.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ;;;

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ
ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΕΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 35/2015 ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ !!!
Η EUROBANK ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ !!!
Η ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ (ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ) ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΕΤΙΑ !!!





Αμετάκλητη πλέον κατέστη η 35/2015 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, μετά απο παραίτηση της τράπεζας EUROBANK A.E από το δικόγραφο της αναιρέσεως που είχε καταθέσει η ίδια.
Τί σημαίνει αυτό και για ποιό λόγο προέβη η Eurobank Α.Ε σε αυτή την κίνηση? Δύο είναι οι λόγοι κατά την προσωπική μου άποψη.
Πρώτον (A), ότι ίσως η EUROBANK A.E εκτίμησε ότι θα απορριπτόταν η αίτησή αναιρέσεώς της και δεύτερον ότι αυτή η απορριπτική για την EUROBANK A.E απόφαση θα οδηγούσε την κυβέρνηση να προβεί σε νομοθετική ρύθμιση για όλους τους δανειολήπτες κατόπιν μίας θετικής Αρειοπαγίτικης απόφασης.
Τί αντίκυπο θα έχει αυτή η παραίτηση για τους δανειολήπτες ελβετικού φράγκου της EUROBANK A.E που δανείστηκαν με 3ετή προστασία της μηνιαίας δόσης.?? Πλέον, αφού η τράπεζα παραιτήθηκε της αναιρέσεώς της, αποτελεί δεδικασμένο (όχι δεσμευτικό βέβαια) τόσο για τα δικαστήρια όσο και για όλους τους υπόλοιπους η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση 35/2015 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, δυνάμει της οποίας η ΤΡΑΠΕΖΑ υποχρεώθηκε να προστατεύει τους δανειολήπτες της για όλη τη ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 3ΕΤΙΑ. Ακολουθούν η παραίτηση της Ευρομπανκ και το λινκ για την 35/2015 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ. Η ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ
http://diadiktiakosdikigoros.blogspot.gr/2016/01/352015-eurobank.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates