, το 99,5% του συνόλου των οφειλών θα συνεχίσει να παραμένει ανείσπρακτο και, έτσι, ανεξόφλητο !!!



Την ίδια ώρα, το 99,5% των οφειλών, περιλαμβάνει, από τα ανεπίδεκτα είσπραξης χρέη-μαμούθ τύπου Πειραϊκής-Πατραϊκής, μέχρι και τις οφειλές του τελευταίου χρεοκοπημένου λουκετόπληκτου εμπόρου των μνημονίων, που σήμερα δεν πληρώνει επειδή, απλά, δεν έχει δεκάρα τσακιστή, ούτε ακόμη για να ταϊσει τα παιδιά του.

Άρα, αφού το 99,5% των οφειλών θα συνεχίσει να παραμένει σε κάθε περίπτωση ανείσπρακτο, τι λόγο έχουν να πάνε στο ταμείο και να πληρώσουν τα 3,5 εκατομμύρια των φορολογουμένων που χρωστούν το απειροελάχιστο 0,5% του ιδιωτικού χρέους στο δημόσιο, αφού, στην πράξη, πληρώσουν δεν πληρώσουν, το δημοσιονομικό αποτέλεσμα θα παραμείνει αμετάβλητο ;;;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 3.500.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ !!!


ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 31/01/2019 Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ 3ης ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ !!!

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΝΑΓΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ 3ης ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΗΣ 31/01/2019, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ 1η ΚΑΙ ΤΗΝ 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 300 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !!!

ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;;
Και μια αφελής ερώτηση: Αν δεν είχε σκάσει το θέμα Μπαλαούρα θα είχε αποκαλύψει κάποιος βουλευτής ότι έλαβε αδίκως το βοήθημα ;;;


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ 2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ
Για κάθε 100 ευρώ δραστηριότητας οι ευρωπαϊκές τράπεζες στέλνουν 42 ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους, μας θυμίζει η πρωτοβουλία Wemove.eu σε γράφημα που παρουσίασε !!!



Πιο συγκεκριμένα οι 20 μεγαλύτερες τράπεζες στην ΕΕ έστειλαν περισσότερο από το 25% των κερδών τους για το 2015 σε φορολογικούς παραδείσους.

Σύμφωνα με στοιχεία της διεθνούς οργάνωσης Oxfam ο παγκόσμιος μέσος όρος (της αποστολής κεφαλαίων από τράπεζες σε φορολογικούς παραδείσους) είναι 19 ευρώ ανά 100 ευρώ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤτΕ: ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΚΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ειδικά ως σημείο απότομης αύξησης των κόκκινων δανείων αναφέρει το πρώτο τρίμηνο του 2012, δηλαδή μετά τη ψήφιση των μέτρων του δεύτερου Μνημονίου και το PSI !!! 


Μελέτη: PSI και μέτρα Παπαδήμου εκτίναξαν τα «κόκκινα» δάνεια

Η πολιτική αστάθεια και η σοβαρή επιδείνωση των μακροοικονομικών συνθηκών
αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που εξηγούν την απότομη μεταβολή των μη εξυπηρετούμενων δανείων στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Αυτό προκύπτει από έρευνα που δημοσίευσε προχθες η Τράπεζα της Ελλάδος και η οποία αναφέρει πως από τη σκοπιά των οικονομικών δεδομένων οι βασικοί παράγοντες που μπορούν να εξηγήσουν την αύξηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι οι αλλαγές στα ποσοστά ανεργίας και στα επίπεδα του πληθωρισμού (αποπληθωρισμός).

ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
Η δημοσίευση του νόμου 4465/2017 στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης άνοιξε τον δρόμο για την επιβολή προστίμων έως 5.000 ευρώ σε μια σειρά επαγγελματικών εγκαταστάσεων, από γηροκομεία και φροντιστήρια έως ξενοδοχεία και ιατρεία, ήδη από τις 4 Απριλίου, σε περίπτωση μη έκδοσης αποδείξεων !!!



Για την πρακτική ενεργοποίηση των νέων διατάξεων, όμως, απαιτείται η έκδοση υπουργικής απόφασης με την οποία θα προσδιορίζονται επακριβώς οι επαγγελματικοί κλάδοι στους οποίους οι χρηματικές κυρώσεις θα μπορούν να υποκαταστήσουν το προβλεπόμενο λουκέτο.

Αν κρίνουμε από το χρονικό διάστημα το οποίο έχει απαιτηθεί για την έκδοση υπουργικής απόφασης για τους υπόχρεους σε εγκατάσταση POS έως τις 30 Ιουνίου (από τον Ιανουάριο διαρκώς αναμένεται όπως άλλωστε και χθες), δεν θα προκαλούσε έκπληξη οι νέες διατάξεις να αργήσουν τελικά να κάνουν επίσημη πρεμιέρα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ 6,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΑΡΚΑ !!!

ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΩΤΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ-7η Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΥΡΩ
Ξεπερνούν τα 15 δις ευρώ συνολικά σε όλη την Ευρωζώνη !!!


ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ AGB-NIELSEN & ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ !!!

ΠΟΙΟΙ & ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 42ΣΕΛΙΔΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ;;;
Πόσοι από τους εγκατεστημένους 2.700 μετρητές της AGB-NIELSEN λειτουργούν σήμερα κανονικά, όπως ορίζει ο νόμος, ρωτά ο Νίκος Νικολόπουλος. Αλλάζουν τακτικά κατόχους, σε διάστημα από 2 έως 6 μήνες, ή υπάρχουν ακόμη μετρητές εγκατεστημένοι ακόμη και για 8 χρόνια στις ίδιες οικογένειες ;;; 



ΑΜΕΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/tv-survivor-agb-nielsen.html

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ !!!

Τι προτίθεται να πράξει η κυβέρνηση, μετά την καταγγελία ότι η έρευνα της AGB-NIELSEN δεν υπόκειται σε εσωτερικό έλεγχο από την ΕΕΕΤ από το έτος 2009 και, έτσι, δεν έχει γίνει ποτέ, από τότε μέχρι και σήμερα, η υποχρεωτική έρευνα της διαπίστωσης ενδεχόμενων σφαλμάτων στις αντίστοιχες μετρήσεις ;;; 

Θα επιτρέψει και η σημερινή κυβέρνηση στην AGB-NIELSEN, να συνεχίσει να ανακοινώνει μονομερώς και ανεξέλεγκτα τα αποτελέσματα των μετρήσεων τηλεθέασης, που μπορεί, κατά τα ανωτέρω, να είναι εσφαλμένα, αλλοιωμένα και, έτσι, αυθαίρετα, επηρεάζοντας, ίσως ακόμη και χειραγωγώντας την αγορά και την κατανομή της διαφημιστικής δαπάνης στους τηλεοπτικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένης και της κρατικής τηλεοπτικής διαφήμισης ;;;

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ
προς τους Υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής και Δικαιοσύνης :


ΘΕΜΑ : Προτίθεστε να βάλετε τέλος στο μονοπώλιο των αυθαίρετων μετρήσεων τηλεθέασης της AGB-NIELSEN  ή θα συνεχίσετε και εσείς, όπως όλοι οι προκάτοχοί σας, να μοιράζετε αλόγιστα και ανεξέλεγκτα το χρήμα της κρατικής τηλεοπτικής διαφήμισης ανά τηλεοπτικό μέσο;


ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΙΚΑ ΜΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ !!!


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΚΑΤΑ 1,5 ΔΙΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 1ο ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2017
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΙΕΚ...ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ !!!

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μετά τον σάλο...το πήρε πίσω !!!



IΕΚ για...αστρολόγους και χαρτορίχτρες!


Από γκάφα σε γκάφα οδηγείται το υπουργείο Παιδείας, δείχνοντας τον ερασιτεχνισμό ορισμένων υπηρεσιών του αλλά και το χαμηλό επίπεδο που ονειρεύεται για το πολύπαθο εκπαιδευτικό σύστημα. Μετά τις απόψεις Μπαλτά ότι η «αριστεία είναι ρετσινιά», η σημερινή πολιτική ηγεσία δίνει και με τη βούλα του κράτους επαγγελματική επάρκεια σε χαρτορίχτρες και «καφετζούδες», που θα μπορούσαν επί πληρωμή να σπουδάζουν την... επιστήμη της αστρολογίας. Θα μπορούσε άνετα να είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα, δυστυχώς όμως είναι η πικρή πραγματικότητα εν έτει 2017...

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ & ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ
Ενώ θα έχουν δυνατότητα προσφυγής τελικά στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και οι επιχειρήσεις με οφειλές τουλάχιστον 85% σε έναν πιστωτή !!!



Το αργότερο την Τετάρτη μετά το Πάσχα αναμένεται να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, καθώς οι διαδικασίες δρομολογούνται ταχύτατα, αλλά μάλλον δεν θα καταστεί δυνατή η ψήφιση μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, όπως έλεγαν αρμόδιες πηγές.

Στην τελική του μορφή το νομοσχέδιο περιέχει ορισμένες αλλαγές οι οποίες λειτουργούν ευνοϊκά για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και τις επιχειρήσεις που έχουν το 85% των οφειλών τους σε έναν πιστωτή.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΜΙΖΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Με οριακή πλειοψηφία 3-2 το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών κάθειρξης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Έτσι, μετά από 5 χρόνια και 5 αιτήσεις αποφυλάκισης ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακισθεί με περιοριστικούς όρους.

ΑΑΔΕ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ !!!

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ 4 ΔΙΣ
113.100 φορολογικούς ελέγχους για το 2017 έχει προγραμματίσει η ΑΑΔΕ !!!




Με στόχο τη βεβαίωση φόρων ύψους 3,96 δισ. ευρώ η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ξεκινά τη μάχη για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής και την αύξηση των εσόδων του Δημοσίου. Ηδη έχει μπει σε εφαρμογή ο «Μεγάλος Αδελφός» για τον εντοπισμό αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης από τα εμβάσματα του εξωτερικού και όχι μόνο, ενώ συνολικά εντός του τρέχοντος έτους έχουν προγραμματιστεί 113.100 έλεγχοι.

Μάλιστα, το νέο λογισμικό έχει εντοπίσει μέχρι σήμερα 70.000 φορολογουμένους οι οποίοι είχαν αποκρύψει εισοδήματα από την εφορία. Το ποσό που αποδέχθηκαν και πρέπει να καταβάλουν στο ελληνικό Δημόσιο ανέρχεται στα 134 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα, το ηλεκτρονικό σύστημα Taxis θα διασυνδεθεί με τα ηλεκτρονικά συστήματα της ΕΧΑΕ, της «Εργάνης», καθώς και με το πληροφοριακό σύστημα της «Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε.». Η διασύνδεση με το Κτηματολόγιο γίνεται προκειμένου οι ελεγκτικές υπηρεσίες να έχουν πλήρη στοιχεία ιδιοκτησίας ακινήτων σε υποθέσεις ελέγχου και είσπραξης οφειλών.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ...
Δηλαδή ο κόσμος θα ενημερώνεται από τα ΑΤΜ που δείχνουν μόνο περιορισμένες-τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού ή θα γίνει τελικά όλο αυτό για να χρεώνουν στο μέλλον όσους θα ζητούν ενημέρωση-ανάλυση της κίνησης των λογαριασμών τους από τα τραπεζικά καταστήματα γιατί θα αδυνατούν(π.χ. ηλικιωμένοι) να το δουν μέσω e-banking ;;;



Στην κατάργηση των βιβλιαρίων στους λογαριασμούς καταθέσεων μέσα στους επόμενους μήνες θα προχωρήσουν οι τράπεζες, με στόχο την εξοικονόμηση κόστους.

Αντί της ενημέρωσης του βιβλιαρίου οι πελάτες τους θα μπορούν να ενημερώνονται είτε από τα ΑΤΜ ή από τα εναλλακτικά δίκτυα για τις κινήσεις του λογαριασμού τους.

ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ !!!


ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΟΤΑ Α' ΒΑΘΜΟΥ
Δείτε τι προβλέπει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών !!!





Στο σχέδιο νόμου για τους ΟΤΑ που παρουσίασε κατά αποκλειστικότητα η aftodioikisi.gr, στο άρθρο 53 γίνεται ειδική αναφορά στις «Ρυθμίσεις οφειλών προς Ο.Τ.Α. α’ Βαθμού».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχέδιο νόμου του ΥΠΕΣ:

ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ POS ΕΝΤΟΣ 90 ΗΜΕΡΩΝ: ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ & ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ POS
Ποιοι επαγγελματίες & επιχειρήσεις πρέπει να βάλουν POS τις επόμενες 90 ημέρες !!!




Με τρεις μήνες καθυστέρηση αναμένεται το υπουργείο Οικονομικών να ανακοινώσει και επισήμως σήμερα (ή αύριο το αργότερο) τους κλάδους των επιχειρήσεων που θα υποχρεωθούν να εγκαταστήσουν έως τέλος Ιουνίου συσκευές αποδοχής πιστωτικών καρτών POS.

Με τη δημοσιοποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, θα μπορούν πλέον και οι φορολογούμενοι να γνωρίζουν με ποιες δαπάνες θα μπορούν τελικά να καλύπτουν το αναγκαίο όριο (10%-20% του φορολογητέου εισοδήματος) για να δικαιούνται την έκπτωση φόρου για τα εισοδήματα που θα αποκτήσουν το 2017 και το 2018 -ή και το μειωμένο που θα ισχύσει στα επόμενα χρόνια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: ΝΕΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ !!!


Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ "Ε"TV : SURVIVOR, ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ & AGB NIELSEN !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ "ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;;;" ΣΤΟ "Ε" TV
Όλες ανεξαιρέτως οι ελληνικές κυβερνήσεις, αντί να βάλουν τέλος στο μονοπώλιο των αυθαίρετων μετρήσεων τηλεθέασης της AGB-NIELSEN, προτίμησαν να συμβιβαστούν και, έτσι, να μοιράζουν αλόγιστα και ανεξέλεγκτα, το χρήμα της κρατικής τηλεοπτικής διαφήμισης ανά τηλεοπτικό μέσο !!!



Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Η εταιρεία AGB-NIELSEN, που προήλθε το 2004 από τη συγχώνευση της AGB Group και της Nielsen Media Research International, λειτουργεί μονοπωλιακά στον τομέα μέτρησης της τηλεθέασης στην Ελλάδα, ήδη ως AGB από το 1988, παρέχοντας τα στοιχεία τηλεθέασης, μαζί με τα εξειδικευμένα λογισμικά και την τεχνογνωσία για την ανάλυση τους.

Η εταιρεία AGB, μεσούσης σχετικής εναντίον της εισαγγελικής έρευνας, εξαγοράστηκε το 2004 από τη ΝIELSEN, αφού πρώτα αυτή είχε επιχειρήσει από μόνη της να δημιουργήσει μια δεύτερη, ανταγωνιστική εταιρία μετρήσεων στην ελληνική αγορά, που όμως απέτυχε ως εγχείρημα, επειδή δεν τη στήριξαν οικονομικά ως πελάτες οι περισσότεροι τότε τηλεοπτικοί σταθμοί και οι διαφημιστικές εταιρείες.


ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΙΚ
Τους Γιάννη Στουρνάρα και Χάρη Θεοχάρη(ως ΓΓΔΕ) δείχνει ως υπευθύνους για την αποφυγή φόρων ύψους 1.200.000.000 ευρώ, μέσω τριγωνικών συναλλαγών από τις εταιρείες ΕΛΠΕ και ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, την περίοδο 2010-2014 το πόρισμα του οικονομικού εισαγγελέα !!!



Τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον πρώην επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) Χάρη Θεοχάρη δείχνει ως υπεύθυνους για την αποφυγή φόρων της τάξης του 1,2 δισεκατομμυρίου ευρώ από τις εταιρείες ΕΛΠΕ (όταν είχε τη διαχείριση ο όμιλος Λάτση) και ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ομίλου Βαρδινογιάνννη) την περίοδο 2010-2014 πόρισμα του οικονομικού εισαγγελέα.

Η φοροαποφυγή σύμφωνα με τους οικονομικούς εισαγγελείς έγινε μέσω αγορών-πωλήσεων πετρελαϊκών προϊόντων και διαμεσολάβησης εταιρειών του εξωτερικού και offshore, οι οποίες δεν ελέγχθηκαν ως όφειλαν λόγω της ερμηνείας που έδωσε στην υφιστάμενη νομοθεσία ο Χάρης Θεοχάρης και τροπολογίας του Γιάννη Στουρνάρα που μετέτρεπε σε «μαχητές τριγωνικές συναλλαγές» και μάλιστα αναδρομικά.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ !!!

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Πάνω από 100 δις ευρώ χάθηκαν στο χρηματιστήριο...ένα έγκλημα για το οποίο δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς !!!





Η ΠΑΣΟΚαρα του χρηματιστηρίου. Ή πως να κάνεις τον Κινέζο

Με αφορμή την επανεμφάνιση από τον ΣΚΑΙ του Κώστα Σημίτη (που έρχεται ως συνέχεια της αποτυχημένης προσπάθειας να στηθεί το πολιτικό προφίλ του Σάκη Ρουβά) θυμόμαστε ένα ηχητικό αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει ο Δημήτρης Μαρούλης με υλικά από το αρχείο του ΣΚΑΙ για το χρηματιστήριο.

ΑΑΔΕ: 7.296 ΑΦΜ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ 74 ΑΠΟ ΤΑ 93 ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

1.125 ΑΦΜ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Ενώ το 67% του συνόλου των οφειλετών χρωστάει ποσά το πολύ έως 500 ευρώ !!!

Εδώ η ακτινογραφία των χρεών:

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ : ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ !!!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1432080300181671&set=gm.1372122232847687&type=3&theater

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ !!! ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ !!!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ & ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΑΝΑΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ
Θυμήθηκαν να ζητήσουν νέες τροποποιήσεις μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου προς ψήφιση στη Βουλή και αφού έχει ολοκληρωθεί, εδώ και 15 τουλάχιστον ημέρες, η δημόσια διαβούλευση, με μοναδικό στόχο την παρελκυστική κωλυσιεργία της εφαρμογής του !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ Νο 5 !!!



Τραπεζικές προειδοποιήσεις για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Για τη δημιουργία ενός νέου εργαλείου διευκόλυνσης των στρατηγικών κακοπληρωτών, στην περίπτωση που το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό τεθεί σε ισχύ με τη σημερινή του μορφή, προειδοποιούν οι τράπεζες. Ανάλογη είναι και η θέση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα προειδοποίησε ότι το νομοσχέδιο, με την προτεινόμενη μορφή, όχι μόνο δεν θα συμβάλει στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των «κόκκινων» δανείων, αλλά ενδέχεται να εκτροχιάσει τους στόχους που έχουν τεθεί για τη μείωση των «κόκκινων». 

Σημειώνεται ότι αν οι τράπεζες δεν καταφέρουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το «βουνό» των μη εξυπηρετούμενων δανείων, που σήμερα ξεπερνούν τα 100 δισ., τότε είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει επίπτωση στην κεφαλαιακή τους βάση. Και αν απαιτηθεί νέα ανακεφαλαιοποίηση τότε αυτή θα γίνει με το νέο θεσμικό καθεστώς που περιλαμβάνει, υπό προϋποθέσεις, και συμμετοχή των καταθέσεων στο «κούρεμα» (bail-in).

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ
Θα τολμήσετε επιτέλους, αυτή τη φορά, να τραβήξετε το αυτί του κου Στουρνάρα ή θα ξαναβολευτείτε, όπως πριν λίγο καιρό με την ATTICA BANK, αφήνοντας να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα οι βουλευτές Αχαΐας και ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ρωτά τον ΥΠΟΙΚ ο Νίκος Νικολόπουλος !!!



ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ
Αρ.Πρ.:4658/30-3-2017

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Θέμα: «Θα επιτρέψετε να καταλήξουν σε χέρια ξένων funds, εταιρειών διαχείρισης και εισπρακτικών εταιρειών τα ενήμερα και τα κόκκινα δάνεια των 2.500 δανειοληπτών της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας;»

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το από 29/03/2017 δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», στενεύουν ακόμα πιο πολύ τα περιθώρια για τους 2.500 δανειολήπτες της υπό ειδική εκκαθάριση ΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, που έχουν οφειλές σε μερική ή οριστική καθυστέρηση.

BINTEO: ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΝΕΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΕιρΑθ 1089/2016) ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κηρύσσεται αναρμόδιο το Ειρηνοδικείο Αθηνών, για την κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού δανειολήπτη με τόπο διαμονής στην περιφέρεια !!!
Έτσι, με βάση το σκεπτικό της συγκεκριμένης δικαστικής απόφασης, οι τράπεζες, προκειμένου να κατάσχουν τραπεζικούς λογαριασμούς δανειοληπτών, είναι υποχρεωμένες να προσφεύγουν αυτές στα δικαστήρια του τόπου κατοικίας ή της έδρας των δανειοληπτών, αφού εκεί υπάρχουν καταστήματα που εκπροσωπούν νομίμως τις τράπεζες, διενεργώντας το σύνολο των τραπεζικών εργασιών (καταθέσεις, δάνεια, κλπ.).



Με την εξαιρετική αυτή απόφαση, οι δανειολήπτες της περιφέρειας γλυτώνουν από το δυσβάσταχτο κόστος της μετάβασής τους στην Αθήνα, προκειμένου να διεκδικήσουν στα δικαστήρια της πρωτεύουσας την αποδέσμευση των τραπεζικών τους λογαριασμών !!!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!

Ολόκληρη η απόφαση :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ...ΛΟΓΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ !!!





































ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ !!!

ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΛΒΕΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΗΣ JULIUS BAER ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ OFFSHORE !!!

ΑΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΛΜΕΡ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ
Για την ιστορία ο Ρούντολφ Έλμερ ήταν επικεφαλής της τράπεζας Julius Baer στα νησιά Κέιμαν...


Ο Ρούντολφ Ελμερ, μάρτυρας-καταπέλτης κατά των σκοτεινών πρακτικών μεγάλων τραπεζών και των φορολογικών παραδείσων ήταν κατηγορηματικός: μιλώντας το Σαββατοκύριακο στο μίνι Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ για τους whistleblowers, o πρώην Ελβετός τραπεζίτης επανέλαβε ότι στις λίστες με τις παράκτιες εταιρείες(offshore), που παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές της χώρας του, περιλαμβάνονται και Έλληνες.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΧΕΔΟΝ 200.000.000 ΕΥΡΩ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2013
Κι όλα αυτά την ώρα που πετσόκοβαν μισθούς και συντάξεις !!!



Το σπάταλο Δημόσιο δεν πτοήθηκε από την κρίση!

Ένα ατελείωτο πάρτι κακοδιαχείρισης και διασπάθισης δημοσίου χρήματος φέρνει στο φως κάθε χρόνο το Ελεγκτικό Συνέδριο, με μια έκθεση που θα μπορούσε να θεωρηθεί επανάληψη των προηγούμενων, αν δεν διανθίζονταν με ολοένα καινούργια περιστατικά κάθε φορά, σύμφωνα με την εφημερίδα "Έθνος".

Θα περίμενε κανείς ότι μεσούσης της κρίσης, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει, αλλά κάθε χρόνο προσγειωνόμαστε ανώμαλα, δείχνοντας ότι οι ίδιες ακριβώς παθογένειες εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον κρατικό μηχανισμό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ !!!

ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000.000 ΕΥΡΩ...ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/3000000.html



ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΝΕΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!!

ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ
Οι δικαστικές αρχές της Ελβετίας απέστειλαν στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ενημέρωση ότι έχουν στα χέρια τους ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δύο τραπεζικούς λογαριασμούς που συνδέονται με τον Γιάννο Παπαντωνίου !!!


Εισαγγελία Διαφθοράς: Δυο νέοι τραπεζικοί λογαριασμοί για τον Γιάννο Παπαντωνίου


Νέα στοιχεία που προσδίδουν άλλη τροπή στη διερεύνηση της υπόθεσης των εξοπλιστικών επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου απέστειλαν, πριν από λίγες ημέρες οι ελβετικές δικαστικές αρχές στη χώρα μας, για ευρήματα που ανοίγουν την έρευνα, τόσο της Δικαιοσύνης όσο και της Βουλής, σε ατραπούς που ενδέχεται να αποδείξουν στο τέλος και την ύπαρξη μαύρου πολιτικού χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», η υπόθεση Παπαντωνίου, που βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο λόγω της συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή, αλλά και εξαιτίας της αναφοράς ανακρίτριας για παραλείψεις στην αποστολή στοιχείων από την Εισαγγελία Διαφθοράς, λαμβάνει πλέον νέα τροπή. Κι αυτό γιατί οι δικαστικές αρχές της Ελβετίας απέστειλαν στην Εισαγγελία Διαφθοράς, προ δεκαπενθημέρου, ενημέρωση ότι έχουν στα χέρια τους ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δύο τραπεζικούς λογαριασμούς που συνδέονται με τον πρώην υπουργό.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ: ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ
Χωρίς τέλος η παράνομη συμπεριφορά Εισπρακτικών και Δικηγορικών εταιρειών !!!



Ξεπερνούν κάθε όριο οι εισπρακτικές εταιρίες

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι εισπρακτικές εταιρίες, αφού πλέον εισβάλουν ακόμα και στα σπίτια και τα καταστήματα των οφειλετών.

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΖΙΡΟ 3.000 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ 110.000.000 ΕΥΡΩ !!!

ΝΕΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
Συγκλονιστική καταγγελία του Νίκου Νικολόπουλου !!!

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!


Αποκλειστική δήλωση Στουρνάρα στο Press-gr: «Ε, όχι και να παραιτηθώ !!!»

Με την φράση "Ε ΌΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΏ" βάζει ένα τέλος στα σενάρια περί παραιτήσεώς του στον κύριο Ντράγκι ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας.

ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ & ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ !!!

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2017
Τα εκκαθαριστικά της φορολογίας εισοδήματος για τα περσινά εισοδήματα με τις φορολογικές δηλώσεις 2017 θα είναι τριών ταχυτήτων, καθώς θα προβλέπουν επιβαρύνσεις, ελαφρύνσεις αλλά και αμετάβλητο φόρο ανάλογα με το ύψος και την πηγή εισοδήματος των φορολογουμένων !!!


Στο νέο έντυπο Ε1 για τις φορολογικές δηλώσεις 2017 προστέθηκαν οι νέοι κωδικοί 661-662, οι οποίοι αφορούν όσους εισέπραξαν επιδόματα ανεργίας. Εκτός από το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ, στους κωδικούς αυτούς περιλαμβάνονται και τα επιδόματα ανεργίας που χορηγούν το ΓΕΝΕ (Ταμείο ναυτικών) και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (Ταμείο δημοσιογράφων). Σημειώνεται ότι τα επιδόματα ανεργίας που καταβάλλονται στους δικαιούχους δεν φορολογούνται, εφόσον το άθροισμα των λοιπών εισοδημάτων του άνεργου δεν υπερβαίνει ετησίως τις 10.000 ευρώ. 
SSL Certificates