.

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ 163 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ...ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ !!!

Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ
Το Συμβούλιο της Επικρατείας μεταρρύθμισε την πειθαρχική ποινή της οριστικής απόλυσης σε προσωρινή παύση 6 μηνών, που είχε επιβληθεί σε γυναίκα υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης - Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Γ.Γ.Μ.Ε.-Γ.Γ.Ε.Ε.) καθώς αδικαιολόγητα απουσίασε από την υπηρεσία της, 163 μέρες μέσα σε 13 μήνες !!!


Σύμφωνα με το πειθαρχικό συμβούλιο η εν λόγω υπάλληλος «απουσίασε από την εργασία της για 113 εργάσιμες ημέρες, κατά το χρονικό διάστημα από 3.9.2011 έως και 30.8.2012, και 50 ημέρες, κατά το χρονικό διάστημα από 3.9.2012 έως και 11.11.2012» και μάλιστα «αδικαιολόγητα, ήτοι χωρίς να προκύπτει ότι της χορηγήθηκε από την υπηρεσία της άδεια απουσίας, και χωρίς η ίδια να έχει επικαλεσθεί και αποδείξει τη συνδρομή κάποιου σοβαρού λόγου, που να δικαιολογούσε την παρατεταμένη αυτή αποχή ή να μετρίαζε την βαρύτητα του πειθαρχικού αδικήματος».

Η υπάλληλος υποστήριξε ότι «δεν απείχε αδικαιολόγητα από τα καθήκοντά της, αλλά προσερχόταν στην υπηρεσία της τις απογευματινές ώρες, απασχολούμενη μέχρι αργά το βράδυ, και ότι τούτο ήταν σε γνώση των υπηρεσιακών της προϊσταμένων, οι οποίοι το αποδέχονταν σιωπηρώς».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΠ...ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!

ΥΠΕΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ !!!
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/07/cosco.html




Ξέσπασε χθες η πρώτη δημόσια διαφωνία μεταξύ Cosco και ΤΑΙΠΕΔ για τα «μάτια του ΟΛΠ». Το ΤΑΙΠΕΔ αρνήθηκε να συμφωνήσει στην πρόταση αλλαγής του καταστατικού που κατέθεσε η πλευρά των Κινέζων, ώστε να έχει τη δυνατότητα να συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ.

Τα πρώτα σημάδια πάντως είχαν φανεί πριν από έναν μήνα, όταν τότε το Ταμείο είχε ζητήσει αναβολή της εξέτασης του θέματος της συγκεκριμένης αλλαγής στο καταστατικό, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για το ζήτημα. Μάλιστα τότε δεν είχε αποδεχθεί και την πρόταση του νομικού τμήματος του ΟΛΠ να προστεθεί μια παράγραφος που να προβλέπει ότι δεν είναι δυνατή η αλλαγή έδρας του ΟΛΠ, προκειμένου να καθησυχάσει τις ανησυχίες του ΤΑΙΠΕΔ.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΤΗΝ FPS ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ Η EUROBANK ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Ολόκληρη η ανακοίνωση της Eurobank:


ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

(άρθρο 11 και 1 του Ν.2472/1997 και Απόφαση 87/2017 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα)

Η ανώνυμη τραπεζική εταιρεία με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Όθωνος 8, (Τ.Κ. 105 57), (στο εξής «Τράπεζα»), προτίθεται να αναθέσει τη διαχείριση απαιτήσεων από χορηγήσεις δανείων ή/και πιστώσεων καταναλωτικής, στεγαστικής ή/και επαγγελματικής πίστης, των οποίων ο οφειλέτης έχει τουλάχιστον μία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς την Τράπεζα, στην 100% θυγατρική της ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «EUROBANK FPS A.E. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ», που εδρεύει στο Δήμο Μοσχάτου Αττικής, οδός Αρχιμήδους 27 και Κύπρου (Τ.Κ. 183 46), έχει νόμιμα αδειοδοτηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων του Ν.4354/2015 όπως ισχύει (συνεδρίαση 220/2017 της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων, δημοσιευθείσα στο ΦΕΚ Β’ 880/16.3.2017) και ελέγχεται από αυτή (στο εξής «EUROBANK FPS»). Στην EUROBANK FPS θα ανατεθούν προς διαχείριση και απαιτήσεις οι οποίες αφού κατέστησαν ληξιπρόθεσμες υπήχθησαν σε ρύθμιση.

Η WELLS FARGO ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ 80.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ !!!

ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 2.000.00 ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ
Η αμερικάνικη τράπεζα θα επιστρέψει τα 80.000.000 δολάρια σε δανειολήπτες που είχαν λάβει δάνειο για αγορά αυτοκινήτου και οι οποίοι χρεώθηκαν με λάθος τρόπο στο ασφαλιστικό της πρόγραμμα, μεταξύ 2012 και 2017 !!!




Το ποσό των 80 εκ. δολαρίων καλείται να επιστρέψει συνολικά σε περίπου 570.000 πελάτες της η Wells Fargo, η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα λιανικής, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την «τσαλακωμένη» εικόνα τους στο εσωτερικό των Η.Π.Α..

Η επαναχρηματοδότηση αφορά πολίτες που έχουν λάβει δάνειο για αγορά αυτοκινήτου και οι οποίοι χρεώθηκαν με λάθος τρόπο στο ασφαλιστικό πρόγραμμα της τράπεζας, μεταξύ 2012 και 2017. 

ΣΤΑ 23,3 ΔΙΣ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!! 2 ΣΤΟΥΣ 3 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ !!!

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ
Θερμά συγχαρητήρια στον επικεφαλής Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας, Δικηγόρο πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τη νέα αυτή, εξαιρετική δικαστική απόφαση !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :




ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!


RR: REMOS - RAMAZZOTTI !!! ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ !!!

1.600.000 ΕΥΡΩ ΕΙΣΠΡΑΞΗ - 385.000 ΕΥΡΩ ΦΠΑ 
Φλέβα χρυσού χτύπησε το υπουργείο Οικονομικών στη Μύκονο, από τον επιτόπιο έλεγχο στη συναυλία των Αντώνη Ρέμου και Eros Ramazzotti στο Nammos !!!



Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τοποθέτησε πέντε ελεγκτές στον χώρο της συναυλίας από τις 22:30 έως τις 8:30. Την συναυλία παρακολούθησαν 1.300 άτομα και ο συνολικός τσίρος που πραγματοποιήθηκε και καταγράφηκε με έκδοση αποδείξεων από τις ταμειακές μηχανές ανήλθε στο 1,6 εκατ. ευρώ. Από αυτά ποσό 385.000 ευρώ αναλογεί σε ΦΠΑ που πρόκειται να αποδοθεί στο Δημόσιο.



Η ΡΑΕ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ...ΩΣ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ;;;

ΑΠΟ ΤΑ 735.000.000 ΕΥΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2015 ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΜΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ, Η ΡΑΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 50%
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



«Η ΔΕΗ πάει για μαλλί και θα … βγει κουρεμένη», καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις που έβαλε πάνω στο τραπέζι της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για τα έξοδα που έκανε την περίοδο 2012-2015 για την ηλεκτροδότηση των κατοίκων και των επιχειρήσεων σε νησιά μη διασυνδεδεμένα ηλεκτρικά με την ηπειρωτική χώρα, όπως όλα δείχνουν δεν υποστηρίζονται.
Αξιόπιστη πηγή από τη ΡΑΕ ανέφερε το bankingnews ότι είναι στο…αέρα, οι οικονομικές της απαιτήσεις. 

Πιθανόν το επιτελείο της ΔΕΗ που έφτιαξε το φάκελο και πήρε έγκριση από τη διοίκηση της ΔΕΗ, να κινήθηκε με την παραδοσιακή ελληνική λογική « ζήτα ότι θες» και «ότι μας δώσουν». 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΑΘΕΙΡΞΗ 8 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ !!!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ
Με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της διατήρησης της ήδη καταβληθείσας εγγυοδοσίας μέχρι το ποσό των 50.000 ευρώ !!!


Σε ποινή κάθειρξης 8 ετών με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός, Τάσος Μαντέλης, για το σκέλος των "μαύρων ταμείων" της Siemens και τη μίζα των 450.000 γερμανικών μάρκων.

Από τους συγκατηγορούμενούς του δύο ακόμα, το στέλεχος της Siemens, Ηλ. Γεωργίου, και ο πρώην συνεργάτης του υπουργού, Αλ. Μαντάς, κρίθηκαν ένοχοι. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η πρόεδρος της έδρας είπε: "Ευχαριστούμε για την άψογη διαδικασία. Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η απόφασή μας"

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ PANAMA PAPERS !!!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
Ενώ διέταξε να διεξαχθεί ποινική έρευνα σε βάρος του τέως πλέον Πρωθυπουργού και της οικογένειάς του !!!





Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν παραιτήθηκε σήμερα, ανακοίνωσε το γραφείο του, λίγες ώρες μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να τον κρίνει ακατάλληλο για τον θώκο έπειτα από κατηγορίες για διαφθορά που βαραίνουν την οικογένειά του.

Το Ανώτατο Δικαστήριο ανέφερε πως ο Ναουάζ Σαρίφ δεν είναι κατάλληλος για να παραμείνει στον θώκο και διέταξε να διεξαχθεί ποινική έρευνα σε βάρος του ιδίου και της οικογένειάς του. Το δικαστήριο απέπεμψε επίσης τον υπουργό Οικονομικών Ισάκ Νταρ.

Το γραφείο του πρωθυπουργού ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως ο Σαρίφ «παραιτήθηκε» -σχεδόν ένα χρόνο πριν τη λήξη της τρίτης θητείας του- παρότι έχει «σοβαρές επιφυλάξεις» για τη δικαστική διαδικασία.

DIESELGATE ΚΑΙ ΣΤΗΝ PORSCHE: ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 22.000 ΟΧΗΜΑΤΑ !!!

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΝΟΧΟΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

ΓΙΑ 450.000 ΜΑΡΚΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ
Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Τάσος Μαντέλης για το αδίκημα του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος. Το αδίκημα της δωροδοκίας, που επίσης βάρυνε αρχικά τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, έχει υποπέσει σε παραγραφή !!!

Αναμένεται η ανακοίνωση της ποινής του από τους δικαστές !!!



Οι δικαστές ομόφωνα έκριναν ότι τα 450.000 γερμανικά μάρκα που μπήκαν στον λογαριασμό του κουμπάρου του Γ. Τσουγκράνη ήταν προϊόν δωροδοκίας για τη σύμβαση ψηφιοποίησης του ΟΤΕ που υπεγράφη το 1997.

Τα χρήματα μπήκαν σε δύο δόσεις από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens σε λογαριασμό με τον κωδικό Roccos.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Ο έλεγχος των δανειακών χαρτοφυλακίων και ειδικά των προβληματικών έχει ξεκινήσει σε Alpha bank και Εθνική και είναι αυστηρότατες οι διαδικασίες.

Ο έλεγχος που διεξάγεται από EKT και SSM θα ολοκληρωθεί τέλη Σεπτεμβρίου και αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος με Πειραιώς και Eurobank που θα ολοκληρωθεί τέλη Δεκεμβρίου 2017. 

Όπως έχουμε αναφέρει αναμένεται αύξηση 30% των στόχων για το ελληνικό banking ως προς τα NPLs και NPEs που αυτό σημαίνει για το 2018 από 7 δισεκ. σε περίπου 10 ή 11 δισεκ. ευρώ 

ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι, στο πλαίσιο των ελέγχων περιουσιακής κατάστασης «Πόθεν Έσχες» που διενεργεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, εννέα υπάλληλοι της πρώην Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και νυν ΑΑΔΕ βρέθηκαν με μη δικαιολογημένη προέλευση περιουσιακών στοιχείων !!!




Όπως γνωστοποιήθηκε για το χρονικό διάστημα από 01/04/2016 έως 27/07/2017 ολοκληρώθηκαν συνολικά 188 στοχευμένοι έλεγχοι Πόθεν Εσχες.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν οι ακόλουθες περιπτώσεις των 9 υπαλλήλων με μη δικαιολογημένη προέλευση περιουσιακών στοιχείων και τα σχετικά πορίσματα στάλθηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο για καταταλογισμό υπέρ του Δημοσίου και στον Εισαγγελέα για ποινική αξιολόγηση:

ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ POS: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ !!!

ΣΤΑ 1.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Προθεσμία 30 ημέρες για απόκτηση POS θα έχουν πλέον όσοι υπόχρεοι κάνουν έναρξη δραστηριότητας ή σχετική μεταβολή !!!




Κανένα πρόστιμο δεν θα υποβάλλεται σε υπόχρεους απόκτησης POS, οι οποίοι έχουν υποβάλει άιτημα για την απόκτησή του, αλλά λόγω των τραπεζών δεν το έχουν αποκτήσει ακόμα. Έτσι προβλέπειται από την ερμηνευτική εγκύκλιο, όπως προανήγγειλε ο γ.γ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Υπενθυμίζεται πως χθες, 27 Ιουλίου, έληξε η προθεσμία για εγκατάσταση POS για 85 κατηγορίες επαγγελματιών.

Οπως αναφέρει η απόφαση, ο καθορισμός των υπόχρεων γίνεται βάσει του τετραψήφιου Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ), όπως προκύπτει από την Εθνική Ονοματολογία Οικονομικών Δραστηριοτήτων, και δεν σχετίζεται με τη δηλούμενη στις φορολογικές αρχές κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης.

ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ !!!

ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ
Η αυστριακή εφημερίδα Die Presse αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο του Γιάννη Στουρνάρα σε βάρος της ελληνικής οικονομίας !!!




«Ο Στουρνάρας, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Οικονομικών επί Αντώνη Σαμαρά, από το 2012 έως το 2014, ήταν ακριβώς εκείνος ο οποίος είχε εκδώσει τον Απρίλιο του 2014 το τελευταίο πενταετές ομόλογο με επιτόκιο 4,95%, ενώ περαιτέρω εκδόσεις μέσα στο 2014 απέτυχαν» αναφέρει η εφημερίδα. Η δοκιμαστική έξοδος της Ελλάδας στις αγορές κεφαλαίου, με την έκδοση ενός πενταετούς κρατικού ομολόγου για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2014, έγινε θετικά αποδεκτή και τη χαιρέτισε ο ίδιος ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υπογραμμίζει σε εκτενή ανταπόκρισή της από την Αθήνα, η έγκυρη αυστριακή συντηρητική εφημερίδα Die Presse.


Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ...ΤΟΥ ΑΚΗ !!!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 250 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤ !!!

ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΩ BUNDESBANK
Ιταλία, Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο και Αυστρία ανάμεσα στις πιο κερδισμένες !!!


Περισσότερο κερδισμένη παρά χαμένη βγαίνει, τελικά, η Γερμανία από τη χαλαρή νομισματική πολιτική που έχει υιοθετήσει η ΕΚΤ μετά το ξέσπασμα της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης, καθώς η ισχυρότερη οικονομία της Ευρωζώνης φαίνεται ότι εξοικονόμησε το δυσθεώρητο ποσό των 250 δισ. ευρώ την περασμένη δεκαετία. Αυτό καταδεικνύει έρευνα της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας (Bundesbank), που έρχεται να ανατρέψει πλήρως την ανυπόστατη, καθώς φαίνεται, επιχειρηματολογία της γερμανικής κυβέρνησης ότι η ΕΚΤ έχει καταληστεύσει τους Γερμανούς φορολογουμένους, λόγω του αρνητικού επιτοκίου των καταθέσεων. Αυτή η ρητορική βασίζεται στην εκτίμηση ότι το αρνητικό επιτόκιο λειτουργεί ως φόρος στα αποθέματα ρευστού των εμπορικών τραπεζών προς την ΕΚΤ, κάτι που αποσκοπεί, ουσιαστικά, στην τόνωση του δανεισμού και στην αύξηση της ρευστότητας στην αγορά. Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, η επεκτατική νομισματική πολιτική έχει μειώσει το μέσο κόστος δανεισμού των ομοσπονδιακών, πολιτειακών και δημοτικών κυβερνήσεων της Γερμανίας από 4% το 2007 στο 2% το 2016.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Απόπειρα εξαπάτησης πολιτών της Κω, οι οποίοι καλούνται δήθεν από τον δήμο προκειμένου να τους καταβληθούν αποζημιώσεις για τις ζημιές από τον σεισμό, με την προϋπόθεση όμως να δώσουν στοιχεία πρόσβασης στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο δήμος Κω !!!


Ήδη, ο δήμαρχος, Γιώργος Κυρίτσης, ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή και τη Δικαιοσύνη για τις σχετικές καταγγελίες.

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ;;;

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2015/11/blog-post_51.html


ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ LIBOR ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2021 !!!

ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
Το διατραπεζικό επιτόκιο που υποστήριζε χρηματοοικονομικά προϊόντα άνω των 350 τρισ. δολαρίων αναμένεται να καταργηθεί ως τα τέλη του 2021, καθώς οι βρετανικές ρυθμιστικές αρχές και οι τράπεζες εξετάζουν την αντικατάστασή του από ένα πιο αξιόπιστο σύστημα !!!



Υπενθυμίζεται ότι ο δείκτης έχει συνδεθεί με σκάνδαλα και μάλιστα έφτασε να γίνει συνώνυμο της διαφθοράς όταν εντοπίστηκαν traders που χειραγωγούσαν το libor, με αποτέλεσμα να επιβληθούν πρόστιμα 9 δισ. δολ. και να μπουν στη φυλακή αρκετά τραπεζικά στελέχη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ !!!

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


Αίσθηση προκαλεί το αίτημα της ΚΕΔΕ, το ΔΣ της οποίας ζητά, με ομόφωνη απόφαση, από τα αρμόδια υπουργεία να υπάρξει εξαίρεση από την υποχρέωση Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης μη αιρετών μελών και αναπληρωτών τους σε επιτροπές των δήμων.

Δηλαδή, να μην υποβάλλουν αίτηση πόθεν έσχες τα μη αιρετά μέλη των επιτροπών των Δήμων που ασχολούνται με προμήθειες, παροχή υπηρεσιών ή έργων, παρακολούθηση και παραλαβή αυτών, αξιολόγηση προσφορών και προσφυγές έργων ανεξαρτήτως ποσού (προϋπολογισμού), κάτι που είχε καταστήσει υποχρεωτικό η αρμόδια Αρχή!

ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ !!!

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΕΚΠΝΕΕΙ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Αναλυτικά τι αναφέρει η νέα εγκύκλιος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων !!!


Μια κρίσιμη αλλά πολύ σημαντική λεπτομέρεια προβλέπεται σε νέα εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αναφορικά με τη ρύθμιση εθελοντικής αποκάλυψης αδήλωτων εισοδημάτων, η προθεσμία για την οποία εκπνέει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις με βάση τη ρύθμιση μόνο εφόσον το αποτέλεσμα αυτών των δηλώσεων είναι η βεβαίωση πρόσθετου φόρου ή μηδενικού αποτελέσματος.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΒΟΜΒΑ: ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 1.000 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ & ΕΦΑΠΑΞ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ
Το πόρισμα της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου του Ενιαίου Επικουρικού Ταμείου και αναφέρεται σε 900 με 1.000 αποφάσεις στις οποίες ύστερα από δειγματοληπτικό έλεγχο αποδείχθηκε ότι εκδόθηκαν κατά παρέκκλιση του νόμου και εκτός σειράς !!!
Και εφόσον ο έλεγχος ήταν δειγματοληπτικός αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως μιλάμε για πολλές περισσότερες παράνομες αποφάσεις !!!



Τεράστιο κόλπο με τις επικουρικές συντάξεις που βγήκαν παράνομα και αφορούν σε περίπου 900 με 1.000 αποφάσεις για αιτήσεις μετά την 1η/1/2015, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ο τρόπος υπολογισμού και οι δείκτες θνησιμότητας που προβλέπει ο νόμος, αποκαλύπτεται με τον πλέον επίσημο τρόπο σε εμπιστευτικό πόρισμα του ΕΤΕΑ.

Το πόρισμα υπογράφεται από τη Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου του Ενιαίου Επικουρικού Ταμείου και αναφέρεται σε 900 με 1.000 αποφάσεις στις οποίες ύστερα από δειγματοληπτικό έλεγχο αποδείχθηκε ότι εκδόθηκαν κατά παρέκκλιση του νόμου, γιατί αφορούν σε αιτήσεις που υποβλήθηκαν μετά την 1η/1/2015 οι οποίες έχουν παγώσει για το ΕΤΕΑ, το υπουργείο Εργασίας και η ΕΛΣΤΑΤ αδυνατούν να καθορίσουν τις παραμέτρους του νέου μαθηματικού τύπου για να βγουν τα ανάλογα ποσά!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ο ΡΩΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΤΩΝ BIT COINS !!!

ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Κατάλαβες τώρα (Γιανάκη) γιατί δεν μπορείς να παίζεις με το νόμισμα ;;;



Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, ένας 38χρονος Ρώσος, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές των ΗΠΑ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω διαδικτυακής υπηρεσίας ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων (bitcoin).

Ο συλληφθείς από το 2011 φέρεται να είναι “εγκέφαλος” εγκληματικής οργάνωσης η οποία κατέχει, λειτουργεί και διαχειρίζεται έναν από τους σημαντικότερους ιστοχώρους ηλεκτρονικού εγκλήματος στον κόσμο, μέσω του οποίου νομιμοποιήθηκαν τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Ειδικότερα χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα πραγματοποιήθηκαν καταθέσεις περίπου 7 εκατομμυρίων ψηφιακών νομισμάτων (bitcoin) και αναλήψεις περίπου 5,5 εκατομμυρίων bitcoin.

Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Δίκαιο των ΗΠΑ ο συλληφθείς κατηγορείται για:

ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ & ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;;;
Έκαναν ακατάσχετους τους λογαριασμούς των κομμάτων για να τα προστατέψουν από τις κατασχέσεις τραπεζών, ΕΦΚΑ και λοιπών πιστωτών, την ίδια ώρα που αρνούνται να νομοθετήσουν τον ακατάσχετο λογαριασμό των επιχειρήσεων, για να μπορούν να λειτουργήσουν και να πληρώνουν την μισθοδοσία τους !!!

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΡΑΧΜΟΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ F/B
Και το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι, εκτός από τον ηλίθιο που την εμπνεύστηκε και την έκανε λάβαρο του ψευτοεπαναστατικού του αγώνα στο καφενείο του διαδικτύου, βρέθηκαν και χιλιάδες άλλοι που την συνυπογράφουν και τη διαδίδουν σε καθημερινή βάση, ισχυριζόμενοι ότι η ισοτιμία ευρώ/μάρκο κλείδωσε δήθεν στο 1:1, ενώ η αλήθεια είναι ότι κλείδωσε στο 1,95583:1 !!!   



Σε μεγένθυση :

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΡΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ !!!

ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ(ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1987) ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΛΟΥΙΣ ΒΑΡΘΕΝΑΣ
Ο Ραχόι επεδίωξε να καταθέσει με τηλεδιάσκεψη, ισχυριζόμενος ότι το ταξίδι στο δικαστήριο του Σαν Φερνάνδο δε Ενάρες, στα περίχωρα της Μαδρίτης, αποτελεί σπατάλη των χρημάτων των φορολογούμενων, αλλά η αίτησή του απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας !!!
Για όσους δεν γνωρίζουν το Λαϊκό Κόμμα είναι το αδερφό κόμμα της ΝΔ στην Ισπανία...


Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι αρνήθηκε ότι γνώριζε οτιδήποτε για την υπόθεση με την παράνομη χρηματοδότηση στους κόλπους του κεντροδεξιού Λαϊκού Κόμματος (ΡΡ) του οποίου ηγείται και τόνισε ότι ο ίδιος ποτέ δεν χρηματίστηκε, καταθέτοντας στο δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεση διαφθοράς, δωροδοκιών και αδιαφανών πληρωμών πολιτικών του κόμματός του, που ξέσπασε το 2008 και στην οποία έχει εμπλακεί και το όνομά του.

Ο κ. Ραχόι είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός στην Ισπανία που καλείται να καταθέσει ως μάρτυρας στο δικαστήριο.

ΧΑΡΑΤΣΙ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΖΗΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΧΑΝΙΩΝ !!!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ
Οι ξενοδόχοι των Χανίων ζητούν την καθιέρωση ακριβού εισιτηρίου για τις φημισμένες παραλίες Μπάλος και Ελαφονήσι !!!


Εντονες αντιδράσεις προκαλούν οι (παράλογες για τα δεδομένα της εποχής) προτάσεις της Ενωσης Ξενοδόχων Χανίων για την καθιέρωση εισιτηρίου ύψους 10 ευρώ στις διάσημες παραλίες Μπάλος και Ελαφονήσι στην Κρήτη.

Με επιστολή τους προς τις δημοτικές Αρχές Κισσάμου και Καντάνου - Σελίνου, οι ξενοδόχοι ζητούν να επιβληθεί τέλος εισόδου σε όλους τους επισκέπτες, ώστε να καλύπτονται τα έξοδα καθαριότητας και περιποίησης των δύο παραλιών που, όπως αναφέρουν, κινδυνεύουν από την «ανεξέλεγκτη ροή κόσμου» κατά τους θερινούς μήνες.

«Είναι ευθύνη μας να προστατεύσουμε τις συγκεκριμένες περιοχές, δεδομένου ότι αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες και μπορούν να γίνουν σημεία αναφοράς για την τουριστική ανάπτυξη όλης της Κρήτης» καταλήγει η Ενωση Ξενοδόχων Χανίων.

ΦΟΡΟΣ ΕΩΣ 45% ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ AIRBNB !!!

ΑΠΟ ΤΟ 2018 Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Φόρο της τάξεως του 15% από το πρώτο ευρώ στο εισόδημα, μέσω Airbnb, μέχρι 12.000 ευρώ τον χρόνο, προβλέπει ο ν. 4472/2017, που συνοδεύει το νέο επικαιροποιημένο Μνημόνιο !!!


Από 12.001 έως 35.000 ευρώ ο φόρος αγγίζει το 35%,ενώ αυξάνεται κατά 10%, - δηλαδή εκτινάσσεται στο 45% - όταν το εισόδημα είναι άνω των 35.001 ευρώ το χρόνο, εφόσον τα ακίνητα εκμισθώνονται επιπλωμένα χωρίς την παροχή οποιασδήποτε υπηρεσίας εκτός από κλινοσκεπάσματα.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΗ !!!

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα (Πινάκια 26/07/2017) !!!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων και τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου καθώς και το ποσό οφειλής για το οποία διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός.



211 ΣΤΟΥΣ 279 ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Με 279 πλειστηριασμούς ακινήτων (εκ των οποίων οι 87 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 57 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 61 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής και 19 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.

ΣΚΛΗΡΟ BREXIT ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η DEUTSCHE BANK !!! ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΗ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ !!!

ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Η Deutsche Bank ετοιμάζεται να μεταφέρει συναλλαγές, προσωπικό και τραπεζικούς λογαριασμούς από το Λονδίνο στη Φρανκφούρτη !!!


Η Deutsche Bank ενδέχεται να μεταφέρει περίπου 300 δισ. ευρώ από το Λονδίνο στη Φρανκφούρτη, καθώς συναλλαγές και κεφάλαια «μεταναστεύουν» πλέον στην ηπειρωτική Ευρώπη εξαιτίας της επικείμενης αποχώρησης της Βρετανίας από την Ε.Ε. Την είδηση ανέφεραν στο Bloomberg πηγές του γερμανικού τραπεζικού κολοσσού, που επέλεξαν την ανωνυμία, ενώ η εκπρόσωπος της Deutsche Bank, Μόνικα Σάλερ, απέφυγε να απαντήσει.

Οι ίδιες πηγές τόνισαν ότι το σχέδιο φέρει τον τίτλο «Bowline» και, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του, η DΒ θα πραγματοποιεί συναλλαγές στη γερμανική πόλη από τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους. Σε ό,τι αφορά τα περιουσιακά της στοιχεία, θα έχουν μεταφερθεί εκεί έως τον Μάρτιο του 2019. Πρόθεση της τράπεζας είναι να αρχίσει να ενημερώσει σχετικά τους πελάτες της από τον Σεπτέμβριο του 2017.

(ΒΙΝΤΕΟ) ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ !!!

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ
Και επισημαίνει ότι δέχθηκε πρώτος αυτός φραστική - υβριστική επίθεση από τον Ράμπο της ΑΑΔΕ και μια κλωτσιά στο πόδι !!!



Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, ο επιχειρηματίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, είπε για το περιστατικό:

"Είναι ο καραγκιόζης κάτω στην παραλία, χωρίς να ξέρω ότι είναι εφοριακός και πάω μπροστά και στέκομαι. 'Κοίτα ένας καραγκιόζης που μας γύρισε την πλάτη τώρα'. Του λέω: Τι λες ρε μαλ...! Εγώ είμαι καραγκιόζης; Με ξέρεις; 'Ρε άντε στο διάολο' μου κάνει. Και του έριξα ένα χαστούκι και μου ρίχνει μια κλωτσιά στο πόδι. Έχω φλεβίτη, κιρσούς, μου σκίζει το πόδι και με πιάνει αιμορραγία. Τον αρχίζω στις μπουνιές, τον κυνηγούσα γύρω γύρω, τον κυνηγούσα και τον κοπάναγα. "Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν; Μετά έμαθα ότι είναι εφοριακός. Και επειδή είναι εφοριακός; Θα τον φοβηθώ; 100.000 τον πλήρωσα φέτος"!


ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ !!!

ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ
Επίθεση σε τεχνικό του ΔΕΔΔΗΕ που εκτελούσε εντολή αποκοπής, λόγω οφειλών, καταγγέλλει η ΓΕΝΟΠ, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του θύτη και τη λήψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων, ώστε να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ασφάλεια και χωρίς κίνδυνο !!!




«Ο ξυλοδαρμός του συναδέλφου στη Σύρο είναι ένα γεγονός που προβληματίζει έντονα τους εργαζόμενους στο ΔΕΔΔΗΕ και συνολικά στον Όμιλο ΔΕΗ οι οποίοι εργάζονται με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών σε όλη την επικράτεια και πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών, πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν» υποστηρίζει η ΓΕΝΟΠ.


ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ 70% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Xρωστούσε σε καταναλωτικό δάνειο 7.135 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, έκλεισε οριστικά την οφειλή του, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει, με 2.140,50 ευρώ (ΚΟΥΡΕΜΑ 70 %) και εξόφληση σε 48 μηνιαίες δόσεις των 52,43 ευρώ !!!



ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Ιδιαίτερα δελεαστική για τις ξένες εταιρείες είναι η ελληνική αγορά κόκκινων δανείων που υπερβαίνει σε αξία τα 100 δισ. ευρώ, με τις άδειες να πέφτουν «βροχή» από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Η Resolute Asset Management Greece είναι η πέμπτη εταιρεία που παίρνει άδεια λειτουργίας και ακολουθούν η Alvarez & Marsal και τη UCI, θυγατρική της BNPParibas, οι οποίες ανεβάζουν τον αριθμό των εταιρειών κόκκινων δανείων στις επτά.

Όπως αναφέρουν στο insider.gr στελέχη του τραπεζικού κλάδου, η απελευθέρωση της αγοράς των NPLs στην Ελλάδα έχει προσελκύσει πολύ έντονο ενδιαφέρον από εταιρείες διαχείρισης επισφαλειών του εξωτερικού, καθώς θεωρείται ότι κρύβει τεράστιες ευκαιρίες κερδοφορίας.

Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες


ADULTS IN THE ROOM: ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ SEX TAPE H ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

Η ΚΑΜΜΟΡΑ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΣΗΚΩΣΕ 7 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ !!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
Ο ΟΔΔΗΧ έχει θέσει εκτός λειτουργίας τον σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του, προκειμένου έτσι να κρύψει την πυραμίδα των ομολόγων του ελληνικού χρέους που, όχι μόνο κυκλοφορούν, αλλά πωλούνται και επαναγοράζονται κάθε χρόνο, για να συντηρείται και να μη σκάσει η φούσκα του χρέους που δημιούργησαν όλες ανεξαιρέτως οι μνημονιακές κυβερνήσεις, εγγυώμενες με τίτλους ΕΔ τη ρευστότητα και τη λειτουργία των χρεοκοπημένων ελληνικών τραπεζών. Όμως, 692,8 Δις τέτοια ομόλογα κυκλοφορούν στα χέρια των αγορών και των δανειστών, όπως αποκαλύπτει το Ελεγκτικό Συνέδριο, στις σελ. 14, 15 και 16 της Έκθεσης επί του Προϋπολογισμού 2015 !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Με επιτυχία η έξοδος στις αγορές: 
Ζήτηση 7 Δις, επιτόκιο 4,375%, άγνωστος όμως ο αριθμός και τα ποσά των ελληνικών ομολόγων σε κυκλοφορία !!!

Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές όπως όλα δείχνουν στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι προσθέτοντας ότι επιβεβαιώνεται η θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, κάνοντας σταθερά βήματα προς την οριστική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια.

ΑΠ 153/2017: ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ (ΑΠ 153/2017)
Το κρίσιμο ζήτημα είναι το περιεχόμενο του δόλου και όχι ο χρόνος που εκδηλώθηκε - Πότε συντρέχει περίπτωση ενδεχόμενου δόλου !!!



Με την υπ’ αριθμ. 153/2017 απόφασή του ο Άρειος Πάγος (Δ’ Πολιτικό Τμήμα) παρέχει διευκρινίσεις αναφορικά με την έννοια της “δόλιας περιέλευσης” οφειλέτη σε αδυναμία πληρωμών, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (ν. 3869/2010).

Όπως επισημαίνεται στην απόφαση, από τη διατύπωση της παρ. 1 εδ. α’ του άρθρου 1 του Ν. 3869/2010, προκύπτει ότι το στοιχείο του δόλου αναφέρεται στην "περιέλευση" του οφειλέτη σε κατάσταση μόνιμης αδυναμίας πληρωμών.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΑ 7+1 ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ !!!

ΤΟ +1 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Κόκκινα δάνεια: Δείτε τα 7 βήματα για ένταξη στον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Παρουσιάστηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή που θα ανοίξει στις 3 Αυγούστου !!!



Πώς θα υποβάλουν δηλώσεις πάνω από 400.000 υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και επαγγελματίες : 

"Το γοργόν και χάριν έχει" για την ένταξη των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, προκειμένου να δουν «κούρεμα» χρέους και δόσεων μέσα στο 2017 τουλάχιστον όσες έχουν χρέη από 100.000 ή έως και 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης παρουσίασε την ηλεκτρονική εφαρμογή που θα ανοίξει στις 3 Αυγούστου στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr) στην οποία θα μπαίνει κάθε οφειλέτης με τους κωδικούς του Taxisnet.

Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανίζεται στην οθόνη των οφειλετών από τις 3 Αυγούστου

Αρχικά από τις 3 Αυγούστου έως και αρχές Σεπτεμβρίου, όσοι οφειλέτες σπεύσουν πρώτοι να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να συμπληρώνουν μόνοι τους πού έχουν οφειλές. Αρχές Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν στο σύστημα προσυμπληρωμένες οι οφειλές προς το Δημόσιο (Εφορία, Ταμεία). Τον Οκτώβριο αναμένεται να έχουν ανέβει και οι απαιτήσεις των τραπεζών.

Έτσι όποιος δεν έχει ακριβή εικόνα των οφειλών του, θα χρειαστεί να περιμένει δύο ή και τρεις μήνες ακόμα, ώστε να εμφανίζονται όλες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιουργείται.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κύριος Φώτης Κουρμούσης, η διαδικασία αναμένεται να διαρκεί περίπου 2-3 μήνες, από την αίτηση έως την τελική έγκριση.

Η τελική απόφαση της αίτησης θα γίνεται on line από 7 στάδια :

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ EUROBANK: ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ 93,92% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Xρωστούσε σε πιστωτική κάρτα 4.775,41 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην EUROBANK, έκλεισε οριστικά την οφειλή του με 289,97 ευρώ (ΚΟΥΡΕΜΑ 93,92 %), πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει !!!

ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ Η VOLKSWAGEN !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...
Δεν έχουν τελειωμό τα σκάνδαλα για την Volkswagen, αφού τώρα προστίθενται και στοιχεία για συνδρομή της αυτοκινητοβιομηχανίας σε πολιτικές διώξεις στη Βραζιλία μεταξύ 1964 και 1985 !!!



Οι κατηγορίες εναντίον του κολοσσού της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν είναι καινούργιες. Ωστόσο, μετά από έρευνες των δημόσιων γερμανικών δικτύων NDR, SWR και της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η Volkswagen φέρεται να συμμετείχε ενεργά σε διώξεις και καταπίεση αντικαθεστωτικών στη Βραζιλία την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας στη χώρα (1964-1985). Η Volkswagen do Brasil, θυγατρική του γερμανικού ομίλου στη Βραζιλία, φαίνεται ότι κατασκόπευε τους εργαζόμενούς της ελέγχοντας και τα πολιτικά τους φρονήματα, προωθώντας τις πληροφορίες που συνέλεγε για αντικαθεστωτικούς στις διωκτικές αρχές του καθεστώτος. Μία υποπτέρυγα του τμήματος επιχειρησιακής ασφάλειας στην έκταση του εργοστασίου της VW στο Σάο Μπερνάρντο ντο Κάμπο, μεταμορφώθηκε βαθμιαία σε ένα είδος μυστικής υπηρεσίας, που είχε στόχο να κατασκοπεύει το προσωπικό, γράφει η SZ. Σύμφωνα με την εφημερίδα του Μονάχου, εργαζόμενοι της VW συλλαμβάνονταν εντός των χώρων της εταιρείας από την αστυνομία του δικτατορικού καθεστώτος.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΜΕ 12 ΠΕΠΟΝΙΑ & 20 ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ !!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ;;;
Συνελήφθη ως κοινός εγκληματίας άνεργος με 3 παιδιά, επειδή επιχείρησε να πουλήσει στη Σκόπελο 12 πεπόνια και 20 καρπούζια, χωρίς να διαθέτει άδεια !!!





Ένας 49χρονος πλανόδιος πωλητής συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού. 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 48.100 ΕΥΡΩ, ΦΟΡΟΙ+ΕΙΣΦΟΡΕΣ 38.700 ΕΥΡΩ !!!



Σε μεγένθυση:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ....

ΤΑΝΖΑΝΙΑ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 190 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ACACIA MINING ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ 2 ΑΙΩΝΩΝ !!!

ΠΡΟΣΤΙΜΟ-ΜΑΜΟΥΘ
Το δυσθεώρητο ποσό των 190 δισ. δολαρίων επέβαλε ως πρόστιμο η Τανζανία στην εξορυκτική Αcacia Mining, κατηγορώντας την για φοροδιαφυγή τους τελευταίους 2 αιώνες !!!




Σύμφωνα με το Bloomberg, η κυβέρνηση έστειλε ένα λογαριασμό $40 δισ. για απλήρωτους φόρους και επιπλέον $150 δισ. για πρόστιμα και τόκους. Η Acacia φέρεται, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης της Τανζανίας, να έχει αποκρύψει έσοδα από την περίοδο 2000 με 2017.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΔΗΓΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ FACEBOOK ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ PQH
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Παγίδα τα social media για τους δανειολήπτες. «Αλλα κόλπα» από τις εισπρακτικές εταιρείες για να αντλήσουν πληροφορίες και να βρουν πού κρύβουν τα λεφτά τους. Το βίντεο με τα «μαγικά» που αποκαλύπτουν την κρυφή ζωή όσων χρωστούν στις τράπεζες.
«Ξεχάστε τα τηλέφωνα και πιάστε το Facebook» είναι πλέον η νέα οδηγία που έχει δοθεί στις εταιρείες αναζήτησης και είσπραξης οφειλών. Στο παρά πέντε της έναρξης του εξωδικαστικού συμβιβασμού και μπροστά στον κίνδυνο να αναγκαστούν οι τράπεζες να δεχτούν «κουρέματα» χρέους σε δανειολήπτες που επικαλούνται αδυναμία πληρωμής, οι εισπρακτικές παίρνουν εντολή να αλλάξουν τις μεθόδους πίεσης, να εγκαταλείψουν τον κλασικό τρόπο αναζήτησης των οφειλετών μέσω των κλήσεων από τα γνωστά σε όλους «call centers» και να διεισδύσουν στα social media για να αντλήσουν πληροφορίες και στοιχεία από το προφίλ των οφειλετών προκειμένου να τους πιέσουν να πληρώσουν.

Το σύνθημα για την εξέλιξη αυτή δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, σε ευρεία σύσκεψη που έγινε με τις εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών. Εκεί ο διευθύνων σύμβουλος της PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε. Κώστας Μητρόπουλος, γνωστός σε πολλούς και από τη θητεία του ως επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, έδωσε κατευθύνσεις στις εταιρείες ενημέρωσης και αναζήτησης οφειλετών που χρωστούν δισεκατομμύρια σε 16 πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούσαν στη χώρα μας για το πώς θα πρέπει στο εξής να λειτουργούν.

Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ...ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ !!!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
Τελικά θα μάθουμε ποιος πλήρωσε την εγγύηση του ;;;





Τα μπάνια του cool Άκη

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι καλά και το δείχνει. Ακόμη κι αν δεν έχει ξεπεράσει όλα του τα προβλήματα, διαβίωσης και υγείας, φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο φακός του eReportaz τον συνέλαβε να κάνει το μπανάκι του σε ιδιωτική πισίνα του Χαλανδρίου, που σημαίνει πως βρίσκεται τουλάχιστον σε καλύτερη φυσική κατάσταση από αυτή στην οποία βρισκόταν προ μηνών.

Θυμίζουμε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε από τη φυλακή μετά από σειρά αιτήσεων που βασίζονταν στις ιατρικές γνωματεύσεις περί «ανήκεστο βλάβη» της καρδιάς του. Φαίνεται, όμως, πως το χειρουργείο πήγε πολύ καλύτερο απ’ ότι αναμενόταν.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΕ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ 82% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Χρωστούσε στο καταναλωτικό του δάνειο 11.586,27 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην ΕΤΕ, έκλεισε οριστικά την οφειλή του με 2.055 ευρώ (ΚΟΥΡΕΜΑ 82%), πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει !!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣτΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣτΕ, ΤΟΥ ΑΠ & ΤΟΥ ΔΕΕ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;;;
Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας, τα Δικαστήρια είναι υποχρεωμένα να μην εφαρμόζουν νόμο, το περιεχόμενο του οποίου είναι αντίθετο προς αυτό, η δε συμμόρφωση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης – οι οποίες εκτελούνται στο όνομα του ελληνικού Λαού – είναι υποχρεωτική, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελαρίου !!! 




Όταν την Δικαιοσύνη δεν την σέβονται οι ίδιοι οι λειτουργοί της, δεν θα την σεβαστούν ποτέ, ούτε η εκάστοτε κυβέρνηση, ούτε φυσικά οι Πολίτες, που δηλώνουν ευθαρσώς, σε ποσοστό > 50%, ότι δεν την εμπιστεύονται !!!

Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση του προέρδου του ΣτΕ :

«Ο φετινός εορτασμός της 43ης επετείου από την πτώση της Δικτατορίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Χώρα μας σκιάζεται δυστυχώς από τις συνεχιζόμενες, άνευ προηγουμένου, επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της.




ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΡΟΜΟΣ...

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ
Αναλυτικό δημοσίευμα του euro2day.gr !!!



Ως δεδομένο εκλαμβάνεται το «μποτιλιάρισμα» της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή των επιχειρήσεων στον εξωδικαστικό συμβιβασμό τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του νόμου, δηλαδή από τις 3 Αυγούστου και έπειτα.

Ωστόσο, ο «κίνδυνος» δεν σχετίζεται περισσότερο με μια «κατάρρευση» του συστήματος, κάτι που όπως σημειώνουν στελέχη του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά με μια πιθανή απόρριψη πολλών αιτήσεων για «τυπικούς λόγους».

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΑΑΔΕ !!!

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ
Στόχος της ΑΑΔΕ είναι να αναπτυχθούν έξι διαφορετικές εφαρμογές που θα επιτρέπουν τον άμεσο εντοπισμό των οφειλετών, τον προσδιορισμό της περιουσιακής τους κατάστασης και θα επιτρέπουν αυτοματοποιημένες διαδικασίες πίστωσης, συμψηφισμών και ρυθμίσεων, αλλά και αυτοματοποιημένες κατασχέσεις !!!



«Ραντάρ» για τις κατασχέσεις οφειλών αναπτύσσει η ΑΑΔΕ

Ηλεκτρονική πολύ- εφαρμογή που αυτοματοποιεί τον εντοπισμό των οφειλετών του Δημοσίου και καθιστά υπόθεση λίγων λεπτών τις κατασχέσεις για ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο αναπτύσσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Η ανάπτυξη του νέου αυτού συστήματος αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς το αναθεωρημένο Μνημόνιο προβλέπει την επιτάχυνση των διαδικασιών ηλεκτρονικής κατάσχεσης καταθέσεων για οφειλές προς το Δημόσιο, καθώς και την επιτάχυνση των διαδικασιών για τους πλειστηριασμούς ακινήτων φορολογούμενων που δεν καταβάλουν ή δεν ρυθμίζουν τις οφειλές τους.
SSL Certificates