.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

KOKKINA ΔΑΝΕΙΑ : ΝΥΧΤΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΝ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ !!!

Άρον άρον απέδρασε από το ΥΠΑΝ ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ για το ΥΠΕΘΑ, για να μη χρεωθεί το φιάσκο με τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων, τον ενιαίο λογαριασμό οφειλών σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία και την άρση της προστασίας της κύριας κατοικίας των δανειοληπτών από τους πλειστηριασμούς !!!


Δένδιας: Τέλος στην προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς

Φορτώσανε το πρόβλημα στον νέο ΥΠΑΝ ΚΩΣΤΑ ΣΚΡΕΚΑ, που δεν είναι νομικός και δεν διαθέτει το γνωστικό αντικείμενο και το επιστημονικό υπόβαθρο για την αντιμετώπιση του ζητήματος, προκειμένου να περάσει τελικά αυτό που θέλουν οι τράπεζες και η Τρόικα !!!Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Ο Κώστας Σκρέκας γεννήθηκε το 1973. Κατάγεται από την Μεγάρχη Τρικάλων.
Επάγγελμα:
Το 2000 εργάστηκε ως μάνατζερ Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της εταιρείας Mantis S.A. και στη συνέχεια το 2001 ίδρυσε την εταιρεία Fortis S.A. και από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σήμερα εφαρμόζοντας πρωτοποριακές τεχνικές.
Η εταιρεία σήμερα καλύπτει πανελλαδικά όλα τα κανάλια της αγοράς από το οργανωμένο λιανεμπόριο, το Χονδρεμπόριο, τα καταστήματα HO.RE.CA καθώς και ανεξάρτητα σημεία πώλησης. Αντιπροσωπεύει 3 από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους της Ευρώπης και έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο των τροφίμων και ποτών
Σπουδές:
• Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
• Το 2000 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη "Διαχείριση Μεγάλων Τεχνικών Έργων" στο τμήμα Civil Engineering, στο University of Birmingham της Αγγλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates