.

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΛΛΕΣ 3 ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Β2KAPITAL ΕΔΩΣΕ Η ΤτΕ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Τέσσερις νέες άδειες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις έδωσε κατά τη διάρκεια του περασμένου Ιουλίου η Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς μετά την απλοποίηση της διαδικασίας προχώρησαν γρήγορα υποθέσεις που καθυστερούσαν επί μήνες.

Ειδικότερα κατά τις συνεδριάσεις της 10ης, 29ης και 31ης Ιουλίου, η Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της ΤτΕ αποφάσισε να χορηγήσει άδειες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις στις εξής εταιρείες:

- UCI Ελλάς, η οποία είχε υποβάλει σχετική αίτηση από τις 18 Νοεμβρίου 2016. Η Union de Creditos Inmobiliarios, η οποία δραστηριοποιείται στις αγορές της Ιβηρικής (Ισπανία, Πορτογαλία) και τη Βραζιλία, είναι θυγατρική του γαλλικού τραπεζικού ομίλου BNP Paribas.

- Resolute Asset Management, η οποία αποτελεί θυγατρική της ομώνυμης αγγλικής εταιρείας.

- Independent Portfolio Management, η οποία είχε υποβάλει σχετικό αίτημα στις 2 Σεπτεμβρίου 2016. Η εταιρεία αποτελεί θυγατρική της Alvarez and Marsal. Η ΙΡΜ είναι η πρώτη ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης επιχειρηματικών δανείων στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης απαιτήσεων προς μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

- B2KAPITAL, η οποία είχε υποβάλει σχετικό αίτημα στις 17 Φεβρουαρίου 2017. Η εταιρεία είναι θυγατρική του νορβηγικού ομίλου B2Holding.


πηγη: euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates