.

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Αντί να κουρέψουν οριζόντια όλα τα κόκκινα δάνεια, κάνοντας χρήση των 60 περίπου Δις των προβλέψεων στα παθητικά τους, συνεχίζουν να πειραματίζονται με τα κάθε λογής χρηματοοικονομικά ματζούνια που τους πλασάρουν οι διάφοροι εγχώριοι και αλλοδαποί επιτήδειοι, τα οποία καταλήγουν μονίμως να μεγαλώνουν το πρόβλημα και τις μαύρες τρύπτες των ισολογισμών τους !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ: ΕΡΙΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗ HONDOS ΠΑΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ & ΑΦΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΕ !!!

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2003-2006
Ενώ για την μη πτωχευμένη Hondos Center AEE για τις ίδιες παραβάσεις...απλή σύσταση !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Λίγες ημέρες μετά την οριστική πτώχευση της Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού «θυμήθηκε» να ανακοινώσει ότι επιβάλλει στην εταιρία πρόστιμο ύψους 153.726 ευρώ για παραβάσεις της σε θέματα ανταγωνισμού, οι οποίες μάλιστα καταγράφηκαν πριν από 11 και πλέον χρόνια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η επιτροπή, η οποία λειτουργεί υπό την προεδρία του Δημήτρη Κυριτσάκη, επιδεικνύει απογοητευτικά αργά ανακλαστικά... Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι και πριν από λίγους μήνες είχε επιβάλει πρόστιμο στη Neoset, τρία χρόνια μετά την οριστική πτώχευση της εταιρίας.

ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ & ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ...ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ !!!

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ 8 ΔΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!! 40 FUNDS ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1814238891949504&set=pcb.1814240598616000&type=3&theater

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΕΝΙΑΙΑ ΠΛΕΟΝ Η ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ !!!

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ
Η Εθνική Επιτροπή Υδάτων με απόφασή της επιβάλλει ενιαία υποχρεωτική τιμολόγηση του νερού για όλη τη χώρα !!!



Σε τιμές χρυσού το νερό: Ενιαία πλέον η τιμολόγησή του για όλη την Ελλάδα


Σταγόνα και ευρώ... Στα ύψη θα φτάσει η τιμή του νερού σύμφωνα με το νέο ενιαίο πανελλαδικό τρόπο τιμολόγησης που θα γίνει από την Εθνική Επιτροπή Υδάτων, ενώ για τα νησιά που ήδη αντιμετωπίζουν ζωτικής σημασίας προβλήματα ύδρευσης και καταφεύγουν σε αφαλάτωση η τιμή του νερού θα ακουμπήσει την τιμή της ουγγιάς του χρυσού!

Παράλληλα, πέρα από όλα αυτά, ανοίγει παράθυρο για να περάσει η διαχείριση των υδάτινων πόρων και το νερό σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, με ό,τι αυτό σημαίνει τόσο από θέμα εθνικής ασφαλείας, όσο και από πλευράς αύξησης της τιμής του νερού.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΚΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΝΗΣΙΩΝ !!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
Έως έξι φορές υψηλότερα κοστίζει η ηλεκτροδότηση των μη διασυνδεδεμένων νησιών σε σχέση με την ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ το κόστος μοιράζεται στους 6.500.000 καταναλωτές που πληρώνουν το «μάρμαρο» μέσα από τα τιμολόγια ρεύματος με τη ρύθμιση ΥΚΩ !!!


Η ετήσια επιβάρυνση στους καταναλωτές υπολογίζεται από 650 ως 800 εκατ. ευρώ το χρόνο. Οι διοικήσεις της ΔΕΗ για δεκαετίες προτιμούσαν και προτιμούν ακόμη τη χρήση μαζούτ για την παραγωγή ρεύματος με τη λειτουργία θερμικών μονάδων στα νησιά, παραβλέποντας ότι η διασύνδεση των νησιών με καλώδιο από την ηπειρωτική Ελλάδα θα είχε λύσει το πρόβλημα. 

Οι καταναλωτές έχουν πληρώσει πολλαπλάσια το κόστος της μη διασύνδεσης των νησιών όταν σε ετήσια βάση χρεώνονται με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ το χρόνο μέσω των λογαριασμών. Πρόσφατα η ΔΕΗ έλαβε το μήνυμα από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ότι δεν πρόκειται να τις εγκρίνει το ποσό των 735 εκατ. ευρώ για την ηλεκτροδότηση των νησιών και τις αναγνώρισε το ποσό των 360 εκατ. ευρώ. 

ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ FRAPORT: ΝΕΚΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ !!!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Αποποιείται ευθυνών η γερμανική εταιρεία και δείχνει τις συνεργαζόμενες εταιρείες !!!



Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Η Κέρκυρα Σήμερα», ο 44χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του εργαζόταν στην πίστα του αεροδρομίου, ως υπεύθυνος να κατευθύνει τα αεροσκάφη από και προς τις θέσεις στάθμευσης στο χώρο του αεροδρομίου (marshaller).

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να ήταν εργαζόμενος της εταιρείας υπηρεσιών εδάφους Swissport στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΡΤ, ένιωσε δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του. Παρά το γεγονός πως το ΕΚΑΒ έδρασε άμεσα, δεν πρόλαβαν να επαναφέρουν το εργαζόμενο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΑΥΓΑ: ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ & ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ !!!

ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ: ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΣΤΗ VOLKSWAGEN ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΣΑΞΩΝΙΑΣ, ΑΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΨΑΝ(ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ) ΤΟ DIESELGATE ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΔΡΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ;;;
Ενώ την ίδια ώρα που οι Γερμανοί κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα για ιδιωτικοποιήσεις, οι ίδιοι μετέχουν σε VW, Deutsche Telekom, Deutsche Post, Commerzbank, Fraport κτλ κτλ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στη Γερμανία, αναφορικά με την διασύνδεση της πολιτικής σκηνής (και ειδικότερα των δύο κομμάτων εξουσίας) με το καρτέλ αυτοκινήτου, παρουσιάζει τεράστιο σημειολογικό ενδιαφέρον.

Όχι, βεβαίως, πως πέσαμε από τα σύννεφα. Και ως Έλληνες, μάλλον το ευχαριστηθήκαμε, απολαμβάνοντας με μια χαιρέκακη διάθεση τον διασυρμό των «υπεράνω» και «αδιάφθορων» Γερμανών πολιτικών, που ακόμη και τώρα ψάχνουν αφορμή για να μας κουνήσουν το δάχτυλο για το κάθε φάουλ του ελληνικού κρατικού μηχανισμού. Όμως, τίποτε δεν θα έχει σημασία, αν το θέμα κουκουλωθεί και ξεφουσκώσει, είτε επειδή οι ίδιοι οι Γερμανοί θα επιλέξουν βολικά να βάλουν το κεφάλι κάτω από το έδαφος, είτε επειδή οι (ανεξάρτητοι;) ευρωπαϊκοί θεσμοί, εξίσου βολικά, επιλέξουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ παραπέμποντας την υπόθεση σε μακροσκελείς έρευνες που σταδιακά θα ξεχαστούν και θα βαλτώσουν ή άντε στην καλύτερη περίπτωση να επιβάλουν και μερικά τσουχτερά πρόστιμα, έτσι για το θεαθήναι.

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΕ-ΗΠΑ: ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΤΑ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ !!!

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ «ΟΠΛΩΝ» Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ...
Γαλλία και Γερμανία σε κοινό μέτωπο για να καλύψουν τα κενά της φορολογικής νομοθεσίας τα οποία εκμεταλλεύονται επιχειρηματικοί όμιλοι των ΗΠΑ ώστε να ελαχιστοποιήσουν τους φόρους τους και να διασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων !!!


Κοινή πρωτοβουλία με το Βερολίνο αλλά και με άλλους εταίρους από την Ευρωζώνη αναλαμβάνει η Γαλλία, για να καλύψει τα κενά της φορολογικής νομοθεσίας τα οποία εκμεταλλεύονται αμερικανικοί επιχειρηματικοί κολοσσοί ώστε να ελαχιστοποιήσουν τους φόρους τους και να διασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Τη γαλλική πρωτοβουλία προανήγγειλε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρινό Λε Μερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο Παρίσι, στο πλαίσιο της οποίας τόνισε πως έως τώρα οι πανευρωπαϊκές πρωτοβουλίες για την πάταξη της φοροαποφυγής έχουν αποδειχθεί ατελέσφορες. Σύμφωνα με τον κ. Λε Μερ, «στόχος είναι ένας κοινός εταιρικός φόρος σε Γερμανία και Γαλλία, που θα ισχύσει από το 2018 και θα αποτελέσει τη βάση για την εναρμόνιση των σχετικών νομοθεσιών σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης».

Οπως τόνισε, η Γαλλία προτίθεται να προτείνει σειρά «απλούστερων κανόνων» για «την πραγματική φορολόγηση» των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, καθώς οι επιχειρήσεις που κυρίως εκμεταλλεύονται κάθε περιθώριο και καταβάλλουν σκανδαλωδώς χαμηλούς φόρους είναι οι κολοσσοί της υψηλής τεχνολογίας: Apple, Google, Alphabet, Facebook και Amazon. Την πρότασή της αυτή η Γαλλία θα την παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο σε Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στο Ταλίν της Εσθονίας. «Η Ευρώπη πρέπει να μάθει να υπερασπίζεται τα οικονομικά της συμφέροντα πολύ πιο σταθερά και αποφασιστικά, όπως η Κίνα και οι ΗΠΑ», υπογράμμισε ο Γάλλος υπουργός και πρόσθεσε ότι μια επιχείρηση δεν μπορεί να επωφελείται από τις δραστηριότητές της στη Γαλλία ή την Ευρώπη, χωρίς να καταβάλλει φόρους όπως οι άλλες εταιρείες, ευρωπαϊκές ή γαλλικές.

ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΔΕΣ...ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΕ !!!

500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΑ 261 ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Μια επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, συνολικού κόστους 75.000 ευρώ ήταν το πιο ακριβό ταξίδι Ευρωπαίου επιτρόπου τούς...
πρώτους δύο μήνες του 2016, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το βελγικό περιοδικό «Knack».

Αυτό το συγκεκριμένο δίμηνο τα 261ταξίδια που έκαναν συνολικά τα μέλη της Κομισιόν στοίχισαν περίπου 500.000 ευρώ στους Ευρωπαίους φορολογούμενους.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ & ΤΟΚΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!

ΕΩΣ 30/11/2017 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
Με τη ρύθμιση των 100 δόσεων οι οφειλέτες των ΟΤΑ α’ βαθμού δύνανται να ρυθμίσουν τα χρέη τους (τέλη, πρόστιμα, φόροι, κλήσεις ΚΟΚ, εισφορές, μισθώματα κ.λπ.), τα ήδη βεβαιωμένα και αυτά που θα βεβαιωθούν μέχρι 30/09/2017, κατόπιν αιτήσεως εντός τεσσάρων μηνών από την έναρξη ισχύος του νόμου !!!


Πώς γίνεται η ρύθμιση 


Οι ρυθμίσεις γίνονται κατά ποσοστό απαλλαγής από 100% έως 50% από τις κατά Κ.Ε.Δ.Ε. (Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων) προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής ή μη υποβολής ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που θα επιλεχθούν.

Συγκεκριμένα:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ 7.700.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΕΣ !!!

ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ...
Υπέρογκους λογαριασμούς σε ροζ γραμμές που ξεπερνούν τα 7 .000.000 ευρώ έκαναν μέσω δωρεάν κινητών τηλεφώνων που τους παρέχονταν Ιταλοί ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι !!!




Το αποκάλυψε η επιτροπή της ιταλικής βουλής, η οποία ασχολείται με την δημόσια διοίκηση και την εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας. Στην Ιταλία παρέχεται σε τετρακόσιες χιλιάδες ανώτερους υπαλλήλους του δημοσίου δωρεάν τηλέφωνο από την υπηρεσία τους. Με κύριο στόχο να μπορούν να διευκολύνονται στην εκτέλεση της εργασίας τους. Δεν συμβαίνει, όμως, πάντα, ακριβώς αυτό.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα ο Τύπος, από το 2012 μέχρι και φέτος, οι υπάλληλοι αυτοί κάλεσαν πολλούς "ιδιαίτερους" αριθμούς επί πληρωμή. Συνολικά το κόστος για το ιταλικό κράτος, ανέρχεται σε επτά εκατομμύρια επτακόσιες χιλιάδες ευρώ. Συχνά, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, πρόκειται για κλήσεις στις λεγόμενες "ερωτικές γραμμές" ή και για συνδέσεις στο διαδίκτυο, σε ιταλικά και ξένα σάιτ με ανάλογο περιεχόμενο. Μέρος του όλου ποσού επίσης ξοδεύτηκε για συνεχή αποστολή εκκαθαριστικών από τις τράπεζες και επιπλέον συνδέσεις που προσφέρουν τηλεοπτικά κανάλια.

ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ !!!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ 1/1/2018 Ο ΦΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ: Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ & ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ FAILED STATE !!!

4 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
4.435 Νόμοι, με τουλάχιστον 44.000 Προεδρικά Διατάγματα & 300.000 Υπουργικές Αποφάσεις, μαζί με τις 100δες Τροπολογίες & ΠΝΠ, στέλνουν στα ύψη τη διαφθορά και κρατούν καθηλωμένη την Ελλάδα που θέλει να δουλέψει, να δημιουργήσει, να παράξει πλούτο και να φύγει μπροστά, αφού μόνον οι νομοθετικές ρυθμίσεις της μεταπολίτευσης για τον φόρο εισοδήματος έφτασαν μέχρι σήμερα τις 213 !!!  

ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ FRAPORT !!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΪΜΠΛΕ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Η Fraport που πήρε μισοτιμής τα αεροδρόμια πληρώνει με κουπόνια εργαζομένους στο Ηράκλειο !!!




Περιπτώσεις παρακράτησης μισθοδοσίας και πληρωμής με κουπόνια, μη καταβολή νυχτερινής εργασίας, αργιών και υπερωριών διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων από κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου σε δημόσιες υπηρεσίες του Ηρακλείου.

Κλιμάκιο του Ε.Κ.Η. μαζί με επιθεωρητές εργασίας, μετά από καταγγελίες εργαζομένων έκανε έλεγχο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης”, όπου διαπιστώθηκε ότι υπάλληλοι αμείβονταν με κουπόνια αντί για την κανονική μισθοδοσία τους! (Εκεί πλέον διοικεί η Fraport).


8 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ (2012-2015) !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ & ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ;;;
Παρά τα μνημόνια, υπερτιμολογούσαν έως και 92 φορές ιατρικά είδη από το 2012 έως το 2015, οι 8 εταιρείες που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα !!!




Δικογραφία σε βάρος οκτώ εταιριών ιατρικών ειδών για υπερτιμολογήσεις

Χρέωναν με τιμή έως και 92 φορές μεγαλύτερη µε βάση τις επικρατούσες συνθήκες της αγοράς

Δύο υποθέσεις ζημίωσης του Δημοσίου εξιχνιάστηκαν στη Βόρεια Ελλάδα, Η μια, μάλιστα, αφορά οκτώ εταιρίες που προχωρούσαν σε υπερτιμολογήσεις φαρμακευτικού επιθέματος, συνολικής αξίας 145.175,72 ευρώ. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.
Πιο συγκεκριμένα, στην έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, μετά από διαβίβαση στοιχείων της Υπηρεσίας Ελέγχου Δαπανών Υγείας Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α.), διαπιστώθηκε υψηλή χρέωση ιατρικών σκευασμάτων από μέρους εταιριών εμπορίας ιατρικών ειδών με αποτέλεσμα τη ζημία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.


VAROUFAKIS Ltd: ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΟ ΣΟΥΞΕ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ..... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ !!!

VAROUFAKIS Ltd
Η εταιρεία ένδυσης που σπάει όλα τα ταμεία των ..... Πακιστανών!!!


Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος

OI TΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ...

Την περίοδο που όλη η Ευρώπη μιλούσε για τον Ελληνα υπουργό οικονομικών κύριο βαρουφάκη τρεις πακιστανοί από τους χιλιάδες που υπάρχουν στην Αγγλία σκέφτηκαν έναν πολύ καλό και ευφάνταστο τρόπο να πουλήσουν ενδύματα..Φτιάξανε μια εταιρεία με την επωνυμία veroufakis ltd όπου μετά από 20 μέρες καταλάβανε το λάθος τους και αλλάξανε την επωνυμία της εταιρείας σε varoufakis ltd...

ΠΑΡΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΚΟ: Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ 3.500.000 ΕΥΡΩ !!!

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/2500000-4800000.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/05/15-3000000.html



Η Αντίς Αμπέμπα επέστρεψε στην Αθήνα τα χρήματα που είχε πάρει για την κλιματική αλλαγή! Πολλά αναπάντητα ερωτήματα αφήνει το έγγραφο που έχει στη διάθεσή της η «κυριακάτικη δημοκρατία», με ημερομηνία 25 Ιουλίου 2017, βάσει του οποίου η Αφρικανική Ενωση αναγνωρίζει ότι υπάρχει αδιάθετο υπόλοιπο 3.500.000 ευρώ, το οποίο θα επιστραφεί στο Ελληνικό Δημόσιο.

Επειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Αφρικανικής Ενωσης, στην Αντίς Αμπέμπα, με εκπροσώπους της Ενωσης και του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, συμφωνήθηκε από τα δύο μέρη η «ανάγκη επιστροφής της ελληνικής συνεισφοράς, λόγω νομικών και λογιστικών δεσμεύσεων».

ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΛΟΓΩ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

20.000-25.000 ΤΕΤΟΙΑ ΠΩΛΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ
Αν προσθέσεις και το αυξημένο κύμα αποποιήσεων κληρονομιάς, έχεις πλήρη εικόνα της κατάστασης !!!



Πωλητήριο σε πάνω από 20.000 κατοικίες έχουν "βάλει" κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου οι ιδιοκτήτες εκείνοι που αδυνατούν να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, κυρίως δε στην αποπληρωμή του στεγαστικού τους δανείου. Υπό τον φόβο δεσμεύσεων λογαριασμών και πιθανής κατάσχεσης της περιουσίας τους, προχωρούν σε δελεαστικές προσφορές στην αγορά κατοικίας, προκειμένου να προσελκύσουν αγοραστές και να ανασάνουν οικονομικά.

Αυτό επισημαίνουν στην "Καθημερινή" φορείς της αγοράς ακινήτων, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις αναφορικά με τη διαδικασία ρύθμισης των "κόκκινων" δανείων και δη των στεγαστικών. Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Λίτσα, επικεφαλής της εταιρείας πιστοποιημένων εκτιμητών ακινήτων GLP Values, που συνεργάζεται με τραπεζικά ιδρύματα για την πραγματοποίηση εκτιμήσεων ακινήτων, περίπου το 10 - 15% του σημερινού αποθέματος απούλητων ιδιοκτησιών, δηλαδή 20.000 - 25.000 ακίνητα, αφορά σε τέτοιες περιπτώσεις. "Πρόκειται για ανθρώπους που έκαναν υπομονή την τελευταία διετία, αναμένοντας τη βελτίωση των συνθηκών στην οικονομία και στην αγορά κατοικίας, ώστε να εξασφαλίσουν καλύτερη τιμή για τα ακίνητά τους. Πλέον, οι εν λόγω ιδιοκτήτες σπεύδουν να διαθέσουν τα ακίνητά τους άμεσα, εκτιμώντας ότι θα ασκηθούν πρόσθετες πιέσεις στις τιμές των κατοικιών, υπό το βάρος και των ακινήτων που θα εκπλειστηριαστούν, τα οποία θα προκαλέσουν απότομη αύξηση της προσφοράς", αναφέρει ο κ. Λίτσας.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ 936 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
Αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις και ποινές φυλάκισης για μη εμπρόθεσμη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, αλλά και με κατηγορίες για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος κινδυνεύουν να βρεθούν 936 φορολογούμενοι, που έχουν συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη 1,57 δισ. ευρώ προς το Δημόσιο !!!


Πρόκειται για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν ποσά φόρων άνω των 50.000 ευρώ για περισσότερους από τέσσερις μήνες μετά την ημερομηνία λήξης των προβλεπόμενων προθεσμιών, με αποτέλεσμα να έχουν υποβληθεί εναντίον τους μηνυτήριες αναφορές από τις εφορίες για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο.


Το γεγονός ότι 936 φορολογούμενοι που διώκονται ποινικά για το αδίκημα της μη καταβολής οφειλών προς το Δημόσιο ύψους άνω των 50.000 ευρώ θα ελεγχθούν και από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, για να διαπιστωθεί εάν διέπραξαν το αδίκημα του ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος, αποκαλύπτεται από τα στατιστικά στοιχεία για την αποδοτικότητα των υπηρεσιών της φορολογικής διοίκησης που έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

150 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑ !!!

321 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Στην Ελλάδα τι ύψους πρόστιμα έχουν πληρώσει για να γελάσουμε λίγο ;;;




Πρόστιμα 150 δισ. δολαρίων εισέπραξαν οι ΗΠΑ μετά την κρίση


Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν πληρώσει πρόστιμα πάνω από 150 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ για την κρίση πίστωσης, ξεπερνώντας ένα σημαντικό ορόσημο μια δεκαετία αφότου κατέστη σαφές πως τα προβλήματα των ΗΠΑ με τα ενυπόθηκα δάνεια υψηλού κινδύνου είχαν εξελιχθεί σε παγκόσμια.

Πριν από ακριβώς δέκα χρόνια, η γαλλική BNP Paribas μπλόκαρε την πρόσβαση των επενδυτών σε κεφάλαια με έκθεση σε ενυπόθηκα δάνεια υψηλού κινδύνου, επικαλούμενη μια «απόλυτη εξαφάνιση της ρευστότητας». Η ημερομηνία -9 Αυγούστου του 2007- για πολλούς έχει σημαδευτεί ως η στιγμή κατά την οποία ξεκίνησε η χρηματοπιστωτική κρίση.

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 950.000 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ !!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 95 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
Αν πάρουμε και δούμε όμως συγκριτικά τα περσινά στοιχεία των κατασχέσεων, από τις 1.500.000 εντολές κατάσχεσης εκτελέσθηκαν οι περίπου 480.000 αφού οι περισσότεροι λογαριασμοί ήταν άδειοι ή ήταν χαμηλά εισοδήματα τα οποία προστατεύονταν από τον ακατάσχετο λογαριασμό !!!



Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΘΕΩΡΙΑ & ΠΡΑΞΗ : ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΕΝΟΨΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ !!!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
Πέτα έξω όλους τους Τοτούς, αφού πρακτικά το σύστημα γ@μιέται !!!



Τι παράδειγμα πατέρα, ρωτάει ο Τοτός.
Θα στο εξηγήσω αμέσως τώρα Τοτέ.
Πήγαινε στην μάνα σου και ρώτα την το εξής : Μαμά, αν σου δώσει 10.000 ευρώ ο χασάπης, θα κάτσεις να σε πηδήξει;;;
Τι λες ρε μπαμπά, απαντά έκπληκτος ο Τοτός. Πως θα ρωτήσω τέτοιο πράγμα τη μάνα μου;;;
Ρώτα την Τοτέ και μόνο τότε θα καταλάβεις την διαφορά του "θεωρητικά" με το "πρακτικά", του απαντά με επιμονή ο πατέρας.

..................


ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ !!!

ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ΤΟΚΟΥΣ, ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Μέχρι σήμερα, το μοντέλο των ρυθμίσεων που εφάρμοσαν οι τράπεζες απέτυχε και πλέον δέχονται πιέσεις από τις εποπτικές Αρχές να προχωρήσουν σε περισσότερο τολμηρές και γενναίες ρυθμίσεις !!!

Σε επιθετικές και ουσιαστικές ως προς το αποτέλεσμα ρυθμίσεις «κόκκινων» καταναλωτικών και στεγαστικών δανείωνπροχωρούν η μία μετά την άλλη οι ελληνικές τράπεζες, με στόχο αφενός να μειώσουν το βουνό των μη εξυπηρετούμενων δανείων, αφετέρου να δώσουν οριστικές λύσεις στους δανειολήπτες ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα. Κι όλα αυτά υπό τον φόβο της ανάγκης νέων κεφαλαίων σε περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι συμφωνημένοι με τους επόπτες στόχοι μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Τον χορό της νέας γενιάς ρυθμίσεων που περιέχουν κούρεμα οφειλών έως και 80% στα καταναλωτικά δάνεια και έως και 50% στα στεγαστικά -υπό όρους και προϋποθέσεις- έχουν ανοίξει η Εθνική και η Πειραιώς, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν η Alpha Bank και η Eurobank.


ΞΑΝΑΝΙΩΣΕ...ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΚΗΣ & ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/07/blog-post_559.html




Στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου των Λιβανατών, συνέλαβε ο φακός τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλο παρέα με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, τον γιο τους και την πεθερά του.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία προκειμένου να αποφύγει τα περίεργα βλέμματα και προτίμησε ημέρες καύσωνα να δροσιστεί σε πισίνα.

Ν.ΚΟΡΕΑ: ΚΑΘΕΙΡΞΗ 12 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ SAMSUNG ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ
Θυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο σκάνδαλο διαφθοράς καθαιρέθηκε και η πρόεδρος της Ν.Κορέας !!!



Οι εισαγγελείς στη Νότια Κορέα ζήτησαν σήμερα την επιβολή ποινής 12ετούς κάθειρξης για τον αντιπρόεδρο της Samsung Electronics Λι Τζέι-γιονγκ που είναι κληρονόμος του εταιρικού ομίλου της Samsung Group, για δωροδοκία, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ: ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΡΕΩΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 92 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΜΑ !!!

ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΜΙΩΝΑΝ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ
Ενω σε άλλη υπόθεση δικαιούχοι ΔΕΕ εμφανίζονταν να έχουν μεταβιβάσει αυτά σε συγγενικά τους πρόσωπα το 2013, ενώ είχαν αποβιώσει !!!



Eξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις ζημίωσης Οργανισμών του Δημοσίου


Δύο υποθέσεις ζημίωσης Οργανισμών του Δημοσίου και συγκεκριμένα του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Στην πρώτη περίπτωση, η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος διενήργησε έρευνα, μετά από διαβίβαση στοιχείων της Υπηρεσίας Ελέγχου Δαπανών Υγείας Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α.), σχετικά με υψηλή χρέωση ιατρικών σκευασμάτων από μέρους εταιριών εμπορίας ιατρικών ειδών με αποτέλεσμα τη ζημία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ: ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ ΑΥΓΑ !!!

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ !!!

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!

ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΕΣ Ή ΕΝΗΜΕΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής αναμένεται να λάβουν το βοήθημα, που θα περαστεί αυτομάτως στους λογαριασμούς ρεύματος ως πίστωση, περίπου 30.000 οικογένειες !!!


Συνεχίζει τη στήριξη προς τους οικονομικά αδύναμους καταναλωτές της ΔΕΗ, η Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, διπλασιάζει τον προϋπολογισμό της για το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης των ευάλωτων ομάδων καταναλωτών ηλεκτρισμού.

Με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκαν η σύναψη και οι όροι της Προγραμματικής Σύµβασης μεταξύ της «Περιφέρειας Αττικής» και της «∆ΕΗ Α.Ε.», για την παροχή επιδότησης στους οικιακούς καταναλωτές, δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (Κ.Ο.Τ.) εντός της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ. Συνεχίζεται έτσι, με διπλασιασμό του προϋπολογισμού της, η πρωτοβουλία που ξεκίνησε η Διοίκηση της Περιφέρειας στις 22 Δεκεμβρίου 2015.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΦΙΑ...ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ !!!

ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου την τριετία 2014-2016 όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες κτισμάτων πλήρωσαν κύριο ΕΝΦΙΑ με «καπέλο» εξαιτίας συγκεκριμένων μεθοδεύσεων του υπουργείου Οικονομικών με τις αντικειμενικές αξίες και τους «συντελεστές παλαιότητας» και το ίδιο θα γίνει και φέτος !!!




Με τρία «κόλπα» που εφαρμόζονται κατά τον υπολογισμό του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, το υπουργείο Οικονομικών κάθε χρόνο εισπράττει από εκατομμύρια φορολογούμενους επιπλέον ποσά φόρου από αυτά που θα έπρεπε να χρεώσει στην πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου»την τριετία 2014-2016 όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες κτισμάτων πλήρωσαν κύριο ΕΝΦΙΑ με «καπέλο» εξαιτίας συγκεκριμένων μεθοδεύσεων του υπουργείου Οικονομικών με τις αντικειμενικές αξίες και τους «συντελεστές παλαιότητας».

Τα ίδια τεχνάσματα θα εφαρμοστούν και φέτος, με αποτέλεσμα εκατομμύρια ιδιοκτήτες να χρεωθούν και πάλι άδικα με επιπλέον ΕΝΦΙΑ. Παράνομος είναι και ο τρόπος υπολογισμού του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ. Στην περίπτωση του φόρου αυτού, το υπουργείο Οικονομικών δεν αφαιρεί από τη συνολική φορολογητέα αξία των ακινήτων το υπόλοιπο των στεγαστικών δανείων που χρωστά ο ιδιοκτήτης.

14 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ
Και περίπου 520.000 δολάρια πρόστιμο !!!


Ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της κινεζικής αναπτυξιακής τράπεζας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 ετών, για δωροδοκία.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΝΤ-ΕΚΤ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΔΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ !!!

ΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

SSL Certificates