.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΤΟ AMERICAN DREAM ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ 1+2+22+32+33 ΑΠΟ ΤΑ 48 ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ, ΟΛΑ ΤΑ 48 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ & ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
Ολόκληρος ο κατάλογος με τα 48 προαπαιτούμενα που θα πρέπει να εκπληρώσει η ελληνική κυβέρνηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να εξασφαλίσει την εκταμίευση της πρώτης υποδόσης εκ των 3 Δις, ήτοι 2 Δις ευρώ !!!

Τα προαπαιτούμενα 1+2+22+32+33, συνδυαστικά, στέλνουν στο απόσπασμα τους δανειολήπτες !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


Ολόκληρος ο κατάλογος με τα 48 προαπαιτούμενα και τις απαραίτητες επισημάνσεις μας :

1. Ολοκλήρωση της στρατηγικής για το χρηματοπιστωτικό σύστημα (εξομάλυνση της ρευστότητας και των όρων πληρωμής και ενίσχυση των τραπεζικών κεφαλαίων, ενίσχυση της διακυβέρνησης και αντιμετώπιση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων). Η στρατηγική αυτή, βάσει του μνημονίου, θα περιλαμβάνει σχέδια σχετικά με τις ξένες θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών σύμφωνα με τα προγράμματα αναδιάρθρωσής τους που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα έχει ως στόχο την προσέλκυση διεθνών στρατηγικών επενδύσεων στις τράπεζες και την επιστροφή τους σε ιδιωτικό ιδιοκτησιακό καθεστώς μεσοπρόθεσμα.
Οι τράπεζες θα επανακεφαλαιοποιηθούν με δημόσιο χρήμα, φουσκώνοντας το χρέος και χρεώνοντας εκ νέου τους φορολογούμενους.


2. Η Τράπεζα της Ελλάδας θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να υιοθετηθεί ο Κώδικας Δεοντολογίας.
Έρχονται μαύρες μέρες για τους δανειολήπτες (βλέπε συνδυαστικά τα προαπαιτούμενα 22+32+33).

3. Ολοκλήρωση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος τεχνικής βοήθειας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ & ΜΕΤΡΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ & ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ που διαπρέπει στις ΗΠΑ, παρουσίασε εκτενή ανάλυση για τον κίνδυνο που απειλεί την Ελλάδα για να εξαφανιστεί ως έθνος από την έλλειψη της αξιοκρατίας και την κυριαρχία της μετριοκρατίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι "μόνο στους κορυφαίους επιστήμονες (εν ζωή ή όχι), το ποσοστό των Ελλήνων πλησιάζει το 3%, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό δεδομένου ότι οι Έλληνες αποτελούν λιγότερο από το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Από αυτούς τους Έλληνες του 3%, μόλις ένας στους επτά (14%) έζησε ή ζει στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι άλλοι (86%) στο εξωτερικό".





Πρόκειται για μια συγκλονιστική καταμέτρηση που δείχνει ότι το καλύτερο ελληνικό δυναμικό διαρρέει στο εξωτερικό και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ξένα συμφέροντα, και η πατριδα του δεν ωφελείται ουδέν από την ποιότητά του.

Ο κορυφαίος ερευνητής Γιάννης Ιωαννίδης, που είναι διευθυντής του Κέντρου Ερευνών Πρόληψης Ασθενειών (Prevention Research Center) στο πανεπιστήμιο Stanford και ταυτόχρονα καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο ίδιο πανεπιστήμιο, δίνει τον προσωπικό και συνήθως μοναχικό του αγώνα υπέρ της αξιοκρατίας και εναντίον της μετριοκρατίας, η οποία -όπως υποστηρίζει- στην περίπτωση της Ελλάδας μπορεί να μας εξαφανίσει ως χώρα μέσα στα επόμενα 50 χρόνια.

Σε αυτόν ακριβώς τον αγώνα επικεντρώθηκε ο ίδιος κατά την ομιλία του με τίτλο:»Medocracy versus Meritocracy» στο TΕDx academy που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, και κατέγραψε η Βάσω Μιχοπούλου.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ 100% ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ: ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ & ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ !!!

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΕΣΟΔΩΝ & ΚΕΡΔΩΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΔΡΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Προκαταβολές φόρου 100% από όλους & κατάργηση του 
προληπτικού φόρου !!! 

Σταματούν να μην εκπίπτουν οι δαπάνες που καταβάλλονται προς φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα που είναι φορολογικός κάτοικος σε κράτος μη συνεργάσιμο, ή που υπόκειται σε προνομιακό φορολογικό καθεστώς. Πρόκειται για την «έμπνευση» Βαλαβάνη, με τον προληπτικό φόρο 26% για συναλλαγές ακόμα και με την Κύπρο, η οποία τρέλανε, τόσο τους επιχειρηματίες, όσο και τους δανειστές.




Σε τροχιά υλοποίησης θέτει η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου τις μνημονιακές δεσμεύσεις για δραστική αύξηση των προκαταβολών φόρου από αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, ξεκαθαρίζοντας και το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών του έξτρα φόρου που θα προκύψει από τη νέα εκκαθάριση για αυτούς που θα πληρώσουν το «μάρμαρο» του νέου Μνημονίου, από φέτος.

Αγρότες και επιχειρήσεις θα πρέπει να περιμένουν έως τις 10 Οκτωβρίου νέα εκκαθάριση των φορολογικών τους δηλώσεων, με αναδρομική αύξηση της προκαταβολής φόρου έως και στο διπλάσιο.

Από το επόμενο έτος αρχίζει να χτυπά η καμπάνα της αύξησης της προκαταβολής φόρου και για τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι το 2017 θα πληρώσουν προκαταβολή ίση με το 100% του οφειλόμενου φόρου.

Η εγκύκλιος Σαββαΐδου ενεργοποιεί και το τέλος της έκπτωσης φόρου 2%, η οποία προβλέφθηκε στο Μνημόνιο στην περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης φόρου εισοδήματος. Φέτος ήταν η τελευταία χρονιά της... γενναιόδωρης έκπτωσης για όσους κατάφεραν να πληρώσουν μια κι έξω τον φόρο εισοδήματος. Από του χρόνου, η έκπτωση μηδενίζεται.

Αναλυτικά, με την εγκύκλιο της ΓΓΔΕ με την οποία κοινοποιούνται οι πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος, προβλέπεται:

ΚΛΕΨΕ ΝΑΧΕΙΣ !!! ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ & ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ !!!


ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!! Ο ΙΣΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ Ή ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΕΣ
Και επειδή δεν μπορούν να επικαλεστούν τους πραγματικούς λόγους της άρνησής τους, που δεν είναι άλλοι από τη φοροδιαφυγή, την παραοικονομία, τις μαύρες πληρωμές και τη διακίνηση του βρώμικου χρήματος της πορνείας, των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου, έχουν εφεύρει τα πιο απίθανα σενάρια, από τον αντίχριστο και το χάραγμα του 666, μέχρι τους ανθρωπιστικούς λόγους που επικαλούνται σήμερα οι γιατροί, για να συνεχίσουν να εισπράττουν το μαύρο χρήμα από τα φακελλάκια, από τις επισκέψεις χωρίς απόδειξη κλπ.



ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ !!!

ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ 95
Το κόστος του καυσίμου είναι μόλις 8,73 ευρώ, ενώ φόροι & δασμοί φτάνουν τα 11,28 ευρώ !!!
Ρωτάτε μετά γιατί υπάρχει λαθρεμπόριο καυσίμων ;;;


ΤΕΛΟΣ Η 8ΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ !!! ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 6ΩΡΟ !!!

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10%
Το 8ωρο πεθαίνει στη Σουηδία. Καθιερώνεται 6ωρη εργασία !!!
Η Σουηδία αρχίζει να εφαρμόζει την εξάωρη εργασία με στόχο όχι τη βελτίωση της παραγωγικότητας, αλλά της ανθρώπινης ευτυχίας !!!





Η Σουηδία αρχίζει να εφαρμόζει την εξάωρη εργασία με στόχο τηβελτίωση της παραγωγικότητας αλλά της... ανθρώπινης ευτυχίας.

Σύμφωνα με το site Science Alert, οι εργοδότες της χώρας έχουν αρχίσει ήδη να θέτουν σε λειτουργία το νέο πρόγραμμα, επιχειρώντας να αυξήσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων τους, αλλά και την ποιότητα του ελεύθερου χρόνου τους.

Τα κέντρα της Toyota στο Gothernburg, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, έκαναν την αλλαγή των ωραρίων πριν από μερικές ώρες.

Το Filimundus, μια εταιρία ανάπτυξης λογισμικού με έδρα τη Στοκχόλμη ξεκίνησε να εφαρμόζει την εξάωρη εργασία την περασμένη χρονιά.

«Το οκτάωρο δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο κάποιοι νομίζουν» ανέφερε ο CEO της εταιρίας, Linus Feldt.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !!!

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ
Πρόταση-Παρέμβαση καταθέτει ο Συνήγορος του Καταναλωτή ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ για τη διευθέτηση των διαφορών μεταξύ δανειοληπτών και τραπεζών για στεγαστικά δάνεια σε ελβετικό φράγκο !!!





Η Αρχή προτείνει προς την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, την Τράπεζα τηςΕλλάδος και το υπουργείο Οικονομίας να συνυπολογίζονται η διάρκεια του στεγαστικού δανείου σε ελβετικό φράγκο, το επιτόκιο και η ισοτιμία, για να υπάρξει συμβιβαστική λύση μεταξύ δανειοληπτών και τραπεζών, για να αντιμετωπιστεί η ζημία που υπέστησαν οι δεύτεροι με υπαιτιότητα των τραπεζών που δεν ενημέρωσαν για τους σχετικούς κινδύνους του προϊόντος.

Η πρόταση της Αρχής αφορά ουσιαστικά στις περιπτώσεις όπου υπάρχειδυνατότητα αποπληρωμής, έστω και σχετική, αλλά δεν είχε εκπληρωθεί η υποχρέωση προηγούμενης ενημέρωσης από την τράπεζα σχετικά με τις επιπτώσεις από τις μεταβολές του ελβετικού φράγκου και τις τεχνικές κάλυψης του κινδύνου.

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ !!! COMMANDANTE ΓΙΑΝΝΑ !!!

ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ !!!

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
Προφυλακίστηκε ο Θωμάς Λιακουνάκος !!!



Προφυλακίστηκε ο Θωμάς Λιακουνάκος μετά την απολογία του που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ !!!

ΛΥΓΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
Πουλούσε την 6χρονη κόρη της σε παπά !!! 
Την βίαζε μέχρις αναισθησίας !!!



Οκτώ χρόνια μετά την αποκάλυψη ότι «μάνα» μαστροπός εξέδιδε το, τότε, 6χρονο κοριτσάκι της για 50 ευρώ σε ηλικιωμένο ιερέα, ενώ το είχε πουλήσει και σε συνταξιούχο της ΔΕΗ, το έγκλημα…ξαναζωντάνεψε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η υπόθεση, που εκτυλίχθηκε στο Ίλιον, με πρωταγωνιστές μια γυναίκα η οποία εξέδιδε το παιδί της και άλλα 2 ανήλικα σε έναν συνταξιούχο και έναν ιερέα, προκάλεσε φρίκη ακόμη και στους δικαστές που εκδίκαζαν την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό!

Οι λεπτομερείς καταθέσεις για την άγρια σεξουαλική εκμετάλλευση που βίωναν τα 3 παιδιά στο Ίλιον για χρόνια κάνουν και τους πιο ψύχραιμους να καταρρέουν.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ;;;

Γράφει ο Γιώργος Νούλας

ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΜΕΣΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!
Την ανάκληση της απόφασης αναστολής εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων ζητούν οι Δικηγορικοί ΣύλλογοιΕπιστολή προς του υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης !!!





ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ !!!

Την άμεση ανάκληση της υπουργικής απόφασης με την οποία αναστέλλεται, για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, κάθε πρόοδος στη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων, ζητεί με επιστολή του προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης ο πρόεδρος των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλης Αλεξανδρής.

ΕΜΠΛΕΞΕ ΑΣΧΗΜΑ Η ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ Λ. ΣΤΑΜΟ !!!

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΑΤΗΣ
Δεν έχουν το θεό τους οι εισπρακτικές !!!
Η ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ έστειλε επιστολή στον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, επικαλούμενη ότι έχει δήθεν υπογράψει πρακτικό συμφωνίας για οφειλές του στην ALPHA BANK, τις οποίες όμως ο Λ. Στάμος έχει ήδη ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ !!! 
Το καλύτερο σημείο του εξωδίκου είναι το κλείσιμο με τη φράση "ΜΕ ΔΗΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΜΟΥ" !!!
Όλα τα λεφτά !!!





Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ !!!

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
Την χάζευε χαλαρά και ο ίδιος !!!




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

O ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΖΩΝΤΑΝΟΣ & ΥΓΕΙΗΣ !!!

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ : ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕΤ 50 ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΔ !!!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΟΚ !!! 30.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ !!!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ : ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Δεκάδες χιλιάδες ανεμογεννήτριες στη σειρά για αποσυναρμολόγηση. Ποιος είπαμε θα πληρώσει το κόστος ;;;



Η αιολική ενέργεια δεν αποτελεί κάποια νέα ανακάλυψη, καθώς πήρε το όνομά της απ' τον Αίολο, τον "ταμία" των ανέμων στην Ελληνική μυθολογία. Επί αιώνες η ναυτιλία βασιζόταν στα ιστιοφόρα, μέχρις ότου η κατασκευή των ατμόπλοιων περιόρισε τα ιστία στα σκάφη αναψυχής, εκεί που η μη ύπαρξη ανέμων δεν δημιουργεί άμεσο πρόβλημα. Επί αιώνες επίσης χρησιμοποιήθηκαν οι ανεμόμυλοι για την άλεση των σιτηρών, καθώς το εποχιακό της δραστηριότητας δεν είχε άμεσο πρόβλημα απ' την τυχόν έλλειψη ανέμων.
Οι νερόμυλοι ωστόσο δεν είχαν τέτοια προβλήματα.

Η εκμετάλλευση του ανέμου για παραγωγή ηλεκτρισμού με..ανεμογεννήτριες επίσης δεν είναι κάτι νέο, η ΔΕΗ ήδη το 1982 είχε κατασκευάσει στην Κύθνο το πρώτο αιολικό πάρκο στην Ευρώπη κι ακολούθησαν άλλες χώρες. Μια απ' αυτές ήταν η Γερμανία, η οποία ανέπτυξε στη συνέχεια βιομηχανία κατασκευής και από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 γέμισε τις πεδιάδες του Γερμανικού Βορρά με ανεμογεννήτριες, περίπου 25 χιλ. ανεμογεννήτριες υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες στη Γερμανία. Οι πρώτες ανεμογεννήτριες ήταν μικρής ισχύος, καθώς η τεχνολογία ακόμα εξελισσόταν και τώρα, 20 χρόνια μετά, έρχεται η ώρα που ... συμπληρώνουν σταδιακά το όριο ζωής και πρέπει να αποσυναρμολογηθούν, εκτός κι αν ο ιδιοκτήτης μπορεί ν' αποδείξει τη στατική επάρκεια της κατασκευής. Ήδη περίπου 7 χιλ. γεννήτριες είναι ηλικίας άνω των 15 ετών κι εδώ είναι που αρχίζουν τα προβλήματα, καθώς κανείς δεν θέλει να πληρώσει το κόστος της καθαίρεσης, αν φυσικά μπορεί να το αποφύγει.

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΙΣ
Απόφαση Σόκ ΑΠ !!! Ποινική δίωξη στους φοροφυγάδες, ακόμη κι αν πληρώσουν εκπρόθεσμα !!!



Όσοι αναξιοπαθούντες Έλληνες χρωστούν στο δημόσιο θα διώκονται εφεξής με τη νέα αυτή διαδικασία, ενώ με το κόλπο της λήψης ως χρόνου τέλεσης της ημερομηνίας βεβαίωσης της πιο πρόσφατης οφειλής στον πίνακα χρεών, στην πράξη ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ !!!

Διαβάζουμε σήμερα στο USAY.GR

Σοκ σε χιλιάδες φορολογούμενους προκαλούν δύο γνωμοδοτήσεις του Αρείου Πάγου οι οποίες αναφέρουν ότι οι πολίτες ακόμη κι αν πληρώσουν εκπρόθεσμα τις οφειλές τους δεν γλιτώνουν τη δίωξη για φοροδιαφυγή.

Μέχρι τώρα, όποιος κατηγορείτο για οποιοδήποτε φορολογικό αδίκημα (απόκρυψη εισοδήματος, εικονικά ή πλαστά φορολογικά στοιχεία, μη έκδοση αποδείξεων κλπ.) μπορούσε να «μπλοκάρει» ή να ανατρέψει εκ των υστέρων την ποινική του δίωξη (για κακούργημα ή πλημμέλημα) μέσα από διαδικασίες διοικητικού (στις αρμόδιες φορολογικές αρχές) ή δικαστικού συμβιβασμού (π.χ. στο πλαίσιο φορολογικής δίκης).

Αυτό γινόταν εφόσον αποδεχόταν να πληρώσει τις σχετικές οφειλές (φόρους, προσαυξήσεις, πρόστιμα), όπως αυτές καθορίζονταν με τις εκάστοτε ευνοϊκές ρυθμίσεις που παρείχαν κίνητρα (π.χ. η πρόσφατη νομοθεσία περί 100 δόσεων). Η πληρωμή αυτή «ξεκαθάριζε» κάθε ποινική εμπλοκή για φοροδιαφυγή ή και άλλα συνακόλουθα αδικήματα (π.χ. ξέπλυμα).

Τώρα, όμως, η ποινική αυτή «ασυλία» σταματά, καθώς η εισαγγελία ΑΠ διαπιστώνει ότι με την ισχύ του νέου Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (ΚΦΔ ν. 4254/14), καταργήθηκε κάθε δυνατότητα διοικητικού ή δικαστικού συμβιβασμού σε υποθέσεις φοροδιαφυγής.

LAGARDE (ΔΝΤ) : ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 100 ΔΙΣ !!!

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Έμμεση μείωση του ελληνικού χρέους κατά 100 Δις ζητά το ΔΝΤ !!!




Τη μείωση του ελληνικού χρέους κατά περίπου 100 δισ. ευρώ θέτει ως προϋπόθεση το ΔΝΤ για να συμμετάσχει στο νέο ελληνικό πρόγραμμα, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Rheinische Post, που επικαλείται κυβερνητικούς κύκλους από το Βερολίνο.

Το αίτημα του ΔΝΤ, όπως γράφει η εφημερίδα, μπορεί να ικανοποιηθεί μέσω της παράτασης του χρόνου λήξης των δανείων από τα 30 στα 50 χρόνια, αλλά και μέσω της μεταφοράς για μετά το 2030 του χρόνου αποπληρωμής του. Επιπλέον το Ταμείο φέρεται να ζητά μείωση των επιτοκίων.

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ !!!

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
Χρωστάμε στις τράπεζες περισσότερα χρήματα από όλα όσα υπάρχουν στην εθνική μας οικονομία, τα οποία δεν υπήρχαν ποτέ στις τράπεζες ως καταθέσεις πελατείας, προκειμένου αυτές να μπορούν στη συνέχεια να μας τα δανείσουν νόμιμα και ηθικά !!!




Και ο μόνος λόγος για τον οποίο αυτό γίνεται ανεκτό είναι απλά επειδή η κοινή γνώμη το αγνοεί !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ !!!

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΓΩ ΓΥΨΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΩ !!!

ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY, ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου για τα περί αδυναμίας εκλογής στην θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής !!!
Με αφορμή τις νέες διαρροές στο διαδίκτυο περί μη εκλογής του στην θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής ο Βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, και απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής :

:


«Προφανώς κάποιοι επιμένουν να παριστάνουν τους “μπαλαδόρους της πολιτικής», μη κατανοώντας ότι μετά από 30 χρόνια στην πολιτική δεν τρώω εύκολα “γκολ”. Δυστυχώς, δεν μπορώ να καθησυχάσω εγώ τους φόβους τους για τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για όποια άλλα προβλήματα τους απασχολούν.

ΚΛΑΔΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ: ΤΟ ΣΔΟΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΚΑΦΕ, ΚΛΑΜΠ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Σοκ και δέος: Η εφορία θα κατάσχει ακόμα και τις ταμειακές μηχανές με τα χρήματα !!!



Ξεκινούν έφοδοι σε μπαρ της Παραλιακής - Στο στόχαστρο 20.000 επιχειρήσεις που δεν πληρώνουν φόρους - Κατασχέσεις με διαδικασίες «εξπρές» 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και τη νύχτα αλλά και τα Σαββατοκύριακα

Τις εισπράξεις που βάζουν κάθε μέρα στο ταμείο τους οι επιχειρήσεις που χρωστούν πολλά αλλά δεν πληρώνουν τίποτα στην εφορία, θέλει τώρα να βάλει «στο χέρι» το υπουργείο Οικονομικών.

Το μέτρο ξεκίνησε πιλοτικά να εφαρμόζεται στα τέλη Ιουλίου σε καφετέριες και μπαρ της παραλιακής Λεωφόρου της πρωτεύουσας.

Η αρχή έγινε πριν δυο εβδομάδες στη Γλυφάδα, όταν δικαστικός επιμελητής και άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας μπήκαν σε κατάμεστη από κόσμο καφετέρια και κατευθύνθηκαν προς την ταμειακή μηχανή της επιχείρησης.

Αφού επέδειξαν στους υπευθύνους το ένταλμα κατάσχεσης που είχε εκδοθεί, «άδειασαν» το συρτάρι με τις εισπράξεις που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ταμείο, αφήνοντας άφωνους τους δεκάδες πελάτες που παρακολουθούσαν τη σκηνή.

Μέσα στις επόμενες μέρες, τέτοιες έφοδοι πραγματοποιήθηκαν και σε τουλάχιστον 6 ακόμα καφετέριες και μπαρ των νοτίων προαστίων, οι οποίες επελέγησαν με κριτήριο τα πολύ υψηλά χρέη που έχουν αφήσει απλήρωτα στην εφορία οι ιδιοκτήτες τους.

Οι κατασχέσεις στο ταμείο των επιχειρήσεων εφαρμόζονται πιλοτικά για να μπορέσει το δημόσιο να πιέσει μεγαλοφειλέτες που ενώ χρωστούν πολλά στην εφορία, διατηρούν επιχειρήσεις που ανθούν εν μέσω κρίσης, αλλά φρόντισαν και να μην αφήσουν και κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά τους, για να μη βρίσκει να κατασχέσει τίποτα η εφορία.

Κατασχέσεις, όχι απλά «λουκέτα»

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ MADE IN GREECE !!!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΙΠΑΜΕ ΤΟ 2010, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΓΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ
Σήμερα το παραδέχονται όλοι οι μη λοβοτομημένοι Έλληνες !!!



Τράπεζα της Ελλάδος: Οικονομικός δολοφόνος υπέρ ολιγαρχών !!!


Του Κώστα Βαξεβάνη

Είναι πάνω από τρία χρόνια και σίγουρα μερικές εκατοντάδες δημοσιεύματα, με τα οποία προσπαθούμε να καταδείξουμε το ρόλο της Τράπεζας της Ελλάδος στο σύστημα της τραπεζοκλεπτοκρατίας. Πριν την κρίση, το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας, επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή ληστεία. Χρηματοδότησε μέσω δανείων, χωρίς εγγυήσεις ή με εικονικές εγγυήσεις, εταιρείες, επιχειρηματίες, εταιρικά σχήματα που αποτελούνταν από αχυρανθρώπους των ίδιων των τραπεζιτών. Ουσιαστικά τα δάνεια αυτά, ήταν χρήματα προς τους εαυτούς τους και την τοπική ολιγαρχία. Στη συνέχεια, ενέγραψαν αυτά τα δάνεια στις ζημιές των τραπεζών. Όταν ξέσπασε η κρίση, το ελληνικό Δημόσιο, δανείστηκε λεφτά και υπέγραψε μνημόνια για να ανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζες και να καλύψεις τις μαύρες τρύπες. Η ανακεφαλαιοποίηση που κάλυψε τη ληστεία αποδόθηκε στην κρίση.

Όλα αυτά έγιναν με την κάλυψη της Τράπεζας της Ελλάδος, που θεωρητικά είναι ο φορέας που έπρεπε να ελέγχει τις τράπεζες. Η Τράπεζα της Ελλάδος διαβεβαίωνε πως το Τραπεζικό σύστημα είναι υγιές. Και όταν η τραπεζοκλεπτοκρατία άρχισε να γίνεται εμφανής δια γυμνού οφθαλμού των πολιτών, τότε η Τράπεζα της Ελλάδος έριξε στην αρένα δυο τρεις τραπεζίτες για να σωθούν οι προστατευόμενοί της (ή μήπως οι προστάτες της;).

ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ;;; ΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Πως μαφιόζοι και κλέφτες ξεπλένουν το μαύρο χρήμα τους στην καρδιά της ΕΕ, της δήθεν τάξης & ηθικής, τη Γερμανία, αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς, τους ελέγχους και τις μαύρες λίστες των φορολογικών παραδείσων !!!




Στην προσπάθεια να ελκύσουν επιχειρήσεις και πλούσιους, μερικά ομοσπονδιακά κρατίδια της Γερμανίας φαίνεται ότι είναι πολύ γενναιόδωρα. 
Η Βαυαρία παίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο !!!

Αν υπάρχει ένα θέμα στο οποίο πολιτικοί, μέσα ενημέρωσης και πολίτες, συμφωνούν απόλυτα, είναι στην οργή για την έλλειψη της φορολογίας στην Ελλάδα. Ότι υπάρχουν πλούσιοι που δεν φορολογούνται κανονικά, ότι δεν διώκονται άτομα που διαπράττουν απάτες και ότι οι φόροι επί των πωλήσεων δεν συλλέγονται σωστά, όλα αυτά είναι αποδεκτά από όλους. Ο Μάρκους Σέντερ (CSU), ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας και ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές της Ελλάδας, αναφέρεται πάντα στην «αναποτελεσματική φορολογική διοίκηση» στην Αθήνα.

ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ MEGA ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Eφοδος του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας σε Mega και ΑΝΤ1 !!!

Για 50 ολόκληρα λεπτά οι μπράβοι κράταγαν στην είσοδο τους ελεγκτές του ΣΕΠΕ και την Αστυνομία, μέχρι να προλάβουν να φυγαδευτούν από την άλλη πόρτα οι ανασφάλιστοι υπάλληλοι του καναλιού !!!





Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης επιβεβαίωσε πως το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) πραγματοποίησε ελέγχους στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και ΑΝΤ1.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ανέφερε: «Εμείς πήγαμε στα συγκεκριμένα κανάλια, με τη συνοδεία της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που κάνει το ΣΕΠΕ του υπουργείου Εργασίας. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ;;; ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΧΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙΣ !!!

ΗΤΑΝ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Έκτακτη ανακοίνωση για όσους χρωστάνε στην ΔΕΗ !!!


Οι καταναλωτές με απλήρωτους λογαριασμούς στη ΔΕΗ δεν θα μπορούν να παίρνουν ρεύμα από άλλον ενεργειακό πάροχο, αν δεν εξοφλήσουν πρώτα τα χρέη τους.

Αυτό έγινε γνωστό σήμερα από τη ΓΕΝΟΠ, η διοίκηση της οποίας συναντήθηκε με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνo Σκουρλέτη. Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα τροποποιήσει στην παραπάνω κατεύθυνση τη διάταξη του Κώδικα Προμήθειας Ενέργειας.

ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ !!!

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Λονδίνο: Νοικιάζουν κρεβάτι κάτω από σκάλα σε δωμάτιο με τρεις συγκατοίκους για 500 λίρες !!!




Απίστευτο και όμως αληθινό !!!

Ένα κρεβάτι κάτω από μια σκάλα, σε πολυκατοικία του Λονδίνου, διατίθεται προς ενοικίαση προς μόλις… 500 δολάρια των μήνα! Στην τιμή μάλιστα δεν συμπεριλαμβάνονται οι λογαριασμοί.

Η 23χρονη Άλεξ Λόμαξ πήγε να δει ένα δωμάτιο προς ενοικίαση στην περιοχή Clapham, στα νοτιοδυτικά προάστια του Λονδίνου, το οποίο μάλιστα περιγραφόταν ως «επιπλωμένο» σε σχετική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Η Λόμαξ ταξίδεψε από τον Νότιγχαμ για να δει το διαμέρισμα και περιέγραψε την εμπειρία της στο BBC:

«Ο σπιτονοικοκύρης μου έδειξε τον κουζίνα και το κρεβάτι κάτω από την σκάλα – και ήταν απολύτως σοβαρός!»

«Μου είπε ότι θα πρέπει να το μοιράζομαι με άλλους τρεις», λέει η Λόμαξ, «οπότε αμέσως ζήτησα συγγνώμη και έφυγα».

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!! 39ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ !!!

ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
Αυτός ο 39χρονος Έλληνας βγάζει 2.000 ευρώ τη μέρα !!! 




Η παλιά του ζωή, αυτή που ήταν συνδεδεμένη με την καρέκλα του υπολογιστή, αποτελεί μακρινή ανάμνηση. Όχι γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο εν λόγω απόφοιτος του τμήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών περνούσε ώρες επί ωρών μπροστά στο laptop, αλλά γιατί…
η νέα του επαγγελματική δραστηριότητα θα μπορούσε στα λεξικά να αποτελεί το αντίθετο της καθιστικής ζωής.

Ο 39χρονος Δημήτρης Δημόπουλος είχε τη φυσιολατρία, τα ταξίδια και την αεικίνητη δράση στο αίμα του και ως γνωστόν το… πεπρωμένο φυγείν αδύνατο. Από τη στιγμή που… μυρίστηκε ότι μπορεί να συνδυάσει όλα αυτά – μαζί με την αγάπη του για τα ζώα – με κάτι επικερδές, δεν είχε παρά να πάρει τα… βουνά και τα λαγκάδια.

Eίναι κάπως ασυνήθιστο να βλέπεις στην περιοχή της Χαλανδρίτσας έναν… ψαγμένο τύπο με μαλλιά ράστα και τατουάζ να οργώνει κυριολεκτικά τα βουνά, περπατώντας 8 με 10 ώρες την ημέρα παρέα με δύο σκύλους. Τόσο ασυνήθιστο που υπολογίζεται ότι μόνο έξι άνθρωποι ακόμα στην Ελλάδα είναι επαγγελματίες ανιχνευτές τρούφας, τολμώντας να επενδύσουν σε ένα προϊόν που μοιάζει με …χρυσάφι αλλά η σοδειά του απαιτεί υπομονή, επιμονή και γερό… στομάχι.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ !!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!! H FM VOICE ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ GATE !!!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

BOMBA !!! ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΚΡΙΣΗ+ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Ποια κατασήματα κλείνουν !!!
Σε αναδιάρθρωση του δικτύου του προσανατολίζεται ο όμιλος Carrefour-Μαρινόπουλος για να αντιμετωπίσει την τρέχουσα δυσμενή οικονομική συγκυρία !!!





Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, η γνωστή αλυσίδα μπορεί να κλείσει ακόμα και 20 καταστήματα, με τους εργαζόμενους να είναι αναστατωμένοι για αυτό τον λόγο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και το κλείσιμο μιας εκ των κεντρικών αποθηκών νωπών προϊόντων της εταιρείας Μαρινόπουλους.

Τα καταστήματα που σχεδιάζεται να κλείσουν είναι στην πλειονότητά τους μικρά σημεία πώλησης που λειτουργούν υπό το σήμα Carrefour Express και τα περισσότερα από αυτά λειτουργούσαν στο παρελθόν ως Dia.

Στα 20 καταστήματα απασχολούνται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), 220-250 άτομα.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
Η Ε.Ε. απέρριψε προσφυγή Έλληνα πολίτη για να καταστεί δυνατή η διαγραφή του ελληνικού χρέους, επειδή, αντί του ICSID,  την υπέβαλλε σε λάθος Δικαστήριο, αναρμόδιο για τέτοιες υποθέσεις !!! 



Η ζημία που προκαλείται στη χώρα από τέτοιες ενέργειες είναι τεράστια, αφού αυτό που εν προκειμένω θα μείνει σε επικοινωνιακό επίπεδο στην παγκόσμια κοινή γνώμη δεν θα είναι το κωμικοτραγικό λάθος του προσφεύγοντος, αλλά το γεγονός ότι απορρίφθηκε με δικαστική απόφαση προσφυγή Ελλήνων Πολιτών για τη διαγραφή του χρέους !!!

Το Ευρωδικαστήριο αποφάνθηκε ότι η εν λόγω προσφυγή δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα βάσει των Συνθηκών της Ε.Ε.

Απέρριψε το Δικαστήριο της Ε.Ε. προσφυγή έλληνα πολίτη, η οποία αποσκοπούσε στο να καταστεί δυνατή η διαγραφή του ελληνικού «επαχθούς δημοσίου χρέους», επειδή η χώρα βρίσκεται «σε κατάσταση ανάγκης».
Το Δικαστήριο της Ε.Ε. αποφάνθηκε ότι η εν λόγω προσφυγή δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα βάσει των Συνθηκών της ΕΕ.

Συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου 2012, ο Αλέξιος Αναγνωστάκης υπέβαλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή την πρόταση της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας πολιτών (ΕΠΠ) με τίτλο «Ένα εκατομμύριο υπογραφές για την Ευρώπη της αλληλεγγύης».

O ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΤΟΥ ΤΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Φ/Β
Το μεγάλο σκάνδαλο, ο αυθαίρετος χαρακτηρισμός του ΤΤ ως μη συστημικής τράπεζας, η εξάλειψη της περιουσίας εν μια νυκτί των 72.000 μικρομετόχων, παραμένει κρυμμένο πίσω απο τον καπνό των πορισμάτων της ΤτΕ για δήθεν απιστία σε δάνεια !!!







Την διετία 2007-2009 αναδείξαμε το ΤΤ ως την καλύτερη Ελληνική Τράπεζα. Το Δεκέμβριο του 2009 που απεχώρησα η τράπεζα ηταν πρώτη σε κεφαλαιακή επάρκεια και τελευταία σε επισφάλειες (κόκκινα δάνεια). Οι άλλες τράπεζες αντιγράφανε τα προιόντα μας (π.χ. ΑΝΕΒΑΙΝΩ) ενω ο δείκτης δανείων προς καταθέσεις (60%) το καθιστούσε ηγέτιδα τράπεζα σε περίοδο κρίσης. Η τράπεζα υποχρεώθηκε αργότερα να αγοράσει την προβληματική ΑΣΠΙΣ για να στηρίξει το τραπεζικό σύστημα. Υποχρεώθηκε επίσης σε ζημίες 4 δις απο την συμμετοχή της στο PSI. Όταν κρίθηκε ως μη συστημική (καλοκαίρι 2012) η ΤτΕ άρχισε να κάνει πορίσματα για να ρίξει τις ευθύνες των αποφάσεων της στις διοικήσεις του ΤΤ. Το μεγάλο σκάνδαλο, ο αυθαίρετος χαρακτηρισμός του ΤΤ ως μη συστημικής τράπεζας, η εξάλειψη της περιουσίας εν μια νυκτί των 72,000 μικρομετόχων, παραμένει κρυμμένο πίσω απο τον καπνό των πορισμάτων της ΤτΕ για δήθεν απιστία σε δάνεια... Δάνεια του 2009 που το 2010 είχαν ελέγθεί από την ΤτΕ χωρίς παρατηρήσεις εκ των υστέρων χαρακτηρίστηκαν ύποπτα! Παρεπιπτόντως, κατηγορούμαστε για ποσόν διπλάσιο από την μέγιστη πρόβλεψη συνολικής ζημίας του δανειακού χαρτοφυλακίου!!! Η δε μέγιστη πρόβλεψη ζημιάς (σήμερα μετά από 6 χρόνια κρίσης) είναι μόλις το 27% της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του 2009! 


ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 31/10/2015 !!!

ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 31/12/2015 ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ
Παράταση της αναστολής πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης έως 31 Οκτωβρίου !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Παρατείνεται έως τις 31 Οκτωβρίου η Υπουργική Απόφαση για την απαγόρευση πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών.

Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση 70905/29.9.2015, παρατείνεται έως τις 31 Οκτωβρίου 2015 η ισχύς της υπ’ αριθ. 49214/21.7.2015 υπουργικής απόφασης «Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών», ενώ η ισχύς της απόφασης αρχίζει από 1 Οκτωβρίου 2015.

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργική απόφαση υπ’ αριθ. 49214/21.7.2015 προβλέπει τα εξής:

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΑΠ : ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΞΙΑΣ > 75.000 ΕΥΡΩ !!!

ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Ισόβια στους διακινητές ναρκωτικών !!!
Τι αποφάσισε ο Άρειος Πάγος !!!




Την επιβολή ισόβιας κάθειρξης σε όσους εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αξίας άνω των 75.000 ευρώ, ανεξάρτητα του αριθμού των κατηγορουμένων αποφάσισε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, αυστηροποιώντας έτσι τις προϋπάρχουσες ποινές.

Η εν λόγω απόφαση θα αποτελέσει «οδηγό» για όλα τα δικαστήρια της χώρας.

Η Ολομέλεια, υιοθετώντας την πρόταση του αντεισαγγελέα Νίκου Παντελή, απέρριψε το αίτημα κατηγορουμένων να επιμερίζεται το ποσό των 75.000 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των εμπλεκομένων στη διακίνηση ναρκωτικών, έτσι ώστε να αποτραπεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης στους εμπλεκόμενους κατηγορούμενους.

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΤ : ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΛΗ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΤ : Στο εδώλιο Φιλιππίδης, Παπαδόπουλος, Κοντομηνάς, Μπακατσέλος, το ζεύγος Γριβέα, Λαυρεντιάδης, Ρέστης και η Σακελαρίου του ΤΧΣ !!!






Για τις κατηγορίες της απιστίας και της απάτης, με τις τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, παραπέμπονται σε δίκη 35 άτομα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Μεταξύ των προσώπων που θα καθίσουν στο εδώλιο είναι ο πρώην διοικητής του ΤΤ, Άγγελος Φιλιππίδης, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Βίκτωρας Ρέστης και ΔημήτρηςΜπακατσέλος, και στελέχη της τράπεζας την επίμαχη περίοδο, όπως η Αναστασία Σακελλαρίου που ήταν μέχρι πρότινος επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Με βούλευμά τους, οι εφέτες αποφαίνονται ότι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση που αφορά δανειοδοτήσεις στις οποίες είχε προβεί το ΤΤ την περίοδο 2008 έως και το 2010, οι οποίες φέρεται να ζημίωσαν την τράπεζα, καθώς τα αρμόδια στελέχη της δεν είχαν μεριμνήσει ώστε να εξασφαλίζονται οι απαιτήσεις της.

KLASSE MENTES !!! H NEA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΡΥΠΩΝ ΤΗΣ VW !!!

ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΡΥΠΩΝ
Τέλος στις δυσάρεστες εκπλήξεις !!!
Κάντε τα αέριά σας να μυρίζουν μέντα !!!




Μετά από πολλά χρόνια και χάρη στη συνεργασία επιστημόνων, μια πρωτοποριακή εφεύρεση είναι γεγονός! Ονομάζεται «underwear patch» και, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, είναι ένα αυτοκόλλητο το οποίο εφαρμόζει στο εσώρουχο. 

Το θαυματουργό αυτό patch είναι στην ουσία ένα φίλτρο που αρωματίζει με μέντα... τα αέριά σας. 

ΛΑΘΟΣ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ !!! ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ !!!

ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ TΟΥ GAY PRIDE
Τι τις ήθελες ρε καψερέ προεκλογικά τόσες φωτογραφίες με παππάδες, αρχιμανδρίδες, δεσποτάδες, κλπ ;;;
Δεν σούφτανε μια με τον ΠΑΠΠΑ της ενορίας του Μαξίμου, δλδ τον ΝΙΚΟ ;;;




Νίκος Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός εξαιτίας του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου !!!

Στην πιθανή αντίδραση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπέτελ, αλλά και στην αντίδραση της ομάδας των 53, απέδωσε τη μη υπουργοποίησή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος, μιλώντας στον ραδοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, δήλωσε ότι «δεν υπήρξε η παραμικρή όχληση από την μεριά μου προς τους επικεφαλής των κομμάτων της συγκυβέρνησης για τη συμμετοχή μου στο υπουργικό συμβούλιο» και ότι ο ίδιος πληροφορήθηκε επισήμως «ότι η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν».

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 6.600.000 ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ-ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 10η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !!!

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!!
Ποιους «καίνε» 6,6 εκατομμύρια νέα εκκαθαριστικά ;;;
Εως τις 10 Οκτωβρίου αναμένονται τα «τσιμπημένα» εκκαθαριστικά για τους φόρους σε αγρότες και επιχειρήσεις. 

Μέχρι τις 20/10 έρχεται και ο ΕΝΦΙΑ. 
Ποιοι πληρώνουν φέτος λιγότερο φόρο ακινήτων και ποιοι επιβαρύνονται. 
Οι γενικές εκπτώσεις και απαλλαγές.



Το χρονοδιάγραμμα βγήκε και είναι ανελαστικό. Το ταμείο είναι μείον και όλοι καλούμαστε να συνεισφέρουμε τον οβολό μας, μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει έως το τέλος του έτους, με τις δόσεις του φόρου εισοδήματος, των ρυθμίσεων, τον ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας, για να περιοριστεί η υστέρηση εσόδων και να κλείσει στο μέτρο του δυνατού η τρύπα του πρωτογενούς ελλείμματος, το οποίο πλασματικά εξακολουθεί να αποτυπώνεται στα στοιχεία του προϋπολογισμού ως πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο προγραμματισμός του υπουργείου Οικονομικών και της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ορίζει ότι έως τις 10 Οκτωβρίου θα έχουν αναρτηθεί στο taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά φόρου εισοδήματος για 500.000 αγρότες, επιχειρήσεις και υπόχρεους σε φόρο πολυτελούς διαβίωσης, ενώ έως τις 20 Οκτωβρίου θα χτυπήσει την πόρτα 6,1 εκατομμυρίων ιδιοκτητών ακινήτων ο ΕΝΦΙΑ του 2015, όπως ήταν και πέρυσι.

Η νέα εκκαθάριση φορολογίας εισοδήματος έχει ήδη αρχίσει να τρέχει. Τα ραβασάκια τα οποία «ψήνονται» αφορούν :

BOMBA !!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS !!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ, ΜΙΣΘΩΤΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ
Οι λογαριασμοί Nostro – Vostro των τραπεζών εξαιρούνται των capital controls !!! 
Το κόλπο των μεγαλοκαταθετών !!!




Οι συνταξιούχοι και ο μικροκαταθέτης στήριξαν το τραπεζικό σύστημα αφού δεν μπορούσαν να πάρουν τα χρήματά τους.
Έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που φέρνει στο φως την «τρύπα» των capital controls αποκαλύπτει τοwww.bankingnews.gr.
Ο παππούς, η γιαγιά και ο μικροκαταθέτης στήριξαν το τραπεζικό σύστημα αφού δεν μπορούσαν να πάρουν τα χρήματά τους.
Αντίθετα οι ευκατάστατοι και πλούσιοι καταθέτες μπορούσαν να βάλουν χέρι στα χρήματά τους.
Η διέξοδος δόθηκε με απλά τεχνάσματα τα οποία συνέβαλαν στην απομάκρυνση των χρημάτων τους από τη χώρα σε άλλη τράπεζα του εξωτερικού.
Η πληροφόρηση και η ενημέρωση για τους τρόπους διευκόλυνσης των μεγαλοκαταθετών δεν έτρεχαν στα σκαλοπάτια των πιστωτικών ιδρυμάτων.
Η πληροφόρηση και ενημέρωση απαιτούσαν άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών (τραπεζιτών – καταθετών) ενώ δεν θα ήταν δυνατό να ενταχθούν όλοι σε μία τραπεζική βάρκα… διαφυγής και διάσωσης.
Στην περίπτωση που η διάσωση θα έπαιρνε χαρακτηριστικά γραμμή ακτοπλοΐας τότε το τραπεζικό σύστημα θα κινδύνευε από μέσα.

Λίγοι και εκλεκτοί 

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Η Γερμανία, δηλαδή η κυβέρνηση της Ανγκελα Μέρκελ, έχει προκαλέσει διεθνή απορία με την άρνησή της -μαζί με τη Βόρεια Κορέα, το Σουδάν και τη Συρία- να επικυρώσει το Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών ενάντια στη διαφθορά στον δημόσιο τομέα, αν και το έχουν ήδη δεχτεί 160 χώρες !!! 
Επίσης, δεν επικυρώνει τη Σύμβαση Ποινικού Δικαίου του Συμβουλίου της Ευρώπης !!!




ΤΑΠΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ & ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΙΤΑΝΘΡΩΠΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
Κάψανε φλάντζα στη ΝΔ τα πολιτικά λείψανα των βαρόνων και της διαπλεκόμενης οικογενειοκρατείας με την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα !!!


Κλαίει το Μητσοτακέϊκο που θα γίνει Πρόεδρος ένας νέος άνθρωπος πριν ενηλικιωθεί ο δικός τους Κώστας, ενώ είχαν προγραμματίσει να μονιμοποιήσουν τον προσωρινό ωρομίσθιο Βαγγέλη, για να γίνει πρόεδρος-νταντά του μικρού Κωστάκη, μέχρι να μεγαλώσει και να γίνει αυτός Πρόεδρος !!! 

Και ταυτόχρονα, κλαίνε οι Φιλιππινέζες του Κώστα Καραμανλή, επειδή το τέλος του μύθου του μαρμαρωμένου βασιληά τους στερεί κάθε ρόλο, υπόσταση και παρέμβαση, αφού την επομένη της εκλογής Τζιτζικώστα δεν θα ασχολείται κανείς μαζί τους. Άσε που θα κοπούν και τα τζάμπα τσίπουρα, κοψίδια και ψάρια στη Ραφήνα !!! 


O Matteo Renzi στην Ιταλία είναι κοινοβουλευτικός πρωθυπουργός ρε νούμερα της ΝΔ ;;; 
Δήμαρχος Φλωρεντίας, εκλεγείς με τη σημαία του Δημοκρατικού Κόμματος δεν ήταν πριν γίνει Πρωθυπουργός ;;; 
Εκεί δηλαδή γίνεται, αλλά εδώ δεν γίνεται, μόνο και μόνο για να διαιωνίζονται στην εξουσία οι ίδιες και οι ίδιες οικογένειες και οι άχρηστοι, ανεπάγγελτοι, αργόμισθοι & ανίκανοι γόνοι τους ;;;

Είναι δλδ τόσο προκλητικό να βρεθεί στο τιμόνι της ΝΔ ένα νέο παιδί που προέρχεται μέσα από την αγορά και την καρδιά της πραγματικής οικονομίας, ή μήπως το καταστατικό σας επιβάλει για Προέδρους μόνο τους ανεπάγγελτους κομματικούς υπαλλήλους, εκπροσώπους των συμφερόντων νταβαζτήδων & καναλαρχών ;;; 





Η απάντηση του Α.Τζιτζικώστα για το ασυμβίβαστο να εκλεγεί πρόεδρος: ''Προς δήθεν ανησυχούντες...''

Μαίνεται στο παρασκήνιο η μάχη για την ηγεσία της ΝΔ και ο υποψήφιος Απόστολος Τζιτζικώστας απάντησε σε όσους τον κατηγορούν ότι εχει ασυμβίβαστο εκλογιμότητας.

Με μια ανάρτηση στο facebook ο περιφερειάρχης απαντά σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ επειδή δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής ως το 2019, λόγω κωλύματος, αφήνοντας αιχμές για την λειτουργία της ΝΔ μέσα στη βουλή:

Γράφει αναλυτικά:


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟΨΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ !!! ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ & ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος για τα εξοπλιστικά !!!




Συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θωμάς Λιακουνάκος για υπόθεση εξοπλιστικών προγραμμάτων.


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ TWITTER



Συγκεκριμένα, για τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου στα αεροπλάνα. Η σύλληψη έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας, στο σπίτι του στη Φιλοθέη, μετά από ένταλμα της ανακρίτριας Βασιλικής Μπράτη και τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας για τη σύμβαση που συνήψε η χώρα μας για το εξοπλιστικό σύστημα Embraer (ιπτάμενα ραντάρ).
SSL Certificates