.

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ;;;

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Αποκάλυψη:Τράπεζες «δειγματίζουν» σπίτια Ελλήνων σε ξένες Πρεσβείες!

Οι λίστες με τα ακίνητα που θα τεθούν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Adiakritos.gr, φθάνουν σχεδόν καθημερινά από τις τράπεζες σε Ξένες Πρεσβείες στη χώρα μας. 

Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι τράπεζες, δανειστές και αρπακτικά μεθοδεύουν το πως θα αλλάξουν χέρια οι περιουσίες στην Ελλάδα. Τα ακίνητα αυτά αφορούν τη μεγάλη μάζα των περιπτώσεων πρώτης κατοικίας που είναι υποθηκευμένη, είτε λόγω στεγαστικού είτε λόγω επαγγελματικού δανείου, όπως συμβαίνει με τα μεσαία στρώματα, και ο οφειλέτης βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία εξόφλησης της οφειλής, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις είναι υψηλότερη από την πραγματική, σημερινή αξία του ακινήτου.

Υπό αυτές τις συνθήκες, και με σχεδιασμό για 500-700 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τον μήνα μέχρι το Φεβρουάριο του 2018, 1.000 μηνιαία μέχρι τον Σεπτέμβριο και από εκεί και μετά 2.000 και πάει λέγοντας, είναι φανερό ότι με το τέλος του 2018, που λήγει και η προστασία του νόμου Κατσέλη, θα δούμε να βγαίνουν στο ηλεκτρονικό σφυρί οι λαϊκές κατοικίες. 

Ο λαός, που πλήρωνε όλα αυτά τα χρόνια μέρος του δανείου και τα διάφορα χαράτσια, θα χάσει ό,τι έχει πληρώσει και φυσικά το ίδιο του το σπίτι και θα ξαναγίνει «νοικάρης» σε ακίνητο που έχει περάσει πιθανώς στα χέρια ξένων «κορακιών».


πηγη: adiakritos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates