.

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!
Αυτός είναι ο διάλογος προέδρου και αιτούσας σε δίκη του Νόμου Κατσέλη, που όπως λέει ο ανεκδιήγητος υπουργός Γιώργος Σταθάκης, προστατεύει όλους τους δανειολήπτες !!!

Πρόεδρος: Σήμερα έχετε παιδιά;
Αιτούσα: Μάλιστα, δύο.
Πρόεδρος: Τι ηλικίες;
Αιτούσα: Δυόμιση χρονών το ένα και οκτώ μηνών το άλλο.
Πρόεδρος: Και εσείς, παρά το γεγονός ότι χρωστούσατε στην τράπεζα, αποφασίσατε να μείνετε έγκυος και να κάνετε παιδιά;


Κι εσείς αποφασίσατε να μείνετε έγκυος, παρά το γεγονός ότι χρωστούσατε στην τράπεζα ;;;

Αντώνης Σιγάλας

Είναι στο Ειρηνοδικείο μια Δευτέρα πρωί και εκδικάζονται υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών που έχουν κάνει αίτηση να μπουν στο νόμο Κατσέλη. Η διαδικασία ξεκινάει στις 9 ακριβώς και ο κόσμος έχει ήδη συγκεντρωθεί έξω και μέσα στην αίθουσα.

Από την πρώτη υπόθεση που εκδικάζεται γίνεται αμέσως σαφές ότι η έδρα είναι αρνητική. Η ειρηνοδίκης έχει ένα μόνιμο ύφος ειρωνίας και επίθεσης ενάντια στους αγχωμένους δανειολήπτες, που ο ένας μετά τον άλλο διαδέχονται στην εξέταση από την έδρα για την υπόθεσή τους.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Μάλιασε η γλώσσα μας ολόκληρη τη χρονιά να επαναλαμβάνουμε ότι το νομοθέτημα ήταν αδύνατο να πετύχει με τις προϋποθέσεις που θέτει για τις επιχειρήσεις, κατά τη συγκεκριμένη χρονική και οικονομική συγκυρία !!!


Απέτυχε πλήρως το μόρφωμα του εξωδικαστικού συμβιβασμού που σκαρφίστηκε η κυβέρνηση προκειμένου, για άλλη μια φορά να ευνοήσει τις τράπεζες. Ο Χαράλαμπος Περβανάς, πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος, όταν είχε κληθεί από τη Βουλή να τοποθετηθεί για το ζήτημα, είχε προειδοποιήσει ότι ο εξωδικαστικός συμβιβασμός δεν πρόκειται να λειτουργήσει, καθώς σκανδαλωδώς ωφελεί τις τράπεζες και βλάπτει τον δανειολήπτη. Τότε κάποιοι είχαν χαρακτηρίσει ως υπερβολές τα λεγόμενα του κ. Περβανά, σήμερα όμως επαληθεύονται 100%.

Η εκστρατεία ενημέρωσης του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος απέδωσε, ο κόσμος ενημερώθηκε και αρνήθηκε να μπει στο θέατρο του εξωδικαστικού. Ποιος αλήθεια δανειολήπτης θα ενταχθεί σε μια διαδικασία που το πρώτο πράγμα που του ζητάει και αποτελεί προαπαιτούμενο για τη συνέχεια είναι να αναγνωρίσει την οφειλή, τη στιγμή που το βασικό ζητούμενο του δανειολήπτη είναι η εκκαθάριση της οφειλής! Αφού ξεκίνησε τόσο στρεβλά ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών, ήταν παραπάνω από αναμενόμενο να καταντήσει… ανέκδοτο!



ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ;;;

ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤτΕ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ !!!
Γιώργος Σταθάκης για Πλειστηριασμούς: Το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο προσφέρει πλήρη προστασία στην πρώτη κατοικία !!!




ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/12/blog-post_32.html

«Ο νόμος Κατσέλη προσφέρει πλήρη κάλυψη στο 80% των νοικοκυριών», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης σε ερώτηση για τους πλειστηριασμούς.

Ο κ. Σταθάκης, ταυτόχρονα, διευκρίνισε ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018 μπορεί κανείς να κάνει αίτηση για υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη και συμπλήρωσε ότι «η διαδικασία θα πάρει όσο χρόνο χρειαστεί η δικαστική εντολή», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, τόνισε πως όσοι έχουν πάρει επιχειρηματικά δάνεια και κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ EUROBANK: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ 99 ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΔΩ :


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ AKOMH ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δυο ακίνητα βγήκαν σε πλειστηριασμό και η διαδικασία ολοκληρώθηκε κανονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.




Και στους δυο επισπεύδων ήταν η Τράπεζα Πειραιώς. Το πρώτο ανήκε σε κατασκευαστική εταιρία με εμπλοκή στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και άλλες κατασκευές η οποία είναι υπερχρεωμένη με μεγάλες οφειλές. 

ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΔΑΝΕΙΑ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΔΩ:

ΚΑΙ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΛΥΣΗ ΕΔΩ:



Είναι πλέον τοις πάσι γνωστό ότι, οι ελληνικές τράπεζες, συνεχίζουν προκλητικά να μη συμμορφώνονται με την πάγια νομολογία ΑΠ, ΣτΕ και ΔΕΕ και, έτσι, συνεχίζουν, εντελώς παράνομα, να χρέωνουν όλους ανεξαιρέτως τους δανειολήπτες, (α) με την μετακύλιση, τον τοκισμό, τον ανατοκισμό και την κεφαλαιοποίηση της εισφοράς του Ν. 128/1975, (β) με τον παράνομο υπολογισμό των τόκων στη βάση έτους 360 ημερών, αντί 365, επιβαρύονοντας έτσι τις πιστωτικές συμβάσεις με πρόσθετους τόκους 1,3889% και (γ) με τον αυθαίρετο υπολογισμό του συνολικού, ετήσιου επιτοκίου επιβάρυνσης των δανειακών συμβάσεων, αντίθετα με τον μαθηματικό τύπο της Κ.Υ.Α. Ζ1-111 (ΦΕΚ 627 Β’/7-3-12) περί Σ.Ε.Π.Ε., καθιστώντας έτσι, αυθαίρετα και παράνομα, τις συνολικές απαιτήσεις τους από ενήμερα και κόκκινα δάνεια και κάρτες, μεγαλύτερα των πραγματικών.


ΒΟΜΒΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Β.ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΓΓΥΗΤΗ & ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΟΤΕ !!!

ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ
Πρώην συνεργάτης του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου, οδήγησε με αγωγή στα δικαστήρια τον πρώην υφυπουργό, ζητώντας του αποζημίωση καθώς, όπως υποστηρίζει, έπαιρνε δάνεια με τη δική του εγγύηση, χωρίς ποτέ να τα πληρώσει, με συνέπεια τώρα ο ίδιος να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει στην αγωγή, η οποία εκδικάστηκε προχθες, ο βουλευτής τον διαβεβαίωνε ότι δεν θα είχε πρόβλημα ποτέ, καθώς ο ίδιος θα έκανε πολιτική παρέμβαση γι αυτό !!!




Τι έχει συμβεί, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πρώην συνεργάτης του πρώην υφυπουργού;

Η υπόθεση εξελίχτηκε γύρω από την εταιρεία επίπλων γραφείου "Δρομέας", που ανήκε στον κ. Κεγκέρογλου και τη σύζυγό του.

Εργαζόμενος στην εταιρεία αυτή μαζί με άλλο συνάδελφο του αγόρασαν μετοχές το 2002-2003, όταν η εταιρεία πήγαινε καλά και είχε αποχωρήσει ένας άλλος μέτοχος. Όμως στη συνέχεια οι πωλήσεις έπεσαν και άρχισε να έχει οικονομικά προβλήματα.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: 10 ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΤτΕ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Δέκα "μονομάχοι" στην αρένα των ελληνικών NPLs

Τις δέκα έχουν φτάσει οι εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων που έχουν λάβει άδεια από την ΤτΕ με βάση το νόμο 4354/2015, ενώ ο αριθμός τους θα αυξηθεί περαιτέρω ενόψει της επιτάχυνσης της διαδικασίας μείωσης των "κόκκινων" δανείων από το 2018.

Δύο ακόμη εταιρίες έλαβαν άδεια διαχείρισης την προηγούμενη Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, ενώ κοντά στην αδειοδότηση βρίσκονται και άλλες εταιρίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών, η NM Advisors, με επικεφαλής τον πρώην εκκαθαριστή της ΑΤΕBank, Ν. Μαράντο. Σημειώνεται ότι εν τω μεταξύ "τρέχει" και ο διαγωνισμός για την ανάθεση της διαχείρισης 2 δις. ευρώ δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με το αποτέλεσμα να κρίνεται σύντομα μεταξύ Altamira και doBank.

Οι δύο τελευταίες εταιρίες που έλαβαν άδεια διαχείρισης δανείων από την ΤτΕ είναι η QQUANT MASTER Servicer και η DV01 Asset Management. Η τελευταία έχει επικεφαλής τον Δημ. Βλάχο, με προηγούμενη θητεία στον όμιλο Μαρινόπουλου, στη Geniki Bank και στο νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (New TT Hellenic Postbank).

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ: ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ !!!

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Σ​​ε ορισμένες περιπτώσεις οι φορολογικές παραβάσεις έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και για τον λόγο αυτό αντιμετωπίζονται από τον νομοθέτη ως εγκλήματα επισύροντας, πλην των διοικητικών προστίμων, και ποινικές κυρώσεις.




Συγκεκριμένα, το άρθρο 66 του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας καθορίζει τα εγκλήματα της φοροδιαφυγής και προβλέπει ότι φοροδιαφυγή διαπράττει όποιος με πρόθεση προκειμένου να αποφύγει την πληρωμή φόρου (εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ ή ειδικού φόρου ακινήτων) αποκρύπτει φορολογητέα εισοδήματα από οποιαδήποτε πηγή ή περιουσιακά στοιχεία, ιδίως παραλείποντας να υποβάλει δήλωση ή υποβάλλοντας ανακριβή δήλωση ή καταχωρίζοντας εικονικές δαπάνες.

Επίσης φοροδιαφυγή διαπράττει όποιος με πρόθεση προκειμένου να αποφύγει την πληρωμή του ΦΠΑ, των παρακρατούμενων και επιρριπτόμενων φόρων, τελών κλπ. δεν αποδίδει τους φόρους αυτούς, ή τους αποδίδει ή συμψηφίζει ή εκπίπτει ανακριβώς, κλπ.


BOMBA ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΔΑΝΕΙΟ 200.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΤΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟ...2043 !!!

ΕΣΚΟΥΖΕ ΟΛΟΝΥΧΤΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΞΤΡΑ ΤΟ 2010 Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Και πως να μη σκούζει όταν, την ώρα που δεν έβρεχε ούτε ένα σεντς δανείου, ακόμη και στις υγιέστερες των μη διαπλεκόμενων εξαγωγικών επιχειρήσεων, αυτός έπαιρνε δάνειο 200.000 ευρώ από τη Eurobank, που υπολόγισε το προσδόκιμο ζωής του στα 99 χρόνια ;;;




Διαβάζουμε στο πόθεν έσχες του Βασίλη Λεβέντη πως: «Ο κ. Λεβέντης έλαβε δάνειο 200.000 ευρώ το 2010 από την Eurobank. Το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό είναι 157.591,21 με έτος αποπληρωμής το 2043.»

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ & ΤΑΜΕΙΑ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε την Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2017 η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), περίπου 9.000 φυσικά πρόσωπα και 14.000 νομικά πρόσωπα (εταιρείες) έχουν χρέη από 150.000 ευρώ και πάνω προς το Δημόσιο και Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. Το συνολικό χρέος όλων ξεπερνά τα 100 δισ. ευρώ !!!




Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται τα συγκεντρωτικά στοιχεία (σε δισ. ευρώ)



Να σημειώσουμε τα εξής: στα παραπάνω πρόσωπα και εταιρείες (και άρα στα αναγραφόμενα ποσά) περιλαμβάνονται μόνο όσοι έχουν διακόψει την αποπληρωμή των χρεών τους για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 12 μήνες. Δεν συμπεριλαμβάνονται δηλαδή όσοι έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης χρεών με δόσεις, σε όσους έχει χορηγηθεί αναστολή καταβολής οφειλών και (προφανώς) όσοι έχουν διακόψει τις πληρωμές τους μόλις τους τελευταίους μήνες ή βρίσκονται κάτω από το όριο των €150.000 χρέους.

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ 2,5 ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΦΩΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ: ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΧΡΕΗ 500.000.000€ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΕΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Η περίεργη ασυλία για τον Φώτη Μπόμπολα !!!




Η εκδοτική αυτοκρατορία της οικογένειας Μπόμπολα κατέρρευσε με εκκωφαντικό θόρυβο. Μια κατάρρευση που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς άφησε στον δρόμο εκατοντάδες εργαζομένους και χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων προς τις τράπεζες, αλλά και συνολικά προς την αγορά. Τα τεράστια φέσια εκτιμάται ότι είναι αδύνατον να εισπραχθούν, την ώρα που o μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του Πήγασου Φώτης Μπόμπολας μοιάζει να απολαμβάνει μια ιδιότυπη ασυλία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν ότι ο Φώτης Μπόμπολας καταφέρνει να… ξεγλιστρά με περίεργο τρόπο από τις ενδεχόμενες ευθύνες του. Πολλοί θεωρούν ότι εξαργυρώνει τις κινήσεις που έκανε με μια εφ' όλης της ύλης παράδοση στην κυβέρνηση, τόσο με την αλλαγή γραμμής του «Εθνους» όσο και με το ουσιαστικό κλείσιμο του Mega. Αλλοι απλώς θεωρούν ότι οφείλεται στη δυσκινησία της ελληνικής Δικαιοσύνης...


ΠΑΝΟΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ: ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!


ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ !!!

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΣΩ QUALCO ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ...
Άδεια διαχείρισης απαιτήσεων κόκκινων δανείων πήρε η Qquant Master Servicer από την Τράπεζα της Ελλάδος.




Και δεύτερη άδεια διαχείρισης δανείων σε εταιρία του (εξάδελφου) Τσακαλώτου.

Ακόμα πιο δυναμικά στη διαχείριση των κόκκινων δανείων μπαίνει η Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου, αποκτώντας πρόσφατα άδεια εταιρείας διαχείρισης υπό την επωνυμία Qquant Master Servicer, από την Τράπεζα της Ελλάδος. Η δραστηριότητα ενός εκ των πιο δραστήριων παρόχων στην οργάνωση και διαχείριση ανεξόφλητων οφειλών και στις υπηρεσίες ανάλυσης και συμβουλευτικής σε θέματα χρέους, όπως είναι η Qualco, ενισχύεται σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της συμμετοχής στην εταιρεία της Pimco, η οποία συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της Qualco με ποσοστό 20%. H Pimco αποτελεί το βραχίονα του γερμανικού ασφαλιστικού ομίλου Allianz στη διαχείριση κεφαλαίων και έναν από τους μεγαλύτερους διαχειριστές με κεφάλαια άνω των 2 τρις δολαρίων και παρουσία στην ελληνική αγορά του real estate. Από την πλευρά του ο Ορέστης Τσακαλώτος (ξάδελφος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου) και η Qualco βρίσκεται στο επίκεντρο του επικαιρότητας μετά την ανάθεση πρόσφατα του έργου της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης της ΔΕΗ για την αποτελεσματική διαχείριση του πελατολογίου της.

ΚΟΥΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ!!!


















































Αν δεν τα θυμάσαι, διάβασε το παρακάτω άρθρο από τον eleftherostypos.gr να τα θυμηθείς...

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ: 2 ΣΤΟΥΣ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ INTRUM ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Δύο στους τρεις Έλληνες καταναλωτές καθυστέρησαν τους δώδεκα τελευταίους μήνες να πληρώσουν εγκαίρως κάποια από τις υποχρεώσεις τους, με την κύρια αιτία για τη συντριπτική πλειονότητα αυτών, το 70%, να είναι η έλλειψη χρημάτων.




Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό που συναντάται μεταξύ 24 ευρωπαϊκών χωρών, σύμφωνα με τη σχετική έκθεση για τις καθυστερήσεις πληρωμών από φυσικά πρόσωπα, από καταναλωτές, που διενήργησε φέτος η Intrum.

Τα στοιχεία της έκθεσης European Consumer Payment Report 2017 επιβεβαιώνουν την κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία.


REUTERS: Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΜΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ...
Η Αλβανία σχεδιάζει να προσελκύσει δημοφιλείς αλυσίδες ξενοδοχείων πέντε αστέρων με φορολογικές ελαφρύνσεις, συμπεριλαμβανομένου του φόρου κέρδους και των φόρων ακίνητης ιδιοκτησίας, για να αυξήσει τις αφίξεις πιο εύπορων τουριστών, αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters.




Με τα ταξίδια και τον τουρισμό να αντιπροσωπεύουν το 8,4% του ΑΕΠ το 2016, η αυξανόμενη ζήτηση για επισκέψεις στη χώρα μεταξύ Μαυροβουνίου και Ελλάδας, που βρέχεται από την Αδριατική και το Ιόνιο Πέλαγος, δεν καλύπτεται από τις σημερινές εγκαταστάσεις και υποδομές.

Μία από τις φτωχότερες αλλά και πιο παρθένες χώρες της Ευρώπης, η Αλβανία επιζητά τους τουρίστες, ενθαρρύνοντάς τους με το σύνθημα "Ακολουθήστε τον δικό σας δρόμο", βασιζόμενοι στην έκκληση του τουρισμού αναζήτησης.


ΒΡΟΧΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ !!!

ΕΝΟΧΛΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
Οι λόγοι προφανείς...



Στοιχεία για όλες τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών 1,3 εκατ. φορολογουμένων για την περίοδο 2002-2014, κατασχετήρια για περίπου 600.000 υποθέσεις πολιτών και επιχειρήσεων (πενταπλάσιες σε σχέση με το 2013), άρση απορρήτου για 2.500 υποθέσεις που αφορούν 8.000 άτομα, 1.500 δεσμεύσεις λογαριασμών, στοιχεία για τις τιτλοποιήσεις που πραγματοποίησε το Δημόσιο την περίοδο 2000-2001, αναλυτικά στοιχεία για όλα τα μεγάλα προβληματικά δάνεια άνω των 30 εκατ., πληροφορίες για τις χορηγήσεις δανείων σε κόμματα και μέσα ενημέρωσης.

Επιπλέον, στοιχεία για όλα τα μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια, λίστες με τα εμβάσματα για πρόσωπα που εμφανίζονται στα Panama Papers, όλα τα εμβάσματα φυσικών και νομικών προσώπων στα Κέιμαν, όλες τις κινήσεις προς την UBS για τα τελευταία 20 χρόνια, στοιχεία για τη λίστα Λαγκάρντ, τις συμβάσεις για τις εισπρακτικές εταιρείες για την περίοδο 2003-2013, τις χρεώσεις των ηλεκτρονικών συναλλαγών από το 2000, στοιχεία για δάνεια 7,7 δισ. ευρώ 11 ομίλων.



ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΜΕΙΟΝ 413.000 !!!

Η ΤτΕ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ESA 2010 !!!

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
Η ΤτΕ «απειλεί» την αξιοπιστία των ελληνικών στατιστικών λόγω προτύπων ESA 2010.




Μια άγνωστη πτυχή της συνεχώς υπό αμφισβήτηση αξιοπιστία της Ελλάδας έφερε η πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου της Eurostat στην Τράπεζα της Ελλάδας, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πρόβλημα των ελληνικών στατιστικών. 

Στην τελική ευθεία λοιπόν της ολοκλήρωσης και του τρίτου πακέτου στήριξης της ελληνικής οικονομίας (Αύγουστος του 2018), η Τράπεζα της Ελλάδας "αρνείται" (;) να συμμορφωθεί με τις προβλέψεις της κοινοτικής νομοθεσίας, οι οποίες αναφέρονται στην υποχρέωσή της για την κατάρτιση των χρηματοοικονομικών λογαριασμών της γενικής κυβέρνησης. 

Οι Χρηματοπιστωτικοί Λογαριασμοί είναι τμήμα των εθνικών λογαριασμών και επικεντρώνονται στη χρηματοοικονομική διάρθρωση της οικονομίας. 



ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΦΕΙΛΩΝ
Στήνεται ηλεκτρονική παγίδα για οφειλές προς το Δημόσιο.




Τις αδυναμίες και τα κενά του φοροεισπρακτικού μηχανισμού προσπαθεί να καλύψει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΕΔΕ) με την ανάπτυξη συστήματος "αυτοματοποιημένης παρακολούθησης και είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο".

Πρόκειται για ηλεκτρονική εφαρμογή που θα είναι έτοιμη σε ένα χρόνο από τώρα, θα στοιχίσει 768.051 ευρώ και θα μπορεί να συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία των οφειλετών (Taxis, ΕΦΚΑ, Κτηματολόγιο, Εργάνη, τράπεζες, χρηματιστήριο, ΓΕΜΗ, Τειρεσίας κ.α.) ώστε να γίνονται γρηγορότερα και αυτοματοποιημένα οι κατασχέσεις και πλειστηριασμοί περιουσιακών στοιχείων.

Ουσιαστικά, η ηλεκτρονική εφαρμογή θα κάνει αυτοματοποιημένα, αυτά που έπρεπε να να κάνει το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΑΔΕ για να βελτιώσει την επιλεξιμότητα των ληξιπρόθεσμων οφειλών.


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!!

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Νίκος Νικολόπουλος: «Ακατανόητη και επικίνδυνη η ανακοίνωση Τραμπ για την Ιερουσαλήμ».



«Ακατανόητη και επικίνδυνη η ανακοίνωση Τραμπ για την Ιερουσαλήμ». Με αυτά τα λογία πήρε ξεκάθαρη θέση o Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος σχετικά με την περιβόητη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ και με δημόσια δήλωσή του τόνισε: 

«Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να υπαγορεύσουν από μόνες τους το μέλλον της Ιερουσαλήμ !!!


240.000 ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ALPHA BANK !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Πάνω από 240.000 μη εξυπηρετούμενα δάνεια, που δεν διαθέτουν εξασφαλίσεις, ετοιμάζεται να βγάλει προς πώληση η Alpha Bank, παίρνοντας την σκυτάλη από την Eurobank, η οποία ολοκλήρωσε πρόσφατα την πώληση χαρτοφυλακίου αντίστοιχων χαρακτηριστικών, ύψους 1,5 δις ευρώ.

Το προς πώληση χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει καταναλωτικά δάνεια, απαιτήσεις από κάρτες καθώς και δάνεια ελεύθερων επαγγελματιών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, τα οποία παραμένουν μη εξυπηρετούμενα τα τελευταία 5 με 7 χρόνια.


ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ !!!

132 ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕΡΗΣΕ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ Ο ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ
Και η τιμωρία του ;;; Παρακράτηση μισθών 2 μηνών...




Το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο επέβαλε την πειθαρχική ποινή της παρακράτησης των αποδοχών δύο μηνών σε εν ενεργεία αρεοπαγίτη, λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων. Μάλιστα, σε δύο υποθέσεις η καθυστέρηση στην έκδοση των αρεοπαγίτικων αποφάσεων ήταν τόσο μεγάλη, που είχε ως συνέπεια να επέλθει η παραγραφή των αδικημάτων, τα οποία ήταν πλημμελήματα. 

Ο αρεοπαγίτης αρχικά είχε καθυστερήσει συνολικά την έκδοση 132 αποφάσεων, εκ των οποίων οι 28 είναι από το 2012, όταν ακόμα είχε το βαθμό του προέδρου Εφετών Πειραιά.

Η τότε πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, μετά από διαμαρτυρίες και επιστολές δικηγόρων, είχε απευθύνει αλλεπάλληλες επιστολές στον εν λόγω αρεοπαγίτη με τις οποίες του ζητούσε να δημοσιεύσει τις καθυστερούμενες αποφάσεις.



ΔΑΝΕΙΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!



Πολλά είναι τα δάνεια που έχει πάρει η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη. Το 2005 η κ. Σπυράκη πήρε από την Alpha Bank δάνειο 160.000 € το 2005 επίσης πήρε άλλες 100.000 € πάλι από την Alpha Bank.
Το 2012 ξανά από την Alpha Bank 29.000€, το 2013 από την τράπεζα Πειραιώς 40.000 € το 2014 από την τράπεζα Πειραιώς 31000 € και από την τράπεζα Πειραιώς επίσης 430.000 € Τέλος το 2015 από βελγική τράπεζα 2000 €

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ
Πλειστηριασμοί: Με επίσημα στοιχεία συντρίβουμε το ψεύδος !!!




Επιτέλους, κάποια στιγμή, όλοι αυτοί οι ψεύτες με τις γραβάτες, που νομίζουν ότι μπορούν να δουλεύουν «ψιλό γαζί» τους πολίτες, πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αξίζει!

Όλοι αυτοί οι υποτελείς, που το μόνο τους μέλημα είναι, να εκτελούν τις διαταγές των τροϊκανών αφεντικών τους... Αυτοί οι καλοπληρωμένοι απατεώνες της παραπληροφόρησης, που μας βομβαρδίζουν καθημερινά με αισχρά ψέματα... Υπόδικοι, πρόεδροι συμβολαιογραφικών συλλόγων, που κουνάνε το δάκτυλο και συκοφαντούν το κίνημα των ειρηνοδικείων και όσους πολίτες αντιστέκονται… Ένστολοι πραιτοριανοί που -παραβιάζοντας τους νόμους αλλά και τις εξαγγελίες(!) των συνδικαλιστικών τους οργάνων, χτυπούν και ψεκάζουν πολίτες που υπερασπίζονται περιουσίες και ζωές στα ειρηνοδικεία...

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Έφτασαν τους 4.267.408(φυσικά και νομικά πρόσωπα) οι οφειλέτες με ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο !!!




Εκτεθειμένοι στον κίνδυνο να χάσουν, μέσω κατασχέσεων, μισθούς, συντάξεις, λοιπά εισοδήματα, τραπεζικές καταθέσεις, κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 730.000 φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Αιτία οι τροποποιήσεις επί το δυσμενέστερον, που επέφερε φέτος η κυβέρνηση στον ισχύοντα Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ).

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε πρόσφατα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, στο σύνολο των φορολογουμένων με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο προστέθηκαν τον Σεπτέμβριο άλλοι 410.322 φορολογούμενοι, με αποτέλεσμα οι οφειλέτες του Δημοσίου να φθάσουν συνολικά στα 4.267.408 φυσικά και νομικά πρόσωπα.


ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΤΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ... ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ !!!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ 17% ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΜΙΣΘΟ...200.000€ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Διαγωνισμός-εξπρές από το ΤΑΙΠΕΔ για τον άνθρωπο που θα μεταβιβάσει το 17% της ΔΕΗ.




Με προθεσμία πέντε εργάσιμων ημερών βγήκε ο διαγωνισμός του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) για την πρόσληψη στρατηγικού συμβούλου στην πώληση του 17% της ΔΕΗ.

Η προκήρυξη ήταν άλλη μία μνημονιακή υποχρέωση και έρχεται να συμπληρώσει τους συμβούλους για την πώληση των συμμετοχών του ΤΑΙΠΕΔ στις άλλες ενεργειακές εταιρίες (ΔΕΠΑ και Ελληνικά Πετρέλαια). Προτού, πάντως, προσληφθεί ο σύμβουλος που θα καταθέσει τις προτάσεις του για τον τρόπο που θα πωληθεί το 17% της ΔΕΗ (αντί παχυλότατης αμοιβής περί τα 200.000 ευρώ), κυκλοφόρησε ότι αυτό θα γίνει μέσω μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.


ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ !!!

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Χαρακτηριστικό είναι ότι τα ΕΛΠΕ νοίκιαζαν από την ΕΑΣ τα 100 από τα 470 συνολικά στρέμματα έναντι 25.000.000€, ενώ με την πώληση απέκτησαν και τα 470 στρέμματα με τίμημα μόλις 26.000.000€ !!!




Η κυβέρνηση ενέκρινε την άνοιξη την πώληση οικοπέδου-φιλέτο της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στα ΕΛΠΕ χωρίς διαγωνισμό και σε τίμημα που καταγγέλλεται ότι είναι σκανδαλωδώς χαμηλό σε σχέση με την αξία του οικοπέδου.Πρόκειται για μια απόφαση που ελήφθη στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου διάσωσης της ΕΑΣ και έχει προκαλέσει έκτοτε την επέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα.

Ερευνούνται κακουργηματικές πράξεις ύστερα από μηνυτήρια αναφορά του σωματείου εργαζομένων της ΕΑΣ, αλλά τα περισσότερα Μέσα δεν δείχνουν να ασχολούνται.


ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ & 6 ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Επίσης παραπέμπονται και 2 δήμαρχοι !!!




Έναν πρώην υπουργό, τρεις πρώην βουλευτές της Ν.Δ. και τρεις πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και δύο δημάρχους, για τη διάπραξη του αδικήματος της μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες» για το οικονομικό έτος 2015 παραπέμπει στον εισαγγελέα η Επιτροπή Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης.

Οι συνολικά εννέα υπόχρεοι που δεν κατέθεσαν δήλωση περιουσιακής κατάστασης είναι:


ΒΟΜΒΑ ΤτΕ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ 11,6 ΔΙΣ ΣΤΑ FUNDS !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html
 

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ Η ALPHA BANK ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!

Καταγγέλλει ο Πάνος Λελιάτσος

Η ALPHA BANK ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ
Με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η ALPHA BANK, μας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα 9μηνου όπου, σύμφωνα με αυτά, έχει εγγράψει προβλέψεις περί τα 15 Δις, ήτοι του 25% του συνολικού δανειακού της χαρτοφυλακίου !!! 


Δεδομένου όμως ότι .......

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΝΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!


ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΕ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ 83,46% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Xρωστούσε σε καταναλωτικό δάνειο 9.069,38 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, έκλεισε οριστικά την οφειλή του, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει, με 1.500 ευρώ, πετυχαίνοντας ΚΟΥΡΕΜΑ 83,46% !!!



ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!

4 ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ: ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΤΩΝΕΙ ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ & ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΑ, 4 (!!!) ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!
Θερμά συγχαρητήρια στους Δικηγόρους της Επιστημονικής μας Ομάδας ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑΪΚΟΥ & ΕΛΕΝΗ ΧΑΡΝΑΒΗ, για τις νέες αυτές, εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις !!!
Περισσότερες αποφάσεις ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_3.html



ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ 7.222 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ !!!

ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το bankingnews.gr πρόκειται για λογαριασμούς δημόσιων φορέων για τους περισσότερους από τους οποίους κανείς δεν γνωρίζει το λόγο για τον οποίο ανοίχτηκαν.

Στο κλείσιμο 7.222 ( σ.σ. καλά διαβάσατε …!) λογαριασμών φορέων της κεντρικής διοίκησης που τηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος προχωρεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «bankingnews» πρόκειται για λογαριασμούς δημόσιων φορέων για τους περισσότερους από τους οποίους κανείς δεν γνωρίζει το λόγο για τον οποίο ανοίχτηκαν λόγω των χρόνων που έχουν περάσει με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε αδράνεια τα τελευταία 20 χρόνια.

Ως εκ τούτου τα κεφάλαια από τις αδρανείς καταθέσεις με το νόμο που θεσπίστηκε το 2013 πιστώνονται σε ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για την κάλυψη των αναγκών του δημοσίου. 


ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΠΡΑ ΣΤΗΝ ERT OPEN !!!


ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ & 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ !!!
Ευχαριστούμε θερμά τους δημοσιογράφους ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΑΚΗ, ΝΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ & ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, για την ζωντανή αυτή συνέντευξη, χωρίς καμία παρέμβαση, υπόδειξη ή λογοκρισία !!!

Σάββατο, 11/11/2017 - 10.55' 




ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΑΞΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ !!!


ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ...
Όργιο εργασιακών παραβάσεων βρίσκει το ΣΕΠΕ στις τράπεζες !!!



Κυνήγι στους τραπεζίτες

Είναι προφανές ότι με την ανάληψη του υπουργείου Εργασίας από την Έφη Αχτσιόγλου εδώ και ένα και πλέον χρόνο και την τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου στη θέση του Ειδικού Γραμματέα στο Σώμα Επιθεώρησης της Εργασίας, κάτι έχει αλλάξει στο ΣΕΠΕ. Ξαφνικά, άρχισαν να πραγματοποιούνται σαρωτικοί έλεγχοι μέχρι και σε τομείς, όπως ο κλάδος των τραπεζών, που βρίσκονταν σχεδόν μόνιμα, στο απυρόβλητο. Ακόμα πιο εντυπωσιακό, άρχισαν να πέφτουν και πρόστιμα σε αυτό τον «ξεχασμένο» κλάδο.

Όλως τυχαίως τα κλιμάκια του ΣΕΠΕ βρήκαν στα υποκαταστήματα, αλλά και στα κεντρικά, των τραπεζών… λαβράκια. Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάιο όταν επιβλήθηκε πρόστιμο 1,6 εκατ. ευρώ σε μία και μόνο τράπεζα, επειδή στο κεντρικό της κατάστημα «έκανε πάρτυ» η υπερωριακή απασχόληση. Το κλιμάκιο του ΣΕΠΕ που τους επισκέφτηκε βρήκε σχεδόν 100 εργαζόμενους να απασχολούνται πέραν του νόμιμου ωραρίου. Η δικαιολογία ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν… διευθυντές έκανε κάποιους στο υπουργείο Εργασίας να χαμογελάσουν!


ΓΑΛΛΙΑ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 3 ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ LAFARGE ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ISIS !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
Η Lafarge πλήρωνε τον ISIS προκειμένου να παραμείνει σε λειτουργία και χωρίς προβλήματα το εργοστάσιο της στην Συρία !!!




Τρία πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της Lafarge, εκ των οποίων ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μπρουνό Λαφόν, παρουσιάστηκαν ενώπιον Γάλλων ερευνητών στο πλαίσιο της έρευνας για τις δραστηριότητες της γαλλοελβετικής τσιμεντοβιομηχανίας στη Συρία, η οποία φέρεται ότι χρηματοδότησε εμμέσως τζιχαντιστικές οργανώσεις, μεταξύ αυτών και το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Λαφόν, ο πρώην γενικός διευθυντής Ερίκ Ολσέν και ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Κριστιάν Ερό πρόκειται να ανακριθούν από τη δικαστική υπηρεσία των τελωνείων και στη συνέχεια να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου όπου ενδέχεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες.


9.500.000 € ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΕΦΚΑ Ο REAL ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ 15.000.000 € ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Αν όμως τους ρωτήσεις τι άποψη έχουν για το δικό σου κόκκινο δάνειο, θα σου απαντήσουν ότι είσαι στρατηγικός κακοπληρωτής. Ποιοι ;;; Οι Στρατηγικοί Μπαταχτσήδες !!!


Οι τρεις εταιρείες του Νίκου Χατζηνικολάου, οφείλουν σύμφωνα με την επίσημη Δημοσιοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών νομικών προσώπων και οντοτήτων προς το Δημόσιο και τον Ε.Φ.Κ.Α.
(http://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2017_1.html)
τα εξής: 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ-APPLE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ 13 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ !!!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ Ή ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ APPLE
Ωστόσο τόσο η Apple όσο και η ιρλανδική κυβέρνηση έχουν ασκήσει έφεση εναντίον της απόφασης της Κομισιόν.




Σε συμφωνία κατέληξαν η ιρλανδική κυβέρνηση και ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός Apple, προκειμένου ο τελευταίος να αρχίσει να καταβάλλει τα 13 δισ. ευρώ που χρωστάει ως αναδρομικούς φόρους σε δεσμευμένο μεσεγγυητικό λογαριασμό. Ωστόσο, παρά τη μεταξύ τους συμφωνία, τόσο η Apple όσο και η Ιρλανδία έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ;;;

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Αποκάλυψη:Τράπεζες «δειγματίζουν» σπίτια Ελλήνων σε ξένες Πρεσβείες!

Οι λίστες με τα ακίνητα που θα τεθούν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Adiakritos.gr, φθάνουν σχεδόν καθημερινά από τις τράπεζες σε Ξένες Πρεσβείες στη χώρα μας. 

Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι τράπεζες, δανειστές και αρπακτικά μεθοδεύουν το πως θα αλλάξουν χέρια οι περιουσίες στην Ελλάδα. Τα ακίνητα αυτά αφορούν τη μεγάλη μάζα των περιπτώσεων πρώτης κατοικίας που είναι υποθηκευμένη, είτε λόγω στεγαστικού είτε λόγω επαγγελματικού δανείου, όπως συμβαίνει με τα μεσαία στρώματα, και ο οφειλέτης βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία εξόφλησης της οφειλής, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις είναι υψηλότερη από την πραγματική, σημερινή αξία του ακινήτου.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!

ΑΑΔΕ
Πρόκειται για τα ονόματα 8.909 φυσικών προσώπων και 14.083 νομικών προσώπων, οφειλετών του Δημοσίου ή/και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ.




Πρόκειται για οφειλές, η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για 2.700 παραπάνω φυσικά πρόσωπα από την τελευταία φορά ενώ όσον αφορά τις επιχειρήσεις αυτές είναι 4.500 περισσότερες.


ΒΟΜΒΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ & ΕΡΝΤΟΓΑΝ .... ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ !!!

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000€ ΣΕ ALPHA BANK & EUROBANK ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ !!!

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Οι πελάτες τραπεζών έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα καταγεγραμμένων συνομιλιών τους εντός 15 ημερών και χωρίς να απαιτείται επίκληση ειδικότερων λόγων.



Με δύο νέες αποφάσεις της η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στις τράπεζες Eurobank και Alpha Bank για μη προσήκουσα ικανοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης σε δεδομένα καταγεγραμμένων συνομιλιών. 

Απόφαση 32/2017


Στην πρώτη περίπτωση (απόφαση 32/2017), πελάτης της Alpha Bank προσέφυγε στην Αρχή, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν πληθώρα τηλεφωνικών οχλήσεων από εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών και δικηγορικά γραφεία σχετικά με ληξιπρόθεσμη οφειλή του από πιστωτική κάρτα στην Τράπεζα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο προσφεύγων επικοινώνησε επανειλημμένα με την Τράπεζα (τηλεφωνικώς και μέσω e-mail) προκειμένου να επιβεβαιώσει αν η τελευταία πράγματι συνεργάζεται με τους καλούντες και πιο το ακριβές περιεχόμενο της εντολής της προς εκείνους, αλλά και προκειμένου να υποβάλει παράπονα για τις οχλήσεις αυτές (συχνότητα, εριστικό ύφος, ανακριβείς αναφορές στο ποσό της οφειλής κ.ά.) και να διερευνήσει αν υπάρχει η δυνατότητα να διαπραγματευτεί την αποπληρωμή της οφειλής του με την ίδια την Τράπεζα.


Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΟΥΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΚΑΛΠΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ
Χάνει την ακίνητη περιουσίας της σε πλειστηριασμούς που επισπεύδει η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και μάλιστα με τιμές εκκίνησης από 101.000 ευρώ !!!
Με τόσα Τρις, γιατί δεν πάει να τα πάρει στον πλειστηριασμό ο φυγόποινος μπατιρομεγιστάνας Αρτέμης ;;;



ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

SSL Certificates