.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ !!!

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Λονδίνο: Νοικιάζουν κρεβάτι κάτω από σκάλα σε δωμάτιο με τρεις συγκατοίκους για 500 λίρες !!!




Απίστευτο και όμως αληθινό !!!

Ένα κρεβάτι κάτω από μια σκάλα, σε πολυκατοικία του Λονδίνου, διατίθεται προς ενοικίαση προς μόλις… 500 δολάρια των μήνα! Στην τιμή μάλιστα δεν συμπεριλαμβάνονται οι λογαριασμοί.

Η 23χρονη Άλεξ Λόμαξ πήγε να δει ένα δωμάτιο προς ενοικίαση στην περιοχή Clapham, στα νοτιοδυτικά προάστια του Λονδίνου, το οποίο μάλιστα περιγραφόταν ως «επιπλωμένο» σε σχετική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Η Λόμαξ ταξίδεψε από τον Νότιγχαμ για να δει το διαμέρισμα και περιέγραψε την εμπειρία της στο BBC:

«Ο σπιτονοικοκύρης μου έδειξε τον κουζίνα και το κρεβάτι κάτω από την σκάλα – και ήταν απολύτως σοβαρός!»

«Μου είπε ότι θα πρέπει να το μοιράζομαι με άλλους τρεις», λέει η Λόμαξ, «οπότε αμέσως ζήτησα συγγνώμη και έφυγα».
«Μακάρι να είχα εκφράσει τον θυμό μου γιατί είναι εντελώς γελοίο και ντρέπομαι για τον εαυτό μου που ζήτησα και συγγνώμη πριν φύγω».

Και επειδή ο σπιτονοικοκύρης ήξερε τι πήγαινε να νοικιάσει, στο site london2let.com ζητά νοικάρη «φιλικό, ανοιχτόμυαλο και εξωστρεφή».

Ο σπιτονοικοκύρης «δεν ζήτησε συγγνώμη» για την κατάσταση του σπιτιού, ενώ της ξεκαθάρισε ότι πρόκειται «για το τελευταίο δωμάτιο προς ενοικίαση σε ολόκληρη την περιοχή».

Παράγοντας της αγοράς που μίλησε στο BBC ανέφερε πως το μέσο νοίκι στην περιοχή αγγίζει τις 784 λίρες, οπότε όποιος βλέπει ενοίκιο της τάξης των 500 λιρών μάλλον πρέπει να είναι προϊδεασμένος περί τίνος πρόκειται.

«Έχουμε δει στρώματα σε κουζίνες, σε υπόστεγα, σε σαλόνια και τώρα είδαμε ακόμα και κάτω από σκάλες. Τι άραγε θα δούμε ακόμα;», ανέφερε.

ΠΗΓΗ
http://www.topontiki.gr/article/144674/londino-noikiazoyn-krevati-kato-apo-skala-se-domatio-me-treis-sygkatoikoys-gia-500#.VgzfeiF9nrE.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates