.

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ POS !!!

ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

ΠΟΙΟΣ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ;;;

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΩΛ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Επειδή, έλεγε, ότι τον κρατούσε στο χέρι, λόγω των θαλασσοδανείων της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον χρηματιστηριακό τζόγο των Αθηναϊκών Συμμετοχών !!! 




ΧΕΡΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ...
Ο Φούχτελ και η συνοδεία του κόβουν βόλτες πουλώντας τεχνογνωσία για να βάλουν στο χέρι τους τα πάντα όλα !!!



Τα πλοκάμια τους στις χρυσές μπίζνες με τα απορρίμματα και τα «κόκκινα» δάνεια θέλουν να απλώσουν ο Χανς Γιόακιμ Φούχτελ και η συνοδεία του. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και εντεταλμένος για την Ελληνογερμανική Συνέλευση στο υπουργείο Οικονομίας επανεμφανίστηκε ως άλλος ηγεμών.

Αυτή τη φορά, στη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόη Λαμπριανίδη, συνοδευόταν από διευρυμένο κλιμάκιο Γερμανών επιχειρηματιών και πολιτικών. «Δραστηριοποιούμαστε αρκετό καιρό στην Ελλάδα, κυρίως στους τομείς του τουρισμού, της ενέργειας, της γεωργίας, και είμαστε πρόθυμοι να διερευνήσουμε πολλά ακόμη θέματα στα οποία διαθέτουμε τεχνογνωσία και εμπειρία, όπως, για παράδειγμα, τον τομέα των απορριμμάτων, καθώς και τον τραπεζικό τομέα» σημείωσε ο Γερμανός υφυπουργός.

ΕΚΤ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ
Όχι στην κατάργηση των μετρητών που προωθούν συμφέροντα λέει το μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ Ιβ Μερς !!!



Η επιθυμία των πολιτών της Ευρωζώνης για τη χρήση μετρητών είναι εκτεταμένη και οι τράπεζες πρέπει να διευκολύνουν, αντί να εμποδίζουν, τους πελάτες τους να χρησιμοποιούν τη μέθοδο πληρωμών που επιθυμούν, δήλωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ιβ Μερς.

Παράλληλα, σημείωσε ο Μερς σε ομιλία που έκανε στο Τόκιο και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της EKT, σήμερα είναι διαθέσιμο ένα ευρύ φάσμα επιλογών για πληρωμές χωρίς χρήματα, όπως είναι οι πιστωτικές κάρτες, οι ηλεκτρονικές πληρωμές, τα φορητά πορτοφόλια και οι πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ
Μετά την κατάργηση των Εισαγγελέων στις ποινικές διώξεις κατά τραπεζικών στελεχών, τώρα έρχεται και νέα διάταξη με την οποία οι δανειστές θέλουν να εξασφαλίσουν το ακταδίωκτο στα λαμόγια από τις λίστες της φοροδιαφυγής, δλδ στην Τρόικα Εσωτερικού !!!



ΘΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Θερινή καταιγίδα με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων !!!



ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

Στο σφυρί θα μπορούν να βγουν από τον Αύγουστο, ουσιαστικά όμως από τον Σεμτέμβριο, χιλιάδες ακίνητα για χρέη σε τράπεζες και Δημόσιο που σήμερα «μπλοκάρουν» στα δικαστήρια. Τα ηλεκτρονικά «σφυράκια» θα ξεκινήσουν να χτυπούν από τον Αύγουρο όπως ανέφερε ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Θ. Μητράκος.

Η διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων, η οποία βρίσκεται σε πιλοτική εφαρμογή, θα εφαρμοστεί πλήρως έως το τέλος του Αυγούστου και θα αποτελέσει σημαντικό βήμα στην αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Με τον τρόπο αυτό γίνεται και «παράκαμψη» των Ειρηνοδικείων τα οποία σήμερα δεν μπορούν να κάνουν πλειστηριασμούς, είτε λόγω της αποχής των συμβολαιογράφων, είτε από τις κινητοποιήσεις του κινήματος «δεν πληρώνω».


ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΡΑΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ !!!

3 ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΗ
Η ΔΕΗ παρακρατά χωρίς όμως να αποδίδει τα ποσά που πληρώνουν οι καταναλωτές για τις λεγόμενες ρυθμιζόμενες χρεώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος ;;;




Το... κουβάρι των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων της ΔΕΗ προς ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των τελευταίων ανέρχονται συνολικά σε 1,3 δισ. ευρώ, προσπαθεί να ξεμπλέξει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Η έρευνα της ΡΑΕ βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει πια επικεντρωθεί, όπως αναφέρουν πηγές στο Euro2day.gr, στο «αν η ΔΕH παρακρατά ποσά που εισπράττει από τους λογαριασμούς ρεύματος, προκειμένου να χρηματοδοτεί ανάγκες της επιχείρησης. Χρήματα που προέρχονται από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις», συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, «τις οποίες αν και πληρώνουν οι καταναλωτές, εντούτοις, ενδέχεται να μην καταλήγουν στο σύνολό τους στους ειδικούς λογαριασμούς που τηρούν οι δύο διαχειριστές ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ».

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ: ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ
Οι εισαγγελείς ερεύνησαν πριν από λίγες ημέρες το σπίτι αλλά και το γραφείο του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου, αναζητώντας στοιχεία στην έρευνά τους για μίζες σε συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων !!!


Δεκαεπτά χρόνια μετά τη θητεία του στο ΥΕΘΑ, ο Γιάννος Παπαντωνίου βρίσκεται στο στόχαστρο των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς αλλά και των ειδικών ανακριτών που χειρίζονται τις υποθέσεις των αμαρτωλών συμβάσεων.

Μετά την πρόσφατη ποινική δίωξη που ασκήθηκε για τα κακουργήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος για τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών επί υπουργίας Παπαντωνίου κι ενώ εισαγγελείς και ανακριτές περιμένουν τις απαντήσεις σε αιτήματα δικαστικής συνδρομής για τραπεζικούς λογαριασμούς οι οποίοι φέρονται να συνδέονται με τον κ.Παπαντωνίου, η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη έδωσε εντολή για αιφνιδιαστική έφοδο σε σπίτι και γραφείο του πρώην υπουργού.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ !!!


Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΤΗΣ ATTICA BANK ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ 8,68% ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ 91,32%
Δικαιωμένοι οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αφού τα επίδικα δάνεια, όπως αυτά των ομαδικών αγωγών για το κούρεμα των δανείων μας, θα κουρευτούν κατά προτεραιότητα, επειδή είναι τα περισσότερο επισφαλή για τις τράπεζες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Γενναίο κούρεμα στα στεγαστικά δάνεια εξετάζουν τώρα οι τράπεζες

Προτιμούν να αναλάβουν μια ζημιά της τάξης του 40-50% στα κόκκινα στεγαστικά δάνεια οι τράπεζες, παρά να εκχωρήσουν τις απαιτήσεις τους σε ιδιωτικές εταιρείες, όταν πρόκειται για οφειλέτες που θέλουν να πληρώσουν αλλά δεν μπορούν

Όπως αποκαλύπτουν στο insider.gr πηγές του τραπεζικού κλάδου, μεταξύ των επιλογών που εξετάζουν οι τράπεζες για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων που έχουν «κοκκινίσει», επικρατέστερη είναι η διατήρηση του δανείου στο όνομα του οφειλέτη με μείωση των τοκοχρεολυσίων που καλείται να πληρώσει στο μισό. «Είναι προτιμότερο να δοθεί ένα γενναίο κούρεμα σε όσους πραγματικά δεν μπορούν να πληρώσουν, παρά να γίνονται μικρορυθμίσεις», αναφέρουν τραπεζικά στελέχη και τονίζουν ότι η στεγαστική πίστη είναι το μεγαλύτερο «αγκάθι» στη διαχείριση των NPLs.

Συγκεκριμένα, τρεις είναι προτάσεις έχουν πέσει στο τραπέζι των τραπεζών:


ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ;;;

ΝΕΟ ΒΟΜΒΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Ο υπουργός Οικονομικών συμφώνησε με την Α.Α.Δ.Ε. και τους δανειστές να περιορίσουν τις αρμοδιότητες των οικονομικών εισαγγελέων στον έλεγχο περιορισμένου αριθμού υποθέσεων ποινικά κολάσιμης φοροδιαφυγής και φοροαπάτης και να δώσουν στην Α.Α.Δ.Ε. την αποκλειστική αρμοδιότητα επιλογής των εκκρεμών εισαγγελικών παραγγελιών που θα ελέγχονται από εδώ και στο εξής !!!


Οι εισαγγελείς δεν θα μπορούν πλέον να στέλνουν άλλες παραγγελίες για ελέγχους στην Α.Α.Δ.Ε., αλλά μόνο αναφορές με πληροφορίες, τις οποίες - αν θέλει κι αν έχει χρόνο - θα ελέγχει η Α.Α.Δ.Ε. 

"Μπλόκο" στην δυνατότητα των οικονομικών εισαγγελέων να δρομολογούν εξονυχιστικούς φορολογικούς ελέγχους σε οικονομικά ισχυρούς μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού και του εσωτερικού, οι υποθέσεις των οποίων περιλαμβάνονται στις γνωστές πλέον "λίστες" υπόπτων για φοροδιαφυγή (λίστα Λανγκάρντ, λίστα Μπόργιανς, λίστα των "65 CD" κ.λπ.) έστησαν ο υπουργός Οικονομικών Ε. Τσακαλώτος, σε συνεργασία με την ηγεσία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και τους εκπροσώπους των δανειστών. 

ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ο ΟΤΕ !!!

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 2016 ΚΑΤΕΣΤΗ ΕΦΙΚΤΗ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Πανίσχυροι οι Γερμανοί στον ΟΤΕ με ειδικό άρθρο !!!




Λίγους μήνες μετά τη μεταβίβαση του 5% (από το 10% που κατείχε) του Δημοσίου στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) οι Γερμανοί της Deutsche Telekom προχωρούν σε έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΤΕ προκειμένου να αποτυπωθούν και στη διοίκηση του οργανισμού οι νέες ισορροπίες.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της 15ης Μαΐου πρόκειται να συζητηθούν η τροποποίηση των άρθρων 8, 9 και 10 του καταστατικού του ΟΤΕ, με τα οποία ορίζονται η εκλογή, οι αρμοδιότητες και η λειτουργία του διοικητικού συμβουλίου.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ: 2 ΔΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΕΩΝ ΠΛΟΙΩΝ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΟΥΠΙ !!!


ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ 15 GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΛΑΡΚΟ !!!

ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ
Μια ανάσα από την ολοκλήρωση των ανακρίσεων βρίσκεται δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος προέδρων και μελών των διοικήσεων της ΛΑΡΚΟ από τον Νοέμβριο του 2011 έως και το 2014, οι οποίοι κατηγορούνται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, που φέρεται να έχει ζημιώσει την εταιρεία με τουλάχιστον 41.779.937 ευρώ !!!




Η κατηγορία έχει απαγγελθεί σε περισσότερα από 15 πρόσωπα και αφορά την επίμονη και διαχρονική άρνηση των διοικούντων την εταιρεία να εφαρμόσουν, «καταχρώμενοι τη διακριτική ευχέρεια που τους παρείχε η διαχειριστική τους εξουσία», τον μνημονιακό νόμο για το ενιαίο μισθολόγιο στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Αρνούνταν, εν ολίγοις, να προχωρήσουν σε περικοπές αποδοχών ιδιαίτερα υψηλών για την εποχή και ειδικά για τα golden boys της ΛΑΡΚΟ, όπως συνέβη σε όλους τους εργαζόμενους στη χώρα. Μάλιστα, ενώ η ποινική δίωξη έχει ασκηθεί από το περασμένο καλοκαίρι και οι κατηγορούμενοι έχουν ήδη απολογηθεί στον ανακριτή διαφθοράς Νικόλαο Τσιρώνη, ο οποίος σε κάποιους έχει επιβάλει και περιοριστικούς όρους, η κατάσταση στην εταιρεία παραμένει ίδια ακόμα και μέχρι σήμερα.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΩΣ 80% ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ & ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ-ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΣΤΙΣ 12 ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 80%, ΕΝΩ ΣΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ 20%
Το αργότερο μέχρι τον Αύγουστο η εφαρμογή της ρύθμισης !!!




To σχέδιο για τη ρύθμιση των οφειλών έως 120 δόσεις σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία

Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του κάθε οφειλέτη με ληξιπρόθεσμα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία θα είναι η ρύθμιση οφειλών, που ετοιμάζουν τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας και θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στο καλοκαίρι – το αργότερο τον Αύγουστο.

Ασφαλείς πληροφορίες των «Ειδήσεων» αναφέρουν ότι η ρύθμιση που θα αφορά ελεύθερους επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα, θα προσφέρει «κούρεμα» των προσαυξήσεων και των προστίμων από 20% έως 80%, τη δυνατότητα εφάπαξ εξόφλησης για μικρά χρέη και κλιμακωτές δόσεις ανάλογα με το ύψος της οφειλής και την περιουσιακή κατάσταση του οφειλέτη. Σε ό,τι αφορά το ποσοστό του κουρέματος των προσαυξήσεων και των προστίμων ακόμη και στην εφάπαξ εξόφληση δεν προβλέπεται ολική διαγραφή (δηλαδή στο 100%).

ΣΟΚ !!! ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΟΙ ΑΚΛΗΡΟΙ !!!


ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΕΦΟΡΙΑΣ & ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
Τι απομένει στο εισόδημα μετά την αφαίρεση φορολογικών και ασφαλιστικών βαρών !!!




Η επιστημονική ομάδα του Taxheaven, ετοίμασε αναλυτικούς πίνακες, μέσα από τους οποίους μπορούν να δουν και να συγκρίνουν οι ενδιαφερόμενοι τη διακύμανση των φορολογικών, αλλά και των ασφαλιστικών βαρών και κατά συνέπεια των εισοδημάτων που απομένουν στο φορολογούμενο, στην πορεία των ετών 2014 έως και 2021, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος που έχει δηλωθεί ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις.
Στο έτος 2018 ως βάση για τον υπολογισμό των εισφορών λαμβάνεται το 85% του εισοδήματος του προηγούμενου έτους, ενώ στα επόμενα έτη το 100%.

Σε όλα τα έτη από το 2018 και μετά, σχετικά με τη βάση υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών δεν γίνεται αφαίρεση αυτών των εισφορών που καταβλήθηκαν.

Στους πίνακες έχουν επιλεγεί ενδεικτικά ποσά εισοδήματος έτσι ώστε να αντιπροσωπεύονται όλες οι περιπτώσεις (χαμηλά, μεσαία και υψηλά εισοδήματα). 




ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ
Στο στόχαστρο της Εφορίας οι συναλλαγές με μετρητά !!!




Του Σπύρου Δημητρέλη

Πονοκέφαλο έχει αρχίσει να προκαλεί στο υπουργείο Οικονομικών το γεγονός ότι αυξάνεται συνεχώς η χρήση μετρητών στην αγορά. Παρά το ότι έχει εξαπλωθεί σημαντικά η χρήση πλαστικού χρήματος, όλο και περισσότεροι φορολογούμενοι και επαγγελματίες έχουν αρχίσει να κινούνται σε μια οικονομία των μετρητών, κάτω από το ραντάρ της εφορίας και των ασφαλιστικών ταμείων προκειμένου οι πρώτοι να λάβουν έκπτωση και οι τελευταίοι να γλιτώσουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.


ΔΙΚΗ SIEMENS: ΜΙΖΕΣ 2% ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ !!!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Στη συνέχεια η κατάσταση άλλαξε όπως κατέθεσε και οι μίζες υπολογίζονταν στο 10% επί του τζίρου !!!



Τέλλογλου: Η διαδρομή των «μιζών» από τα μαύρα ταμεία της Siemens


Τη διαδρομή των «μιζών» από τα μαύρα ταμεία της μητρικής Siemens μέχρι τη χώρα μας περιέγραψε σήμερα (Πέμπτη) στην κατάθεσή του ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος έχει κάνει μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες για την υπόθεση των δωροδοκιών στη χώρα μας.

Ο δημοσιογράφος ο οποίος έχει παρακολουθήσει και αντίστοιχη δίκη για τη siemens που διεξήχθη στο Μόναχο, υποστήριξε ότι αποδέκτες του 2% των μαύρων ταμείων σύμφωνα με τον Σίκατσεκ (μεγαλοστέλεχος της μητρικής Siemens) ήταν τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα και κυρίως τα δυο μεγάλα.

ΒΟΜΒΑ !!! ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ 5,3 ΔΙΣ ΕΝΗΜΕΡΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΠΔ !!!

ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αποκλειστικό: Πούλησαν σε fund και δάνεια του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων !!!




Ενήμερα, στεγαστικά δάνεια δημοσίων υπαλλήλων, συνολικού ύψους άνω των 5 εκατ. ευρώ, πούλησε η κυβέρνηση. Στα χρόνια της κρίσης οι δανειολήπτες βρίσκονται ξαφνικά να χρωστούν, σε κάποιο ξένο fund, με την επωνυμία Grifonas Finance No1 PLC και έδρα το Λονδίνο, χάνοντας αυτομάτως κάθε δικαίωμα να διευκολυνθούν από τις προβλεπόμενες ρυθμίσεις οφειλών, π.χ. επιμήκυνση, μείωση δόσεων, περίοδο χάριτος κ.λπ.

Οι πολίτες που έλαβαν αυτά τα δάνεια, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ), σε μια χρονική συγκυρία, όπου η οικονομική τους κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, βρίσκονται, πλέον, σε αδιέξοδο. Η δόση του δανείου τους παραμένει σταθερή και αποπληρώνεται με παρακράτηση απευθείας από το μισθό τους, ακόμη και αν οι αποδοχές τους έχουν μειωθεί και οι υποχρεώσεις τους αυξάνονται αντιστρόφως ανάλογα. Με αυτά τα δεδομένα, μέχρι και τα έξοδα διαβίωσης των δανειοληπτών περνούν σε δεύτερη μοίρα.


ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟ 8,68% Η ATTICA BANK !!!

ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ 91,32%
Η τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέληξε σε συμφωνία με τη βρετανική Aldridge EDC Specialty Finance (AEDC) για τη διαχείριση ολόκληρου του πακέτου «κόκκινων» δανείων της ύψους 1,33 Δις, εξαιρουμένων των στεγαστικών πρώτης κατοικίας και των δανείων σε άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων!!!




ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΖΕΣ;;;
ΚΟΥΡΕΜΑ 70% ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΣΕ FUNDS, ΜΕΣΩ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ !!!
ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!! 
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ 30%, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ FUND ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 8,68% !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

Τα δάνεια μεταβιβάζονται σε εταιρεία ειδικού σκοπού στο Λουξεμβούργο (θυγατρική της Attica Bank) και τη διαχείριση τους θα αναλάβει νεοσύστατη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων, στην οποία η ελληνική τράπεζα θα συμμετέχει με 20% και η Aldridge με 80%.

Τα εκχωρούμενα δάνεια γίνονται δύο ξεχωριστά «πακέτα», ανάλογα με την δυνητική εισπραξιμότητα τους και εκδίδονται αντίστοιχου ποσού ομόλογα:



ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 2 ΔΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ & Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ
Αν άκουγαν όλα όσα τους προτείνουμε εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια, σήμερα το πρόβλημα των κόκκινων δανείων θα είχε λυθεί και δεν θα είχαν προκαλέσει οι ίδιες τη γενικευμένη στάση πληρωμών όλων σχεδόν των δανειοληπτών !!! 


Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΑΑΔΕ: ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ
Σχέδιο για την παρακολούθηση των οφειλών οκτώ εκατομμυρίων φορολογουμένων φέρεται να προωθείται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Στο στόχαστρό του, το χρέος του εκάστοτε φορολογούμενου και ο έλεγχος της πορείας αποπληρωμής του !!!





Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, η φορολογική διοίκηση θα μπορεί «με το πάτημα ενός κουμπιού» να έχει πλήρη εικόνα για τις πληρωμές, τις ρυθμίσεις ή τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών θα ενεργοποιούνται μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, κατασχέσεις και πλειστηριασμοί, δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών ή και αυτεπάγγελτοι συμψηφισμοί, είτε ένα χρέος αφορά την Εφορία και τα τελωνεία, είτε τα ασφαλιστικά ταμεία.

Για το σκοπό αυτό η ΑΑΔΕ προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για το έργο «Αυτοματοποίηση και Κεντρικοποίηση διαδικασιών και ανάπτυξη εργαλείων για την αποδοτικότερη διαχείριση και συλλογή οφειλών». Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το νέο αυτοματοποιημένο σύστημα θα μπορεί να παρέχει πλήρη εικόνα για το σύνολο των οφειλών των φορολογούμενων, να εκτιμά τον κίνδυνο οφειλών ανεπίδεκτων είσπραξης, να προχωρά σε συμψηφισμούς αλλά και να ενεργοποιεί – μετά από απόφαση της φορολογικής διοίκησης – τις διαδικασίες εφαρμογής των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης στο πλαίσιο της νομοθεσίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΤΧΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ HYPO ALPE ADRIA BANK !!!

ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 
Τα χρέη της οποίας φορτώθηκαν οι αυστριακοί φορολογούμενοι, ενώ οι ομολογιούχοι υπέστησαν κούρεμα 54% !!!




ΤΧΣ: Κελεπούρι ο εκλεκτός των δανειστών


Τον Martin Czurda, έναν Αυστριακό τεχνοκράτη με ειδίκευση στις τράπεζες... προς πτώχευση, επέλεξαν για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας οι «τραπεζικοί θεσμοί» εσωτερικού (ο πρόεδρος της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας) και εξωτερικού (ο Μ. Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας).

Επειτα από πολύμηνη διαδικασία, οι «φωστήρες των τραπεζών» αποφάσισαν να τοποθετήσουν στο τιμόνι του ΤΧΣ τον πρώην πρόεδρο της αυστριακής Anadi Bank (πρώην Hypo Alpe-Adria Bank), μιας τράπεζας η οποία κατέληξε να έχει χρηματιστηριακή αξία ενός ευρώ! Μήπως αυτό θεωρήθηκε προσόν και ο κ. Czurda τοποθετήθηκε στην ηγεσία του ΤΧΣ για να «τακτοποιήσει» ανάλογα και τις δικές μας τράπεζες; Θυμίζουμε ότι η Hypo Alpe-Adria Bank κρατικοποιήθηκε από την αυστριακή κυβέρνηση για να αποτραπεί η κατάρρευσή της. Χρέη ύψους 13 δισ. και 19 δισ. ευρώ θεωρήθηκαν ανεξόφλητα και τα «ανέλαβαν» οι Αυστριακοί φορολογούμενοι.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΒΑΖΕΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ !!!

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
Το Εφετείο της Στοκχόλμης δικαίωσε τη σουηδική Εφορία, η οποία είχε εφεσιβάλει απόφαση του 2013 υποστηρίζοντας ότι οι εταίροι στα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια οφείλουν να εκλαμβάνονται ως υπάλληλοι συμβουλευτικών εταιρειών και να φορολογούνται ανάλογα για τα εισοδήματα που αποκομίζουν !!!




Κρύος ιδρώτας λούζει τον τελευταίο καιρό τους τραπεζίτες στη Σουηδία, καθώς βλέπουν ότι το τζάμπα πάρτι, οι άγριες μάσες και το συνηθισμένο χάιδεμα από το κράτος λαμβάνουν τέλος.

Η τελευταία κατραπακιά γι’ αυτούς ήλθε στις αρχές αυτού του μήνα, όταν Εφετείο της Στοκχόλμης αποφάσισε ότι τα κέρδη που αποκομίζουν από επενδύσεις οι διαχειριστές στις εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου (private equity) πρέπει να φορολογούνται ως μισθοί και όχι ως κεφαλαιουχικά κέρδη.

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ 825.000 ΕΥΡΩ !!!

ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΜΕ ΤΑ 550 ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ(ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΛΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΗΓΗΜΕΝΗ(ΚΑΤΑ 300%) ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ
Ποινική δικογραφία για τον πρώην υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη μεταβίβασε χθες στην Βουλή το υπουργείο Δικαιοσύνης !!!


Δικογραφία για τον πρώην υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, στάλθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης στην Βουλή, η οποία και ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια του Σώματος όπως προβλέπεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά δημοσιεύματα του Τύπου στα οποία αναφέρεται πως ο υφυπουργός Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά, Μάριος Σαλμάς είχε υπογράψει παραπεμπτικά για 550 ασθενείς προκειμένου να κάνουν υπερκοστολογημένες εξετάσεις σε εργαστήριο που συστεγαζόταν με το ιατρείο του. Η επιβάρυνση του ΕΟΠΥΥ εκτιμήθηκε – πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – σε 825.000 ευρώ.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ !!! ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/12/4_22.html




Αγωγές Ισπανών σε τράπεζες για ακριβά στεγαστικά

Δανειολήπτες στον τομέα της στεγαστικής πίστης στην Ισπανία σπεύδουν μαζικά σε δικηγορικά γραφεία για να μπορέσουν, μέσω της δικαστικής οδού, να ζητήσουν την επιστροφή των χρημάτων τους από τράπεζες που έχουν καταδικαστεί για την υπερτιμολόγηση δανείων.

Με βάση απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, η Banco Popular Espanol, η Banco Bilbao Vizcaya Argentaria αλλά και άλλες ισπανικές τράπεζες μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψουν δισ. ευρώ σε δανειολήπτες στεγαστικής πίστης.

Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, να μπουν στεγαστικά δάνεια 516 δισ. ευρώ στο μικροσκόπιο των ισπανικών δικαστικών αρχών, σε μια περίοδο που οι ισπανικές τράπεζες καταβάλλουν προσπάθειες για να προστατεύσουν την κερδοφορία τους.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΓΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ  ΤΩΝ 78.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ GENNET AE
Την παραπομπή σε δίκη της πρώην Γ. Γ. Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου, προτείνει η εισαγγελέας εφετών Μαρία Γκανέ. Η εισαγγελική λειτουργός ζητά την παραπομπή της κας Σαββαΐδου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με την κατηγορία της απόπειρας απιστίας με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου (κακούργημα) !!!


Η υπόθεση αφορά στην απόφασή της να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο 78 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί στην εταιρεία Gennet ΑΕ, για έκδοση εικονικών τιμολογίων, αν και είχε επικυρωθεί και από επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η κ. Σαββαίδου ανέσυρε μια κατατεθείσα από το 2013 αίτηση της εταιρείας και διέταξε επανέλεγχο χωρίς να έχουν προκύψει νέα στοιχεία, όπως ρητά προβλέπει ο νόμος. Με τον τρόπο αυτό «πάγωσε» επ' αόριστον το πρόστιμο, καθώς 2,5 χρόνια μετά, ο επανέλεγχος φέρεται να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ...ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ !!!


Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ;;;


ΣΟΚ: ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣ & ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 100.000 ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ;;;

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Αντιμέτωποι με την απαίτηση των δανειστών να κοπεί το ΕΚΑΣ κινδυνεύουν να βρεθούν από τον επόμενο μήνα 100.000 χαμηλοσυνταξιούχοι, οι οποίοι θα κληθούν να το επιστρέψουν, και μάλιστα αναδρομικά (από 1/1/2017) !!!


Στον κατάλογο με τις «προαπαιτούμενες δράσεις», στο νούμερο 36 αναφέρεται πως «με στόχο να καταργηθεί το ΕΚΑΣ, θα υιοθετήσει (η κυβέρνηση) τις υπουργικές αποφάσεις για τους κανόνες χορήγησης για το 2017».

Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση καλείται να αναιρέσει το «μεσοβέζικο» σχέδιο που είχε εφαρμόσει το 2017, φοβούμενη το πολιτικό κόστος μιας οριζόντιας περικοπής του ΕΚΑΣ που προέβλεπε το τρίτο Μνημόνιο.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ 10 ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Αδεια σε 10 εταιρείες διαχείρισης «κόκκινων» δανείων


Σε άμεση αδειοδότηση 10 εταιρειών διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPLs) θα οδηγήσουν οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον σχετικό νόμο, όπως συμφώνησαν κυβέρνηση και θεσμοί στο επικαιροποιημένο μνημόνιο. Επιπλέον, όπως εκτιμούν τραπεζικές πηγές, η απλοποίηση της διαδικασίας θα προσελκύσει και άλλους ενδιαφερόμενους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που μέχρι τώρα απέφυγαν να εμπλακούν λόγω του πολύπλοκου κανονιστικού πλαισίου.

Το πλαίσιο δημιουργίας εταιρειών διαχείρισης NPLs είχε σχεδιαστεί με τρόπο «να μη γίνουν τέτοιου τύπου εταιρείες», καθώς με τη διαδικασία αδειοδότησης που είχε επιβάλει η κυβέρνηση ήταν πιο εύκολο να πάρεις άδεια για τη δημιουργία νέας τράπεζας παρά για εταιρεία διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων! Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα τέλη 2015, οπότε θεσμοθετήθηκε το σχετικό πλαίσιο, έχουν αδειοδοτηθεί μόλις τέσσερις εταιρείες εκ των οποίων οι δύο τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ άλλη μία αίτηση είχε εγκριθεί στο τέλος του 2016. Η αναποτελεσματικότητα της διαδικασίας οδήγησε την ΤτΕ να αναθέσει σε εξωτερικό ανεξάρτητο σύμβουλο την αξιολόγηση του σχετικού θεσμικού πλαισίου.

ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ: 71.900 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ !!!

ΑΠΟ ΤΑ 300.000 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΙ 71.891, ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 25%
Ενώ στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος από τα 110.000 μέλη, το 80% δεν έχει ασφαλιστική ενημερότητα !!!




Χιλιάδες λουκέτα και διαγραφές είναι η... προσφορά του ασφαλιστικού νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση και ισχύει από τον περασμένο Μάιο, ο οποίος κατάργησε τα «μπλοκάκια», με τα οποία λειτουργούσαν νόμιμα οι αυτοαπασχολούμενοι-ελεύθεροι επαγγελματίες.

Τα περισσότερα «θύματα» έχει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ). Από τα 300.000 εγγεγραμμένα μέλη του (μηχανικοί, γιατροί, δικηγόροι, οικονομολόγοι, λογιστές κ.ά.) μέχρι σήμερα έχουν κλείσει την επιχείρησή τους 71.891, ήτοι το 25% των μελών του, και συνεχίζουν να κατατίθενται αιτήσεις για διαγραφή!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 6 ΤΥΠΟΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 120 ΔΟΣΕΙΣ...
Εξι πακέτα ρυθμίσεων που θα προβλέπουν συγκεκριμένο αριθμό δόσεων το καθένα, σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας για τη ρύθμιση των οφειλών που έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες προς τα ασφαλιστικά ταμεία κατά το πρότυπο των ρυθμίσεων που περιγράφονται στον εξωδικαστικό μηχανισμό !!!


Αυτό προανήγγειλε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας σε συνέδριο με θέμα τα «κόκκινα» δάνεια και την εφαρμογή του νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων.

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2019 !!!

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ...
H Ολομέλεια του Ελεγκτικού γνωμοδότησε ότι οι επικείμενες μειώσεις είναι αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου !!!


Γνωμοδότηση -"βόμβα" της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου χαρακτηρίζει ως αντίθετες στο πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) τις περικοπές των κυριών και επικουρικών συντάξεων κατά 18% από το 2019 που συμφώνησε η Κυβέρνηση με τους Ευρωπαίους δανειστές, Η Ολομέλεια ΣτΕ τονίζει, επίσης ότι ενδεχομένως οι περικοπές των κύριων και επικουρικών συντάξεων να προσκρούουν στο πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ.

Στη γνωμοδοτηση ακόμη επισημαίνεται ότι το δικαστήριο καλείται να γνωμοδοτήσει επί ενός νομοσχεδίου που προβλέπει περικοπές συντάξεων μετά από δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σχετική αναλογιστική μελέτη όπως προβλέπει η νομοθεσία και η νομολογία των Ελληνικών δικαστηρίων.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΦΠΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ !!!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 140 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
Το άρθρο που πρόκειται να καταργηθεί αφορά πρόστιμα ΦΠΑ για πλαστά, νοθευμένα ή εικονικά φορολογικά στοιχεία, παράβαση η οποία πλέον αντιμετωπίζεται ως έγκλημα φοροδιαφυγής !!!




Νέα χειρουργική επέμβαση στα πρόστιμα τα οποία επιβάλλονται για φορολογικές παραβάσεις προβλέπει η συμφωνία με τους δανειστές, με την κατάργηση διάταξης νόμου του 1997 να βρίσκεται μεταξύ των 140 προαπαιτούμενων για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Στα φορολογικού χαρακτήρα προαπαιτούμενα ορίζεται η κατάργηση του άρθρου 6 του νόμου 2523 του 1997, είκοσι χρόνια μετά την ψήφισή του.

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ !!! ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ !!!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Οι εισπρακτικές εταιρείες καταγράφουν τους συγγενείς των οφειλετών χωρίς καμία ενημέρωση !!!




Οι εισπρακτικές εταιρείες όταν τηλεφωνούν σε οφειλέτη Τράπεζας και στο τηλέφωνο απαντά συγγενής ή φίλος ή άλλο τρίτο πρόσωπο, λόγω απουσίας του οφειλέτη, η κλήση αύτη καταγράφεται εν αγνοία ουσιαστικά εκείνου που απαντά στο τηλέφωνο.

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με απόφαση της η οποία ελήφθη κατά πλειοψηφία, έκανε δεκτό το αίτημα της εισπρακτικής εταιρείας το «Μέλλον» να ενημερώνονται με καταχώρηση στον Τύπο οι συγγενείς και οι φίλοι των οφειλετών που απαντούν στο τηλέφωνο τους ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες καταγράφονται.

Με άλλα λόγια όταν απαντά στην τηλεφωνική κλήση οφειλέτη συγγενής ή τρίτο πρόσωπο το στέλεχος της εισπρακτικής εταιρείας δεν θα ενημερώνει ότι η κλήση αυτή καταγράφεται, καθώς η εισπρακτική εταιρεία θα έχει καταχωρήσει σε κάποια εφημερίδα ότι οι κλήσεις αυτές καταγράφονται.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Σύμφωνα με το κείμενο του MoU οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να παράσχουν γραπτή δήλωση και ανεξάρτητη νομική γνωμοδότηση που θα επιβεβαιώνει ότι τόσο οι αλλαγές στο φόρο εισοδήματος όσο και οι περικοπές στις συντάξεις δεν θα κριθούν αντισυνταγματικές !!!



Αποκαλυπτικό για τα δεινά της διετίας 2019 - 2020 που βρίσκονται καθοδόν είναι το κείμενο της προκαταρκτικής συμφωνίας της Ελλάδας μες τους δανειστές που κατατέθηκε στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων του γερμανικού Κοινοβουλίου.
Το κείμενο, εκτός του γεγονότος ότι αφήνει παράθυρο για εφαρμογή του «κακού σεναρίου» που προβλέπει μείωση συντάξεων και αφορολόγητου από το ίδιο έτος, από το 2019, και όχι με διαφορά φάσης ενός έτους, ζητά δεσμεύσεις από την αντιπολίτευση ότι θα εφαρμόσει στο ακέραιο τα νέα μέτρα λιτότητας.

Και να’ ταν μόνο αυτό.Σύμφωνα με το κείμενο:
Οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να παράσχουν γραπτή δήλωση και ανεξάρτητη νομική γνωμοδότηση που θα επιβεβαιώνει ότι ο χαρακτήρας τόσο της μεταρρύθμισης του φόρου εισοδήματος όσο και των αντίμετρων είναι συμβατός με το ελληνικό Σύνταγμα. Αντίστοιχη νομική γνωμοδότηση ζητείται για τις περικοπές στις συντάξεις ώστε να μην τεθεί ζήτημα αντισυνταγματικότητας και παραβίασης του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ;;; ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΓΕΝ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ !!!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 12 ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΥ
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ Νίκος Παπαθανάσης κατηγορείται ότι έκανε τα στραβά μάτια σε υπεξαίρεση 1.000.000 ευρώ από διακίνηση εισιτηρίων το 2015 !!!


Γιατί διώκεται ο γ. διευθυντής της Ν.Δ.

Στα χέρια του ανακριτή κατά της Διαφθοράς βρίσκεται ο ογκώδης φάκελος της δικογραφίας που περιγράφει βαριά αδικήματα για τον νυν γενικό διευθυντή της Ν.Δ. και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ Νίκο Παπαθανάση, σχετικά με την υπόθεση ζημίας άνω του 1.000.000 ευρώ, που φέρεται ότι προκλήθηκε από την υπεξαίρεση χρημάτων από τη διακίνηση εισιτηρίων το 2015.

Η έρευνα διενεργήθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς και ήδη ασκήθηκαν διώξεις κατά παντός υπευθύνου, οι οποίες θα προσωποποιηθούν (με τη σύνταξη κατηγορητηρίων) από τον ανακριτή κατά 12 στελεχών των σταθερών συγκοινωνιών.

ΣΤΑ 2.000 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΙΟ ΣΤΑ CAPITAL CONTROLS !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 8 ΑΛΛΑΓΕΣ
Εκτός απ' την αύξηση του μηνιαίου ορίου αναλήψεων στα 2.000 ευρώ, εξετάζεται το άνοιγμα νέων λογαριασμών, η προσθήκη δικαιούχων, η ενεργοποίηση αδρανών λογαριασμών, η αύξηση του ποσοστού ανάληψης μετρητών που επιστρέφουν στις τράπεζες από το 30% που είναι σήμερα στο 60% και η αύξηση του ποσού μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό, από τα 1.000 ευρώ που είναι σήμερα, στα 2.000 ευρώ για κάθε πελάτη ανά μήνα !!! 


Ανοίγει ξανά η κουβέντα για χαλάρωση των capital controls μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τους δανειστές και με την προϋπόθεση να μην υπάρχουν διαρροές καταθέσεων. Αλλωστε, στο προσχέδιο του νέου μνημονίου που δημοσιεύτηκε αναφέρεται και η χαλάρωση που πρέπει να γίνει μετά από τη σύνταξη ενός οδικού χάρτη για το λόγο αυτό.  Ο οδικός χάρτης που σχεδιάζεται προβλέπει σημαντική χαλάρωση των περιορισμών με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από τους δανειστές.

Ενα από τα μέτρα που προβλέπονται είναι η αύξηση του μηνιαίου ορίου αναλήψεων που θα φτάσει σύμφωνα με πληροφορίες από τα 840 ευρώ που είναι σήμερα σε βάθος δύο εβδομάδων στα 2.000 ευρώ το μήνα. 

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΣΤΗΝ  ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 01/01/2015
Καμία νομοθετική ρύθμιση δεν προστατεύει την πρώτη κατοικία αναφέρουν σήμερα οι συμβολαιογράφοι!!!




Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Oι πλειστηριασμοί, με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τους ΟΤΑ, κατοικιών για τις οποίες το ύψος της επισπευδόμενης απαίτησης (δηλαδή το ποσό εγγραφής κατάσχεσης) είναι ίσο με ή μεγαλύτερο από 400.000 ευρώ, θα διεξαχθούν, αύριο (Τετάρτη, 10 Μαΐου), σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Αναλυτικότερα, η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «μετά από έξι και πλέον μήνες αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών, διαπιστώνει μέχρι και σήμερα ότι καμία νομοθετική ρύθμιση ή γενικότερα πρωτοβουλία για λύση δεν έχει αναληφθεί όχι μόνο από την Πολιτεία και κατ' επέκταση από ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό σύστημα αλλά και οποιονδήποτε κοινωνικό θεσμό ή φορέα, σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας και τη διενέργεια πλειστηριασμών».


ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΣΕ ΜΚΟ ΕΠΙ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/03/2500000.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/2500000-4800000.html



Στην Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς διαβιβάστηκαν οι φάκελοι για το Μνημόνιο Κατανόησης με την «Αφρικανική Ένωση» και το Μνημόνιο Κατανόησης για το «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής», όπως κάνει γνωστό, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, στις 5 Μαρτίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο Νίκος Κοτζιάς διαβίβασε το εν λόγω έγγραφο σε απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, έπειτα από ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για την ανάκτηση ποσών που είχαν δοθεί από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κατά την περίοδο 2008-2009.

ΚΟΥΡΕΜΑ 70% ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Ο δανειολήπτης πέτυχε εξωδικαστικό κούρεμα 70% στο επιχειρηματικό του δάνειο, αφού θα πληρώσει 8.073 ευρώ, έναντι οφειλής 27.177 ευρώ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017 Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ
Έρχονται πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες κατασχέσεων !!!



Μια σειρά από επώδυνα μέτρα καλείται να ψηφίσει άμεσα η ελληνική κυβέρνηση όπως προκύπτει από το κείμενο του αναθεωρημένου Μνημονίου (Supplemental Memorandum of Understanding) που συνομολόγησε με τους θεσμούς.

Έτσι, με τα νέα μέτρα η κυβέρνηση θα νομοθετήσει την επιτάχυνση των κατασχέσεων και πλειστηριασμών για χρέη προς στο Δημόσιο και θα περάσει στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων την αρμοδιότητα είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών από τα τέλη του 2017.

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ & ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
Γιατί δεν σας πουλάμε Κολλαγόνο !!!



Γράφει η Ελένη Κλιάφα, φαρμακοποιός – (ακολουθεί και τεκμηριωμένη επιστημονική προσέγγιση)-

Η πρώτη μας επαφή με αυτό το «φοβερό και τρομερό» συμπλήρωμα διατροφής – πανάκεια (εμένα και του συζύγου μου επίσης φαρμακοποιού) ήταν περίπου πριν από 2-2,5 χρόνια σε μια διαφήμιση telemarketing σε ένα τοπικό κανάλι όπου διαφημιζόταν ένα από τα πιο γνωστά πια υγρά πόσιμα κολλαγόνα.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο γέλιο θα μπορούσαν να μας προκαλέσουν τα ψεύτικα και παραπλανητικά επιχειρήματα της διαφήμισης , αφού μας ήταν γνωστό από το Πανεπιστήμιο ότι το κολλαγόνο, σαν πρωτεΐνη που είναι, όταν περνά από το στομάχι μας, διασπάται στα δομικά της στοιχεία , τα αμινοξέα (όπως και οι άλλες πρωτεΐνες) και μετά ο οργανισμός μας τα χρησιμοποιεί ανάλογα τις ανάγκες του. Δεν δώσαμε λοιπόν σημασία πιστεύοντας ότι δε μπορεί να περάσει έτσι μια τέτοια φανφάρα στον κόσμο από τον ιατρικό και φαρμακευτικό κόσμο.


ΒΟΜΒΑ !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ & ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Δεν το απαιτούν οι δανειστές. Το θέλουν Στουρνάρας και τραπεζίτες, για να γλυτώσουν από τις ποινικές διώξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Plan B για ασυλία τραπεζιτών και κατάργηση εισαγγελέων

Το ρεπορτάζ του Documento για την επιχείρηση κατάργησης των εισαγγελέων σε ό,τι αφορά τις τυχόν ποινικές ευθύνες τραπεζιτών προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις και εντός της κυβέρνησης.

Οι νέες πληροφορίες όμως καταδεικνύουν μια επιμονή με πρόσχημα τους θεσμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εξέλιξη Plan B που προβλέπει την αναγόρευση σε αρχιδικαστή του υπουργού Οικονομικών και όχι του κεντρικού τραπεζίτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν προχωρήσει αυτή η ρύθμιση, υπουργοί της κυβέρνησης θα θέσουν την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε ένα νομοθέτημα που οδηγεί σε συνταγματική εκτροπή.


ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ DEPUY !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΔΙΕΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ
Πάρτι υπερκοστολογήσεων(κατά 35%) και μιζών σε 114 δημόσια νοσοκομεία που στοίχισαν τουλάχιστον 11.500.000 ευρώ στον ελληνικό λαό !!!
Οι 24 κατηγορούμενοι θα έχουν την "τύχη" των 3 καθηγητάδων του ΑΠΘ, που ενώ καταδικάστηκαν για μίζες ύψους 1.500.000 ευρώ και ζημιά στο δημόσιο ύψους άνω των 2.000.000 ευρώ, κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι ;;;
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/03/depuy.html



Άνοιξε η δικαστική αυλαία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το πάρτι που είχε στηθεί σε 114(!) δημόσια νοσοκομεία σε όλη τη χώρα με τις μίζες και τις υπερκοστολογήσεις ορθοπεδικών ειδών της DEPUY , επί τουλάχιστον 6 χρόνια, ζημιώνοντας εκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο.

Οι υπερκοστολογήσεις που έφταναν μέχρι και το 35% της εμπορικής αξίας των ορθοπεδικών ειδών εκτοξεύοντας στα ύψη το ποσό που στο τέλος χρεωνόταν στο ελληνικό δημόσιο, αποτελούσαν, την περίοδο 2000-2006, σύμφωνα με την ογκώδη δικογραφία, τη μεγάλη «πληγή» που μόλυνε το ένα μετά το άλλο, τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Ειδική προστασία των τραπεζιτών ειδικά για τις μεγάλες υποθέσεις που είναι στο στόχαστρο(της δικαιοσύνης), απαιτούν από την κυβέρνηση οι θεσμοί ως προαπαιτούμενο της συμφωνίας !!!



Ως prior action περιλαμβάνεται όχι μόνο η παροχή νομικής ασυλίας εν γένει αλλά και ασφαλιστικές δικλείδες για τις υποθέσεις μεγάλων οφειλετών, αρκετές εκ των οποίων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Η προστασία υπάρχει βεβαίως όταν τηρούνται οι κανόνες της τραπεζικής αλλά το κλίμα που διατηρείται, με σειρά διώξεων έναντι τραπεζιτών, έχει οδηγήσει σε «πάγωμα» αποφάσεων από το φόβο των νομικών επιπτώσεων.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΛΗΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΗΛ.ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Ξεκινούν τον Αύγουστο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων

Όπως ανέφερε ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Θ. Μητράκος, η διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων, η οποία βρίσκεται σε πιλοτική εφαρμογή, θα εφαρμοστεί πλήρως έως το τέλος του Αυγούστου και θα αποτελέσει σημαντικό βήμα στην αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Ο ίδιος, μιλώντας σε συνέδριο για τα «κόκκινα» δάνεια, ανέφερε ότι τα πρώτα δείγματα και συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων τριμήνων του 2016, για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει οι τράπεζες στη μείωση των «κόκκινων» δανείων, είναι ενθαρρυντικά.

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΕΓΙΝΕ ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ;;;

ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ, ΕΓΙΝΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...
Και όχι μόνο, αφού την ιδέα του την ενστερνίστηκαν και 3 πρώην στελέχη της τράπεζας που συμμετέχουν κι αυτά στην κτηνοτροφική μονάδα !!!



Ο κτηνοτροφικός τομέας κέρδισε το πρώην ανώτατο τραπεζικό στέλεχος.Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις νέες δραστηριότητες του πρώην στελέχους, που είχε διατελέσει και διευθύνων σύμβουλος σε ιστορικό πιστωτικό ίδρυμα, το οποίο σήμερα έχει συγχωνευθεί με άλλη συστημική τράπεζα. 

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Έγγραφο ντοκουμέντο - Τα Funds παίρνουν εξυπηρετούμενα δάνεια και ακίνητα

Ανοίγει ο δρόμος ,ώστε να πάρουν στα χέρια τους τα funds μη εξυπηρετούμενα δάνεια ακινήτων ,όπως προκύπτει από το κείμενο με τα προαπαιτούμενα για την καταβολή της δόσης που αποκαλύπτει το enikonomia.gr.

Τις πιέσεις που ασκούσαν οι δανειστές για να συμπεριληφθούν τα ακίνητα στη διαχείριση των funds είχε παρουσιάσει με εκτενές ρεπορτάζ η Realnews.
SSL Certificates