.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ !!! ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΟ ΘΡΑΣΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
Οι νταβατζήδες θεωρούσαν φυσιολογικό να συζητούν με τον εκάστοτε πρωθυπουργό για το πως θα τους χαρίσει τα δάνεια !!!

Την ίδια ώρα, έβαζαν τα τσοντοκάναλά τους να κατηγορούν όλους τους δανειολήπτες ως μπαταχτσήδες, αβαντάροντας τις τράπεζες να παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη στους πλειστηριασμούς !!! 


Τσίπρας: Ο Ψυχάρης ήθελε να πετάξει Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη από το Mega και να του σβήσουμε το δάνειο !!!

Το λόγο έχει η δικαιοσύνη !!!

Η διαπλοκή βρίσκεται μάλλον με τη πλάτη στο τοίχο. Εχοντας χάσει τα βασικά της στηρίγματα στην εξουσία και κινδυνεύοντας να χάσει την επιρροή της, πυροβολεί τα πόδια της και ομολογεί τις υπόγειες διαδρομές της.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΟΛΑΝΤ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ & ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ;;;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗ: ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΘ' ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΕΝΙΩΤΗ
Τραγικά τα νομοθετήματα του νέου ΚΠολΔ για τις βουβές δίκες και τον περιορισμό των δικονομικών δικαιωμάτων των δανειοληπτών !!!

ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ !!!

ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Οι διαφορές για τα προϊόντα των ίδιων ομίλων στην χώρα μας ξεπερνούν το 50% ειδικά σε δημητριακά, είδη υγιεινής και αναψυκτικά !!!

Η ΕΡΤ με έρευνα της ρίχνει φως στο στημένο κερδοσκοπικό παιχνίδι πίσω από τις τιμές που πληρώνουν καθημερινά οι καταναλωτές στο ράφι. Παράλληλα οι μέχρι τώρα έλεγχοι δείχνουν ότι οι εκπτώσεις που κάνουν οι πολυεθνικές μετά την χονδρική πώληση των προϊόντων τους σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής φουσκώνουν την τελική τιμή για τον καταναλωτή έως και 30%.

ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΔΑΝΕΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΔΑΝΕΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΗΡΩΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ
Ο λογιστικός χειρισμός και η αιτιολογική έκθεση της διαγραφής ή της απομείωσης των τραπεζικών δανείων και των κάθε μορφής τραπεζικών πιστώσεων, είναι γνωστά από το 1968, από τη μαζική διαγραφή των δανείων των αγροτών στην ΑΤΕ !!!Χούντα & Δημοκρατία παίζουν το ίδιο παιχνίδι στις πλάτες των φορολογουμένων πολιτών !!!
Η πρώτη, κάνοντας πολιτική με τις τράπεζες και, η δεύτερη, κάνοντας πολιτική για τις τράπεζες !!!

Διαγράφοντας τα δάνεια της ΑΤΕ, η Χούντα έκανε πολιτική στις πλάτες των φορολογουμένων πολιτών, αφού η ΑΤΕ ήταν κρατική.
Σήμερα, στη Δημοκρατία, το παιχνίδι έχει αντιστραφεί.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!


ΝΕΟ ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε τη συνέχιση της αποχής από την ερχόμενη Τρίτη 1.3.2016 έως και την ερχόμενη Πέμπτη 3.3.2016 !!!
Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους, σε ένδειξη διαμαρτυριας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!

ΚΟΨΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΘΟΥΝ ΤΑ CAPITAL CONTROLS
Πολλές και σκληρές ειδήσεις βγήκαν από τις απαντήσεις που έδωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, στις ερωτήσεις των βουλευτών της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής !!!  • Υπερπροστατεύουμε την τρίτη ηλικία σε βάρος των νεότερων γενιών, είπε ο Γιάννης Στουρνάρας ζητώντας μειώσεις συντάξεων και όχι αυξήσεις εισφορών
  • Θεωρώ ότι οι ιδιωτικοποιήσεις έχουν καθυστερήσει πολύ
  • Κριτική στην αντιπολίτευση: «Δεν είναι λογικό να ψήφισαν τη συμφωνία και να μην ψηφίζουν τα προαπαιτούμενα»
  • Η ΤτΕ μέσα στον Φεβρουάριο θα προχωρήσει στις άδειες για συνεργασία των τραπεζών με ειδικευμένους οργανισμούς είσπραξης δανείων

ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ
Και καλεί όσους έχουν υπερώριμες εισφορές να καταφύγουν στην δικαιοσύνη !!!Επί 6 όμως χρόνια, τότε που τα αφεντικούλια του πετσόκοβαν μισθούς και συντάξεις 10-11 φορές, απευθυνόταν στους ίδιους πολίτες αποκαλώντας τους τεμπέληδες, λαμόγια και μπαταχτσήδες !!!

Μεγάλος καλλιτέχνης ο Μπάμπης ........
Μιλάμε για επίπεδο Μπρόντγουεϊ !!!

Δριμεία ήταν για αλλη μια φορά τα σχόλια του δημοσιογράφου οικονομικού αναλυτή Μπάμπη Παπαδημητρίου.

ΤΡΑΓΙΚΟ !!! ΤΟ 3% ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ 42% ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;
Το 3% των φορολογουμένων πληρώνει το 42% του φόρου εισοδήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ανάλυση εισοδημάτων που δηλώθηκαν το 2015). Τα ποσοστά αυτά αντιστοιχούν σε 267.480 φορολογουμένους με εισόδημα άνω των 30.000 ευρώ, οι οποίοι δηλώνουν εισοδήματα ύψους 35 Δις ευρώ !!!Από την επεξεργασία των στοιχείων διαπιστώνεται ότι ο προϋπολογισμός στηρίζεται κυρίως στα εισοδήματα αυτών των εισοδηματικών κλιμακίων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Καθημερινή, στις προθέσεις του οικονομικού επιτελείου είναι να αυξηθεί η φορολογία για τους 267.480 φορολογουμένους, προκειμένου να επιτευχθεί η μείωση των φόρων για τα χαμηλότερα εισοδήματα, η συνεισφορά των οποίων είναι ήδη πολύ χαμηλή στο σύνολο των φορολογικών εσόδων.

Το τελευταίο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει για τους ανωτέρω φορολογουμένους υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές που, μαζί με την εισφορά αλληλεγγύης, προσεγγίζει το 60% και περαιτέρω μειώσεις για τους υπόλοιπους. Αντί λοιπόν οι ιθύνοντες του οικονομικού επιτελείου να εστιάσουν στη σύλληψη της φοροδιαφυγής, ακολουθούν τον εύκολο δρόμο της υπερφορολόγησης.

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ;;; ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ Λ. ΣΤΑΜΟΥ - Ι. ΣΑΚΚΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ;;;
Τα πήρε στο κρανίο ο Λεωνίδας Στάμος : Θυμηθήκατε μετά από 5 χρόνια τα δικαιώματα των πολιτών, αφού πρώτα τακτοποιήσατε το δικό σας ασφαλιστικό  ή κάποιοι επιχειρούν να ξεπλυθούν με μια ανακοίνωση ;;; 

Δείτε εδώ το βίντεο :
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!

ΒΟΜΒΑ ΕΦΕΤ !!! ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ MARS & SNICKERS !!!

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΥΛΗ
Η επίσημη ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για την ανάκληση Mars και Snickers : 

Τι προτρέπει τους καταναλωτές !!!Ο ΕΦΕΤ μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) και σε συνέχεια επικοινωνίας με την εταιρεία «MARS HELLAS», ενημερώθηκε για την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων MARS και SNICKERS που έχουν παραχθεί στην Ολλανδία από την Mars Nederland B.V. κι έχουν διακινηθεί στη χώρα μας από την εν λόγω εταιρεία. Η ανάκληση πραγματοποιείται ύστερα από εντοπισμό ξένου σώματος (πλαστική ύλη) σε ένα από τα προϊόντα.

ΒΟΜΒΑ !!! Η ΚΙΝΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΗΠΑ, ΔΟΛΑΡΙΟ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

Γράφει ο Benjamin Fulford

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΓΟΥΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ
Ο Κινέζος Κεντρικός Τραπεζίτης ανακοίνωσε το μεγαλύτερο γεγονός στην οικονομική ιστορία της ανθρωπότητας !!!Την περασμένη εβδομάδα ο Zhou Xiaochuan, ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Κίνας, ανακοίνωσε με μια φρασεολογία γεμάτη με τέχνη, ότι η Κίνα δεν θα είναι πλέον σε πρόσδεση του νομίσματός της με το δολάριο ΗΠΑ. Αντ 'αυτού, το Κινεζικό γουάν θα συνδεθεί με ένα ευρύ καλάθι νομισμάτων, δήλωσε ο Ζου.
http://english.caixin.com/2016-02-15/100909181.html
Αυτή η φαινομενικά ακατανόητη μετατόπιση θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του δολαρίου των ΗΠΑ, και όπως ο οικονομολόγος Peter Schiff το έθεσε "θα είναι το μεγαλύτερο περιστατικό στην ανθρώπινη ιστορία."
http://thelastgreatstand.com/2016/02/19/peter-schiff-dollar-collapse-will-be-the-single-biggest-event-in-human-history/
Το γεγονός είναι ότι το 84% του εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ είναι στον τομέα των υπηρεσιών (τράπεζες, κυβέρνηση, λιανικό εμπόριο κ.λ.π.), που σημαίνει ότι δεν κάνουν τίποτα στην πραγματικότητα. Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί δεν παράγουν αρκετά πράγματα για να πληρώσουν για ότι παίρνουν από τον υπόλοιπο κόσμο. 

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ & ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΜΑΣ !!!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΠΡΟΕΞΦΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ
Οι διοικήσεις των τραπεζών δηλώνουν ξεκάθαρα ότι, αν δεν ληφθούν μέτρα, αντί να διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια, θα διαχειρίζονται αγωγές, εξέλιξη καταστροφική για το τραπεζικό σύστημα !!!Οι τράπεζες ζητούν νομική προστασία από το τσουνάμι των αγωγών, για να μην καταρρεύσει η διαδικασία αξιοποίησης των κόκκινων δανείων !!!
Δεν τους σώνει τίποτα !!!

Θα κουρέψουν, θέλουν δεν θέλουν και θα πληρώσουν και αποζημιώσεις !!!
1.700.000 Έλληνες έχουν διαβάσει μέχρι σήμερα την Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με πρώτους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!
Δεν κρύβονται πλέον οι ΑΠΑΤΕΣ και οι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ τους !!!

Το ελληνικό δημόσιο φαίνεται να μελετάει μια φόρμουλα τύπου Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ώστε να καλυφθούν νομικά οι τράπεζες.

Μείζον θέμα ανακύπτει στο ζήτημα της διαχείρισης των NPLs, των προβληματικών δανείων καθώς οι τράπεζες θέτουν ευθέως θέμα νομικής προστασίας από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Κυβέρνηση ζητώντας νόμο που να διασφαλίζει τις διοικήσεις των τραπεζών και τις επιτροπές.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ : ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΕΣ
Και ρευστοποιείστε τις εξασφαλίσεις όσων δεν αντέχουν, διαμηνύει ο Γιάννης Στουρνάρας στους τραπεζίτες !!! 
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ
:

Από το βήμα της γενικής συνέλευσης της Τράπεζας της Ελλάδος και έχοντας ενώπιόν του τους επικεφαλής των τραπεζικών ομίλων ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας υπέδειξε ριζικές κινήσεις και έδωσε το στίγμα των προθέσεων του για τον έλεγχο της διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων.

Παρουσία της Λούκας Κατσέλη και των Μιχάλη Σάλλα, Νίκου Καραμούζη και Δημήτρη Μαντζούνη, ο διοικητής της ΤτΕ στηλίτευσε τις πρακτικές των τραπεζών να χρησιμοποιούν ακόμη βραχυπρόθεσμες λύσεις αλλά και την έλλειψη συνεννόησης μεταξύ τους στις μεγάλες επιχειρήσεις τις οποίες έχουν δανειοδοτήσει περισσότερες από μία τράπεζες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ 50ΕΥΡΑ !!! ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ !!!

ΓΕΜΙΣΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΛΑΣΤΑ 50ΕΥΡΑ
Με επίσημη ανακοινωσή του το Εθνικό Κέντρο Καταπολέμησης της Παραχάραξης της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας της Κύπρου προειδοποιεί τους πολίτες πως σημαντικός αριθμός πλαστών χαρτονομισμάτων των €50 εντοπίστηκε να κυκλοφορεί !!!


Οι Αρχές συμβουλεύουν το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με τις συναλλαγες του ενώ προτρέπει να χρησιμοποιούν τις μηχανές ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων δίνοντας παράλληλα και οδηγείες ώστε να εντοπίζουν οι πολίτες και μόνοι τους τα πλαστά χαρτονομίσματα.

Επειδή μεγάλο μέρος ενδέχεται να διοχετευθεί στην Ελλάδα, το κοινό καλείται να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ;;; ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ;;; ΗΛΙΘΙΟΣ;;; Ή ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ;;;

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
Πρέπει λέει η Ευρώπη να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα γεμίσει και θα εποικιστεί από μουσουλμάνους, ως θεία δίκη και τιμωρία για την ευρωπαϊκή μετανάστευση του παρελθόντος στις άλλες ηπείρους !!!Συμβιβάσου εσύ Γιάνη !!!

Μείνε όμως συμβιβασμένος στο Βερολίνο γιατί, αν επιστρέψεις με τις ιδέες αυτές στην Ελλάδα, το καλύτερο που θα σου συμβεί θα είναι να σε πάρει ο κόσμος με τις ντομάτες !!!
Μη νομίζεις ότι ξεχάστηκαν τα 90 Δις του ELA, η SIEMENS, οι τράπεζες, κλπ ... κλπ ...
Και ούτε πρόκειται να σε σώσουν τα μαγνητοφωνημένα Eurogroups, γιατί αν πραγματικά μπορούσαν να σε σώσουν, με την εγωπάθεια και το σύνδρομο της δήθεν ανωτερώτητας που σε καταδιώκει - όπως όλους τους ηλίθιους - θα τα .........

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ & ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΑΣ : ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ..... ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ !!!

https://www.facebook.com/1424429887780770/photos/a.1424433731113719.1073741828.1424429887780770/1719093041647785/?type=3&theater

ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΤΗΣ ALPHA BANK !!!

ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ
Ο τραπεζοϋπάλληλος των 1.200 ευρώ αρνείται να βάλει υπογραφή, επειδή ο
ι εισαγγελικές διώξεις μπλοκάρουν τα πάντα !!!


H ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!!
Στο 25% πρέπει να περιοριστούν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια μέχρι το τέλος 2018, επιμένουν οι δανειστές !!!
Έτσι, οι τράπεζες έχουν 2 επιλογές : Ή να κουρέψουν τα κόκκινα δάνεια ή να τα ξεπουλήσουν στα funds !!!

Τα distress funds επιθυμούν να ανοίξει η διαδικασία πώλησης των κόκκινων δανείων, για να πάρουν κοψοχρονιά τα δάνεια τα οποία είναι ήδη στο «κόκκινο» σε τιμές εξευτελιστικές. 
Παράδειγμα λένε να αγοράσουμε την αξία ενός δανείου στα 10 ευρώ όταν η αποτίμησή του δηλαδή η αξία του διαμορφώνεται σήμερα στα 100 ευρώ.
Όμως οι τραπεζίτες διεμήνυσαν στην εποπτεύουσα Αρχή, που είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, ότι δεν προτίθεται να βγάλουν προς πώληση τα «κόκκινα» δάνεια. 

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ ΕΩΣ 67% ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!!

ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ 1,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2014 - 2015
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατέβαλαν τον ΕΝΦΙΑ με «καπέλο» από 33% έως και 67%, επειδή το υπουργείο Οικονομικών επέβαλε τον φόρο αυτό με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ισχύουν για τα νεόκτιστα διαμερίσματα και χωρίς να συνυπολογίσει την παλαιότητα των κτισμάτων !!!

Εκατομμύρια φορολογούμενοι χρεώθηκαν και το 2014 και το 2015 με Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) σημαντικά υψηλότερο από αυτόν που πραγματικά όφειλαν, εξαιτίας μιας απίστευτης μεθόδευσης του υπουργείου Οικονομικών και της "τρόικας" των δανειστών με τις αντικειμενικές αξίες και τους "συντελεστές παλαιότητας". Ο επιπλέον φόρος που πλήρωσαν άδικα πάρα πολλοί ιδιοκτήτες υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 800 εκατ. ευρώ τόσο για το 2014 όσο και για το 2015!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΜΙΣΘΟ 250.000 ΕΥΡΩ !!!

ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Προσφέρουν μισθό 250.000 ευρώ το χρόνο και τρεις μήνες διακοπές αλλά δεν βρίσκουν διαθέσιμο γιατρό !!!

Κλινική στην άλλη άκρη του κόσμου προσφέρει ονειρικές συνθήκες εργασίας σε νέο γιατρό αλλά κανείς δεν έχει απαντήσει ακόμα στην αγγελία παρά τα 
καλά χρήματα που προσφέρει.

Πρόκειται για θέση ιατρού στην ονειρική Tokoroa της Νέας Ζηλανδίας με μισθό 250.000 ευρώ το χρόνο, καθώς και τρεις μήνες διακοπές.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ 3% ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
Αναγκαίο το κούρεμα χρέους για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις !!!
Η πρόταση των τραπεζών για την "κόκκινη βόμβα" των 20 Δις !!! 
Απαιτούνται αλλαγές στον νόμο Δένδια !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Το μεγάλο πρόβλημα που εμφανίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το δέλεαρ της διαγραφής χρέους προς τράπεζες και Δημόσιο !!!

Νομοθετικές παρεμβάσεις που να επιτρέπουν τη διαγραφή μέρους του χρέους που έχουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε πιστωτικά ιδρύματα και Δημόσιο, ζητούν οι τράπεζες, πριν τεθούν οι στόχοι τριετίας για τη μείωση των προβληματικών δανείων και την εξυγίανση των χαρτοφυλακίων τους.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ 1 ΔΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !!!

ΑΠΟ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Μνημονιακή υποχρέωση το πετσόκομα, παρότι το ύψος των παρεχόμενων αυτών επιδομάτων είναι από τα χαμηλότερα στην Ε.Ε. (4,5% στην Ευρώπη - 2% στην Ελλάδα) !!!
Την αποκάλυψη ότι από την 1η Ιανουαρίου του 2017 θα κοπούν 1 δισ. ευρώ από τα προνοιακά, οικογενειακά και λοιπών επιδομάτων έκανε ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας, Δ. Καρέλλας.

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ !!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ΕΧΑΣΕ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ !!!

ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40% ΓΙΑ 1 ΣΤΙΣ 3 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Μείωση 20,8% της αγοραστικής κίνησης σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο !!!Απογοητευτική ήταν η χειμερινή εκπτωτική περίοδος για τις επιχειρήσεις, καθώς μια στις τρεις εμφάνισε απώλεια τζίρου πάνω από 40% ενώ η αγορά στο σύνολό της έχασε 1,18 δις ευρώ σε σχέση με τις περσινές εκπτώσεις.

ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ
Το κακό επιχειρηματικό κλίμα, η επικείμενη αύξηση φόρων και εισφορών, αλλά και η έντονη έλλειψη ρευστότητας που εντείνεται χρόνο με χρόνο, επαναφέρει τα σενάρια-σχέδια αποχώρησης μεγάλων εταιρειών από την Ελλάδα !!!
Μεγάλες εταιρείες που διαθέτουν θυγατρικές στην Ελλάδα, καθημερινά ζητούν ενημέρωση για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας μας, απο τους Ελληνες Μάνατζερς των εταιρειών τους, ζητώντας παράλληλα σχέδια αντιμετώπισης την κρίσης.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!! Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΛΗΞΕΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Θα μάθετε ποιοι και πως θα σας πετάξουν έξω από τα σπίτια σας ως νέοι ιδιοκτήτες τους, αν δεν φροντίσετε να λάβετε τα μέτρα σας !!!
Κάντε λοιπόν την ΥΠΕΡΒΑΣΗ σήμερα, γιατί αύριο θα είναι αργά !!! Η υπόθεση αναλυτικά

Το 1967 συνεστήθη από τον Πασχάλη Ναλμπάντη βιοτεχνία χημικών προϊόντων, η οποία από το 1982 μετετράπη σε ετερόρρυθμη εταιρία με τη σύμπραξη των δύο τέκνων του Αποστόλου (40%), Τριανταφυλλιάς (30%) και ο ίδιος (30%), με την επωνυμία «Πασχάλης Ναλμπάντης και Σια Ε. Ε.» και το διακριτικό τίτλο «PIROHIM». Η επιχείριση αυτή στεγάστηκε το 1988 σειδιόκτητο κτήριο στην περιοχή ( Π 16 ) «Μπαζούλη» του δήμου Πολίχνης Θεσσαλονίκης, εμβαδού 1000τ.μ. εντός οικοπέδου 3.200τ.μ. αντικειμενικής αξίας 2.167.000€, εκ των οποίων 700τ.μ., του κτηρίου κατελάμβανε η επιχείρισή του και στα υπόλοιπα 300τ.μ. του κτηρίου στεγαζόταν (ενοικίαζε) μία βιοτεχνία υποδημάτων.

AN ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!

ΚΑΜΠΑΝΑ 72.000.000 ΣΤΗ JOHNSON & JOHNSON
Ακόμη ρωτάς γιατί δέχονται αδιαμαρτύρητα τα αμερικανικά πρόστιμα των εκατοντάδων Δις οι Γερμανοί ;;;
Πρόστιμο 72.000.000 δολ. στην Johnson & Johnson για την πρόκληση ΕΝΟΣ ΜΟΛΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ από καρκίνο λόγω χρήσης προϊόντων της !!!
Tο Δικαστήριο του Μιζούρι εξέδωσε απόφαση η αμερικάνικη φαρμακευτική εταιρεία Johnson & Johnson να καταβάλει αποζημίωση στην οικογένεια στην οικογένεια μιας γυναίκας, ο θάνατος της οποίας από καρκίνο των ωοθηκών φέρεται να συνδέεται με την χρήση προϊόντων της

Το ποσό των 72 εκατομμυρίων δολαρίων καλείται να πληρώσει η αμερικανική εταιρεία Johnson & Johnson ως αποζημίωση στην οικογένεια μιας γυναίκας από τις ΗΠΑ, ο θάνατος της οποίας από καρκίνο των ωοθηκών φέρεται να συνδέεται με την χρήση προϊόντων της εταιρείας, όπως το ταλκ για μωρά και το αφρόλουτρο «Shower to Shower».

Η υπόθεση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, αφού μεταξύ άλλων, εμπλέκει ένα διαδεδομένο προϊόν που χρησιμοποιείται σε μωράκια, σε ολόκληρο τον κόσμο!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ !!!

Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος

ΚΙ ΑΝ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ....... ΥΠΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ;;;
Εξηγούμαι: Δεκάδες υποθέσεις εταιρειών στο γραφείο μας που με φορτικότητα τους ζήτησαν γιά να τους χορηγήσουν επιχειρηματικό δάνειο, ενεχύραση ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ομολόγων -υβριδικών, συνθέτων κλπ, τα οποία τα ανακάλεσαν στο 0-30% !!! Και τους τα πούλησαν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους ότι αυτά ήταν ήδη σκουπίδια !!! 
Ποιά προσυμβατική ενημέρωση, ποιά MIFID, όλα αέρα πατέρα !!! 
Και τώρα ;;; Τους ζητούν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους !!! 
Ξέρετε τι λέει γνωστός εισηγμένος επιχειρηματίας γι'αυτό ;;; "ΧΑΡΜΠΑΝΑ - ΧΑΡΜΠΑΝΑ", που πάει να πεί στα Αιγυπτιακά "Στάχτη και μπούλμπερη"!!!

Τα κλειδιά χρεωμένων εταιρειών ζητούν οι τράπεζες !!!

Τη δυνατότητα να παίρνουν τον έλεγχο επιχειρήσεων που βρίσκονται προ του σταδίου της εκκαθάρισης ζητούν οι τραπεζίτες. Στόχος να επιβάλουν αλλαγές διοικήσεων και αυξήσεις κεφαλαίου, ώστε να αποτραπεί το οριστικό κλείσιμο. Η πίεση σε επιχειρηματίες που «έχουν» αλλά «δεν βάζουν».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ !!!

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ SITES & BLOGS ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ
Για ποιό λόγο άραγε, η μονοπωλιακή ΕΥΔΑΠ, χρειαζόταν διαφήμιση ;;; 
Υπάρχει μήπως ανταγωνιστής για να αγοράζουν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις νερό από αλλού ;;; ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΚΑΤΑ 67% !!!

ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ CHIPITA
Έτσι πουλήθηκε η ΝΙΚΑΣ: Κούρεψαν 43.000.000 από τα 72.000.000 των δανείων της, δηλαδή 67% !!!
Την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ ανακοινώθηκε ότι οι τράπεζες που είχαν δανείσει την εταιρία Νίκας αποφάσισαν να κουρέψουν τα δάνεια της εταιρίας από τα 72 εκατ. ευρώ που ήταν , στα 29 εκατ. ευρώ προκειμένου να μεταβιβαστεί σε εταιρικό σχήμα υπό την εταιρία Chipita. 


Προφανώς όποιος γνωρίζει απλά μαθηματικά και κάνοντας την αφαίρεση διαπιστώνει ότι οι τράπεζες κούρεψαν 43 εκατ. ευρώ η περίπου το 67,4% των δανείων της εταιρίας. Βέβαια η συμφωνία μεταξύ τραπεζών και Νίκα προβλέπει ότι το κτίριο που στεγάζεται η εταιρία θα μεταβιβαστεί στις τράπεζες που είχαν χορηγήσει τα δάνεια και κυρίως η Eurobank. Όμως τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αποτίμηση του κτίριου που βρίσκεται στον Αγιο Στέφανο άλλα είναι σαφές ότι με τις τιμές να βρίσκονται στο ναδίρ οι τιμή του θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Το mononews.gr σε δημοσίευμα του την Δευτέρα είχε αναφερθεί στην κρυφή ιστορία της εταιρίας και πως όλα αυτά τα χρόνια δόθηκαν τα δάνεια κυρίως από την Eurobank.

BEOGRADSKA BANKA: ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ
ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ
Τα δις του Μιλόσεβιτς που άνοιξε η γη και τα κατάπιε !!!Τα γιουγκοσλαβικά αεροπλάνα πηγαινοέρχονταν σχεδόν κάθε βράδυ στην Κύπρο, κουβαλώντας εκατοντάδες εκατομμύρια γερμανικά μάρκα και δολάρια σε βαλίτσες και μαυροσάκουλα !!!Πολλοί γνωρίζουν, κανείς όμως δεν τολμά να μιλήσει για την υπόθεση που αμαύρωσε το όνομα της Κύπρου διεθνώς και τη μετέτρεψε σε πλυντήριο μαύρου χρήματος

Ναι, είδα εκατομμύρια σε σακούλες από τον Μιλόσεβιτς, αποκαλύπτει στη «Σ» άνθρωπος που ήταν κοντά στα γεγονότα της δεκαετίας του ’90

Αρκετά από τα χρήματα που έρχονταν στην Κύπρο διαπιστώθηκε, από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ότι είχαν διατεθεί για αγορά όπλων για τις ανάγκες του καθεστώτος Μιλόσεβιτς

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ TAXIS, ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΣΟΔΑ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Έχει προκύψει σοβαρό θέμα σχετικά με το ποιος είναι ο κατά νόμο «υπόχρεος» στις περιπτώσεις κοινής δήλωσης ομόφυλων ζευγαριών !!! 

Η κλασική διάκριση «άνδρας-γυναίκα» πλέον δεν υπάρχει και, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, θα πρέπει να έρθει ειδική διάταξη που θα καθορίζει την διαδικασία ορισμού του υπόχρεους, αν είναι και οι δύο άνδρες ή και οι δύο γυναίκες. 
Οι λούγκρες θα κληθούν στις Εφορίες !!! Αυτό και αν είναι ρατσιστικό !!!
Η λύση που προκρίνεται είναι να κληθούν στις ΔΟΥ για να δηλώσουν και οι δύο ποιος θα είναι ο φορολογικά «υπόχρεος/-η» για την υποβολή της δήλωσης. 
Μετά τη δήλωση αυτή, οι χρεώσεις ή οι επιστροφές φόρου που θα προκύπτουν από την εκκαθάριση της κοινής δήλωσης θα γίνονται στο ΑΦΜ του υπόχρεου που θα επιλεγεί.
Μπλόκο από την Τρόικα στις φορολογικές δηλώσεις !!!
Οι διαβουλεύσεις με το Κουαρτέτο τελικά θα κρατήσουν κλειστό ως τον Μάρτιο το Taxisnet για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων !!!

Παρά τους σχεδιασμούς για να ξεκινήσουν οι δηλώσεις από 1ης Φεβρουαρίου, και παρότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων δεν έδωσε παράταση για την υποβολή των βεβαιώσεων μισθοδοσίας του 2015 από Ταμεία και εργοδότες, τελικά η έναρξη της υποβολής του Ε1 θα κρατήσει αρκετές μέρες ή και εβδομάδες ακόμη, μέχρι τουλάχιστον να συμφωνηθούν και να ψηφιστούν νομοθετικές διατάξεις που είναι απαραίτητες πριν την υποβολή των δηλώσεων.

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ !!! ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑΣ & ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ DAILY MAIL ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ 
Όπου νάναι θα σκάσουν μύτη και οι δικές μας θολοκουλτουριάρικες κωλοτρυπίδες των συμφώνων συμβίωσης και των γάμων gay, και θα ζητούν τη νομιμοποίηση και στην Ελλάδα !!!  

Necrophilia and incest should be legal, says Swedish Liberal party youth wing, but are accused of being 'laughable nitwits' by party senior !!!

Filed motion to push for legalize sex between consenting
Liberal Youth of Sweden are the youth wing of Swedish Liberal party
Senior party members lashed out, calling youth wing 'nitwits'

ΑΚΡΟΠΟΛΗ : Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1519738398331519&set=a.1383950958576931.1073741829.100008861198532&type=3&theater

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ATTICA BANK ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ !!!

ΕΣΤΗΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΜΒΡΙΛΗ
Ραγδαίες εξελίξεις - Ο οικονομικός Εισαγγελέας μπαίνει στην Attica Bank : 

Υπό διερεύνηση Μουσσάς - Διοίκηση !!!Η παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα είναι να γίνουν «φύλλο και φτερό» συμβάσεις της τράπεζας με τρίτους, χορηγίες και διαφημιστικά πακέτα.


Έφοδος του Οικονομικού Εισαγγελέα αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Attica bank καθώς παράλληλα με την υπόθεση εκβιασμών που δημοσιογράφων και εκδοτών που οδήγησε στη σύλληψη των Μαυρίκου, Μουσσά, Φράγκου τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί οδηγούν στη δημιουργία μιας άλλης ογκωδέστατης δικογραφίας.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές όλα τα στοιχεία οδηγούν στον έλεγχο των δραστηριοτήτων του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αντωνόπουλου σε συνεργασία ή από κοινού με τον Τάκη Μουσσά που συνελήφθη για τις υποθέσεις εκβιασμών.

ΣΤΗ ΖΑΜΠΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΗ !!!

ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Στην τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Ζάμπιας και Μαλάουϊ, κ.κ. Ιωάννη, παραβρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος !!!Ο Ν. Νικολόπουλος, ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Ορθοδοξίας της Βουλής, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του κατά την τελετή ενθρόνισης που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα Λουσάκα:

«Σεβασμιώτατε,

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ & ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ
Να γίνονται δεκτά και τα ελληνικά κόκκινα δάνεια, ως ενέχυρα σε ομόλογα ABS, για τη συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ !!! «Δίκαιη λύση για τα «κόκκινα δάνεια», αντίστοιχη με αυτή της Ιταλίας
Νότης Μαριάς, Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητής Θεσμών της ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
ALPHA BANK: ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΣΤΟΜΑΤΑ & OI ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΝΕΣ !!!

ΒΑΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΨΥΧΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ, για να διαβάσετε σωστά την είδηση :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/02/golden-boys-alpha-bank.html

ΒΟΜΒΑ !!! ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΑ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ALPHA BANK !!!

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΥΧΑΡΗ
Μετά από παραγγελία του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Π. Αθανασίου, ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά των υπαλλήλων της τράπεζας ALPHA BANK που χορήγησε προσωπικά δάνεια στον ΣΤΑΥΡΟ ΨΥΧΑΡΗ, για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας !!!
Παράλληλα, ασκήθηκε και ποινική δίωξη για κακουργηματική ηθική αυτουργία στην απιστία των golden boys της  Alpha Bank, κατά του επικεφαλής του ΔΟΛ για την υπόθεση των προσωπικών δανείων που του είχαν χορηγηθεί !!!

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΚΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

ΣΚΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΣΚΙΣΑΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΑΣ ;;;
Ακυρώθηκε το Μνημόνιο της Ελλάδας με το ΔΝΤ !!!

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν σήμερα, Τρίτη, ότι η ελληνική κυβέρνηση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προχώρησαν από κοινού στην ακύρωση του μεταξύ τους υφιστάμενου μνημονίου.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σχετική απόφαση λήφθηκε, για να αποτραπούν τα διοικητικά κόστη που συνδέονται με το εν ενεργεία μνημόνιο ανάμεσα στην Ελλάδα και το ΔΝΤ, ωστόσο ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη σύνταξη νέου μνημονίου (MEFP).

Σημειώνεται πως το υφιστάμενο Μνημόνιο Ελλάδας – ΔΝΤ είχε συναφθεί το 2012 και έληγε στα τέλη Μαρτίου του 2016.

ΝΕΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ !!!

ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς Κώστα Σαργιώτη, ο οποίος έχει αναλάβει και τη διερεύνηση της κύριας υπόθεσης του ΤΑΙΠΕΔ, που αφορά στη μεταβίβαση ακινήτων !!!Για υπεξαίρεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις περί καταχραστών του Δημοσίου, που αφορά θέματα που σχετίζονται την εκκαθάριση του τιμήματος από την πώληση του ΟΠΑΠ, διώκονται τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς. Η δίωξη είναι το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε μετά από παραγγελία της Εισαγγελέας κατά των Εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένης Ραίκου για τη διερεύνηση τυχόν τέλεσης αξιόποινων πράξεων κατά την εκκαθάριση του τιμήματος που περιήλθε στο ΤΑΙΠΕΔ από την πώληση του 33% των μετοχών του ΟΠΑΠ στην Emm Delta Ltd.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ : ΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ;;; Ο ΝΕΟΣ ΚΠολΔ Ή Ο ΚΕΔΕ ;;;

Γράφει ο Δημήτρης Αλβανός

ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ
Σύμφωνα με τον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (ΚΠολΔ), σε πλειστηριασμό ακινήτου, αν οφείλεται ΦΠΑ στο Δημόσιο και υπάρχουν ταυτόχρονα και χρέη σε τράπεζα, ικανοποιείται πρώτα η τράπεζα σε ποσοστό 65%, μετά το Δημόσιο για ΦΠΑ 25% και στο τέλος οι υπόλοιποι (προμηθευτές κλπ) σε ποσοστό 10% !!!Ο ΚΕΔΕ όμως διατηρεί τα προνόμια του Δημόσιου.
Τι θα γίνει στην πράξη ποιός νόμος θα ισχύσει; 
Ο ΚΕΔΕ ή ο ΚΠολΔ; 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ : ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ FUNDS !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :Ελεύθερες θα είναι οι πωλήσεις δανείων σε funds !!!

Της Νένας Μαλλιάρα

Σε πλήρη απελευθέρωση των κριτηρίων για τις πωλήσεις "κόκκινων" δανείων σε funds από τις τράπεζες, φαίνεται πως θα οδηγηθούν οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - "θεσμών". Στόχος είναι μέσα στην προσεχή διετία να υπάρξει μεγάλη μείωση των NPLs, τέτοια που να μειώσει κατά 25% - 30% το δείκτη των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Η ανάγκη δραστικής μείωσης των προβληματικών δανείων και ο πανευρωπαϊκός "συναγερμός" για το θέμα, δεν αφήνουν "παράθυρα" για εξαιρέσεις, ούτε στο είδος των δανείων, αλλά ούτε και στο χρονικό διάστημα στο οποίο θα μπορούν να πωληθούν. Κατόπιν αυτού, τις ημέρες που θα ακολουθήσουν μέχρι την οριστικοποίηση του πλαισίου αδειοδότησης των εταιρειών διαχείρισης δανείων από την ΤτΕ, το οποίο αναμένεται στα τέλη του μήνα, οι διαβουλεύσεις μεταξύ ΤτΕ - τραπεζών - κυβέρνησης και "θεσμών" θα ενταθούν μεν, αλλά θα οδηγηθούν σε μία τελική κατεύθυνση. Οι τράπεζες να μπορούν να προβαίνουν σε πωλήσεις δανείων κάθε κατηγορίας και όποτε κρίνουν, χωρίς να δεσμεύονται από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα υπερημερίας του ληξιπρόθεσμου δανείου.

ΚΑΙΕΙ ΣΑΜΑΡΑ & ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ο ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ !!! ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ !!!

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μπόργιανς: Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν δέχθηκε να συνεργαστούμε !!! Προσέφερα συνεργασία και σε θέματα φορολογικών ελέγχων ήδη το 2012 στην τότε ελληνική κυβέρνηση (του Αντώνη Σαμαρά), αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον, σε αντίθεση με την σημερινή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, δηλώνει ο υπουργός οικονομικών της Β. Ρηνανίας Βεστφαλίας Νόρμπερτ Βάλτερ- Μπόργιανς σε αποκλειστική του δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στον Αντώνη Πολυχρονάκη. Προσθέτει δε χαρακτηριστικά ότι εναπόκειται στην εκάστοτε κυβέρνηση να αποδεχθεί μια τέτοια συνεργασία.

Ο Γερμανός υπουργός είχε και πρόσφατα επισημάνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ότι "είναι ένα πολύ σημαντικό σημάδι το γεγονός ότι η ελληνική πλευρά εννοεί σοβαρά" ότι θέλει να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή.

SSL Certificates