.

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ !!! ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΟ ΘΡΑΣΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
Οι νταβατζήδες θεωρούσαν φυσιολογικό να συζητούν με τον εκάστοτε πρωθυπουργό για το πως θα τους χαρίσει τα δάνεια !!!

Την ίδια ώρα, έβαζαν τα τσοντοκάναλά τους να κατηγορούν όλους τους δανειολήπτες ως μπαταχτσήδες, αβαντάροντας τις τράπεζες να παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη στους πλειστηριασμούς !!! 


Τσίπρας: Ο Ψυχάρης ήθελε να πετάξει Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη από το Mega και να του σβήσουμε το δάνειο !!!

Το λόγο έχει η δικαιοσύνη !!!

Η διαπλοκή βρίσκεται μάλλον με τη πλάτη στο τοίχο. Εχοντας χάσει τα βασικά της στηρίγματα στην εξουσία και κινδυνεύοντας να χάσει την επιρροή της, πυροβολεί τα πόδια της και ομολογεί τις υπόγειες διαδρομές της.

Αγνωστες πτυχές του ενός πολέμου του παρασκηνίου, τον οποίο διεξάγουν οι εκπρόσωποι της διαπλοκής για να ελέγξουν την ενημέρωση, να εξασφαλίσουν πλήρη ασυλία και στη συνέχεια να πλήξουν την κυβέρνηση και να επιτύχουν αναστολή της αδειοδότησης των καναλιών, αποκαλύπτονται και επιβεβαιώνονται από επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, ο εκδότης και πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Στάυρος Ψυχάρης, ζητούσε επίμονα από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πριν ακόμη τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και ενόψει της βέβαιης νίκης του σ΄αυτές, να παρέμβει ώστε να του διαγραφούν και επομένως να του χαρισθούν τα υπέρογκα δάνεια που είχε πάρει από ελληνικές τράπεζες. Του ζητούσε ακόμη και να τον βοηθήσει, διαμεσολαβώντας πολιτικά, προκειμένου να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του Μega.

Αφορμή για την ανακοίνωση αποτέλεσε το κεντρικό δημοσίευμα της εφημερίδα το Βήμα, με τίτλο, «ο πρόεδρος, ο εκδότης και η γάτα των Ιμαλαϊων», το οποίο χαρακτηρίζεται από το γραφείο του Πρωθυπουργού άκρως αποκαλυπτικό.

Οπως αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, το δημοσίευμα αυτό:

«Φανερώνει ότι ο εκδότης Στ. Ψυχάρης ζητούσε επίμονα από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015,τη διαγραφή των δανείων του καθώς και πολιτική διαμεσολάβηση για την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του MEGA.

Όπως άπαντες αντιλαμβάνονται κανένα από τα δυο αιτήματα δεν έγινε δεκτό.

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στον Ελληνικό λαό να μη χαριστεί σε κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Η δικαιοσύνη ενεργεί απερίσπαστη και τα Τηλεοπτικά Μέσα θα αδειοδοτηθούν για πρώτη φορά με ανοιχτό και αδιάβλητο διεθνή διαγωνισμό.

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στον Ελληνικό λαό να μη χαριστεί σε κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Η δικαιοσύνη ενεργεί απερίσπαστη και τα Τηλεοπτικά Μέσα θα αδειοδοτηθούν για πρώτη φορά με ανοιχτό και αδιάβλητο διεθνή διαγωνισμό», καταλήγει η ανακοίνωση του πρωθυπουργού.

Το ερώτημα που προκύπτει μετά απ όλα αυτά είναι τι είδους ανταλλάγματα προσέφερε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ψυχάρης για να του ζητά όλες αυτές τις εξωφρενικές χάρες; Μήπως πολιτική κάλυψη από τα Μέσα που διαθέτει και ελέγχει;

Και εάν είναι έτσι, δεν συνιστά αυτό τον ορισμό του πολιτικού εκβιασμού αλλά και της ποινικά κολάσιμης πράξης που την συνοδεύει;

Η κυβέρνηση με αφορμή το κύκλωμα των δημοσιογράφων εκβιαστών, είχε μιλήσει πρόσφατα για «εκβιαστές του σαλονιού», προειδοποιώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.


ΠΗΓΗ
http://www.presspublica.gr/%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates