.

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΒΟΜΒΑ !!! ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ : ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1 !!!

ΒΟΜΒΑ
75.000.000 ευρώ θα πληρώσει ο Κοντομηνάς για φοροδιαφυγή !!! 
Δικαίωση του Νίκου Νικολόπουλου !!!



Νο 1 ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΤΟ SURVIVOR ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Το μυθικό ποσό των 75.000.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Επιχειρηματίας και Ιδιοκτήτης του ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς, ύστερα από τις καταγγελίες που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια ο Πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας ΑΞΙΑ, ποσό άνω των 75.000.000€ καταλογίστηκε στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA κ. Κοντομηνά Δημήτρη από την Δ’ ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ,

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ. Νικολόπουλο, σχετικά με την υπόθεση που ο ίδιος ανέδειξε, μας ανέφερε χαρακτηριστικά: 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ & ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ !!!

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΕΞ' ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ 48 ΜΟΛΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Μας επιβεβαίωσε γρηγορότερα από ότι περιμέναμε ο λαγός του Στουρνάρα, των Τραπεζών και των Δανειστών :

ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Η MASTERCARD ΠΑΡΟΤΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/09/mastercard.html





Γλίτωσε από πρόστιμο 18 δισ. δολαρίων η Mastercard, αν και υπερχρέωνε τους χρήστες της για 16 χρόνια

Μπορεί η MasterCard να υπερχρέωσε πάνω από 45 εκατ. πολίτες στη Βρετανία μέσα σε 16 χρόνια, με τις πολιτικές της, όμως ένα νεοσύστατο δικαστικό σώμα στη χώρα, το Ανώτατο Δικαστήριο Ανταγωνισμού μπλόκαρε μια μήνυση που επέβαλε πρόστιμο 14 δισ. λιρών -ή 18 δισ. δολαρίων.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν θα εκδώσει την αναγκαία συλλογική διαδικασία προκειμένου να κινηθεί η δίκη.Αν ωστόσο δεν είχε μπλοκάρει, η υπόθεση θα ήταν η μεγαλύτερη και πιο περίπλοκη στη βρετανική νομική ιστορία και θα είχε δοκιμάσει τα όρια του νέου νόμου περί δικαιωμάτων των καταναλωτών, ο οποίος εισήγαγε συλλογικές αγωγές τύπου "opt-out" σε αμερικανικό στυλ για παραβιάσεις στο δίκαιο ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2015.

Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Ο ΦΤΩΧΟΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ LOSER & H ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ
Ο πιο “διαβρωτικός δημόσιος εφιάλτης”, όπως είχε χαρακτηρίσει ο Άγγλος δημιουργός Χάρολντ Πίντερ την σημερινή εποχή της “παγκοσμιοποίησης”, είναι η αποθέωση της άγνοιας, της αλαζονείας, της βλακείας και της πολεμικής έξαρσης. Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα έλεγε το 2003, αν και δεν είχε προλάβει να δει την εκτεταμένη φτωχοποίηση και παρακμή της Δύσης μετά την κρίση του 2007: “Δεν μπορείς να γλυτώσεις / βγήκαν τα μεγάλα πέη / θα βιάσουν ό,τι βλέπει το μάτι / Πρόσεχε την πλάτη σου”... Προφανώς κανείς δεν τον άκουσε, όχι γιατί δεν ήθελε αλλά γιατί ήταν πάντα αποκλεισμένος από τα μέσα ενημέρωσης-παραπληροφόρησης για να μην φθάσει η φωνή του στο μεγάλο κοινό.



Η γνώμη του ήταν επικίνδυνη για τις κερδοσκοπικές ελίτ, όπως και κάθε ανεξάρτητου πνευματικού ανθρώπου που καταγγέλλει την σημερινή συμπεριφορά των Επικυρίαρχων. Αυτός είναι ο λόγος που στην 7ετία των Μνημονίων στην πλειοψηφία των θεατρικών μας δρώμενων απουσιάζουν τα έργα του Πίντερ, αλλά βομβαρδιζόμαστε από κάθε μετα-μοντέρνο σκουπίδι για να δεχθούμε χωρίς αντίσταση την ασυδοσία των αγορών.
Η τρέλλα του χρήματος, η θεσμοποίηση της υπερβολικής ανταγωνιστικότητας, η μεγιστοποίηση του κέρδους, η διεθνής ασυλία του πολυεθνικού κεφαλαίου, ο πολλαπλασιασμός όσων ζουν στα όρια -και κάτω απ' αυτά- της φτώχειας, η έκρηξη των ανισοτήτων αντιπροσωπεύουν όλο και περισσότερο το σύμπαν του σύγχρονου ανθρώπου.
Η λογική της παγκοσμιοποιημένης μαφίας είναι το τέλος της σχετικής τιμιότητας του καπιταλισμού, αφού καταστρέφει ακριβώς αυτά πάνω στα οποία βασίστηκε η καπιταλιστική αγορά και η συσσώρευση του πλούτου: οι κανόνες και οι νόμοι. Στα ερείπια του έθνους-κράτους γεννιέται μια ζώνη αδιαφάνειας, ημι-νομιμότητας... ευλυγισίας. Αλλά ο καπιταλισμός, όπως έχει επισημανθεί από τον Βενιαμίν Φραγκλίνο και τους Πατέρες του αμερικανικού έθνους, τον ίδιο τον Άνταμ Σμιθ, αλλά και τον Μαρξ και τον Βέμπερ, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ηθική.
Με λίγα λόγια, η σημερινή συμπεριφορά των επικυρίαρχων ελίτ μπορεί να θεωρηθεί, κατά έναν τρόπο, ανάλογη προς τις κραυγές “Μετά από εμάς, ο κατακλυσμός!” και “Ο σώζων εαυτόν, σωθείτω”, που έβγαιναν από την γαλλική αριστοκρατία πριν από το ξέσπασμα της Γαλλικής Επανάστασης του 1789.

Η νέα κοινωνική αταξία

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 7ΜΗΝΟ !!!

15.252 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΗΔΗ ΡΟΛΑ
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με έρευνα του ΣΕΒ, 6 στις 10 επιχειρήσεις δίνουν μάχη επιβίωσης ώστε να αποφύγουν το λουκέτο !!!


Συνεχίζεται η βροχή των «λουκέτων», τα οποία υπερβαίνουν τις 15.000 από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα. Την ίδια ώρα, παραγωγικοί φορείς της χώραςζητούν από την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη βελτίωση του ακατάσχετου λογαριασμού, υποστηρίζοντας πως «αποτελεί ζήτημα επιβίωσης για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες», σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Μόνο την τρέχουσα εβδομάδα τα «χτυπήματα» ήταν απανωτά για την επιχειρηματική κοινότητα… Μετά τους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας και το «φονικό» σεισμό στην Κω, πολλές επιχειρήσεις βρίσκονται αντιμέτωπες με σημαντικά έξοδα που δεν είχαν προϋπολογίσει.

ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 
Καθημερινά πλέον οι δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που επιδίδουν στις τράπεζες, δέχονται προτάσεις για να κλείσουν οριστικά τις οφειλές τους με κουρέματα μεγαλύτερα του 80%, πριν την εκδίκαση των Ομαδικών Αγωγών κατά των Τραπεζών στις οποίες συμμετέχουν. Τις δημοσιεύουμε. Διαβάστε τες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ 300.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΕ ΕΜΠΟΡΟ...ΓΙΑ 4 ΤΟΝΟΥΣ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
Ένας βουλευτής του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος της Βουλγαρίας θα δικαστεί επειδή εκβίασε έναν έμπορο από το Ντόμπριτς και του απέσπασε τέσσερις τόνους... αλλαντικά που υποτίθεται ότι προορίζονταν για τον πρωθυπουργό της χώρας !!!


Ο γενικός εισαγγελέας Σοτίρ Τσατσάροφ ζήτησε την άρση της ασυλίας του βουλευτή και επιχειρηματία Γίφκο Μαρτίνοφ, 51 ετών, και ο τελευταίος την αποποιήθηκε αμέσως προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση αυτή.

"Όσο γελοίο κι αν ακούγεται, από το 2012 του δόθηκαν 4.000 κιλά σουτζούκι αξίας 45.000 λέβα -περίπου 23.000 ευρώ- ο ένας τόνος μετά τον άλλο, σε τέσσερις παρτίδες. Τα αλλαντικά ήταν φτιαγμένα με ειδική συνταγή, με βάση το κρέας ελαφιού, επειδή υποτίθεται ότι προορίζονταν για τον πρωθυπουργό αυτοπροσώπως", είπε ο Τσατσάροφ.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΔΕΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





Τρεις νέες εταιρείες διαχείρισης «κόκκινων» δανείων, την Alvarez & Marsal, τη Resolute Asset Management και τη UCI, αδειοδότησε η Επιτροπή Πιστωτικών Θεμάτων της ΤτΕ. Η αγορά διαχείρισης «κόκκινων» δανείων αριθμεί πλέον επτά εταιρείες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο κατάλογος θα διευρυνθεί περαιτέρω, καθώς στην τελική φάση αδειοδότησής της είναι και η B2kapital. H Alvarez & Marsal αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρείες στον χώρο των επιχειρήσεων με διεθνή παρουσία, που δραστηριοποιείται ήδη στην Ελλάδα και αναμένεται να παίξει ενεργότερο ρόλο στον τομέα της αναδιάρθρωσης κυρίως μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 

Η UCI, θυγατρική της BNP Paribas, έχει ήδη παρουσία την τελευταία δεκαετία στη χώρα μας στην αγορά της στεγαστικής πίστης και αναμένεται να επικεντρώσει τη δραστηριότητά της στη διαχείριση κυρίως του δικού της χαρτοφυλακίου, αλλά και άλλων τραπεζών. 

ΚΑΡΤΕΛ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90 !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ DER SPIEGEL
Volkswagen, Audi, Porsche, BMW και Daimler ρύθμιζαν σε μυστικούς κύκλους συναντήσεων τεχνολογικά ζητήματα, κόστη, προμήθειες, ακόμη και τα συστήματα επεξεργασίας εκπομπών ντίζελ !!!



Από τη δεκαετία του '90 οι μεγάλες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, ρύθμιζαν σε μυστικούς κύκλους συναντήσεων, τεχνολογικά ζητήματα, κόστη, προμήθειες, ακόμη και τα συστήματα επεξεργασίας εκπομπών ντίζελ, αναφέρει το Der Spiegel, επικαλούμενο έγγραφο που υπέβαλε η VW στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Μάλιστα όπως σχολιάζει το γερμανικό περιοδικό, το συγκεκριμένο σκάνδαλο θα μπορούσε να αποδειχθεί η μεγαλύτερη υπόθεση καρτέλ στην γερμανική οικονομική ιστορία.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ !!!

ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ
Σε ισχύ από 1η Ιουλίου 2017 και για εκκρεμείς αιτήσεις επιστροφής από 1η Ιανουαρίου 2016 !!!


Κατά προτεραιότητα και χωρίς έλεγχο θα επιστρέφει το Δημόσιο το ΦΠΑ σε συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων που είναι φορολογικά συνεπείς. Η απόφαση, που υπογράφει ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής, και αναμένεται να δώσει ανάσα ρευστότητας στις επιχειρήσεις δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ. Η νέα διαδικασία ισχύει από 1η Ιουλίου 2017 και για εκκρεμείς αιτήσεις επιστροφής από 1η Ιανουαρίου 2016.


Κριτήρια

Στην απόφαση ορίζεται ότι οι υποκείμενοι στο φόρο οι οποίοι:

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΩΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ MADE IN GREECE
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΠΑ & ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !!!





ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ & ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/07/blog-post_84.html

Είσπραξη δαπάνης σημαίνει ότι η τράπεζα εισπράττει έξοδα που κατέβαλε σε τρίτους για λογαριασμό του πελάτη της, για τα οποία έλαβε, από τον τρίτο πάροχο της σχετικής υπηρεσίας, το προβλεπόμενο κατά ΚΒΣ παραστατικό !!!



(ΒΙΝΤΕΟ) ΒΟΜΒΕΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΕΛΣΤΑΤ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 19/07/2017
Ζήτησα από τον πρωθυπουργο Αλέξη Τσίπρα να τολμήσει αυτό που δεν τολμούν να ζητήσουν οι ίδιοι οι λειτουργοί της Ελληνικής Δικαιοσύνης, προκειμένου να μάθουν όλοι οι Έλληνες ποιοι κατηγορούν ποιους και κατά πόσον κάποιοι από τους σημερινούς καταγγέλλοντες διαθέτουν το ηθικό και το θεσμικό ανάστημα να ομιλούν περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και περί υπονόμευσης της Δημοκρατίας, επισημαίνει ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/07/blog-post_86.html



Νίκος Νικολόπουλος: Το πατριωτικό καθήκον συγκρούεται με τους προσκυνημένους !!!

Μόνο για τον «φτωχούλη» Γεωργίου νοιάζονται οι προστάτες του.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι δέχτηκε … συμβουλές ο Γεωργίου και «μαγείρεψε» το έλλειμμα, για αυτό δικαιούμαστε να ζητήσουμε από τους θεσμούς να καλύψουν την μεγάλη ζημιά του λαού και της χώρας μας»!!!

Με αφορμή την απόφαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ξένης Δημητρίου, σύμφωνα με την οποία έγινε δεκτή η αναίρεση σε βάρος του απαλλακτικού βουλεύματος του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος - Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και μιλώντας στην εκπομπή «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» στο Kontra channel, είπε μεταξύ άλλων :

ΗΠΑ: ΣΚΑΕΙ ΝΕΑ ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗ SANTANDER
Έρευνες έχουν δείξει ότι η Santander έλεγχε τα εισοδήματα μόλις του 10% των Αμερικανών δανειοληπτών, στους οποίους χορηγούσε δάνεια, σύμφωνα με τον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s !!!





H ιστορία τείνει να επαναληφθεί, παρά την πρόσφατη οικονομική καταστροφή που υπέστησαν οι ΗΠΑ. Δεν αναφερόμαστε σε κρίση στην αγορά τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων, όπως αυτή που ξέσπασε το 2007. Υπάρχουν όμως αντίστοιχες συνθήκες για το ξέσπασμα «φούσκας» στα τιτλοποιημένα δάνεια αυτοκινήτων, με τις καθυστερήσεις στην πληρωμή των δόσεων να αυξάνονται ανησυχητικά. Ενδεικτική είναι η συνεργασία της Fiat Chrysler με την Banco Santander. Προκύπτει ότι οι έλεγχοι της πιστοληπτικής ικανότητας των δανειοληπτών στις ΗΠΑ ήταν ελάχιστοι εκ μέρους της Santander, ενώ αντιπρόσωποι της Fiat Chrysler προωθούσαν αιτήσεις για αγορά αυτοκινήτων σε πελάτες που δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές.

Οι επίμαχοι τίτλοι συνδέονται με δάνεια που έχουν δοθεί σε πελάτες με μειωμένη πιστοληπτική ικανότητα για αγορά αυτοκινήτου. Eίναι ένα επενδυτικό προϊόν που προσφέρεται εδώ και χρόνια και κανένας δεν υπονοεί ότι θα οδηγήσει στην επόμενη χρηματοπιστωτική κρίση, παρατηρεί η Γκαμπριέλ Κόπολα του πρακτορείου Bloomberg. Ομως η ανάπτυξη της αγοράς είναι ραγδαία την τελευταία δεκαετία. To 2009 είχαν πουληθεί τιτλοποιημένα δάνεια αυτοκινήτων 2,5 δισ. δολαρίων. Το 2016 εκτοξεύθηκαν στα 26 δισ. δολάρια. Το μέγεθος της συγκεκριμένης αγοράς ξεπερνά τα προ κρίσης επίπεδα, σύμφωνα με τη Wells Fargo.

ΛΑΓΟΣ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ;;;

Η ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟΤΕ & ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ Νο1 ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αυτό που σήμερα οι Έλληνες καταλογίζουν στον Αλέξη Τσίπρα είναι ότι ανέχθηκε & συνεχίζει να ανέχεται την υπονόμευση της ίδιας της χώρας από τον κεντρικό της τραπεζίτη, που παραμένει στο απυρόβλητο παρά τα εγκλήματα που διέπραξε ως ΥΠΟΙΚ και διοικητής της ΤτΕ !!!



Πανηγυρίζει ο ΣΚΑΪ και τα υπόλοιπα ΜΜΕ της διαπλοκής
Ο Βαρουφάκης, μετά τον Σόιμπλε, τώρα ξεπλένει και τον Γιάννη Στουρνάρα !!!

Νέες αποκαλύψεις και ισχυρισμοί του Γιάνη Βαρουφάκη είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή. «Το πρώτο πράγμα που θα κάνω ως πρωθυπουργός είναι να απαιτήσω την παραίτηση του Στουρνάρα… και αν χρειαστεί, θα τον σύρω από την κεντρική τράπεζα κλοτσηδόν και ουρλιάζοντας» φέρεται να είπε ο κύριος Τσίπρας στον τότε υπουργό Οικονομικών το 2014.

Όπως αποκαλύπτουν Τα Νέα, ο κ. Βαρουφάκης ισχυρίζεται στο βιβλίο του ότι «Με αυτή τη φράση αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούνιο του 2014 όταν ο ίδιος του εξήγησα τα σχέδια στραγγαλισμού της επερχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούσα ότι εξυφαίνονταν σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Εκείνη τη στιγμή, ο Αλέξης θύμωσε…». 


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ !!!

ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΗ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 90 ΜΕΡΕΣ
Και για όσους έχουν οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή και δεν έχουν πληρώσει κανένα λογαριασμό και επιδιώκουν αποσύνδεση ή μεταφορά σε άλλο δίκτυο μέσω φορητότητας !!!





Τηλεγνούς, ο Τειρεσίας για τους ασυνεπείς πελάτες κινητής τηλεφωνίας


Ξεκινάει επισήμως την ερχόμενη Δευτέρα τις εργασίες της η εταιρεία εκτίμησης φερεγγυότητας πελατών κινητής τηλεφωνίας Τηλεγνούς.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η εταιρεία που ιδρύθηκε από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, Cosmote, Cyta, Vodafone και Wind Hellas, αναμένεται να αποτελέσει το ανάλογο του τραπεζικού "Τειρεσία" στην κινητή τηλεφωνία. Θα καταγράφει τους συνδρομητές – πελάτες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Συγκεκριμένα, στα αρχεία της υπηρεσίας Τηλεγνούς θα περιλαμβάνονται οι συνδρομητές – πελάτες που:

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ !!!

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 250 ΕΥΡΩ
Νέα παράβολα για τα ανασφάλιστα οχήματα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείο Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή !!!




Τα νέα παράβολα έχουν ως εξής:

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ !!!

ΕΩΣ ΚΑΙ 40,3%
Ωστόσο οι μειώσεις που βάσει νόμου θα εφαρμοστούν από 1/1/2019 έχουν πλαφόν το -18% !!!




Πραγματικές μειώσεις που φθάνουν τα 513 ευρώ το μήνα ή 40,8% βγάζει ο επανυπολογισμός στις συντάξεις 250.000 συνταξιούχων του πρώην ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ. Οι συντάξεις που παίρνουν σήμερα όσοι αποχώρησαν με 25, 30, 35 και 40 χρόνια εισφορών βγαίνουν με μικρότερες έως και 40,8% όταν μπουν στον κόφτη του νέου νόμου και επανυπολογιστούν με χαμηλότερα ποσοστά αναπλήρωσης. Οι πραγματικές διαφορές ξεκινούν από τα 380 ευρώ και φτάνουν στα 513 ευρώ. Ωστόσο οι μειώσεις που βάσει νόμου θα εφαρμοστούν από 1η/1/2019 έχουν πλαφόν το -18%. 

Η σημερινή σύνταξη δηλαδή που βγαίνει έως 40,8% μικρότερη με τον επανυπολογισμό θα μειωθεί κατά 18% και το επιπλέον ποσό μείωσης που δεν θα εφαρμοστεί (π.χ. το άλλο 22%) θα είναι μια νέα προσωπική διαφορά. Ακόμη και με το πλαφόν μείωσης 18% θα χαθούν όμως 2 και πλέον συντάξεις το 2019. Συνταξιούχος που παίρνει σήμερα 1.338 ευρώ θα παίρνει 1.098 ευρώ το 2019, δηλαδή 241 ευρώ λιγότερα το μήνα, ή 2.892 ευρώ στο χρόνο. Η απώλεια των 2.892 ευρώ ισοδυναμεί με 2 συντάξεις των 1.338 ευρώ που εξαφανίζονται το 2019! Τα παράθυρα για σύνταξη από 57,8 έως 60 ετών σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και Τράπεζες - Συνταξιούχος με 40 χρόνια βγήκε με αρχικό ποσό 1.779,50 ευρώ .

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ;;;





ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!

ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
Διορία μιας ημέρας έχουν οι φορολογούμενοι με χαμηλά εισοδήματα και μικρή ακίνητη περιουσία προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα λάβουν την έκπτωση από τον ΕΝΦΙΑ που δικαιούνται. Και αυτό διότι διάταξη που κατατέθηκε χθες στη Βουλή ξεκαθαρίζει ότι για την παροχή των εκπτώσεων από τον ΕΝΦΙΑ θα ληφθούν υπόψη μόνο όσα δηλωθούν στις εμπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις Ε1 !!!




Εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ δικαιούνται δυο κατηγορίες φορολογούμενων. Συγκεκριμένα προβλέπεται έκπτωση:

- 50% για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα έως 9.000 ευρώ, το σύνολο της επιφάνειας των κτισμάτων που διαθέτουν δεν υπερβαίνει τα 150 τ.μ. και η αξία της περιουσίας δεν ξεπερνούσε τα 85.000 ευρώ για τον άγαμο, τα 150.000 ευρώ για έγγαμους ή μονογενεϊκές οικογένειες με ένα παιδί και τα 200.000 ευρώ για έγγαμους ή μονογονεϊκές οικογένειες με δύο παιδιά. Το όριο του εισοδήματος προσαυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τη σύζυγο και κάθε παιδί.

ΡΩΣΙΑ: ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
Ήδη στους πρώτους πέντε μήνες του 2017, οι δικαστικοί επιμελητές ανέλαβαν 4.000.000 υποθέσεις αναγκαστικής εκτέλεσης, που έφθαναν το ποσό των 2 τρισεκατομμυρίων ρουβλίων (περίπου 30 δισεκατομμύρια ευρώ) , από τις οποίες οι 817.000 περατώθηκαν χωρίς είσπραξη !!!


«Ο όγκος των δανειακών οφειλών που δεν μπορούν να αποπληρωθούν μετά τη λήψη σχετικής δικαστικής απόφασης αυξάνεται ετησίως, με συνέπεια οι δικαστικοί επιμελητές να είναι σε θέση να εισπράξουν εφέτος τα μισά περίπου δάνεια με βάση τις εντολές που έχουν», γράφει η εφημερίδα «Ισβέστια», η οποία αναδεικνύει κατ’ αυτόν τον τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν χιλιάδες δανειολήπτες να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Με δεδομένη την αδυναμία αυτή, οι δικαστικοί επιμελητές ενδέχεται να διαγράψουν εντός του 2017 επισφάλειες (οφειλές) που έχουν ρώσοι πολίτες στις τράπεζες, οι οποίες ανέρχονται σε ένα τρισεκατομμύριο ρούβλια (περίπου 15 δισεκατομμύρια ευρώ), γράφει η εφημερίδα «Ισβέστια» επικαλούμενη στοιχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δικαστικών Επιμελητών.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ
Εν ολίγοις...και με τη βούλα Μπανανία !!!



Σε μεγένθυση:

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

(BINTEO) ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ !!!


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Το μόνο θετικό που συνεισέφερε στον δημόσιο διάλογο ο δικηγόρος κος Στεφανάκης είναι ότι, επιτέλους, μάθαμε ότι τα μνημόνια μας χρέωσαν με 325 Δις ευρώ !!!
Και πρέπει λέει να τα επιστρέψουμε αν καταδικαστεί ο Γεωργίου !!!
Ποιοι ρε Στεφανάκη ;;; Εμείς οι φορολογούμενοι ;;; Εμείς τα πήραμε ;;; 
Να τα επιστρέψουν αυτοί που τα πήραν !!! 
Και για να μάθουμε ποιοι τα πήρανε, να γίνει επιτέλους ο περιβόητος λογιστικός έλεγχος, που συνιστά και μνημονιακή υποχρέωση. Όχι όμως να επιστρέψουμε εμείς τα χρήματα που καταβρόχθησαν οι ελληνικές τράπεζες με τις ανακεφαλαιοποιήσεις και τις ενισχύσεις ρευστότητας, και οι ξένες τράπεζες, όταν με τα χρήματα του πρώτου μνημονίου, μας υποχρέωσαν να τις ξεφορτώσουμε από τα ελληνικά ομόλογα των χαρτοφυλακίων τους !!!



Έχει όμως και συνέχεια το παραλήρημα του μπαρμπαΣτεφανάκη !!!

Η Ελλάδα το 2010 - λέει ο ανεκδιήγητος - δήλωσε αδυναμία να πληρώσει 107 Δις ομόλογα του δημοσίου !!! 
Τι μας λες ρε μπάρμπαΣτεφανάκη ;;;  
Όλα τα ομόλογα που έπρεπε να πληρώσει η Ελλάδα το 2010 ήταν 25 Δις !!! 
Που τα βρήκες εσύ τα 107 ;;; 
Και όταν τα 25 αυτά Δις μας τα έδιναν οι αγορές, στις 25/01/2010, εμείς δεν τα πήραμε - γιατί έτσι μας είπαν ο Στρος Καν και ο Γεωργίου του ΔΝΤ -  για να καταφέρουν έτσι να μας βάλουν στα μνημόνια και να βάλει έτσι το ΔΝΤ το πόδι του στην ΕΕ !!! 
Και  συνεχίζει ο μπαρμπαΣτεφανάκης, ισχυριζόμενος ότι -  άκουσον-άκουσον (!!!) -  για τα δήθεν αυτά 107 Δις του 2010, έγινε το PSI+ !!! 
Τάχεις εντελώς χαμένα μπάρμπαΣτεφανάκη !!! 
Θα το στείλεις ισόβια το λαμόγιο με τις βλακείες που λες !!! 


ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ;;;

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 9.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ !!!

Η ΕΕ ΕΔΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 9.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


Το Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ), που συστάθηκε με νομο του 2011, είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της λανθασμένης πολιτικής που ακολουθεί εδώ και χρόνια η Ελλάδα στο θέμα των ανοικτών δεδομένων και η οποία την έχει οδηγήσει στην 36 θέση του Open Data Βαρόμετρου.

«Το ΚΗΜΔΗΣ είναι ένα εσωστρεφές σύστημα που λειτουργεί πιο πολύ για τους χρήστες του, ήταν πολύ ακριβό για να φτιαχτεί και δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες», τονίζει στο News 24/7, ο Μιχάλης Βαφόπουλος, ερευνητής του Δημόκριτου και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών, ο οποίος έχει κάνει σειρά ερευνών για τις ανοικτές τεχνολογίες.

ΜΟΛΙΣ 135 ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!!

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ;;;
Ένα νέο «ΣΔΟΕ» - «μικρογραφία» του παλαιού -, το οποίο θα λειτουργεί υπό την εποπτεία των οικονομικών εισαγγελέων, θα στελεχωθεί με 135 ελεγκτές, θα έχει την αρμοδιότητα να ερευνά εξονυχιστικά μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής και άλλων οικονομικών εγκλημάτων ποινικού χαρακτήρα, θα μπορεί να συλλαμβάνει και να ανακρίνει υπόπτους για την τέλεση ποινικών φορολογικών αδικημάτων, αλλά δεν θα έχει δικαίωμα να επιβάλλει φόρους και πρόστιμα στους ελεγχόμενους, σχεδιάζει να συστήσει η κυβέρνηση !!!



Στη νέα αυτή υπηρεσία, η οποία θα ονομάζεται «Διεύθυνση Ειδικών Οικονομικών Ελέγχων», θα μεταφερθούν και θα συγκεντρωθούν οι διεσπαρμένες στο Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΚΕΜΕΕΠ) και στις ΔΟΥ της χώρας 4.700 παραγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων για φορολογικούς ελέγχους σε οικονομικά ισχυρούς Έλληνες φορολογούμενους, υπόπτους για φοροδιαφυγή και παράνομο πλουτισμό, οι οποίες έχουν μείνει ακόμη ανεκτέλεστες.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ TRUSTS ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !!!

ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ
Ξεκινούν άμεσα οι πρώτοι έλεγχοι !!!


«Φρένο» στη μεγάλη φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή, που συντελείται μέσω των περιβόητων καταπιστευμάτων (trusts) και αλλοδαπών ιδρυμάτων, επιχειρεί να βάλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ξεκινώντας άμεσα εκτεταμένους ελέγχους.

Χρησιμοποιώντας τον νόμιμο «μανδύα» των καταπιστευμάτων και των αλλοδαπών ιδρυμάτων, οι ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων (ακίνητα, καταθέσεις) αποφεύγουν να δηλώσουν τα εισοδήματα που αποκτούν ενώ οικογενειακές περιουσίες μεταφέρονται στο εξωτερικό, χωρίς να πληρωθούν στην Ελλάδα οι φόροι που αναλογούν.

ΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΕΛΣΤΑΤ: ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ 2009
Δεν μπορεί να είμαστε οι μισοί τουλάχιστον Έλληνες στα κάγκελα, στο πλευρό Γεωργαντά, Λογοθέτη, Δημητρίου, κλπ. και, την ίδια ώρα, ο Κώστας Καραμανλής, υπονομεύοντας τον ίδιο τον εαυτό του, να υπογράφει στη Βουλή ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν 15,1%, δλδ όσο λένε Γεωργίου, ΔΝΤ, Βρυξέλλες, ΓΑΠ, κλπ !!! 

ΣΟΚ !!! ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ: ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ή ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ;;;

ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ 6 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ & ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ 
Νεκρός με μια σφαίρα στο στήθος ο τραπεζίτης–σύμβολο της ισπανικής τραπεζικής κρίσης !!!




Ένας Ισπανός τραπεζίτης, το όνομα του οποίου είχε φτάσει να συμβολίζει τη χρηματοπιστωτική κρίση και τη «φούσκα των ακινήτων» στη χώρα του, βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια εξοχική κατοικία στην επαρχία της Κόρδοβας, όπως αποκάλυψε ένα μέλος της οικογένειάς του.

Το πτώμα του Μιγκέλ Μπλέσα, που είχε γεννηθεί το 1947 και ήταν πρώην επικεφαλής του ταμιευτηρίου Caja Madrid, έφερε ένα τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος, είπε ο συγγενής αυτός ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του.


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ !!!

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΩΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΦΚΑ !!!

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΩΣ 20.000 ΕΥΡΩ
Πώς μπορεί ένας αυταπασχολούμενος να ενταχθεί στην εν λόγω ρύθμιση εκτός εξωδικαστικού συμβιβασμού για χρέη έως 20.000 ευρώ προς τα ταμεία από τις 3 Αυγούστου !!!



Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κυβέρνηση για την ενεργοποίηση της νέας ρύθμισης ληξιπροθέσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 120 δόσεις.

Αρμόδια κυβερνητικά στελέχη αποσαφηνίζουν στο Capital.gr κρίσιμες λεπτομέρειες για το πώς μπορεί ένας αυταπασχολούμενος να ενταχθεί στην εν λόγω ρύθμιση εκτός εξωδικαστικού συμβιβασμού για χρέη έως 20.000 ευρώ προς τα ταμεία από τις 3 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα:

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΛΠ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ !!!

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ 2017: ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ;;;

ΕΛΣΤΑΤ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΨΕΥΤΟΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ !!!
Αναίρεσε η Εισαγγελέας ΑΠ κα Ξένη Δημητρίου την απαλλαγή του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ !!!



Σε μείζων νομικό και πολιτικό θέμα μετατρέπεται πλέον για την κυβέρνηση η υπόθεση του πρώην επικεφαλής, Ανδρέα Γεωργίου, και δύο ακόμα στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ (Κωνσταντίνος Μολφέτας και Αθανασία Ξενάκη) καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου προχώρησε στην αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο απαλλάχτηκαν κατά πλειοψηφία για την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης που αφορά τις καταγγελίες περί τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος το 2009, προκειμένου η χώρα να μπει στα μνημόνια.



ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα (Πινάκια 19/07/2017) !!!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων και τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου καθώς και το ποσό οφειλής για το οποία διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός.



Από τους 199 επισπεύδοντες, οι 159 είναι τράπεζες !!!

Με 199 πλειστηριασμούς ακινήτων (εκ των οποίων οι 87 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 27 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 38 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής και 25 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΕΠΙ: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ !!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 10.000.000 ΕΥΡΩ
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει προχωρήσει στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες περί κακοδιαχείρισης σε δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και κατάσχεση άυλων περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ), μέχρι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ !!!


Η δέσμευση, μεταξύ των άλλων, αφορά και τις διασφαλίσεις εξαιτίας μη εξυπηρέτησης δανείoυ της Eurobank ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Όπως είναι γνωστό στις 7 Μαρτίου 2017 οι εισαγγελικές αρχές με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών είχαν προχωρήσει στη δέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών και θυρίδων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΠΙ.

ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ !!!

ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ
Μόλις οι 12.736 από τους 70.000 έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους !!!


Το 81,5% των ελευθεροεπαγγελματιών μηχανικών δεν μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμά τους λόγω ασφαλιστικών εκκρεμοτήτων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, σύμφωνα με στοιχεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου, υπολογίζονται σε 70.000 και αποτελούν περίπου το 60% του συνόλου των μηχανικών.

Από αυτούς μόνον 12.736 έχουν κάνει ρύθμιση για συνολικές εισφορές 85 εκατ. ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι οφείλουν πάνω από 800 εκατ. ευρώ και στην ουσία δεν μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμά τους, αφού αποτελεί προϋπόθεση η ασφαλιστική ενημερότητα.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ COLGATE: 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΚΕΡΔΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ & ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΑ
Από το 2005 είχε η Επιτροπή Ανταγωνισμού τις παράνομες συμβάσεις, το 2009 «ανακάλυψαν» ότι οι παράνομοι όροι δεν αφορούσαν μόνο τα απορρυπαντικά αλλά το πρόστιμο αποφασίστηκε το 2017...



Σκάνδαλο Colgate…
Ἔνδεκα (11) χρόνια ἔρευνα, κέρδη ἑκατοντάδων ἑκατομμυρίων εὐρῶ, πρόστιμο γιὰ γέλια…


Ἡ Ἐπιτροπὴ Ἀνταγωνισμοῦ κατεδίκασε τὴν Colgate καὶ τὰ Σοῦπερ Μάρκετ σὲ πρόστιμο 9,8 ἑκατομμυρίων καὶ ἕνα ἑκατομμύριον (1.000.000) εὐρῶ ἀντιστοίχως.

Ἀκοῦστε τώρα καὶ …κλᾶψτε!
Ἡ ἀνακοίνωσις τῆς Ἐπιτροπῆς Ἀνταγωνισμοῦ (Ἐπ. Ἀντ.) δὲν λέει σὲ ποιὰ χρόνια ἀφοροῦν οἱ παραβάσεις.
Τὰ κρύβουν, γιὰ νὰ μὴν γίνουν ῥεζίλι…

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΠ !!! 3 ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

3 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Θερμά συγχαρητήρια στον επικεφαλής Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας, Δικηγόρο πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τις νέες αυτές, εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :



Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη προστασία της περιουσίας του δανειολήπτη από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς !!!


ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΕ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ 87,82% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Χρωστούσε στην πιστωτική του κάρτα 9.029,38 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην ΕΤΕ, έκλεισε οριστικά την οφειλή του με 1.100 ευρώ (ΚΟΥΡΕΜΑ 87,82%), πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει !!!





ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΚΑΤΑ 40% ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ !!!

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2009-2014
Κατά 40% μειώθηκε ο πλούτος των νοικοκυριών την περίοδο 2009-2014 σύμφωνα με μελέτη της ΤτΕ !!!


Η διάμεση αξία του καθαρού πλούτου των νοικοκυριών κατά τη διάρκεια της κρίσης μειώθηκε κατά 40% την περίοδο 2009-2014 και αποδίδεται κυρίως στη μείωση της αξίας της ακίνητης περιουσίας και δευτερευόντως των καταθέσεων σύμφωνα με μελέτη της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την ΤτΕ στο πλαίσιο του Ευρωσυστήματος. Το ευρωπαϊκό δείγμα του δεύτερου κύματος περιλαμβάνει περισσότερα από 84.000 νοικοκυριά σε 20 ευρωπαϊκές χώρες ενώ, για την Ελλάδα, το πρώτο κύμα της HFCS διεξήχθη το 2009 με δείγμα 2.971 νοικοκυριά, ενώ το δεύτερο κύμα το 2014 με δείγμα 3.003 νοικοκυριά.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!

ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ...
Ως το τέλος του 2016 εκκρεμούσε η διερεύνηση σχεδόν 4.500 υποθέσεων από τα πειθαρχικά συμβούλια, που αν δεν διερευνηθούν ως το τέλος χρόνου, τότε αρχειοθετούνται και οι υπάλληλοι επιστρέφουν καθαροί στις θέσεις τους !!!


«Θα δημιουργηθούν νέα, πιο σύγχρονα υπηρεσιακά συμβούλια», είχε δηλώσει τότε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Γιώργος Κατρούγκαλος, αλλά τους επόμενους μήνες το μόνο που έγινε ήταν να επιστρέψουν στις θέσεις τους εκατοντάδες επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι. Εξαιτίας της απουσίας των υπηρεσιακών συμβουλίων δεν υπήρχε κανένα όργανο να διερευνήσει τις καταγγελίες που είχαν διατυπωθεί σε βάρος τους.

Από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια και οι καταγγελίες εναντίον δημοσίων υπαλλήλων που έχουν παραβεί τον όρκο τους έχουν τριπλασιαστεί. Παρ' όλα αυτά, ως το τέλος της περασμένης χρονιάς δεν είχαν συγκροτηθεί υπηρεσιακά συμβούλια να τους κρίνουν και οι ένοχοι παρέμεναν ατιμώρητοι. Τον κίνδυνο ατιμωρησίας επισήμαναν με εγκυκλίους τους ακόμη και οι αρμόδιοι υπουργοί, αλλά η στελέχωση των υπηρεσιακών συμβουλίων προχωρά ακόμα με ρυθμούς χελώνας.

ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ;;; ΕΞΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ !!!

ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΝΕΩΝ ΛΟΥΚΕΤΩΝ
Σύμφωνα με έρευνα του ΣΕΒ το 64% των επιχειρήσεων αυτή τη στιγμή δίνει μάχη επιβίωσης προσπαθώντας να αποφύγει το λουκέτο. Εξ αυτών περίπου 4 στις 10 (το 38,9%) δηλώνει ότι η πορεία της επιχείρησής του είναι πολύ άσχημη !!!


Μια από τις πλέον χαρακτηριστικές ειδήσεις στη διάρκεια των τελευταίων ετών της κρίσης, είναι εκείνες που αφορούν στο κλείσιμο επιχειρήσεων. Εκατοντάδες είναι τα παραδείγματα ηχηρών λουκέτων που κλόνισαν την αγορά σε όλους σχεδόν τους κλάδους, από το εμπόριο, τα τρόφιμα, τη μεταποίηση, τη βαριά βιομηχανία, ενώ ακόμη περισσότερα είναι τα λουκέτα που χτύπησαν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και δεν είδαν ποτέ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν και ενώ οι επιχειρηματίες έρχονται φέτος αντιμέτωποι με νέες φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις, αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν ότι υπάρχει ολοένα εντεινόμενος φόβος για νέο κύμα λουκέτων στην αγορά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;;

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΟΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...
Πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα συμψηφισμών αλλά και αναγκαστικών μέτρων είσπραξης ετοιμάζει  το ΥΠΟΙΚ !!!


Διπλή παγίδα στήνει το υπουργείο Οικονομικών στις επιστροφές φόρου, που σύντομα θα αποτελούν παρελθόν για τους πολίτες! Προτού εγκριθούν οι επιστροφές φόρου, ο δικαιούχος θα περνά από διπλό έλεγχο. Αφενός για το αν έχει ανοιχτές οφειλές στην Εφορία (από φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, κ.ά.) και αφετέρου για το αν χρωστά ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ.

Όπου βρίσκονται ληξιπρόθεσμα χρέη θα γίνεται συμψηφισμοί με τις επιστροφές φόρου και ποσό απομένει θα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 150.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΧΣ ΓΙΑ...10 ΜΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΧΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 5 ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ...
Εν ολίγοις με μόνο 10 μέρες το μήνα(και μόλις 5 στην Ελλάδα) είσαι εντός πλαισίου για την εκπλήρωση των καθηκόντων του χρυσοπληρωμένου προέδρου του ΤΧΣ !!!
Και για κερασάκι στη τούρτα, αν ο νέος πρόεδρος του ΤΧΣ έχει μόνιμο τόπο διαμονής εκτός Ελλάδας θα δικαιούται και την κάλυψη εξόδων ταξιδιού και διαμονής !!!





Προς αναζήτηση Προέδρου το ΤΧΣ


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Προέδρου (Μη Εκτελεστικού) του Γενικού Συμβουλίου δημοσίευσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το Ταμείο αναζητά υποψηφίους για τη θέση του Προέδρου (Μη Εκτελεστικού) του Γενικού Συμβουλίου. Το στέλεχος που θα επιλεγεί, θα προεδρεύει και θα ηγείται του Γενικού Συμβούλιου, αποτελούμενου από ομάδα εξαιρετικά ευυπόληπτων Μη Εκτελεστικών Μελών. Το Γενικό Συμβούλιο αποφασίζει με δική του πρωτοβουλία ή κατόπιν εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής, σε θέματα που αναφέρονται στο άρθρο 4, παρ. 9 του Ν. 3864/2010. Η Επιτροπή Επιλογής θα επιλέξει και θα προτείνει μία λίστα υποψηφίων στον Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος θα αποφασίσει το διορισμό του Προέδρου του Γενικού Συμβουλίου.

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!
Έτσι, η νομισματική πολιτική του Ευρωσυστήματος, ως προς τα συστήματα πληρωμών, εκτελείται από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ, που λαμβάνει τις κεντρικές αποφάσεις, και από τις εθνικές κεντρικές τράπεζες (όπως η ΤτΕ), που είναι αρμόδιες για την εφαρμογή τους !!!


Τα καθήκοντα του Ευρωσυστήματος

Καταστατικό καθήκον του Ευρωσυστήματος είναι η προώθηση της ομαλής λειτουργίας των συστημάτων πληρωμών και διακανονισμού (βλ. άρθρο 127 παράγραφος 2 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άρθρα 3 και 22 του καταστατικού του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας).

Τα μέσα που χρησιμοποιεί το Ευρωσύστημα για την εκτέλεση των καθηκόντων του είναι τα ακόλουθα :

ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΖΗΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
Θα τολμήσετε εσείς, αυτό που δεν τολμούν να ζητήσουν οι ίδιοι οι λειτουργοί της Ελληνικής Δικαιοσύνης, προκειμένου να μάθουν όλοι οι Έλληνες ποιοι κατηγορούν ποιους και κατά πόσον κάποιοι από τους σημερινούς καταγγέλλοντες διαθέτουν το ηθικό και το θεσμικό ανάστημα να ομιλούν περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και περί υπονόμευσης της Δημοκρατίας, ρωτά τον Πρωθυπουργό ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!



Και συνεχίζει :
Προτίθεστε να προχωρήσετε στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση των σκανδάλων στην Ελληνική Δικαιοσύνη και έμπρακτα έτσι να συμβάλετε στην δικαίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των έντιμων λειτουργών της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αφού έτσι θα αποκαλυφθεί ποιοι και πόσοι από τους συνυπογράφοντες σήμερα το «Θεσμικό Κατηγορώ» κατά της Κυβέρνησής σας, θα έβγαιναν αλώβητοι από μια σύγχρονη Δίκη των Δικαστών και των Εισαγγελέων ;;; 
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/07/blog-post_43.html

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ
Αρ.Πρωτ. 7366/18-07-2017

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ :
Θέμα: Αναγκαία η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση των σκανδάλων στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Με αφορμή το από 11/07/2017, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», υπό τον τίτλο «Θεσμικό ‘κατηγορώ’ από δικαστές – Επικρίνουν την κυβέρνηση για παρεμβάσεις που υπονομεύουν την Δημοκρατία», αλλά και της επί του ανωτέρω δημοσιεύματος, αυθημερόν ανάρτησης και σχολιασμού, υπό τον τίτλο «Τολμούν Εισαγγελείς & Δικαστές να ζητήσουν μια Εξεταστική Επιτροπή για την Δικαιοσύνη;;;», που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα «http://www.kinima-ypervasi.gr», προκειμένου να μπει ένα οριστικό τέλος στην υποκρισία με την οποία, συγκεκριμένα επιχειρηματικά, μιντιακά, πολιτικά, αλλά και εισαγγελικά και δικαστικά κέντρα, εμφανίζονται σήμερα ως δήθεν τιμητές της ανεξαρτησίας της ελληνικής Δικαιοσύνης, ζητώ από την κυβέρνηση σας την άμεση σύσταση μιας Εξεταστικής Επιτροπής για την Δικαιοσύνη, για να μάθουν επιτέλους όλοι οι Έλληνες ποιοι κατηγορούν ποιους και κατά πόσον κάποιοι από τους όψιμους καταγγέλλοντες διαθέτουν το ηθικό και το θεσμικό ανάστημα να ομιλούν περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και περί υπονόμευσης της Δημοκρατίας. 



ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ !!! ΜΠΑΜΠΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ;;;

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
-Μπαμπά θα μου πάρεις ένα καλαμπόκι ;;;
-Δεν έχω λεφτά κοριτσάκι μου, άλλωστε το συμφωνήσαμε, θα πάμε μία βόλτα και θα γυρίσουμε στο σπίτι για να κοιμηθείς νωρίς.


Ένα καλαμπόκι, γροθιά στο στομάχι !!!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΥΦΑΝΤΟΥ

-Μπαμπά θα μου πάρεις ένα καλαμπόκι ;;;
-Δεν έχω λεφτά κοριτσάκι μου, άλλωστε το συμφωνήσαμε, θα πάμε μία βόλτα και θα γυρίσουμε στο σπίτι για να κοιμηθείς νωρίς.

Το παιδάκι δεν αντιμίλησε. Έσκυψε το κεφάλι και συνέχισε μαζί κρατώντας σφιχτά το χέρι του πατέρα. Σα να ήξερε από την αρχή ότι η επιθυμία του δεν θα είχε αντίκρισμα. Απλά την εξέφρασε σαν να πίστευε ότι ακόμη και η διατύπωσή της θα ισοδυναμούσε με την υλοποίηση αυτού του απλού παιδικού ονείρου.

SSL Certificates