.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΚΟΜΜΑΤΑ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΜΜΕ-ΚΟΜΜΑΤΑ: Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!

ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ 80.000 ΕΥΡΩ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_754.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_590.htm





Μην πιστεύετε άσχετους, ανεπάγγελτους και αγράμματους που παριστάνουν τους δικηγόρους και τους σωτήρες !!!
Ρωτήστε τους πρώτα γιατί δεν ασκούν το δικό τους επάγγελμα και για ποιο λόγο αντιποιούνται το επάγγελμα το δικηγόρου !!!

ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΠΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ-ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ;;;

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ........
Μπορεί να μοιράζει αφειδώς σε διαφήμιση τους δημόσιους πόρους της διάσωσής της, που χρεώνονται στις πλάτες των φορολογουμένων ;;;
Δεν σας διασώσαμε κύριοι τραπεζίτες για να διασώσετε εσείς με τη σειρά σας τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ !!!


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!! ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΑΘΑΚΗ-ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
Χθες, ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις πολιτικές πράξεις και τις επιλογές του, ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι διαθέτει στόφα μεγάλου ηγέτη αφού, αδιαφορώντας για το ρίσκο που ανέλαβε, κάλυψε πλήρως τον Σταθάκη και τον Φλαμπουράρη για το πόθεν έσχες !!!
Το απέδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν με τον Βαρουφάκη, αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλη την ευθύνη για τα εγκληματικά λάθη και τις γραφικότητες του πρώην ΥΠΟΙΚ !!!




ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ !!!

Διαβάζουμε σήμερα στην enikonomia.gr :

Πλήρη κάλυψη στους δύο υπουργούς της κυβέρνησης, τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκηκαι τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, που βάλλονται τις τελευταίες ημέρες για κενά στα «πόθεν έσχες» τους, έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την Αντιπολίτευση για σκανδαλολογία, τονίζοντας ότι δεν έχει βρει κανένα πραγματικό στοιχείο που να τεκμηριώνει φαινόμενα διαφθοράς. «Οι έλεγχοι και η κριτική πρέπει να είναι τεκμηριωμένοι πριν πάρουν αποφάσεις κάποια τηλεδικαστήρια», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΧΑΛΕΜΠ ΑΜΠΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ 902 ΤΟ ΚΚΕ !!!

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΟΣ - ΚΑΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΑΠ 13/2015
Καταναλωτικό δάνειο: Πότε κρίνεται η καταχρηστικότητα των ΓΟΣ. 

Καταναλωτής είναι και ο εγγυητής του δανείου !!!




Ο Άρειος Πάγος με την υπ αρ. 13/2015 απόφαση της ολομέλειας επικύρωσε απόφαση του Εφετείου, το οποίο δέχτηκε ότι η αναιρεσίβλητη μητέρα εγγυήθηκε, όχι στο πλαίσιο άσκησης κάποιας επαγγελματικής της δραστηριότητας, αλλά υπό την ιδιότητά της ως οικοκυράς, υπέρ του δανειολήπτη υιού της, που συμβλήθηκε με την αναιρεσείουσα τράπεζα για παροχή πίστωσης με σκοπό την εξυπηρέτηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας, ο οποίος ως τελικός αποδέκτης της άνω τραπεζικήςυπηρεσίας της παροχής πίστωσης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή, υπαγόμενος στην προστατευτική λειτουργία του ν. 2251/1994 και ότι συνακόλουθα τούτων στην προστασία αυτού υπάγεται και η αναιρεσίβλητη, ως εκ του, συναγόμενου σαφώς από τις παραδοχές του, παρεπόμενου χαρακτήρα της εγγυητικής σύμβασης έναντι της κύριας δανειακής σύμβασης του πρωτοφειλέτη. Επισης, η καταχρηστικότητα ενός ΓΟΣ, επί ατομικών διαφορών, κρίνεται σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο, όχι κατά το χρόνο της αρχικής διατύπωσης του ή της κατάρτισης της συγκεκριμένης σύμβασης, αλλά κατά το χρόνο που, κατά τη διάρκεια της σύμβασης, ανακύπτει το πρόβλημα, το οποίο οδηγεί στη χρήση (επίκληση) αυτού από τον προμηθευτή.

ΜΜΕ: 800.000.000 ΕΥΡΩ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 11 ΜΙΝΤΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ FAST TRACK ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;
Έντεκα επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης έχουν δάνεια σε τράπεζες που φτάνουν τα 808.830.190 ευρώ !!!
Εκρηκτική είναι η κατάσταση στον χώρο των ΜΜΕ, με συνεχείς απολύσεις εργαζομένων και μειώσεις μισθών σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με κινούμενη άμμο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών», 11 μιντιακές επιχειρήσεις έχουν δάνεια σε τέσσερα πιστωτικά ιδρύματα (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank) που φτάνουν συνολικά τα 808.830.190 ευρώ!




Από αυτά, σε καθυστέρηση ή προσωρινή καθυστέρηση (μέχρι τη στιγμή προφανώς που παραδόθηκαν τα συγκεκριμένα στοιχεία) βρίσκονται σχεδόν 39 εκατ. ευρώ και σε ρύθμιση άλλα περίπου 118 εκατ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα αναφέρονται ως ενήμερα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για τις εξασφαλίσεις (αν και εφόσον υπήρξαν) με τις οποίες δόθηκαν αυτά τα υπέρογκα δάνεια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΦΟΡΩΝ & ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ
Εγκληματική οργάνωση διέγραφε φόρους και πρόστιμα σε δήμους και κανάλια !!!




Στο… κόκκινο η Δικαιοσύνη για υπόθεση διαφθοράς, στην οποία εμπλέκονται πρώην και νυν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών! 
Στην υπόθεση, που είχε δημοσιοποιήσει με επανειλημμένα δημοσιεύματα το ereportaz εμπλέκονται 16 εφοριακοί, στους οποίους ασκήθηκαν διώξεις για την ζημία που προκλήθηκε στην περιουσία του Δημοσίου και των ΟΤΑ.

Το κύκλωμα δρούσε με την απλή μέθοδο του επανέλεγχου, αφού οι επιχειρήσεις και οι δήμοι στους οποίους είχε επιβληθεί πρόστιμο εκατομμυρίων ευρώ, αντί να προσφύγουν την δικαιοσύνη, υπέβαλαν αίτηση για επανέλεγχο. Τότε, ο πρώην γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών Βασίλης Σαμέλης που θεωρείται και «εγκέφαλος» του κυκλώματος έδινε εντολή στους εφοριακούς να κάνουν τον επανέλεγχο, από τον οποίο έσβηναν τις όποιες παραβάσεις. Μάλιστα, ο κ. Σαμέλης επιτέθηκε με μηνύσεις και αγωγές σε βάρος δημοσιογράφων, σε δημοσιεύματα της εποχής, με επιχειρήματα που φυσικά αποδομήθηκαν από την ελληνική Δικαιοσύνη και τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν.

Ζημιά εκατομμυρίων

ΓΙΝΕ JAMES BOND, ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ, ΝΕΡΟ & ΧΙΟΝΙ !!!

WTF | Το απόλυτο αμφίβιο όχημα
Παρουσιάστηκε το πρώτο αυτοκίνητο που μπορεί να ταξιδεύει στο δρόμο, στο νερό και στο χιόνι !!!




Θυμάσαι εκείνες τις εποχές όταν ήσουν μικρός που ξημεροβραδιαζόσουν στην τηλέοραση και χάζευες τον James Bond ή κάποιον άλλο σούπερ γαμάτο ήρωα, να οδηγεί 8 διαφορετικά οχήματα για να πιάσει τους κακούς; Τώρα μπορείς κι εσύ. Ίσως να μη χρειαστεί να λάβεις μέρος σε πιστολίδια ή άλλες τέτοιες ομορφιές που θα έβαζαν τη ζωή σου σε κίνδυνο, αλλά τώρα έχεις τη δυνατότητα να κουμαντάρεις κι εσύ 4 οχήματα στη συσκευασία του ενός.

ΞΥΠΝΑ ΜΗΤΣΟ !!! ΗΡΘΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ !!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ: ΤΑ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ !!!

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΣΡΟΩΝ-ΕΚΡΟΩΝ
Θεοχάρης σε Σούρλα: Αν εφαρμοζόταν ο νόμος, θα έκλειναν τα δύο διυλιστήρια της χώρας !!!




«Ο χρόνος όλων μας θα ήταν παραγωγικότερος αν είχαμε τεκμηριωμένες μελέτες για το λαθρεμπόριο ή τη φοροδιαφυγή, αντί για αυθαίρετα νούμερα που λαμβάνονται άκριτα ως δεδομένα», υποστηρίζει ο νεοεκλεγείς βουλευτής του Ποταμιού - Τι απαντά για τις off shore στο χώρο των πετρελαιοειδώνΑποκρούει ο νεοεκλεγείς βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης τις αιτιάσεις του τέως γενικού γραμματέα και στελέχους της ΝΔ Γιώργου Σούρλα, ότι τροποποίησε εγκύκλιο για να διευκολύνει τριγωνικές συναλλαγές εταιριών off shore στο χώρο των πετρελαιοειδών.

Ο τέως γενικός γραμματέας Εσόδων υποστηρίζει ότι εάν εφαρμοζόταν ο νόμος, όπως ψηφίστηκε, τότε θα οδηγούνταν σε κλείσιμο τα δύο διυλιστήρια που λειτουργούν στη χώρα μας, καθώς ίσχυε το παράδοξο «να μην αναγνωρίζεται ως έξοδο των διυλιστηρίων η αγορά του αργού πετρελαίου και συνεπώς να φορολογούνται αυτά στον τζίρο αντί στα κέρδη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση στον κ. Σούρλα που εξέδωσε ο κ. Θεοχάρης έχει ως εξής:
«Ο κ. Σούρλας θέτει ερωτήματα για θέματα τα οποία είναι φανερό πως δεν κατανοεί. Η διόρθωση της διάταξης ήταν ορθή. Συνεπώς, όσοι αντιτίθεντο σε αυτή την αλλαγή κάνουν λάθος.

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΛΠ.....
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html



ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ !!!

Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος

CAPITAL CONTROLS + ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ 3,6 ΔΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ + 8 ΔΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ELA, ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Kάποιοι μας κάνουν πλάκα σε αυτή την χώρα !!!
Χθες η Τράπεζα της Ελλάδος δημοσίευσε την μηνιαία λογιστική κατάσταση. 
Τα νούμερα είναι αποκαλυπτικά της μεθοδευμένης πολιτικής και τα οξύμωρα της πραγματικότητας. 



Σε εποχή capital control μέσα σε ένα μήνα έχουν φύγει από το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα προς τράπεζες εντός ευρωζώνης ποσό ύψους 3,6 δις ευρώ και από τον ιούλιο μέχρι και τέλη σεπτεμβρίου έχει μειωθεί το ποσό της έκτακτης χρηματοδότησης από τον ELA προς τις Ελληνικές τράπεζες περί των 8 δις. 

Η ΧΡΥΣΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ !!!

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ !!! ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ, ΞΑΝΘΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ !!!

AΓΕΝΕΙΑ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΚΙΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΣΤΑΡ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ
Yστερικές, ξανθές, Ελληνίδες τηλεπαρουσίαστριες !!!




Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Ο Καλιγούλας έστελνε τις ρωμαϊκές λεγεώνες στην Βρετανία, με πολυδάπανες εκστρατείες για να του φέρου κοχύλια!
Η Μεσσαλίνα, απόγονος του Ιουλίου Καίσαρα, σκότωνε όσους δεν δέχονταν να γίνουν εραστές της και δήμευε όποια περιουσία της ήταν αρεστή. Ο Κόμοδος φανταζόταν, σε κρίσεις μεγαλείου, πως ήταν ο Ηρακλής, ντυνόταν με λεοντή και έκοβε βόλτες στο ρωμαϊκό του παλάτι με ένα ρόπαλο, ενώ βάφτισε την ιερή Ρώμη με το όνομα του! Ο Νέρων, όταν δεν έκαιγε την έτσι εκεί αλλιώς εύφλεκτη Ρώμη, για να την ξαναχτίσει ωραιότερη, πίστευε ότι ήταν σπουδαίος ποιητής!
Μα αυτός και ο ακόμα μεγαλύτερος χορός φαντασμάτων από εξουσιομανείς, μεγαλομανείς, αυτάρεσκους, παρανοϊκούς, άπονους, άπληστους, εγωμανείς, εγωπαθείς, νάρκισσους, ματαιόδοξους, έκφυλους, αναίσχυντους ανθρώπους, είχε και μια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία να υπογραμμίζει το εγώ τους!

Οι σημερινοί σταρ μιας τηλεορασούλας 11.000.000 ανθρώπων, που καμία 700.000 έχουν την συσκευή ανοιχτή, πώς να εξηγείται! Μικροί Κόμοδοι και Μεσσαλίνες χωρίς το μεγαλείο της αυτοκρατορίας, αλλά με την παράνοια της αιωνιότητας και της ισχύς σε ένα κεφαλοχώρι, όσο μετράει το κοινό της!

Η ξανθιά νεαρή καλλονή με το μηδενικό κοινό απολύει όποιον της χτυπάει στο μάτι, αναδεικνύει τους αυλικούς της, αλλάζει ευνοούμενους, είναι άσχετη και ακαλλιέργητη και αντλεί την εξουσία της απ την ερωτική της ζωή και μόνο.

Ο ΟΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ S&P ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ "D" = ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ !!!

D=DEFAULT=ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
Θα συνεχίσουμε να τη διασώζουμε οι φορολογούμενοι ;;;

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ !!!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ;;;

ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΠΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ-ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
Την ίδια ώρα, πέρασε στη ζούλα και εντελώς αθόρυβα στο ΦΕΚ, ο νέος, αναθεωρημένος Κώδικας Δεοντολογίας των Τραπεζών, που προβλέπει διαδικασίες πλειστηριασμών fast track, εντός 30 ημερών, ακόμη και για τις πρώτες κατοικίες, για όσους δανειολήπτες δεν ανταποκριθούν άμεσα στις επιστολές που θα λάβουν τις επόμενες ημέρες από τις τράπεζες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/blog-post_60.html

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΕΠΙ 15 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!
Διαβάζοντας το ΦΕΚ, εσείς τι καταλαβαίνετε ;;; 
Ότι σας τρομοκρατούσαμε ή ότι απλά σας λέγαμε την αλήθεια, όπως σας τη λέμε εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια που σας δικαιώνουμε καθημερινά στα δικαστήρια όλης της Ελλάδας ;;;





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Μην πιστεύετε άσχετους, ανεπάγγελτους και αγράμματους που παριστάνουν τους δικηγόρους και τους σωτήρες !!!
Ρωτήστε τους πρώτα γιατί δεν ασκούν το δικό τους επάγγελμα και για ποιο λόγο αντιποιούνται το επάγγελμα το δικηγόρου !!!


ΚΚΕ : Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ OFF SHORE ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ !!!

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ;;;
Γιατί το ΣΔΟΕ και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, που κυνηγάνε ακόμη και τη φοροδιαφυγή της τυρόπιτας, δεν τολμούν να πατήσουν το πόδι τους στον Περισσό ;;;




Προ ετών, όταν έγινε η εξαγορά της εταιρείας «Γερμανός» από την κυβέρνηση Καραμανλή, ο Θ. Πάγκαλος είχε καταγγείλει ότι τα χρήματα που καταβλήθηκαν ήταν 7 φορές πάνω από την αξία της εταιρείας, υπονοώντας ότι έγινε έμμεση χρηματοδότηση του ΚΚΕ από το κράτος, αλλά κανείς δεν του απάντησε !!!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Είναι γνωστό σε όλους, πως το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που αρνείται ανοιχτά οποιονδήποτε έλεγχο των οικονομικών του, είναι το… τιμημένο κουκουέ, με αστείες δικαιολογίες. Γιατί άραγε; Τι έχει να κρύψει;

Μήπως ότι μέχρι και τις παραμονές της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ ελάμβανε μεγάλα χρηματικά ποσά… διεθνιστικής αλληλεγγύης;

Μήπως ότι εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα Κ.Κ. της Ευρώπης –που έριχναν τα «κόκκινα δολάρια» στην προπαγάνδα- οι τσιφούτηδες του Περισσού τα… επένδυαν σε καπιταλιστικές επιχειρήσεις; Γι’ αυτό άλλωστε μεγάλα Κ.Κ. (όπως της Γαλλίας και της Ιταλίας, που είχαν ξεπεράσει ακόμα και το 30%) εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτη μόλις σταμάτησε η ροή του σοβιετικού χρήματος, εν αντιθέσει με το… τιμημένο κουκουέ που επιβίωσε γιατί είχε… απόθεμα!

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ FAST TRACK Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Ψηφίζει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο, καταψηφίζει συγκεκριμένα άρθρα, ο Νίκος Νικολόπουλος !!!



Ο βουλευτής Αχαϊας επέλεξε τελικά μία ενδιάμεση λύση, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή
“Ναι” επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο, λέει τελικά ο Νίκος Νικολόπουλος. Θα καταψηφίσει ωστόσο συγκεκριμένα άρθρα όπως ανακοίνωσε στη Βουλή και ενημέρωσε στη συνέχεια μέσω twitter.

Ο βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μπροστά στο ενδεχόμενο να καταστεί η πρώτη απώλεια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Επέλεξε τελικά μία ενδιάμεση λύση, θέλοντας να δείξει ότι και στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά και διαχωρίζει τη θέση του από συγκεκριμένα μέτρα.

“Ως πολιτικός που θέλει να μείνει συνεπής στην εντολή του λαού και ως βουλευτής που ανήκει στην λεγόμενη κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά διατηρεί για τον εαυτό του το δικαίωμα να εκφράζει την αυτόνομη βούλησή του και τις αρχές του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, θα πω «ναι» επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο, διαφωνώντας παράλληλα με συγκεκριμένα άρθρα”, είπε ειδικότερα ο κ.Νικολόπουλος.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ
Δεν υπάρχει πλειστηριασμός χωρίς διαταγή πληρωμής !!!

Και δεν υπάρχει διαταγή πληρωμής δανειολήπτη της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ που να μην ανακόπτεται !!!




Καταλάβατε τώρα τι ρόλο παίζει ο δικολάβος-ψευτογιατρός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/blog-post_38.html


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Διαβάζουμε σήμερα στο Moneyonline :

Κόκκινα δάνεια: Κίνδυνος πλειστηριασμού για όσους δεν απαντούν στις επιστολές των τραπεζών.
Με τον πλειστηριασμό της κατοικίας θα κινδυνεύουν όσοι καθυστερούν για ένα μήνα τις δόσεις τους και δεν απαντούν στις προειδοποιητικές επιστολές των τραπεζών.
Τούτο προβλέπεται από νέα Πράξη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, που επικαιροποιεί τον κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών για τα «κόκκινα» δάνεια.

Η προθεσμία

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΟΦΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΒΟΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ
Να καταργηθεί ΕΔΩ & ΤΩΡΑ η Επιτροπή των Βολεμένων Σοφών, που το μόνο που δεν πρότεινε για το ασφαλιστικό είναι η επιδότηση της ευθανασίας των συνταξιούχων !!!




Ο Ελληνικός Λαός, που είναι σοφότερος των δήθεν ΅αυτών σοφών,  δεν έχει ανάγκη από καμία επιτροπή χρήσιμων ηλιθίων, που αυτοπροσδιορίζονται ως δήθεν σοφοί, για να του πει την αλήθεια για το ασφαλιστικό.

10.000.000 Έλληνες που ασπαζόμαστε το Δόγμα της Κονής Λογικής και καταλήξαμε στο ίδιο πόρισμα, είμαστε ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !!!

Και το πόρισμα είναι πολύ συγκεκριμένο.

Η ζημία των ασφαλιστικών ταμείων οφείλεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα εξής :
  • Άτοκα δάνεια ταμείων στο δημόσιο, τις ΔΕΚΟ, κλπ φορείς του δημοσίου μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990, με αποτέλεσμα να απωλέσουν έτσι τα ασφαλιστικά ταμεία από τη διαχείριση των διαθεσίμων τους, έσοδα τόκων της τάξης του 25%-30% επί ολόκληρες δεκαετίες και να υποστούν την αντίστοιχη ζημία του υψηλού πληθωρισμού.
  • Ζημίες Χρηματιστηρίου 1999
  • Δομημένα Ομόλογα
  • PSI+
Έχει ποτέ κάποια επιτροπή σοφών αποτιμήσει το σύνολο της ζημίας από όλα τα ανωτέρω, πριν ενοχοποιήσει τους ασφαλισμένους που δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη ληστεία των ταμείων που πραγματοποίησαν διαχρονικά όλες οι διορισμένες από το πολιτικό σύστημα διοικήσεις τους, που μέχρι το 2007 δεν δημοσίευαν ούτε τους κατά νόμο απαιτούμενους ισολογισμούς ;;;

ΚΟΥΡΕΜΑ: ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ;;;

Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ : ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
Καλή αρχή !!! Η Τράπεζα Πειραιώς ξεκινά με κούρεμα έως 85% των ομολογιούχων της για να γλιτώσουν μισό δις οι μέτοχοί της από την ανακεφαλαιοποίηση. 

Ακολουθούν και οι άλλες ;;;





Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Τους πιστωτές της βάζει, σύμφωνα με την ειδησεογραφία, στο «κάδρο» της ανακεφαλαιοποίησης η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία υπέβαλε χθες την Πέμπτη δημόσια προσφορά για τρεις σειρές ομολόγων συνολικού ύψους 1,1 δισ. ευρώ.

Η διοίκηση της τράπεζας στοχεύει στην κάλυψη ενός ποσού από τους κατόχους των ομολογιακών τίτλων. Στο πλαίσιο αυτό δίνει τη δυνατότητα στους ομολογιούχους της να επιλέξουν μεταξύ:
- Της είσπραξης μετρητών, αλλά με "κούρεμα" σε σχέση με τις τρέχουσες τιμές
- Της ανταλλαγής των τίτλων τους με μετοχές που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης. Όμως κινδυνεύουν να συμμετάσχουν σε κούρεμα αν δεν συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα κεφάλαια από τις αγορές και αποτύχει η ΑΜΚ.

Τι σημαίνουν απλά όλα αυτά; 

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ: ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ !!!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΡΤΟ
Υπερσύγχρονη χασισοφυτεία 1.680 δενδρυλλίων στο Μαρτίνο !!!




Μια φυτεία «υπερπαραγωγή» και «υπερσύγχρονη» ανακάλυψε η Δίωξη Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ στο Μαρτίνο της Φθιώτιδας.

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ !!!

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΡΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ

Δημοσιεύματα που φέρουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να μεταβαίνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ψευδή, συκοφαντικά και έχουν μοναδικό σκοπό να ρίξουν «λάσπη στον ανεμιστήρα».




Το ελικοδρόμιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται από το Νοέμβριο του 2004.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ: ΤΡΑΠΕΖΟΡΑΓΙΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ !!!

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΓΕΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ο Συνεργάσιμος Δανειολήπτης θα είναι ο σύγχρονος τραπεζοραγιάς που, αντί του πάλαι ποτέ πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων, θα κυκλοφορεί εφοδιασμένος με το νέο πιστοποιητικό τραπεζικών φρονημάτων της Τράπεζας της Ελλάδος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Διαβάστε σήμερα τον LOBBYSTA !!!


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ & ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΝΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ;;;

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΧΛΕΥΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ
Νίκη στο Ευρωκοινοβούλιο για τις γερμανικές αποζημιώσεις με τη συμβολή του Νότη Μαριά !!!
Σημαντική ελληνική νίκη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Συνεδρίαση των Συντονιστών της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς μετά από αρκετές αντεγκλήσεις έγινε δεκτή η πρόταση του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητή Νότη Μαριά να κριθεί παραδεκτή η υπ΄ αρίθμ. 2214/14 Αναφορά της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) για τις γερμανικές αποζημιώσεις.




Παρά τις συστηματικές προσπάθειες αρκετών κύκλων να κλείσουν κάθε συζήτηση για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το ανεδαφικό επιχείρημα ότι δήθεν το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Αναφορών, τελικά έγινε δεκτή η πληρέστατη Εισήγηση του Νότη Μαριά η οποία μάλιστα ανέτρεψε και σχετική προγενέστερη Γνωμοδότηση της Νομικής υπηρεσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Είχε προηγηθεί η υποβολή Ένστασης εκ μέρους του Νότη Μαριά για λογαριασμό των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών κατά της Σύστασης της Προέδρου της Επιτροπής Αναφορών που ζητούσε να απορριφθεί η παραπάνω υπ΄ αρίθμ. 2214/14 Αναφορά ως δήθεν μη-παραδεκτή.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 
Στη σέντρα για ξέπλυμα η Deutsche Bank !!!
Οι αμερικανικές αρχές ερευνούν πράξεις και παραλήψεις σε mirror trades που αφορούν τη ρώσικη οικογένεια Rottenberg !!!




Διαρκώς περιπλεκόμενο και ανασφαλές είναι το διεθνές πεδίο άσκησης πολιτικής καθώς μετά το VW-gate, την αντεπίθεση της Γερμανίας στη Liberty οι ΗΠΑ χτυπούν τη Deutsche Bank αποκαλύπτοντας μάλιστα εμπλοκή της γερμανικής τράπεζας σε παράνομες πράξεις Ρώσων αξιωματούχων μέσω των ισοτιμιών και μετοχών. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Blumberg το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά αν η Deutsche Bank μπλόκαρε τις συναλλαγές των 6 δισ. δολαρίων –όπως προβλέπεται- καθώς αυτές αποτελούσαν ξέπλυμα χρήματος ώστε αυτό να φυγαδευτεί εκτός της Ρωσίας.

Η γερμανική τράπεζα διεξάγει παράλληλη δική έρευνα για τις συναλλαγές οι οποίες, όπως αναφέρει, σχετίζονται με 12 λογαριασμούς, μεταξύ των οποίων και της οικογένειας Rotenberg. Τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι τώρα αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για mirror trades, για μεταβίβαση χρημάτων από μια χώρα σε μια άλλη μέσω αγοραπωλησίας μετοχών, ισοτιμιών και παραγώγων σε προσυμφωνημένες τιμές.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΡΕΛΑΝΣ ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ !!! ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ 2012, ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ΤΟ 2013 !!!

ΘΕΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟ
Γ.Σταθάκης: Ξέχασα να δηλώσω 1.000.000 ευρώ το 2012, αλλά το έκανα το 2013 !!! 




Θέμα δημιουργήθηκε με τον ξεχασιάρη υπουργό ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι είναι ο Γ.Σταθάκης που αποκάλυψε σήμερα την αμέλειά του στο να δηλώσει στο "πόθεν έσχες" του το 2012 ένα εκατομμύριο ευρώ το οποίο τελικώς δήλωσε το 2013.

Προστίθεται έτσι στην "οικογένεια" των ξεχασάρηδων πολιτικών αφού προ ενός έτους παρόμοιο θέμα είχε δημιουργηθεί με τον σύζυγο της Ντ.Μπακογιάννη, Ι.Κούβελο που και αυτός είχε ξεχάσει να δηλώσει τότε ένα αντίστοιχο ποσό.

Δάσκαλε που δίδασκες, κατά τ'αλλα η κυβέρνηση θέλει να κάνει ποινικό αδίκημα ακόμα και τα λάθη στις φορολογικές δηλώσεις.

Μετά τη θύελλα για τον υπουργό που είχε ξεχάσει να δηλώσει στο πόθεν έσχες το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ και την εμπλοκή στην υπόθεση του Γιώργου Σταθάκη, ο υπουργός Οικονομίας αποφάσισε να κάνει μία γραπτή δήλωση για το εν λόγω ζήτημα.

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Γ.Γ. ΕΣΟΔΩΝ Κ. ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 12/01/2015 ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ
Ποινική δίωξη για χαριστική ρύθμιση στα ΜΜΕ κατά της Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου !!!




Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, καθώς σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος, με επίκεντρο την… αμφιλεγόμενη απόφασή της να αναβάλει την είσπραξη φόρου από τους καναλάρχες.

Η κ.Σαββαΐδου λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου 2015 εξέδωσε απόφαση με την οποία ανέβαλε για ένα χρόνο την υποχρέωση των τηλεοπτικών σταθμών να αποδώσουν στο Δημόσιο, φόρο 20%,επί της αξίας των διαφημίσεων. Τότε η απόφασή της είχε καταγγελθεί ως σκανδαλώδης καθώς
χωρίς να υπάρχει νομική εξουσιοδότηση απάλλασσε τα κανάλια από την υποχρεώσή τους να πληρώσουν μέσα στο 2015 τον συγκεκριμένο φόρο, δίνοντας 12μηνη αναβολή είσπραξης του φόρου.

COCKTAIL PARTY ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ FUNDS ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ FUNDS
Την ίδια ώρα τα distress funds διοργανώνουν κοκτέιλ πάρτι γνωριμίας με τους χαρτογιακάδες και τα golden boys των ελληνικών τραπεζών, για να συμφωνήσουν, με τις σαμπάνιες στο χέρι, τις λεπτομέρειες των deals με την περιουσία και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων δανειοληπτών !!!



Γράφει ο Γιάννης Π. Κυριακόπουλος

Ενώ ολόκληρη η κοινωνία αναμένει η εν εξελίξει ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών να οδηγήσει σε πλήρη ανατροπή ενός καθεστώτος διαπλοκής και αλληλοεξυπηρέτησης συμφερόντων πολιτικών-τραπεζιτών-ολιγαρχών-ΜΜΕ, η διαδικασία οδηγείται σε απλή εσωτερική "διευθέτηση".Ηδη, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, επίλεκτα στελέχη της προηγούμενης Διοίκησης κορυφαίας συστημικής Τράπεζας καλούνται τις επόμενες ημέρες γιά συμμετοχή σε "cocκtail party", ενόψει της ενάρξεως λειτουργίας του distress fund στο Λονδίνο....Το "ανεξάρτητο" distress fund , σε απόλυτη προσυνεννόηση με την υφιστάμενη Διοίκηση, θα... αποκτήσει τα χαρτοφυλάκια κυρίως των ξενοδοχείων σε έκπτωση από την Τράπεζα και... τα πράγματα θα συνεχίσουν ωραία και τακτικά, όπως πρίν..


Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: ΣΤΑ FUNDS ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
Συνεδρίασε το ΚΥΣΟΙΠ : Τα μεγάλα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια σε distress funds, λέει τώρα η κυβέρνηση !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Η κυβέρνηση επιδιώκει να μην πέσει κάτω από τα 300.000 ευρώ το όριο για την προστασία της α' κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. Τη συμμετοχή των ιδιωτών μετόχων στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά και τη διατήρηση της παρουσίας του κράτους, αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ), που συνεδρίασε υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

Το ΚΥΣΟΙΠ αποφάσισε ακόμα να δημιουργηθεί, το αμέσως επόμενο διάστημα, πλαίσιο για τη διαχείριση των «κόκκινων δανείων», με προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς.

ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΑ 200-300 ΕΥΡΩ !!!




Σήμερα το μεσημέρι 13:00 θα γίνει η παράδοση στο υπουργείο Εργασίας του πορίσματος της Επιτροπής Σοφών το οποίο περιλαμβάνει ριζικές ανατροπές στοασφαλιστικό για συνταξιούχους και εργαζομένους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Η παράδοση του πορίσματος θα γίνει από την Επιτροπή στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου και ταυτόχρονα στους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων, των πολιτικών κομμάτων και στους διαπιστευμένους συντάκτες προκειμένου να ξεκινήσει ο δημόσιος διάλογος.
Μερικές μόνο από τις προτάσεις του πορίσματος της Επιτροπής Σοφών για το ασφαλιστικό είναι μειώσεις συντάξεων, εμπλοκή της εφορίας στην είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών αλλά κυρίως συνυπολογισμό της ατομικής και οικογενειακής περιουσίας για την απονομή συντάξεων και ενοποιήσεις ταμείων. 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από χθες, το πόρισμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις παρακάτω προτάσεις :

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΔ !!!

G-20 Vs G.H.O.S. AND THE WINNER, IS ...!!!





Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

Τελικώς ποιός βγήκε "νικητής" από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο;
Εκτιμώ ότι, αρμοδιότεροι να απαντήσουν είναι οι ... αρμοδιότεροι !!!

Ιδού και η απάντησή των:

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΤΩΡΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΛΛΟΙ !!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΟΑΣΑ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ;;;

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ, ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ & ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ
Να συλλαμβάνονται όσοι δεν έχουν εισιτήριο, ζήτησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ !!!




Μια πρόταση που μπορεί να βρίσκεται ευθυγραμμισμένη με το αυστηρό πλαίσιο της μνημονιακής πολιτικής όλα αυτά τα χρόνια, αλλά βρίσκεται εκτός κάθε κοινωνικής συνθήκης που έχει έρθει στα χρόνια του μνημονίου, κατέθεσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ) Γρηγόρης Δημητριάδης.

Ζήτησε την αυστηροποίηση των ποινών της λαθρεπιβίβασης, προτείνοντας την μετατροπή του αδικήματος από πταίσμα σε πλημμέλημα, κατά την διάρκεια της τοποθετήσης του στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών που επεξεργάζονται το πολυνομοσχέδιο.

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ !!!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΛΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ
Εγγύηση 50.000 ευρώ, σταθερή διεύθυνση κατοικίας, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση 3 φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της, οι περιοριστικοί όροι που της επιβλήθηκαν !!!



Μετά από τρια χρόνια στη φυλακή και έξι αιτήσεις αποφυλάκισης που απορρίφθηκαν, το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων αποφυλακίζει τη Βίκυ Σταμάτη με περιοριστικούς όρους. 


Αυτή τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλο. Δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε τρία χιλιάρικα να μαζέψουν Συντηρούνται στη φυλακή από 10-20 ευρώ που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς.
Οι δικαστές υιοθέτησαν την πρόταση του εισαγγελέα και άνοιξαν την πόρτα της φυλακής για τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου αν και ακόμα εκκρεμούν οι περιοριστικοί όροι για τους οποίους διασκέπτονται αυτή την ώρα οι δικαστές.
Ο εισαγγελέας πρότεινε να της επιβληθεί, μεταξύ άλλων, εγγύηση ύψους 70.000 ευρώ, ποσό που όπως είπε ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης η Βίκυ Σταμάτη δεν είναι σε θέση να πληρώσει. 

ΤΑΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ !!!

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΛΟΒΕΡΔΟ, ΣΑΜΑΡΑ, ΜΙΟΝΗ & ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΛΟΜΠΙ 
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: 
Αν το ψηφίσετε, στέλνετε στην ανεργία 11.000 οικογένειες !!!

Εξεταστική για το φάρμακο ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το βήμα της Βουλής, προειδοποιώντας κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τις ολέθριες συνέπειες που θα προκαλέσει η υλοποίηση των σχεδίων της τρόικας που θέλει διακαώς το κλείσιμο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :




Για πρώτη φορά ακούστηκε μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, τον οποίο οι εκπρόσωποι του λαού έχουν μετατρέψει εδώ και 5 χρόνια σε όργανο εκτέλεσης ενός «συμβολαίου θανάτου των Ελλήνων», κατ’ εντολή της τρόικας και των Γερμανών, η φωνή της αλήθειας.
Μια φωνή υπέρ της πατρίδας, υπέρ των Ελλήνων εργαζομένων, υπέρ της Ελλάδας και όχι υπέρ των συμφερόντων των Ισραηλινών και των Γερμανών.
Και ήταν η φωνή του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΒΙΑΝΕΞ, του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ως πρόεδρος του ΣΑΦΕ παρέστη στη συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής που συζητά το νέο πολυνομοσχέδιο και είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ FUNDS !!!

ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΘΗΚΑΝ - ΕΙΠΕ - ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ EURO2DAY
Η διαχείριση και ο νέος νόμος για τα κόκκινα δάνεια είναι - είπε - ακόμη αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους δανειστές !!!



Δεν θα είναι έτοιμος εντός του Οκτωβρίου ο νέος νόμος για τα κόκκινα δάενια, λόγω της μη ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Σκληρή απάντηση στα ΜΜΕ που ερμήνευσαν τα λεγόμενά του ως ανοιχτό ενδεχόμενο να πωληθούν τα κόκκινα δάνεια των ελληνικών τραπεζών σε ξένα funds, έδωσε ο Γιώργος Σταθάκης. «Πρόκειται αποκλειστικά για φαντασιώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφων» δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, επικαλούμενος την ακριβή σχετική αναφορά από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης Τύπου:

«Α. ΓΚΙΤΣΗ («EURO2DAY – ΕΠΕΝΔΥΣΗ»): …Και το τρίτο είναι για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, που είναι και το μείζον πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Πότε θα καταθέσετε το νόμο και ποιος είναι ο σχεδιασμός; Και εάν θα πουληθούν τελικά σε ξένα funds;

Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ: Να ξεκινήσω από το τελευταίο. Να διαψεύσω την πληροφορία ότι θα καταθέσω νόμο μέχρι τέλος Οκτώβρη. Τα κόκκινα δάνεια είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς και όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση θα υπάρξει σχετική κατάθεση φυσικά του νόμου.
(…)

ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΔ !!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ LAGARDE !!!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ
Όσοι ονειρεύονται παραγραφές, καλά θα κάνουν να ξυπνήσουν !!!




«Δεν τίθεται θέμα παραγραφής της λίστας Λαγκάρντ, δεν υπάρχει ενιαίος χρόνος παραγραφής για τα εγκλήματα αλλά χρειάζεται ένα προς ένα να ερευνηθούν», διευκρίνισε από την Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, με αφορμή όπως τόνισε διάφορες φήμες που κυκλοφορούν ότι παραγράφεται η ποινική ευθύνη από τη λίστα Λαγκάρντ.

Νωρίτερα , ο κ. Παρασκευόπουλος, εμφανίστηκε ανοικτός σε βελτιωτικές προτάσεις τονίζοντας παράλληλα ότι οι διατάξεις του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, «είναι σε γενικές γραμμές ελαφρότερες από την ισχύουσα νομοθεσία».

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ: ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
Χρηματοδότηση για τις μικρές τουριστικές επιχειρήσεις προανήγγειλε η Έλενα Κουντουρά !!! 


Στη Ζάκυνθο η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Με την ομιλία της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά άρχισαν σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου, οι διεργασίες της 38ης Γενικής Συνέλευσης Επιμελητηριακού ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ζακύνθου.

Η κ. Κουντουρά, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της φετινής τουριστικής χρονιάς λέγοντας ότι «ο τουρισμός άντεξε παρά τις αντίξοες συνθήκες και απέφερε κέρδη στις επιχειρήσεις. Πετύχαμε 25 εκατομμύρια αφίξεις και 14,5 δις εκατομμύρια έσοδα» και στην συνέχεια αναφέρθηκε στις πρόσφατες συναντήσεις που είχε με τα επιμελητήρια στην Αθήνα, επισημαίνοντας ότι «συζητήσαμε με τα νησιωτικά επιμελητήρια για ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα που πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα».

Ειδική αναφορά από την κ. Κουντουρά έγινε για την προβολή της χώρας λέγοντας ότι «πρέπει να είναι ενιαία προς τα έξω και πρέπει να προωθήσουμε την ταυτότητα της χώρας ώστε να την γνωρίσει όλος ο κόσμος».

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΗΦΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Ή DEBT FORGIVENESS
Deutsche Bank: Η απόφαση για «συγχώρεση» του ελληνικού χρέους έχει ληφθεί πολιτικά !!!

«Η Ευρωζώνη αποφάσισε να μείνει ενωμένη. Και αυτό θα συμβεί», εκτιμά ο επικεφαλής Παγκόσμιας Έρευνας της Deutsche Bank David Folkerts-Landau, μιλώντας στο Bloomberg. Υπολογίζει σε 5000 ευρώ ανά ευρωπαίο πολίτη το σχετικό κόστος και μεταθέτει στο μέλλον την υλοποίηση της "ακριβής" αυτής απόφασης.


Η πολιτική απόφαση και πάντως η πολιτική πεποίθηση για μια κάποιας μορφής «συγχώρεση» του ελληνικού χρέους έχει ήδη ληφθεί εκτιμά ο επικεφαλής Παγκόσμιας Έρευνας της Deutsche Bank David Folkerts-Landau, όπως δήλωσε στο Πρακτορείο Bloomberg. Υπολογίζει δε ότι θα κοστίσει περίπου 5.000 ευρώ στον κάθε Ευρωπαίο φορολογούμενο:

«Νομίζω ότι έχει ληφθεί η πολιτική απόφαση ή έχει διαμορφωθεί η πολιτική πεποίθηση να γίνει κάποιου είδους συγχώρεση χρέους στην περίπτωση της Ελλάδας. Είναι κάπως "κρυφό" όλο αυτό και απωθείται στο μέλλον. Πιθανότατα θα αντιστοιχεί σε περίπου 5.000 ευρώ για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στην Ευρώπη. Αλλά θα γίνει. Έχει ληφθεί η πολιτική απόφαση η Ευρωζώνη να μείνει ενωμένη. Και αυτό θα συμβεί», ανέφερε ο Folkerts-Landau.

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΧ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 !!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Αυτά είναι τα Ι.Χ που δεν θα πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας !!! 




Το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να μην υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας για το 2016 και να παραμείνουν ως έχουν. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί οι οποίοι κατέχουν "πράσινο" αυτοκίνητο και δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν καθόλου τέλη κυκλοφορίας. Φυσικά όλα αυτά ισχύουν εάν δεν αλλάξει κάτι το ΥΠΟΙΚ έως και την τελευταία στιγμή. Σε διαφορετική περίπτωση η λίστα αναμένεται να έχει αλλαγές.

Τα ΙΧ που δεν θα πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας για το 2016:

ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 2 ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Καλύτερα σήμερα, παρά αύριο ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!! 
Δεν έχεις την πολυτέλεια να συγχωρείς λάθη, γιατί τα δικά σου δεν θα τα συγχωρήσει κανείς !!!




ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html



Έχεις κόκκινο δάνειο ;;; Περίμενε τον ταχυδρόμο των τραπεζών στην πόρτα σου !!!

Eτoιμαστεiτε για τo χτύπημα τoυ ταχυδρoμoυ!!! Όχι τoυ απλoύ ταχυδρoμoυ, αλλά αυτoύ πoυ θα φέρει τα «μαγικά» χαρτάκια των «υπέρoχων» ελληνικών τραπεζών με τo λoγαριασμo των κoκκινων δανεiων!!

Και oμως εiναι αλήθεια! Oι τράπεζες, στo πλαiσιo της ρύθμισης για τα κoκκινα δάνεια, θα στεiλoυν επιστoλές σε δανειoλήπτες και εγγυητές πρoκειμένoυ να ρυθμiσoυν τις oφειλές τoυς.

Μέσα στην εβδoμάδα θα δημoσιευθoύν στo ΦEΚ oι αλλαγές στoν Κώδικα Δεoντoλoγiας και θα παρατεiνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρioυ η υπoχρέωση των τραπεζών να απoστεiλoυν επιστoλές στoυς δανειoλήπτες και τoυς εγγυητές δανεiων πoυ βρiσκoνται σε καθυστέρηση, ενημερώνoντάς τoυς για τo ύψoς των oφειλών τoυς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ TO ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ & ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ & ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ RENZI
Δεν πετάει φωτοβολίδες ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!
Δούλεψε σκληρά, εντός και εκτός Ελλάδος, επί έναν ολόκληρο χρόνο, για να κάνει πράξη την μεγάλη σημερινή επιτυχία του !!!
Επόμενος σταθμός η συνάντηση με τον Πάπα στο Βατικανό και η αδελφοποίηση με το Ιταλικό Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, που συμμετέχει στην Κυβέρνηση Renzi !!!



ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/blog-post_30.html

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ !!!

ΤΗΝ 16/09/2015 ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΑ 49214/21-07-2015, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/12/2015
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Την 06/10/2015, το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ απάντησε στο αίτημά μας, κάνοντάς το μερικά δεκτό μέχρι την 31/10/2015 !!!




Ευχαριστούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την άμεση ανταπόκριση και τον συγχαίρουμε για τη συνέπεια με την οποία τηρεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις για δημοκρατικό διάλογο με τους Πολίτες και τους συλλογικούς φορείς εκπροσώπησής τους. 

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ !!!

SSL Certificates