.

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΔΙΚΗ SIEMENS: ΜΙΖΕΣ 2% ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ !!!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Στη συνέχεια η κατάσταση άλλαξε όπως κατέθεσε και οι μίζες υπολογίζονταν στο 10% επί του τζίρου !!!



Τέλλογλου: Η διαδρομή των «μιζών» από τα μαύρα ταμεία της Siemens


Τη διαδρομή των «μιζών» από τα μαύρα ταμεία της μητρικής Siemens μέχρι τη χώρα μας περιέγραψε σήμερα (Πέμπτη) στην κατάθεσή του ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος έχει κάνει μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες για την υπόθεση των δωροδοκιών στη χώρα μας.

Ο δημοσιογράφος ο οποίος έχει παρακολουθήσει και αντίστοιχη δίκη για τη siemens που διεξήχθη στο Μόναχο, υποστήριξε ότι αποδέκτες του 2% των μαύρων ταμείων σύμφωνα με τον Σίκατσεκ (μεγαλοστέλεχος της μητρικής Siemens) ήταν τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα και κυρίως τα δυο μεγάλα.

Στη συνέχεια η κατάσταση άλλαξε, είπε ο μάρτυρας, και τα δώρα υπολογίζονταν στο 10% επί του τζίρου. Το 2% το χειριζόταν ο Χριστοφοράκος και το 8% οι κατηγορούμενοι Καραβέλας και Γεωργίου, ενώ στη συνέχεια ο Πρόδρομος Μαυρίδης. Τα χρήματα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, έφταναν στην Ελλάδα μέσω των τραπεζιτών Οσβαλντ και Λιγινού, οι οποίοι ήταν διαχειριστές των δύο λογαριασμών της Siemens

Όσον αφορά τον ρόλο του Μιχάλη Χριστοφοράκου, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει τους προϊσταμένους του στη Γερμανία, ότι έδινε χρήματα στα πολιτικά κόμματα, «μάλιστα μια περίοδο τα στελέχη της μητρικής Siemens ήθελαν να αναβαθμίσουν τον Μιχάλη Χριστοφοράκο προσφέροντας του μια καλύτερη θέση ακόμα και εκτός Ελλάδος».

Η δίκη συνεχίζεται.



πηγη: efsyn.gr


Αυτά γνώριζε και ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη δίκη της Siemens στην Γερμανία και αποκαλούσε ψεύτες και κλέφτες τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Και όχι μόνο, αφού δήλωνε ότι όποιος Έλληνας ψηφίζει πλέον αυτά τα 2 κόμματα νομιμοποιεί τη κλοπή δημοσίου χρήματος.
Βέβαια αργότερα εντάχθηκε στη ΝΔ και τώρα έγινε αντιπρόεδρος...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates