.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΣΥ. !!!

ΒΟΜΒΑ !!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.500 ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤτΕ & ΕΚΤ !!!

Η ΑΔΙΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ BANKING ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΧΤΕΝΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΟ
Δεν χόρτασαν με τα 100δες Δις των ανακεφαλαιοποιήσεων και των ενισχύσεων ρευστότητας. Δεν αρκέστηκαν στα 60 Δις των προβλέψεων, με τις οποίες μπορούσαν μέχρι σήμερα να είχαν κουρέψει οριζόντια όλα τα κόκκινα δάνεια κατά >50%. Ήθελαν και την πίτα ολόκληρη, και τον σκύλο χορτάτο. Τώρα θα πληρώσουν την απληστία τους !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Πονοκέφαλος για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα τα στεγαστικά κόκκινα δάνεια! Μπορεί σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος για το α΄εξάμηνο του 2017, για τους Επιχειρησιακούς Στόχους των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (NPEs), να αγγίζουν τα 101,84 δις ευρώ ή 1,6 δις ευρώ χαμηλότερα από το ποσό-στόχο, παρόλα αυτά, οι τράπεζες έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο τον στόχο για τα NPLs, τα οποία έφτασαν τα 72,8 δισ ευρώ ή περίπου 400 εκατ. ευρώ υψηλότερα από τον στόχο.

Τραπεζίτες σε Αθήνα και Φρανκφούρτη (ΕΚΤ) έχουν ανησυχήσει με την πορεία μείωσης των κόκκινων δανείων, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει προγραμματιστεί νέα σύσκεψη με στελέχη της ΕΚΤ, του SSM (εποπτικός βραχίονας της ΕΚΤ) και των ελληνικών τραπεζών.

ΟΤΑΝ Η ΝΔ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΜΕΣΩ...ΕΝΦΙΑ !!!

Η ΑΑΔΕ ΤΟ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ
Ουσιαστικά τους παίρνουν πάλι πίσω το έκτακτο βοήθημα αφού ο ΕΝΦΙΑ που καλούνται να πληρώσουν διπλασιάστηκε !!!


Στην παγίδα του νόμου φαίνεται πως έπεσαν χιλιάδες συνταξιούχοι που τον περασμένο Δεκέμβριο πήραν τον «μποναμά» των 300 ευρώ που μοίρασε η κυβέρνηση. Παρότι το έκτακτο χρηματικό βοήθημα δόθηκε ως ακατάσχετο και αφορολόγητο, στην πράξη αποτέλεσε την αιτία να πληρώσουν φέτος διπλάσιο ΕΝΦΙΑ οι συνταξιούχοι που μέχρι το 2016 δικαιούντο έκπτωση φόρου 50% για τον φόρο ακινήτων αλλά, εισπράττοντας τα 300 ευρώ, την έχασαν!

Πώς συνέβη αυτό;

-Στις 15 Δεκεμβρίου, με τον ν.4445/2016, η Βουλή ψήφισε να δοθεί εφάπαξ οικονομική ενίσχυση σε χαμηλοσυνταξιούχους της τάξεως των 300-850 ευρώ.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΨΟΥΣ 3,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Με διαγραφές μείωσαν τα «κόκκινα» δάνεια το α΄ εξάμηνο οι τράπεζες

Εντός τροχιάς για τη μείωση των «κόκκινων» δανείων παρέμειναν στο β΄ τρίμηνο οι τράπεζες, κάνοντας ωστόσο εκτεταμένη χρήση διαγραφών, ενώ προβληματισμό προκαλεί η εικόνα των στεγαστικών δανείων. Σύμφωνα με την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τους στόχους των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, οι τράπεζες πέτυχαν τον στόχο μείωσης σε ό,τι αφορά τα μη εξυπηρετούμενα πιστωτικά ανοίγματα (NPEs), αλλά απέτυχαν στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια (NPLs) ενώ εκτός στόχου βρέθηκαν τα στεγαστικά και στις δύο κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι τα NPLs περιλαμβάνουν τα δάνεια σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών, ενώ τα NPEs (περιλαμβάνουν τα NPLs και επιπλέον δάνεια που έχουν αναδιαρθρωθεί). Οι τράπεζες δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν τον στόχο για τα NPLs για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο, επίδοση που από στελέχη τραπεζών αποδίδεται στην επιδείνωση των συνθηκών για την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα κατά τους πρώτους μήνες του 2017 εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το β΄ τρίμηνο ο δείκτης αθέτησης ξεπέρασε (για άλλη μία περίοδο) τον ρυθμό αποκατάστασης προβληματικών δανείων, τάση που θα πρέπει απαραιτήτως να αντιστραφεί τα επόμενα τρίμηνα.

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΜΑΚΡΟΝ !!!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !!!

1 ΔΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ RBS ΠΗΡΕ Η BERENBERG ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ 80% ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ
Δεδομένη η πρόθεση της Γερμανίας να τους ελέγχει ή να τους αρπάξει για ίδιον όφελος...



Ακόμα ένα “πακέτο” δανείων της Royal Bank of Scotand (RBS) αξίας 450 εκατ. δολαρίων απέκτησε η γερμανική τράπεζα Berenberg, με κύριο στόχο να αποκτήσουν πρόσβαση στους Έλληνες εφοπλιστές, καθώς στο χαρτοφυλάκιο της RBS υπάρχουν πολλά ελληνικά ναυτιλιακά δάνεια.

“Το βασικό μας κίνητρο ήταν και είναι να κερδίσουμε περισσότερους Έλληνες πελάτες ως μία από τις σημαντικότερες αγορές μας. Η συμφωνία με την RBS, επομένως, ήταν ιδανική για μας”, ανέφερε ο επικεφαλής του ναυτιλιακού τομέα της Berenberg, Philipp Wunschmann, μιλώντας στο TradeWinds.

Με την απόκτηση και αυτών των δανείων, η Berenberg έχει πλέον πρώην δάνεια της RBS συνολικής αξίας περίπου 1 δισ. δολαρίων, εκ των οποίων το 80% περίπου αφορά σε ελληνικά δάνεια. Πλέον το χαρτοφυλάκιο ναυτιλιακών δανείων της RBS έχει σχεδόν “αδειάσει”, με δεδομένο ότι το Capital Resolution Fund, το οποίο έχει αναλάβει την πώληση περιουσιακών στοιχείων που η RBS θέλει να “ξεφορτωθεί” στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσής της, πρόκειται να διαλυθεί στα τέλη του έτους.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ CETA ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ
Όπως είχε ανακοινώσει το Βέλγιο παλιότερα να ελεγχθεί η συμβατότητα του δικαιοδοτικού συστήματος επενδύσεων ("ICS") με τις ευρωπαϊκές συνθήκες !!!






Να επαληθεύσει εάν η η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ανάμεσα στην Ε.Ε. και τον Καναδά, CETA, συνάδει με το ευρωπαϊκό δίκαιο ζήτησε με προσφυγή του το Βέλγιο από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CJUE).

«Το αίτημα γνώμης κατατέθηκε την Πέμπτη στο τέλος του απογεύματος», ανέφερε εκπρόσωπος του δικαστηρίου στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η βελγική ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε δεσμευθεί τον Οκτώβριο του 2016 ότι θα ζητούσε τη γνώμη του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, ενώπιον του κοινοβουλίου της γαλλόφωνης περιοχής της Βαλονίας που είχε αντιτεθεί τότε στη συμφωνία, μπλοκάροντας την υπογραφή της από την ΕΕ.

TO DIESELGATE ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ LE MONDE
Bρέθηκε ύποπτο λογισμικό για την παραποίηση των τιμών των εκπομπών καυσαερίων των οχημάτων σε περίπου 2.000.000 αυτοκίνητα !!!



Μπροστά σε ένα νέο σκάνδαλο μεγατόνων είναι η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι βρέθηκε ύποπτο λογισμικό για την παραποίηση των τιμών των εκπομπών καυσαερίων των οχημάτων σε 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα!

Η γαλλική έρευνα στον όμιλο PSA και σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες διαπίστωσε ότι ύποπτο λογισμικό χρησιμοποιήθηκε σε σχεδόν 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα που πωλήθηκαν από τον κατασκευαστή των οχημάτων Peugeot και Citroen, αναφέρει η «Le Monde».

Ο όμιλος PSA, που έχει την έδρα του στο Παρίσι, αρνείται ότι χρησιμοποίησε ύποπτο λογισμικό στους κινητήρες των οχημάτων του, δήλωσε εκπρόσωπος του ομίλου.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ !!! ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ 15/9 ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Ελλάδα θα πρέπει να υποβάλλουν στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα που τηρείται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στοιχείων των χρηματοοικονομικών λογαριασμών που τηρούνται στην Ελλάδα και των εισοδημάτων από αυτούς για φορολογικούς κατοίκους χωρών οι οποίες έχουν υπογράψει τη διεθνή συμφωνία ανταλλαγής πληροφοριών. Αντίστοιχα οι ελληνικές φορολογικές αρχές θα λάβουν από τις ξένες χώρες τις φορολογικές πληροφορίες για τους φορολογικούς κατοίκους Ελλάδας που διατηρούν χρηματοοικονομικά προϊόντα στο εξωτερικό !!!



Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου η ανταλλαγή στοιχείων λογαριασμών εξωτερικού


Ορίστηκε πλέον και η προθεσμία για την αποστολή των στοιχείων και πλέον σχεδόν όλα είναι έτοιμα προκειμένου να ξεκινήσει η αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών χρηματοοικονομικών προϊόντων και εισοδημάτων.

Με απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων καθορίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των στοιχείων στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα η 31η Μαϊου κάθε έτους ενώ ειδικά για φέτος η πρώτη αποστολή στοιχείων πρόκειται να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

ΒΟΥΛΗ: ΕΓΡΑΨΑΝ & ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 500.000 !!!

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ(ΕΚΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ) ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ;;;
Το έγραψαν, το ψήφισαν(χωρίς να αντιληφθεί κανείς το « τυπογραφικό λάθος») αλλά ακόμα να το αλλάξουν με αποτέλεσμα να ισχύει το παράβολο των 500.000 ευρώ...
Τελικά εκεί στη Βουλή διαβάζετε τι ψηφίζετε ή απλώς μας δουλεύετε ;;;



Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο κοινοβούλιο που αναπόφευκτα δημιουργούν μέγιστα ερωτήματα σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Πως γίνεται δηλαδή, από την μια στιγμή στην άλλη, σε νομοθέτημα τα 500 ευρώ να γίνονται 500.000 ευρώ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, αφού αφορά την υγεία των πολιτών. Όλοι έχουμε ακούσει τις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας, που αφορούν σε επεμβάσεις που γίνονται, με τοπική αναισθησία, σε οργανωμένα χειρουργεία. Οι μονάδες αυτές κυρίως, αφορούν μικρές επεμβάσεις που δεν χρειάζονται μακρά νοσηλεία και συνήθως αφορούν πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους, οφθαλμίατρους, γαστρεντερολόγους και άλλα. Δουλεύουν, περίπου, όπως ένα σύγχρονο ιατρείο και βεβαίως με πολύ λιγότερα έξοδα από ότι ένα κρατικό νοσοκομείο ή μία ιδιωτική κλινική, ελαφρύνοντας οικονομικά τα ασφαλιστικά ταμεία, τις ασφαλιστικές εταιρείες και δεν επιβαρύνουν τα κρατικά νοσοκομεία. Είναι ευέλικτες ιατρικές μονάδες, όπου εκτός από εξετάσεις γίνονται και χειρουργικές πράξεις που δεν χρειάζονται συνήθως νάρκωση.

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ: 12.000.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ !!!

ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ: 1ον Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 2ον ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ 12.000.000 ΕΥΡΩ(ΤΟ 1/4 ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ) ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Οι Ιταλοί ουσιαστικά έκαναν απόσβεση του 1/4 των χρημάτων που έδωσαν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μόνο από την αποζημίωση λόγω Ειδομένης...


Αποζημίωση ύψους 12 εκατ. ευρώ λαμβάνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το ελληνικό δημόσιο εξαιτίας του πολυήμερου μπλόκου των σιδηροδρομικών γραμμών στην Ειδομένη το 2015 και το 2016 από πρόσφυγες, με απόφαση του γενικού γραμματέα Μεταφορών Θάνου Βούρδα που αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια».

ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/09/blog-post_0.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/09/blog-post_4.html



Στο Πειθαρχικό ο δικαστικός επιμελητής Γιάννης Παναγόπουλος για την κατάσχεση στο Ρέθυμνο


Την απόλυτη καταδίκη των συναδέλφων του προκάλεσε η στάση του δικαστικού επιμελητή Γιάννη Παναγόπουλου ο οποίος κατάσχεσε την περιουσία ιδιώτη στο Ρέθυμνο το περασμένο Σάββατο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του Εφετείου Αθηνών συνεδριάζει εκτάκτως για τον πειθαρχικό του έλεγχο μετά τις ανάρμοστες δηλώσεις του.

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος καταδικάζει απερίφραστα τις δηλώσεις του Γ. Παναγόπουλου και τονίζει μεταξύ άλλων: «Δεν θεωρούμε κανένα Έλληνα Πολίτη "απόστημα" "άπλυτο" κ.λ.π.».

ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ BRAIN & COMPANY
Στην κατηγορία των προβληματικών υπάρχουν 11 ιταλικές τράπεζες, 6 ισπανικές, 5 γερμανικές και 2 ελληνικές !!!





Οι ευρωπαϊκές τράπεζες σε σημαντικό ποσοστό εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις ή ακόμη καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να «σταθούν όρθιες», σχολιάζει η αμερικανική συμβουλευτική εταιρεία Bain & Company στην έρευνα για τη φερεγγυότητά τους, βάσει των οικονομικών καταστάσεών τους στα τέλη του 2016.

Σε κατάσταση «υψηλού κινδύνου» βρίσκεται το 28% των ευρωπαϊκών τραπεζών από το 26% το 2013, η πλειονότητα των οποίων είναι ιταλικών, ελληνικών πορτογαλικών και ισπανικών συμφερόντων.

Η ΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ 20 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗ ΓΟΥΙΝΕΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ...ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

Η ΚΙΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΕΧΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΟΡΥΧΕΙΑ ΒΩΞΙΤΗ ΚΑΙ ΔΙΥΛΗΣΤΗΡΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ
Η Γουινέα κατέχει τα μεγαλύτερα αποθέματα βωξίτη στον κόσμο ενώ η Κίνα είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταναλωτές αλουμινίου(το οποίο προέρχεται από τον βωξίτη) στον κόσμο !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


Τη δανειοδότηση 20 δισ. δολαρίων στη Γουϊνέα -η οποία παρέκαμψε διεθνείς δανειστές όπως το Δ.Ν.Τ.- αποφάσισε σήμερα (6 Σεπτμεβρίου 2017) η κινεζική κυβέρνηση, ζητώντας ως ενέχυρο τους πλούσιους μεταλλευτικούς πόρους -βοξίτη, αλυμινίου κλπ- της αφρικανικής χώρας. 

ΕΦΟΡΙΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!!

ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ξεκίνησαν οι αυτόματοι συμψηφισμοί επιστροφών φόρου εισοδήματος με τον ΕΝΦΙΑ για περίπου 570.000 φορολογούμενους !!!



Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που περιμένουν να εισπράξουν επιστροφή φόρου, η οποία προέκυψε μετά την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωση άρχισαν από χθες να λαμβάνουν ηλεκτρονικό μήνυμα. Με το μήνυμα αυτό ενημερώνονται ότι έγινε ο συμψηφισμός της επιστροφής φόρου εισοδήματος με το ποσό του ΕΝΦΙΑ που βεβαιώθηκε ενώ αν υπάρχει υπόλοιπο φόρου για πληρωμή θα εμφανίζεται στην «ταυτότητα οφειλής», που υπάρχει σε κάθε προσωπικό λογαριασμό.

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΦΟΔΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ POS !!! ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!

ΣΤΑ 1.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Εφόδους σε γραφεία, καταστήματα ακόμη και σε σπίτια που έχουν δηλωθεί ως επαγγελματική έδρα πραγματοποιούν κλιμάκια της Εφορίας και μοιράζουν πρόστιμα 1.500 ευρώ σε όσους δεν διαθέτουν POS !!!




Οι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει σε κεντρικά σημεία μεγάλων αστικών κέντρων και σύντομα θα επεκταθούν και στις συνοικίες. Τα κλιμάκια των ελεγκτών της Εφορίας βάζουν στο στόχαστρό τους ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς θεωρούν ότι αυτοί είναι πιο πιθανό να μην έχουν προμηθευτεί μηχάνημα POS, παρότι η σχετική προθεσμία έχει λήξει στις 27 Ιουλίου.

Οι έλεγχοι γίνονται ανά πολυκατοικία και ειδικά όπου υπάρχουν πολλές επιγραφές από δικηγορικά γραφεία, ιατρεία, τεχνικές ή άλλες εταιρείες.

Οι εφοριακοί, λοιπόν, μπαίνουν στην πολυκατοικία χτυπώντας κάποιο από τα κουδούνια και λέγοντας απλά ότι θέλουν να δουν τον γιατρό ή τον δικηγόρο, κ.λπ. Στη συνέχεια οι ελεγκτές μοιράζονται και εισέρχονται στα διάφορα γραφεία.

ΣΚΑΪ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ;;;

ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;
Εκτός αν στον Σκάι μας θεωρούν όλους μέθυσους ή αλκοολικούς...


ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ: ΜΕ ΜΑΤ & ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΟΦΕΙΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Με ΜΑΤ και χωρίς όριο οφειλής ξεκίνησαν οι πλειστηριασμοί

Χωρίς κατώτατο όριο για το ύψος της οφειλής άνοιξε χθες η διαδικασία των πλειστηριασμών στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Η ελεύθερη διενέργεια πλειστηριασμών, σε ό,τι αφορά το όριο της οφειλής που έως τον Ιούλιο ήταν 300.000 ευρώ, εγκαινιάστηκε χθες με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 90% των ειρηνοδικείων της Αττικής.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του προεδρείου του συμβολαιογραφικού συλλόγου με εκπροσώπους του αρχηγείου της Αστυνομίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατά την οποία ζητήθηκε η προστασία των συμβολαιογράφων από προπηλακισμούς κατά τη διαδικασία της διενέργειας των πλειστηριασμών. Αν και στοιχεία για τον ακριβή αριθμό των πλειστηριασμών που έγιναν δεν υπάρχουν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής των συμβολαιογραφικών συλλόγων Γιώργο Ρούσκα, από τους προγραμματισμένους πραγματοποιήθηκε τελικώς σημαντικός αριθμός. Οπως διαβεβαιώνει ο κ. Ρούσκας, οι πλειστηριασμοί που έγιναν δεν αφορούσαν πρώτη κατοικία παρά την απελευθέρωση του ορίου.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος
Η ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 153/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΩΝ ΤΟΥ Ν. ΚΑΤΣΕΛΗ 
Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ !!!

-Πιο σημαντικό και από την ίδια την απόφαση είναι να καταστεί σαφές σε όλους ότι: οι Δικαστές δέν Νομοθετούν. Οι Δικαστές Νομολογούν. Νομοθέτης, δηλαδή αυτός που 'φτιάχνει' τους Νόμους, είναι η Βουλή. Πρέπει λοιπόν όλοι να καταλάβουμε ότι, οι Βουλευτές Νομοθετούν.

1 ΤΡΙΣ ΖΗΤΑ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ;;;












































Η ΔΕΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 300.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ !!!

ΑΝΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ;;;
Και μην πούνε ως δικαιολογία ότι θα γίνει για βέλτιστη αξιοποίηση του νεοπροσληφθέντος προσωπικού, γιατί αυτό θα είχε την όποια πραγματική αξία αν γινόταν ΠΡΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ και όχι κατόπιν !!!
Αυτό που μένει ως εντύπωση από τις τελευταίες κινήσεις της καταχρεωμένης ΔΕΗ είναι ότι σπαταλάει τους λιγοστούς πόρους της σε ανοησίες και ρουσφέτια αντί ουσίας...



ΔΕΗ: Αξιολογεί με εξωτερικό σύμβουλο νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους


Ένας διαγωνισμός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε εξέλιξη από τη ΔΕΗ. Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Υλικού και Προμηθειών προκήρυξε διαγωνισμό (η προθεσμία κατάθεσης προσφορών έληξε χθες) με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβούλου για τη βέλτιστη αξιοποίηση νεοπροσληφθέντος προσωπικού πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης.

Ο σύμβουλος θα επιλεγεί μεταξύ όσων συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με κριτήριο την καλύτερη οικονομική προσφορά σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ποιότητα των υπηρεσιών που θα προσφέρει, με ανώτατο όριο τις 300 χιλιάδες ευρώ.

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΣΔΟΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ !!!

ΜΕ 150 ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ;;;
Και το πιο σημαντικό, αφού ο ρόλος του νέου ΣΔΟΕ βάσει της συμφωνίας με τους δανειστές θα είναι απλώς πληροφοριακός προς την ΑΑΔΕ(η οποία δεν θα δεσμεύεται για τίποτα), ποιο το νόημα της δημιουργίας του ;;; Άλλοθι ότι γίνεται κάτι και στο τέλος να οδηγηθούν μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής σε παραγραφή ;;;




Ιδού το νέο "ΣΔΟΕ" που έρχεται την 1η Οκτωβρίου

Ζήτημα μερικών εβδομάδων είναι να τεθεί σε λειτουργία το νέο ελεγκτικό σώμα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, της οικονομικής απάτης και της διαφθοράς που θα έχουν υπό τον έλεγχό τους οι οικονομικοί εισαγγελείς. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Capital.gr, το νέο ελεγκτικό σώμα πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία από την 1η Οκτωβρίου, βάζοντας στο στόχαστρο όλες τις υποθέσεις που χειρίζονται οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Σύμφωνα με το τελικό νομικό κείμενο για τη λειτουργία του νέου σώματος που ανέγνωσε το Capital.gr, τα βασικά του χαρακτηριστικά θα είναι τα εξής:

- θα φέρει την ονομασία "Νέα Δομή" και πολιτικοί της προϊστάμενοι θα είναι ο υπουργός Οικονομικών και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα Καταπολέμησης της Διαφθοράς

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΛΛΕΣ 3 ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Β2KAPITAL ΕΔΩΣΕ Η ΤτΕ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Τέσσερις νέες άδειες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις έδωσε κατά τη διάρκεια του περασμένου Ιουλίου η Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς μετά την απλοποίηση της διαδικασίας προχώρησαν γρήγορα υποθέσεις που καθυστερούσαν επί μήνες.

Ειδικότερα κατά τις συνεδριάσεις της 10ης, 29ης και 31ης Ιουλίου, η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της ΤτΕ αποφάσισε να χορηγήσει άδειες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις στις εξής εταιρείες:

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ !!!

ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ & ΔΙΟΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ;;;
Αλλά τα δικά σου παιδιά, που είναι ενός «κατώτερου Θεού», ή θα δουλεύουν για 300 ευρώ αν είναι «τυχερά» και δεν είναι άνεργα ή θα αναγκαστούν να φύγουν στο εξωτερικό !!!
Κι όλοι αυτοί μετά θα σου κουνούν το δάχτυλο και θα σου λένε ότι ζούσες πάνω από τις δυνάμεις σου...





Φυσικά δεν πρόκειται για κανένα χτύπημα του Κ.Μητσοτάκη στην οικογενειοκρατία του πολιτικού συστήματος όπως αναφέρει το mononews.gr, αφού ο ίδιος είναι γόνος της, αλλά για μια «αναγκαία» πράξη μετά το χθεσινό κράξιμο...

Πριν από λίγες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ένα μεγάλο χτύπημα στην οικογενειοκρατία. Έβαλε φραγμό στον βουλευτή του Γιάννη Τραγάκη o οποίος σαν να είναι η χώρα τσιφλίκι του ανακοίνωσε ότι θα αφήσει την βουλευτική του έδρα στον γιο του. Δεν ήταν όμως το μοναδικό ατόπημα του κ. Τραγάκη. Το 2012 αποκαλύφθηκε ένα θέμα που λίγο άγγιξε τον βουλευτή της ΝΔ . Ο τότε α ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Τραγάκης, έκανε δωρεάν διακοπές στη Μύκονο σε ξενοδοχείο πολυτελείας ως φιλοξενούμενος του ιδιοκτήτη του. Σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς, ο κ. Τραγάκης βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων για μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς μάλιστα να πληρώσει ούτε ένα ευρώ, όπως παραδέχεται το ίδιο το ξενοδοχείο που τον φιλοξένησε.

Τζάμπα διακοπές, λοιπόν, για τον βουλευτή της Ν.Δ. στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, και μάλιστα σε ξενοδοχείο οι τιμές του οποίου ξεκινούν από 390 ευρώ τη βραδιά για ένα απλό δίκλινο και φτάνουν ακόμη και τα 1.200 ευρώ για τις σουίτες.

ΜΠΗΚΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΕΛΕΓΧΟΣ SSM & ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!!

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ: ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΙ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΚΥΡΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ...


ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 100% ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK ΓΙΑ 750.000 ΕΥΡΩ...
Το ρεζουμέ: επιχειρήσεις-φιλέτα αλλάζουν χέρια, με μικρά ή ακόμη και αστεία ποσά, με όχημα τα τραπεζικά χρέη !!!


Η Eurobank ελέγχει από τις αρχές του 2017 την εταιρία που είχε ενσωματώσει την τεράστια δραστηριότητα που είχε αναπτύξει στον χώρο των ακινήτων η οικογένεια του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Κώστα Παπαπαναγιώτου. Η Eurobank απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο το 100% της Στάνταρντ Κτηματική Α.Ε. αντί μόλις 750.000 ευρώ.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ 2017 ;;;

ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3ΕΤΙΑ
Αν επαληθευτούν οι διάφορες εκτιμήσεις πάμε για πενταπλασιασμό φτάνοντας σε μεγέθη της τάξης των άνω των 150.000 αποποιήσεων κληρονομιάς έναντι λιγότερων από 30.000 το 2013 !!!


Κάποτε θα φαινόταν αδιανόητο σε πολλούς να κάνουν αποποίηση κληρονομιάς για ένα ακίνητο που απέκτησαν από τους γονείς τους, ακόμα κι αν έπρεπε να πληρώσουν τον “ενοχλητικό” φόρο κληρονομιάς και τις όποιες επιβαρύνσεις μπορεί να είχε το ακίνητο. Όμως πλέον όχι μόνο δεν είναι αδιανόητο, αλλά τείνει να γίνει και κανόνας, λόγω των εξωφρενικών φόρων που βαραίνουν τα ακίνητα (βλέπε ΕΝΦΙΑ, και όχι μόνο) και στους οποίους πολλοί αδυνατούν να ανταπεξέλθουν.

ΣΤΟ 5% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Πέντε δεσμευτικές προσφορές για τα «κόκκινα» της Eurobank


Ο νορβηγικός εξειδικευμένος όμιλος Lindorff Group AB και η εταιρεία διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων Cepal περιλαμβάνονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr, στους πέντε ενδιαφερόμενους που κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση «κόκκινων» δανείων ύψους 1,5 δισ. ευρώ (2,8 δισ. ευρώ με τους τόκους) της Eurobank.

Η μεταβίβαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου και ήδη η διαδικασία της επιλογής του αγοραστή βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Απομένει, με βάση τις ίδιες πηγές, η διευθέτηση ορισμένων τεχνικής φύσεως λεπτομερειών. Το τίμημα που προσφέρουν οι υποψήφιοι αγοραστές στην τράπεζα για την απόκτηση του πακέτου -το οποίο φέρει την επωνυμία «Έκλειψη»- διαμορφώνεται στην περιοχή των 0,05-0,07 ευρώ για κάθε 1 ευρώ ονομαστική αξία δανείου.

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

NAMMOS: ΕΣΟΔΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΑ !!!

ΑΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ...ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΑ
Αποκάλυψη του ereportaz !!!




Το ereportaz φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο το οποίο καταγράφει την ένδεια της ελληνικής Πολιτείας.

Αφορά όλα τα πρόστιμα τα οποία έχουν επιβληθεί στο γνωστό beach bar της Ψαρού εξαιτίας της τοποθέτησης της (παράνομης) εξέδρας στις συναυλίες του Αντώνη Ρέμου και όχι μόνο.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ !!!

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ...
Την ίδια ώρα οι εισπρακτικές συνεχίζουν απτόητες την ασύδοτη δράση τους παρά τις διαγραφές εισπρακτικών από το Mητρώο Eταιριών Eνημέρωσης Oφειλετών και τα πρόστιμα από τις συνεχείς παραβάσεις !!!



Tι αλλάζει με τις εισπρακτικές

Aπό τα συρτάρια φαίνεται να βγάζει το υπουργείο Oικονομίας το σχέδιο νόμου για τις εισπρακτικές εταιρίες, σε μία προσπάθεια να βάλει φραγή στην ασυδοσία τους και να επανακτήσει την επαφή με την κοινωνία, που είναι στα κάγκελα από τις συνεχείς οχλήσεις των εταιριών.

Tο σχετικό νομοσχέδιο, επεξεργάζονται στελέχη του υπουργείου σε συνεργασία με εκπροσώπους των δικηγορικών συλλόγων ώστε να θωρακιστεί και να αποκτήσει όσο το δυνατό μεγαλύτερη ισχύ. Mόνο το 2016 διαγράφηκαν 11 εισπρακτικές εταιρίες από το Mητρώο Eταιριών Eνημέρωσης Oφειλετών για καταστρατήγηση του ιδρυτικού νόμου λειτουργίας των εταιριών ενημέρωσης και την κοινωνική αγανάκτηση των πολιτών για τη συμπεριφορά τους. Σήμερα λειτουργούν 14 εισπρακτικές εταιρίες, αλλά έχουν υποκατασταθεί από δικηγορικές εταιρίες, με δικηγόρους που κάνουν αυτή τη δουλειά.

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ;;;

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ !!!

23 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΤΑ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;






Ένα ντοκουμέντο για τον τρόπο με τον οποίο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να κλείσουν την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος (ΑΤΕ), που κατείχε το 72% της χρηματοδότησής τους και να τη «χαρίσουν» στην Τράπεζα Πειραιώς του Μιχάλη Σάλλα, δημοσιεύει η «Κυριακάτικη Δημοκρατία». Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η όλη μεθόδευση περιγράφεται στην πολυσέλιδη αγωγή που κατέθεσε η ΑΤΕ τον Ιούλιο 2012 κατά του Ελληνικού Δημοσίου και των δύο πολιτικών κομμάτων, αξιώνοντας συνολική αποζημίωση άνω των 40 εκατ. ευρώ.

ΚΛΗΘΗΚΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕΞΟΜΑΝΟΥΣ ΒΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
Θα ξεχάσει μέχρι και την τραπεζοδικηγορίνα μετά την εμπειρία της εκτέλεσης στις ΗΠΑ ο τιμωρός των άπλυτων, αχτένιστων και ξεδοντιάρηδων Ελλήνων δανειοληπτών, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ !!!
EnJOY your trip to USA Giannis !!!



ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ !!!
Αμερικανικό Fund καλεί τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ να κάνει την εκτέλεση στο σπίτι του Harry Harrington, που πριν λίγο καιρό έπιασε τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του και, αφού τους φυλάκισε, τους βίαζε για 5 ολόκληρες ημέρες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Έπαθαν πλάκα στις ΗΠΑ με το διάγγελμα Παναγόπουλου από το αεροδρόμιο Ηρακλείου :


ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΕΗ-ΡΑΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΚΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ !!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ
Ενώ όλο και πιο πίσω χρονικά πάει η είσπραξη του ποσού γιατί δεν θέλει κανείς να επωμιστεί το κόστος από τις αντιδράσεις του κόσμου για την νέα επιβάρυνση !!!





Την προσφυγή στη Διαιτησία εξετάζει η ΔΕΗ , αμφισβητώντας το «ψαλίδι» των 344 εκατ. ευρώ που βάζει η ΡΑΕ στο ποσό το οποίο πρέπει να εισπράξει αναδρομικά για τις ΥΚΩ 2012-2016.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Euro2day.gr, η διοίκηση της ΔEΗ επιμένει ότι τα οφειλόμενα προς την εταιρία ανέρχονται στα 709 εκατ. ευρώ και τα μόλις 365 εκατ. ευρώ που γνωμοδοτεί η Αρχή στον υπουργό ΠΕΝ Γιώργο Σταθάκη για την παροχή ΥΚΩ στα νησιά δεν καλύπτουν τις δαπάνες της. Μάλιστα ο πρόεδρος της δημόσιας επιχείρησης Μανόλης Παναγιωτάκης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της περασμένης εβδομάδας, ενημέρωσε σχετικώς τα μέλη για τις προθέσεις πάνω σε αυτό το θέμα.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΣΔΟΕ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ 3 ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ DEPUY !!!

ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/03/depuy.html



Τρεις πανεπιστημιακοί γιατροί του ΑΠΘ καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές κάθειρξης, καθώς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης τους έκρινε ένοχους για δωροδοκία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, κατηγορίες που συνδέονταν με παράνομες αμοιβές και υπερκοστολογήσεις υλικών από την εταιρία ιατροτεχνολογικού υλικού DePuy.

EUROBANK & ALPHA BANK ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ FAMAR ΓΙΑ...6 ΕΥΡΩ !!!

ΓΙΑ 6,7 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ...
Η Alpha Bank απέκτησε το 47,04% της Famar για 4,7 ευρώ και η Eurobank το 24,37% έναντι 2 ευρώ !!!



Σε αρχικό στάδιο φαίνεται πως είναι η διαδικασία εξυγίανσης της υπερχρεωμένης φαρμακοβιομηχανίας Famar, όπως προκύπτει και από την εξαμηνιαία έκθεση της Alpha Bank. Η τελευταία έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό (47,04%) στην εταιρεία συμμετοχών που ελέγχει τη φαρμακοβιομηχανία, την Famar SA με έδρα το Λουξεμβούργο, που για δεκαετίες κατείχε η οικογένεια Μαρινόπουλου.

Από την έκθεση μαθαίνουμε πως «η Τράπεζα εντός της τρέχουσας περιόδου απέκτησε το 47,04% των μετοχών της εταιρίας Famar S.A. έναντι τιμήματος τεσσάρων ευρώ και εβδομήντα λεπτών. Η απόκτηση των μετοχών από την Τράπεζα καθώς επίσης και από τρεις ακόμα ελληνικές τράπεζες, πιστωτές της εταιρίας, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της γαλλικής προπτωχευτικής διαδικασίας στην οποία εισήλθε η εταιρία Famar S.A. με σκοπό την αναδιάρθρωσή της”.

Περισσότερο αναλυτική είναι η εξαμηνιαία έκθεση της Eurobank σύμφωνα με την οποία η Τράπεζα απέκτησε το 24,37% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Famar S.A. έναντι τιμήματος δύο ευρώ.

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ .... ΠΗΔΗΞΕ !!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ !!!

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ
Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι σεξομανούς και αυτός τους έπιασε, τους φυλάκισε μέσα στο σπίτι του και τους βίαζε για 5 ημέρες !!!




Λάθος σπίτι επέλεξαν κλέψουν δύο άτυχοι ληστές με πλούσιο βιογραφικό σε ληστείες, σε ένα περιστατικό που θυμίζει ταινία τρόμου.

Ο 54χρονος Garfield Morgan και ο 36χρονος φίλος του Kim Gorton, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν όσα θα πάθαιναν όταν εισέβαλαν σε ένα ήσυχο σπίτι στην Φλόριντα. Εκεί έμενε ο ύψους 2 μέτρων και βάρους 150 κιλών gay σεξομανής Harry Harrington ο οποίος εκτός των άλλων είχε φυλακιστεί αρκετές φορές για σεξουαλικές επιθέσεις.

ΕΜΕΤΟΣ !!! ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ !!!


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ - ΚΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 
Συγχαρητήρια στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και στους αστυνομικούς στους οποίους απευθύνει τις ευχαριστίες του, που με την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά χρονικά επιχείρηση που πραγματοποίσαν στο Ρέθυμνο, τον συνέδραμαν να καταπνίξει την κινητοποίηση των βρωμιάρηδων και ξεδοντιάρηδων - όπως τους κατονομάζει - Πολιτών που, εκφοβισθέντες από την ΕΛ.ΑΣ., κλείστηκαν στα σπίτια τους, διευκολύνοντας έτσι το κοράκι να εκτελέσει την εντολή που έλαβε από την τράπεζα !!!



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
Δεκάδες αστυνομικοί στην τραπεζική επιχείρηση του Ρεθύμνου, την ώρα που δεν υπάρχει ούτε ένας αστυνομικός στο πλευρό του Πολίτη, εκεί που καθημερινά συντελούνται δεκάδες εγκλήματα κατά της ζωής και της περιουσίας μας. Ιδιαίτερα δε όταν τα εγκλήματα κατά της περιουσίας μας διαπράττονται από τις τράπεζες, όπου αστυνομία και εισαγγελικές αρχές τα δίνουν όλα προκειμένου να μην προσαχθούν με τη διαδικασία του αυτόφωρου στα δικαστήρια οι παρανομούντες τραπεζικοί υπάλληλοι, κλείνοντας τη σχετική διαδικασία στα αστυνομικά τμήματα !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ !!!
Για να συνειδητοποιήσετε ποιους συνδράμετε και υπέρ ποίων αθλίων υποκειμένων διαθέτετε τις δυνάμεις σας, παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας στους ίδιους και στους αθλιότερους αυτών εντολείς τους.


Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣHΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΞΕΝΟ FUND !!!

Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΟΥΡΑ ΤΑ FUNDS ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ;;;

SSL Certificates