.

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα (Πινάκια 19/07/2017) !!!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων και τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου καθώς και το ποσό οφειλής για το οποία διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός.



Από τους 199 επισπεύδοντες, οι 159 είναι τράπεζες !!!

Με 199 πλειστηριασμούς ακινήτων (εκ των οποίων οι 87 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 27 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 38 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής και 25 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.


Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 109 ακόμη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Σερρών, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κοζάνης, Άρτας, Ιωαννίνων, Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Λευκάδας, Κέρκυρας, Σάμου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Λασιθίου, Ηρακλείου, Χανίων).



Πλειστηριασμοί: Οι τράπεζες ωφελούνται πρωτίστως !!! 

Οι πλειστηριασμοί της ακίνητης περιουσίας των ελλήνων πολιτών διενεργούνται –κατά κύριο λόγο- προς όφελος του τραπεζικού συστήματος. Σε ποσοστό 76%, επισπεύδοντες των πλειστηριασμών είναι οι τράπεζες, σύμφωνα με διασταυρωμένα στατιστικά στοιχεία (παρατίθενται σχετικός πίνακας) που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.
Όπως έχουμε επισημάνει κατά το παρελθόν, «οι πλειστηριασμοί είναι η κατάληξη μίας παράνομης διαδικασίας, αφού κατά κανόνα επισπεύδονται κατόπιν έκδοσης διαταγών πληρωμής των τραπεζών, οι οποίες εκδίδονται βάσει παράνομων και καταχρηστικών όρων δανειακών συμβάσεων και παράνομων χρεώσεων σε κινήσεις αντίστοιχων λογαριασμών, ενώ οι πολίτες δεν είναι σε θέση να βρουν τα απαραίτητα χρήματα (κατά μέσο όρο περίπου 2.000 ευρώ για την άμυνα σε πρώτο βαθμό), για να αμυνθούν αποτελεσματικά κατά των τοκογλυφικών αυτών χρεώσεων».

Ο μύθος περί «στρατηγικών κακοπληρωτών» που προσπαθούν εναγωνίως να συντηρήσουν –κατ’ εντολή των τραπεζών- τα «παπαγαλάκια» των καθεστωτικών ΜΜΕ, όχι μόνον δεν πείθει κανέναν εχέφρονα πλέον, αλλά αντιθέτως συντελεί στην ολοένα διευρυνόμενη συσπείρωση των πολιτών γύρω από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών! Ούτως ή άλλως, η περί ου ο λόγος… μυθοπλασία ήταν μετέωρη ευθύς εξ αρχής, εξ αιτίας της αμείλικτης πραγματικότητας που αποτυπώνεται με επίσημα στοιχεία: «Οι οφειλές προς το δημόσιο ανέρχονταν το έτος 2009 σε 10,9 δις ευρώ και τώρα έχουν εκτιναχθεί σε τουλάχιστον 94 δις ευρώ, ενώ τα «κόκκινα δάνεια» ανέρχονταν το έτος 2009 σε 11,9 δις ευρώ και τώρα υποτίθεται ότι έφτασαν τα 118 δις ευρώ».

Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για τον συγκεντρωτικό στατιστικό πίνακα που παρατίθεται, έχουν ληφθεί από την αποδελτίωση που έγινε με την εθελοντική προσφορά των μελών της πρωτοβουλίας «Δρόμος Ανοιχτός».

Η αποδελτίωση έγινε από την ηλεκτρονική δημοσίευση των πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα του Ταμείου Νομικών (ΕΤΑΑ ΤΑΝ) και τα Δελτία Δικαστικών Δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιήθηκαν οι πλειστηριασμοί με ημερομηνίες δημοσίευσης στο ΕΤΑΑ ΤΑΝ από 1/5/2016 έως -31/4/2017 και αφορούν πλειστηριασμούς που έχουν ήδη διενεργηθεί από 17/5/16 ή θα διενεργηθούν μέχρι την 20/12/2017. Δεν περιλαμβάνονται οι πλειστηριασμοί που συνεχίζονται ή επαναλαμβάνονται στην ίδια περίοδο.

http://www.dromosanoixtos.gr/2017/07/1972017.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates