.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

PWC: ΜΟΛΙΣ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ !!!

ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΗΛ.ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Στο 10% - 11% των οφειλετών οι πραγματικοί στρατηγικοί κακοπληρωτές


Στο περίπου 11% των δανειοληπτών με μη εξυπηρετούμενα δάνεια κινείται ο "σκληρός πυρήνας" των στρατηγικών κακοπληρωτών, σύμφωνα με τις έρευνες των τραπεζών. Πρόκειται για ποσοστό που κινείται πολύ χαμηλότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις τους (20%) και το οποίο προκύπτει ύστερα από τη λεπτομερή ανάλυση του προφίλ των "κόκκινων" δανειοληπτών.

Οι τράπεζες "σκανάρουν" το προφίλ των στρατηγικών κακοπληρωτών ενόψει των πλειστηριασμών και των πωλήσεων "κόκκινων" δανείων προκειμένου αυτά τα δραστικά μέσα για την ανάκτηση οφειλών να στοχεύσουν στη συγκεκριμένη κατηγορία δανειοληπτών. Ο έλεγχος του "ποιού" των δανειοληπτών που δεν εξυπηρετούν τα δάνειά τους γίνεται και με την προτροπή του SSM, ο οποίος θεωρεί μείζον θέμα για την ευστάθεια και την προοπτική του τραπεζικού συστήματος, την αποκατάσταση της κουλτούρας πληρωμών.

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ POS !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ;;;
Διότι αν δεν ίσχυε το παραπάνω, το Υπουργείο θα φρόντιζε αυτός ο επαγγελματικός λογαριασμός να είναι ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΣ...αλλά δεν φρόντισε. Άρα το προφανές συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι έγινε για να μπορούν ΑΑΔΕ-ΚΕΑΟ να προβαίνουν ευκολότερα και με μεγαλύτερη «επιτυχία» σε κατασχέσεις και όχι δήθεν για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής !!!


Στον επαγγελματικό τραπεζικό λογαριασμό, οι υπόχρεοι αποδέχονται συναλλαγές που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής όπως, ενδεικτικά, μέσα πληρωμής με κάρτα, εντολές άμεσης χρέωσης, μεταφορές πίστωσης, πάγιες εντολές, καθώς και συναλλαγές με μετρητά.

Τον επαγγελματικό λογαριασμό, μέσω του οποίου οι επιχειρήσεις και επαγγελματίες αποδέχονται συναλλαγές με POS, θα πρέπει να δηλώσουν στο ΤΑΧΙSnet

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ;;;

ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ !!!

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ
Με νέο άρθρο που προστίθεται, ένας φορολογούμενος δεν μπορεί να τύχει των ρυθμίσεων του νόμου για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων εάν έχει εκδοθεί αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου για συγκεκριμένες φορολογικές παραβάσεις, εκτός αν αποδείξει ότι αυτές δεν αφορούσαν τα ποσά που θέλει να αποκαλύψει με τη δήλωσή του.




Νέες διευκρινίσεις για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων δίνονται με εγκύκλιο του Διοικητή της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων), Γιώργου Πιτσιλή.

Με την ΠΟΛ.1165/2017 τροποποιείται η ΠΟΛ.1110/2017 και προστίθεται νέο άρθρο που προβλέπει ότι ένας φορολογούμενος δεν μπορεί να τύχει των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νόμου για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων εάν έχει εκδοθεί αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου για συγκεκριμένες φορολογικές παραβάσεις, εκτός αν αποδείξει ότι αυτές δεν αφορούσαν τα ποσά που θέλει να αποκαλύψει με τη δήλωσή του.

ΕΦΟΡΙΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Αντιμέτωποι με κατασχέσεις 733.136 οφειλέτες του Δημοσίου !!!




Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο κατασχέσεων σε μισθούς, συντάξεις, λοιπά εισοδήματά τους και τραπεζικές καταθέσεις τους βρίσκονται αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 730.000 φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.

Όσοι μάλιστα από αυτούς χρωστούν στις ΔΟΥ ποσά μεγαλύτερα των 500 ευρώ κινδυνεύουν ακόμη και με κατασχέσεις σε κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία τους. Η ίδια η ισχύουσα νομοθεσία, ωστόσο, δίδει τη δυνατότητα στους οφειλέτες να αμυνθούν με 4 διαφορετικούς εναλλακτικούς τρόπους, οι οποίοι έχουν προληπτικό χαρακτήρα, θα πρέπει δηλαδή να εξετασθούν και να επιλεγούν πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κατάσχεσης.

ΒΟΜΒΑ !!! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΤΕ & ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ  ΠΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ & Ο ΔΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΣΑ: 250.000 ευρώ χορηγία από την Τράπεζα Πειραιώς και 20.000 ευρώ οικονομική ενίσχυση από το ΤΑΧΔΙΚ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/05/blog-post_43.html



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, σχετικά
με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, της 30 Οκτωβρίου 2017, ο Σύλλογος αποδέχθηκε:

(1). Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών απεδέχθη ομόφωνα την χορηγία ύψους 250.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου.

Η χορηγία δίδεται από την Τράπεζα στο πλαίσιο της συμφωνίας που επιτεύχθηκε τον Δεκέμβριο του 2016, μεταξύ ΔΣΑ και Τράπεζας Πειραιώς, σχετικά με την επιλογή τραπεζικού συνεργάτη του Συλλόγου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



​Μια εξαιρετικά εύθραυστη ισορροπία, με άδηλες ακόμη συνέπειες, διαμορφώνει η κλιμακούμενη κρίση με επίκεντρο τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Οι "θεσμοί" θέτουν θέμα ανατροπής των δεδομένων της 3ης αξιολόγησης αν δεν ενεργοποιηθεί το ηλεκτρονικό σύστημα στις 29/11 και οι τραπεζίτες αγωνιούν για τα "κόκκινα" δάνεια.
Την ίδια ώρα, χιλιάδες δανειολήπτες βρίσκονται κυριολεκτικά με το πιστόλι στον κρόταφο και δημιουργείται ένα μέτωπο με την κοινωνία για το υπαρκτό ζήτημα της κάλυψης της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, τρέμει για το δυσβάστακτο πολιτικό κόστος, αλλά και οι συμβολαιογράφοι γίνονται οι κυματοθραύστες των έντονων αντιδράσεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

ΔΙΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ
Οι καλύτεροι "συνεργάτες" της δικαιοσύνης είναι εκείνοι που ρίχτηκαν από τους πρώην φίλους τους και δεν έκαναν ταμείο ενώ  είχαν βάλει φαρδιές πλατιές υπογραφές σε δανειοδοτήσεις, χαριστικές αναχρηματοδοτήσεις, πωλήσεις, εκχωρήσεις, διαγραφές, κλπ .. κλπ ... 

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ FAKE NEWS ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΤΑΖΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ & ΣΟΪΜΠΛΕ, ΓIANH ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ & ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ο ΒΑΣΤΑΖΟΣ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑΝΗΣ
Έγραψε το "ΜΟΝΟ" με κεφαλαία, μήπως και δεν το καταλάβουμε !!! 


Με το μνημόνιο Γιάνη σώθηκαν ΠΡΩΤΑ οι ελληνικές τράπεζες και ΜΕΤΑ οι ξένες !!!

Η επιλεκτική σου αμνησία αγγίζει πλέον τα όρια της γελοιότητας, αφού και στην Ελλάδα η κρίση ήταν τραπεζική. Δεν ήταν δημοσιονομική. Την κατάντησαν δημοσιονομική οι χρεοκοπημένες ελληνικές τράπεζες. 
Σήμερα το ομολόγησε και ο Γερούν Γερά. 
Το 2008, 2 χρόνια πριν το 1ο μνημόνιο, εκείνο που σε βρήκε βαστάζο του ΓΑΠ, όταν οι ελληνικές τράπεζες πήραν το 1ο πακέτο διάσωσης των 28 Δις, το ελληνικό δημόσιο ήταν αξιόχρεο και δανείζονταν από τις αγορές με γερμανικά επιτόκια. 

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ
Ξέχασαν και ανάρτησαν στο "Διαύγεια" σε διαγωνισμό για την προμήθεια αδρανών υλικών την εξής φράση:«Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το» !!!





Μια απίστευτη γκάφα που εκθέτει ανεπανόρθωτα μια από τις πιο γνωστές δημοτικές Αρχές της Αττικής, αυτή του Δήμου Περιστερίου, αποκάλυψε έναν στημένο διαγωνισμό για την προμήθεια αδρανών υλικών.

ΥΠΟΔΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ;;;



Το έγγραφο σε μεγένθυση, μαζί με την κεφάλα του γιατρού:

ΓΕΡΟΥΝ ΓΕΡΑ !!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΤΑ & ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΝ ΓΕΡΑ ΠΩΣ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Με στροφή 180 μοιρών, κατέληξε, από τα ποτά και τις γυναίκες, στις τράπεζες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΜΑΡΤΙΟΣ 2017
Παραλήρημα Ντάισελμπλουμ : Οι Έλληνες έφαγαν τα λεφτά στο αλκοόλ και τις γυναίκες !!!

Η πρόσφατη συνέντευξη του επικεφαλής του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ στην γερμανική εφημερίδα FAZ, προκάλεσε σάλο και μεγάλες αντιδράσεις σε όλες τις χώρες του Νότου.

«Κατά τη διάρκεια της κρίσης του ευρώ, οι χώρες του Βορρά έδειξαν αλληλεγγύη στις χώρες που επηρεάσθηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω εξαιρετική σημασία στην αλληλεγγύη. (Αλλά) και αυτοί έχουν υποχρεώσεις. Δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητούν βοήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις χώρες του Νότου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Αντιδράσεις

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ & 10.000 ΕΥΡΩ !!!

ΣΕ ΚΩΜΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ
Συνοδός πολυτελείας πυροβόλησε πελάτη στο κεφάλι, του έκλεψε τις πιστωτικές κάρτες και τις φόρτωσε με 10.000 ευρώ !!!




Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη σε άντρα στην Αμερική, ο οποίος όπως μας πληροφορεί η Αστυνομία της Ουάσιγκτον έφαγε δυο σφαίρες στο κεφάλι γιατί δεν ήταν καλός στο στοματικό σεξ.

Η 21χρονη Marissa Wallen ήταν η δράστρια, η οποία πυροβόλησε τον 36χρονο πελάτη της μέσα στο σπίτι του. Κατόπιν του άρπαξε το πορτοφόλι και το έβαλε στα πόδια, πιστεύοντας πως ο άντρας ήταν νεκρός.


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ: ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΥΠΑΡΧΕΙ WIN-WIN ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΝΕΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ - ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η 3η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Στουρνάρας : Η καθυστέρηση ολοκλήρωσης της γ' αξιολόγησης θα οδηγούσε σε νέο κύκλο αβεβαιότητας !!!



Στο 1,7% τοποθετεί η Τράπεζα της Ελλάδος την αύξηση του ΑΕΠ για το σύνολο του 2017, ενώ για τα έτη 2018 και 2019, ο ρυθμός ανάπτυξης αναμένεται να επιταχυνθεί σε 2,4% και 2,7% αντίστοιχα, όπως δήλωσε σήμερα ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας σε ομιλία του στο 2nd EU-Arab World Summit. Ο κ. Στουρνάρας έκανε λόγο για "θετικές ενδείξεις" όσον αφορά την πορεία της οικονομίας, ωστόσο προειδοποίησε ότι "εξακολουθούν να υπάρχουν κίνδυνοι".


Όπως σημείωσε, οι τράπεζες εξακολουθούν να βαρύνονται με υψηλό απόθεμα μη εξυπηρετούμενων δανείων, το οποίο δεν τους επιτρέπει να παρέχουν επαρκείς πιστώσεις προς τον ιδιωτικό τομέα.


Ειδικότερα:


ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ FUNDS: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΗΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
Νίκος Νικολόπουλος : Ένα στημένο «σατανικά» τραπεζικό «κόλπο» 80 δις ευρώ !!! 



Από το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δόθηκε στην δημοσιότητα το παρακάτω δελτίο τύπου, με αφορμή κοινοβουλευτική παρέμβαση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου:

«Πληροφορίες που έφτασαν στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος αναφέρουν ότι κύκλωμα που λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση και συμμετέχουν ακόμα και μεγάλα δικηγορικά γραφεία, καθώς επίσης και Έλληνες ολιγάρχες, προχωρούν σε ύποπτες διαπλοκές με τραπεζικά στελέχη και ξένους «γύπες» για να πλουτίσουν από τα κόκκινα δάνεια, και ότι έχουν φθάσει στοιχεία - φωτιά στη Δικαιοσύνη, ενώ ακόμη μας μίλησαν και για χαριστικό δανεισμό σε…κολλητούς επιχειρηματίες, που θα μπουν στο κόλπο. 


ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΥΠΕΞΕΡΑΙΣΗ 500.000€ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 5ΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/19102016.html



Η πρόεδρος των συμβολαιογράφων εφετειακής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση Χρουσαλά βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία, σε βαθμό κακουργήματος, ύστερα από ποινική δίωξη που παρήγγειλε σε βάρος της ο εισαγγελέας Διαφθοράς.

Η δίωξη συνδέεται με πλειστηριασμούς ακινήτων -φυσικών και νομικών προσώπων- που διενήργησε η ίδια κατά το 2015, όπου μετά την κατακύρωσή τους, δεν προέβη -ως όφειλε- σε δημόσια κατάθεση του πλειστηριάσματος (τιμήματος) στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ & ΑΠΑΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ !!!

ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ & ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ-ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...
Αυτοί είναι που σου κουνάνε το δάχτυλο !!!



Panama Papers, Paradise Papers, φορολογικοί παράδεισοι σε εξωτικά νησιά, αλλά και σε πιο κοντινές χώρες, όπως στην Ελβετία, το Λουξεμβούργο, το Λιχτενστάιν. Σωρεία περιπτώσεων τα τελευταία χρόνια αποκαλύπτουν πως οι γερμανικές φορολογικές Αρχές χάνουν τεράστια ποσά κάθε χρόνο.

Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος του Συνδικάτου Γερμανών Εφοριακών, το οποίο έχει 80.000 μέλη, Τόμας Άιγκενχαλτερ, δηλώνει σχετικά: «Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Συνδικάτου Γερμανών Εφοριακών, οι φορολογικές Αρχές χάνουν κάθε χρόνο περίπου 100 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα μισά έσοδα χάνονται μέσω παράνομων δραστηριοτήτων και τα άλλα μισά μέσω διαφυγής σε φορολογικούς παραδείσους, πρακτική που είναι νόμιμη ακόμα αλλά ανήθικη».

Στις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, που αφορούν τα Paradise Papers, στα οποία εμπλέκονται 1.000 περίπου φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία και πολλές μεγάλες εταιρείες, προστίθεται ένα ακόμα σκάνδαλο.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Η ΔΕΗ ΕΧΕΙ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ !!!

























ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Ενόχληση και του SSM για τις επιλεκτικές διαρροές από την ΤτΕ...



Παρέμβαση της Εισαγγελίας διαφθοράς για αποκάλυψη του Documento και του Documentonews σχετικά με ενέργειες του Κεντρικού Τραπεζίτη της χώρας, Γιάννη Στουρνάρα.

Μεταξύ αυτών, οι επιλεκτικές διαρροές πορισμάτων, που προκαλούν επιπτώσεις στις τράπεζες και στην ελληνική οικονομία. Διενεργείται ήδη ποινική προκαταρκτική εξέταση από επίκουρο εισαγγελέα διαφθοράς.

Στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα γινόταν λόγο για δυσαρέσκεια προς τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας Γιάννη Στουρνάρα κύκλων του SSM (Single Supervisory Mechanism, Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός), δηλαδή του θεσμού που υπάγεται στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και εποπτεύει τις τράπεζες, καθώς ο διοικητής δεν έχει καταφέρει να «εκπέμψει» και να μεταδώσει εμπιστοσύνη για το τραπεζικό σύστημα στην αγορά.

ΔΝΤ: ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



«Ενθαρρύνουμε τις Αρχές να εφαρμόσουν το μέτρο το συντομότερο δυνατό» είπε ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Ουίλιαμ Μάρεϊ, κάνοντας λόγο
για μεταρρύθμιση-«κλειδί».

Την ανάγκη άμεσης έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων τόνισε, κατά τη σημερινή ενημέρωση στην Ουάσινγκτον, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Ουίλιαμ Μάρεϊ.
«Ενθαρρύνουμε τις Αρχές να εφαρμόσουν το μέτρο το συντομότερο δυνατό» σημείωσε ο εκπρόσωπος του Ταμείου, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανάλογη επισήμανση του επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, στο Eurogroup της Δευτέρας.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΣΗΛΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ !!!

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ Ή ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΣΗΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ;;; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ;;;
Στο εδώλιο για τα δωρεάν νοσήλια στέλνει τον Ανδρέα Μαρτίνη ο Εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης !!!



Εδώλιο για τον Ανδρέα Μαρτινη προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλίων στο «Ερρίκος Ντυνάν» κατά το διάστημα 2007 - 2010.

ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ !!!

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 2017: ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ Ή ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ;;; 17Ν Ή ΜΝΗΜΟΝΙΑ ;;;

ΒΟΜΒΑ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΤτΕ - ΜΜΕ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ
Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί δημιούργησαν στις τράπεζες τις ζημίες που φορτώθηκαν στις δικές μας πλάτες με τα μνημόνια και τις κρατικές ενισχύσεις των ανακεφαλαιοποιήσεων και των ενισχύσεων ρευστότητας !!!   


Ο Νταίσελμπλουμ ομολόγησε ότι η ελληνική κρίση ήταν εξ' αρχής τραπεζική και ότι οι φορολογούμενοι πλήρωσαν την διάσωση των τραπεζών !!!

Την άποψη ότι οι τράπεζες σώθηκαν σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών και με λάθος τρόπο εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ ενώπιον της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών υποθέσεων της Ευρωβουλής.

Απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή κατά πόσο συμφωνεί με τον Όλι Ρεν ότι το πρώτο πρόγραμμα της Ελλάδας έγινε για να στηριχτούν οι τράπεζες, ο Γ. Ντάισελμπλουμ σημείωσε ότι στην αρχή της κρίσης «σε όλες τις χώρες το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι τράπεζες».

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΝΟΥΝ 175.000€ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ICT4GROWTH, ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ !!!

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ(OLAF) ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
Τι έχει γίνει με τις υποθέσεις που είχαν φτάσει στον εισαγγελέα ;;;







Στα 175.000 ευρώ υπολογίζει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τη δαπάνη από την αναδρομική καταβολή αποζημιώσεων στον πρόεδρο και τα μέλη των γνωμοδοτικών επιτροπών για την αξιολόγηση και την πιστοποίηση επενδυτικών σχεδίων της δράσης ICT4GROWTH, όπως προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο προς ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας για το υπαίθριο εμπόριο.

Με τη διάταξη, ολοκληρώνεται η δράση προκειμένου να καταστεί εφικτή η αποπληρωμή των ενταγμένων και ολοκληρωμένων επενδυτικών σχεδίων, ενώ -όπως αναφέρεται- θεσπίζεται ανώτατο όριο αποζημίωσης κατ' άτομο και κατ' έτος ύψους 2.400 ευρώ.Το σχετικό κονδύλι θα καλυφθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ 20% ΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ !!!

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ;;;
Ψαλιδίζουν τα ποσά των αναδρομικών που κρατούσαν παράνομα από 1.300.000 συνταξιούχους επιβάλλοντας φόρο 20% !!!




Κλείδωσαν αναδρομικά για 382.973 συνταξιούχους Δημοσίου και ως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου αναμένεται να έχουν «περαστεί» στην ΗΔΙΚΑ όλα τα ποσά από την αναδρομική επιστροφή των «λάθος» κρατήσεων στην εισφορά ασθενείας τόσο για τους 382.973 του Δημοσίου όσο και για 900.000 με 1 εκατ. συνταξιούχους που τα δικαιούνται από τα Ταμεία του Ιδιωτικού τομέα δηλαδή, ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ, τραπεζών, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, καθώς και της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στο σύνολο τα αναδρομικά αφορούν πάνω από 1,3 εκατ. συνταξιούχους με κύρια σύνταξη ή και με άθροισμα συντάξεων πάνω από 1.000 ευρώ.

Στα αναδρομικά αναλογεί φόρος 20% σύμφωνα με την ΗΔΙΚΑ. Τα ποσά των επιστροφών που ετοιμάζονται περιλαμβάνουν την εισφορά ασθενείας που επιβαλλόταν στην αρχική μικτή σύνταξη πριν την αφαίρεση των περικοπών του Μνημονίου και την εισφορά που θα έπρεπε να υπολογιστεί στη σύνταξη μετά τις μειώσεις.


ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ 150.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ;;;

ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Με την υποχρέωση να υποβάλουν εκ νέου την αίτησή τους για ένταξη στον νόμο Κατσέλη, ηλεκτρονικά αυτή τη φορά και όχι στη Γραμματεία του Ειρηνοδικείου, θα βρεθούν οι περίπου 150.000 δανειολήπτες που έχουν καταθέσει τον φάκελό τους στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία, έχουν πάρει το αρχικό «ok» και η υπόθεσή τους δεν έχει ακόμη εκδικαστεί.



Ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr αναφέρουν ότι οι αιτήσεις αναμένεται να κατατεθούν εκ νέου σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα στηρίζεται στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Η ηλεκτρονική κατάθεση των δικαιολογητικών θα οδηγήσει, σύμφωνα με τους τραπεζίτες, εκτός νόμου 45.000 στρατηγικά κακοπληρωτές, οι οποίοι έχουν πάρει ασυλία και δεν αποπληρώνουν τα δάνειά τους, ενώ διαθέτουν κινητή και ακίνητη περιουσία.

Οι τράπεζες θεωρούν πως η πηγή του προβλήματος όσον αφορά στον μεγάλο όγκο δανειοληπτών που έχουν πάρει ασυλία μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις τους βρίσκεται στη Γραμματεία των Ειρηνοδικείων.

PARADISE PAPERS: Ο ΔΙΕΥΘ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ EUROBANK ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ OFFSHORE ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ !!!

ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 1,5% ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ OFFSHORE ΥΨΟΥΣ 77.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ...
Η offshore με την επωνυμία Aloga LTD(εμπνευσμένη προφανώς από την ελληνική λέξη άλογα) είχε εμπλακεί και σε δικαστική διαμάχη με λέσχη ιπποδρομιών Ελληνοαυστραλού για απάτη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας.



Τον Νοέμβριο του 2012 μία νέα offshore εμφανίστηκε στα αρχεία της δικηγορικής εταιρείας Appleby, από την οποία προήλθε ένα μεγάλο μέρος της διαρροής των Paradise Papers. Το όνομα αυτής της offshore, που λειτουργούσε ως fund επενδυτών ήταν Aloga Ltd – μία επωνυμία εμπνευσμένη από την ελληνική λέξη «άλογα». Σκοπός της, όπως καταγραφόταν στα αρχεία της δικηγορικής εταιρείας, ήταν «να χρησιμοποιεί το εταιρικό κεφάλαιο για την αγορά και την εκπαίδευση αλόγων, για την ανάπτυξη λογισμικού σχετικά με την τοποθέτηση στοιχημάτων σε άλογα, για την πώληση προγνωστικών στοιχήματος, και για την αδειοδότηση της χρήσης του λογισμικού αλγορίθμου σε συνδρομητική βάση». Η έδρα της Aloga Ltd. ήταν στις Βερμούδες.

Όπως φαίνεται απο τα αρχεία της Appleby, η Aloga λειτουργούσε έως και το 2014. Σύμφωνα με τα στοιχεία της διαρροής το fund είχε 21 μετόχους – φυσικά πρόσωπα, ενώ εντοπίζονται και τέσσερις εταιρείες με έδρα σε Σιγκαπούρη, Βερμούδες και Παρθένους Νήσους. Ένας από τους μετόχους ήταν και ο Φωκίων Καραβίας, σημερινός CEO της Eurobank, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν γενικός διευθυντής Capital Markets και Wealth Management της τράπεζας. Οι υπόλοιποι επενδυτές/μέτοχοι του fund εμφανίζονται να είναι από τις ΗΠΑ.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ 3.500.000€ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/04/2500000-4800000.html





Το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε σε χθεσινή(7/11) ανακοίνωσή του την αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για τον εντοπισμό και την επιστροφή στα ταμεία του Δημοσίου ποσού 3.590.957 ευρώ, το οποίο παρέμενε αδιάθετο στην έδρα της Αφρικανικής Ενωσης στην Αντίς Αμπέμπα. Τα χρήματα αυτά είχαν δοθεί το 2008 μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την κλιματική αλλαγή, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ γιατί ουδέποτε αυτό το μνημόνιο κυρώθηκε. Το ποσό αυτό προστίθεται σε ορισμένα ακόμη που κατάφερε το υπουργείο Εξωτερικών να «επαναπατρίσει» έπειτα από ελέγχους για χρηματοδοτήσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ).

ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΟΥ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ" ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ ;;;
Τι συμβαίνει λοιπόν στην περίπτωση όπου "ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ = ΔΙΚΑΣΤΗΣ" και  "ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ = ΤΡΑΠΕΖΑ" ;;;



Επειδή, η ευαισθησία του κοινού για αμερόληπτη, αντικειμενική και ορθή δικαιοσύνη και η εξασφάλιση της αντικειμενικής κρίσης των δικαστηρίων αποτελούν τον δικαιολογητικό λόγο της καθιέρωσης του λόγου εξαίρεσης του δικαστή με απλές υπόνοιες μεροληψίας, οι οποίες κρίνονται ικανές για να δικαιολογούν δυσπιστία του διαδίκου ως προς τη μεροληψία του, χωρίς να απαιτείται ούτε καν πιθανολόγηση αυτής. Και ναι μεν υπάρχει ο κίνδυνος της υποβολής καταχρηστικής αιτήσεως προς παρέλκυση της δίκης ή μείωση του γοήτρου του δικάζοντος δικαστού, πλην όμως βαρύνει πολύ περισσότερο η μείωση της αυθεντίας της εκδοθησομένης αποφάσεως με την σκιά και μόνο των ψιθύρων (Κ. Μπέη, Πολ. Δικ. στο άρθρο 52 σελ. 303. Βασ. Βαθρακοκοίλη, ΚΠολΔ στο ίδιο άρθρο, σελ. 326, βλ. και Ι. Κοροτζή, Η εξαίρεση των δικαστών και των υπαλλήλων της γραμματείας στην Πολιτική Δικονομία, ΕλΔ 29, 443). 

Επειδή, λοιπόν, η κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό (τρεχούμενο, ταμιευτηρίου ή/και προθεσμιακό) αποτελεί ‘ανώμαλη παρακαταθήκη’. 

Επειδή, δυνάμει της ‘ανώμαλης παρακαταθήκης’ ο καταθέτης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό απολύει την κυριότητα των κατατεθειμένων χρημάτων του .


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Πρωτοβουλίες για την ασφάλεια των συμβολαιογράφων και τη διασφάλιση της διενέργειας των πλειστηριασμών, ανακοίνωσαν την Τρίτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Δημήτρης Λιάκος, κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με το Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Το ζήτημα της προστασίας των συμβολαιογράφων και της παρεμπόδισης τέλεσης των πλειστηριασμών αποτελούσε σημαντικό «αγκάθι» στην πορείας της τρίτης αξιολόγησης, καθώς οι απειλές που δέχονται κατά τη διενέργεια των πλειστηριασμών οδήγησε στην απόφαση τους να απέχουν από τις διαδικασίες έως του τέλος του χρόνου. Η απόφαση αυτή επηρεάζει τον σχεδιασμό των τραπεζών για την πώληση μεγάλου μέρους των πακέτων των κόκκινων δανείων. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, η υπόθεση απασχόλησε τους υπουργούς οικονομικών της Ευρωζώνης, κατά το πρόσφατο Eurogroup, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να διαβεβαιώνει πως η κυβέρνηση θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συμβολαιογράφων και να προχωρήσουν κανονικά οι διαδικασίες.

ΔΙΚΗ SIEMENS: ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΡΠΕΛΗ !!!

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤ΄ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ
Ο συνήγορος του κατηγορούμενου για τα «μαύρα ταμεία της Siemens» Γιώργου Σκαρπέλη, Γιάννης Μαντζουράνης, έκανε λόγο για «σωρεία προσφορών» προς «τρυφερούς βλαστούς πολιτικής δυναστείας» που πρέπει να ερευνηθούν !!!



Ο συνήγορος του κατηγορούμενου για τα «μαύρα ταμεία της Siemens» Γιώργου Σκαρπέλη, Γιάννης Μαντζουράνης, ζήτησε να κληθούν να εξεταστούν ως μάρτυρες ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η Ντόρα Μπακογιάννη για τα δώρα που δέχθηκαν από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ: ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 1.000.000€
Οι αρμόδιοι οικονομικοί εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το έμβασμα αυτό είναι ύποπτο...



Μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews με τίτλο «Βάζουν στο κάδρο τον Σημίτη», που αποκάλυψε ότι εστάλη στη Βουλή η δικογραφία για τις μίζες του Γιάννου Παπαντωνίου και έφερε στο φως κατάθεση - φωτιά για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η «kontranews» κάνει λόγο για καταιγιστικές εξελίξεις σε επίπεδο δικαιοσύνης για τον αδερφό του πρώην πρωθυπουργού, Σπύρο Σημίτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Τσίμπησαν τον αδελφό του Σημίτη», αποκαλύπτεται ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν υποβάλει μια σειρά από αιτήματα δικαστικής συνδρομής στις αντίστοιχες υπηρεσίες χωρών που συνδέονται με τη διαδρομή ενός εμβάσματος 845.000 ευρώ το οποίο κατατέθηκε το 2010 στην Εμπορική Τράπεζα.

Το έμβασμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «kontranews» προερχόταν από offshore εταιρία που είχε έδρα τις Μπαχάμες, «πάρκαρε» για ένα μικρό διάστημα στην Εμπορική Τράπεζα και στη συνέχεια τροφοδότησε λογαριασμό του Σπύρου Σημίτη, αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, σε γερμανική τράπεζα.

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΜΟΝΟ ΤΟ 36% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 36% ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ
Καταθέσεις : Αν αρθούν σήμερα τα capital controls δεν θα μείνει δεκάρα τσακιστή στα ταμεία και τα υπόλοιπα ρευστά διαθέσιμα των τραπεζών !!!

Κα ΜΑΡΕΒΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΚΑΝΤΟΝΙ ;;;

ΑΛΛΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕTERNIA TOY ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ LINKEDIN ΚΑΙ ΑΛΛΗ Η ETERNIA ΤΩΝ PARADISE PAPERS
Πρόκειται για δυο διαφορετικές εταιρείες, με διαφορετικές επωνυμίες, με διαφορετικές ημερομηνίες ίδρυσης και με έδρες σε δυο διαφορετικές χώρες. Εκτός και αν τα νησιά Κέυμαν είναι ελβετικό Καντόνι !!!



Η πρώτη εταιρεία - αυτή του βιογραφικού - είναι η ETERNIA CAPITAL ADVISORS Sarl, με έδρα στην Ελβετία και έτος ίδρυσης το 2010 !!!

ΒΟΜΒΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ : ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 300.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ & ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ & ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΙΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ & ΑΡΙΣΤΕΡΟ !!!
Οι πλειστηριασμοί πρέπει να προχωρήσουν γιατί αν δεν γίνουν οι τράπεζες θα έχουν σοβαρό πρόβλημα και αυτό θα έχει επίπτωση σε όλη την πορεία εξόδου από το μνημόνιο, σημείωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τονίζοντας ότι δεν αφορούν την 1η κατοικία κάτω των 300.000 ευρώ. Από εκεί και πάνω, όπως φέρεται να τόνισε, δεν είναι ούτε προοδευτικά δίκαιο ή αριστερό να προστατεύουμε αυτές τις οφειλές !!!



Ως άλλος Στουρνάρας, ο ΥΠΟΙΚ Ευκλείδης Τσακαλώτος, πιπιλίζει την καραμέλα των τραπεζών για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές !!!

Η υποχρέωση να πληρώνουν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές τα χρέη τους στις τράπεζες είναι σταθερή θέση της κυβέρνησης και φυσικά και του υπουργού Οικονομικών, σημειώνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση θα λάβει όλα τα μέτρα, ώστε να μην κρύβονται αυτοί οι στρατηγικοί κακοπληρωτές πίσω από επιθέσεις κατά συμβολαιογράφων προσθέτουν, ενώ ήδη σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης αποφασίστηκαν συγκεκριμένα μέτρα για την ασφάλεια των συμβολαιογράφων, ώστε να τρέξει η διαδικασία των πλειστηριασμών.

Όμως, η αλήθεια για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, είναι γνωστή σε όλους τους Έλληνες :


Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ & ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΦΜ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας των Δ.Ο.Υ. και στις παγίδες του συστήματος διοικητικών κυρώσεων για φορολογικές παραβάσεις αναγκάζονται να μπλέξουν χιλιάδες Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Σωματεία, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και λοιπά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που έχουν παραλείψει να εγγραφούν στο Μητρώο της Εφορίας και δεν έχουν λάβει εγκαίρως Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.).



Οι υπεύθυνοι των εν λόγω φορέων είναι υποχρεωμένοι να προσέλθουν στις Δ.Ο.Υ. και να λάβουν Α.Φ.Μ., όμως για τον σκοπό αυτό απαιτείται να προσκομίσουν στους αρμοδίους εφοριακούς υπαλλήλους έγγραφα σύστασης, πιστοποιητικά που να καταγράφουν τις μεταβολές της επωνυμίας, της έδρας ή του σκοπού που επήλθαν από τη στιγμή που ιδρύθηκαν μέχρι και τη στιγμή προσέλευσης στη Δ.Ο.Υ., καθώς και πράξεις ορισμού νόμιμου εκπροσώπου. Δεδομένου δε ότι υποβάλλουν τις δηλώσεις Μητρώου εκπρόθεσμα καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμα ύψους 100 ευρώ έκαστος!

Τα παραπάνω προκύπτουν από τις διευκρινίσεις που παρείχε για το θέμα αυτό προς τις Δ.Ο.Υ. ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής με εγκύκλιο που τούς κοινοποίησε πρόσφατα. Συγκεκριμένα, ο κ. Πιτσιλής διευκρίνισε τα ακόλουθα:

ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΪΖΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ !!!

ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ...
Σπίτι που ήταν δηλωμένο για 120 τ.μ. βρέθηκε να είναι 800 τ.μ. από τον εκτιμητή της τράπεζας !!!


Ακολουθεί η κωμικοτραγική ιστορία όπως τη μεταδίδει το mononews.gr:

Ο εκτιμητής της τράπεζας μόλις έχει γυρίσει στην βάση του στην Αθήνα , από ένα χωριό στην Πελοπόννησο. Είχε πεταχτεί για να δει ένα σπιτάκι τέως επιχειρηματία που επρόκειτο να κατασχέσει η τράπεζα. Ο επιχειρηματίας έχει αφήσει χρέη στην τράπεζα (όπως και άλλες δυο τράπεζες) πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ο άνθρωπος της τράπεζας έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Τα χαρτιά έλεγαν για ένα σπίτι των 120 τμ και εκείνος είδε ένα κάστρο πέριξ των 800 τμ. Το κάστρο είχε χτιστεί έξω από το χωριό μέσα στο δάσος. Ίσως το ωραιότερο σπίτι που έχει δει στην ζωή του. Φυσικά απόρησε πως ένα τέτοιο mansion έλαβε άδεια να χτιστεί…Αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση…

DIESELGATE: ΑΓΩΓΗ 15.000 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ VOLKSWAGEN !!!

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 350.000.000 ΕΥΡΩ
Συνολικά 15.374 πελάτες κατάθεσαν αγωγή εναντίον της Volkswagen στη γερμανική δικαιοσύνη και ζητούν αποζημιώσεις ύψους 350 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DW, θέλουν πίσω τα χρήματα τους για τα ντιζελοκίνητα αυτοκίνητα που αγόρασαν από την VW !!!




Συγκεκριμένα, στον απόηχο του σκανδάλου με τους παραποιημένους ρύπους, η Volkswagen προσπαθεί στις ΗΠΑ να πείσει τους Αμερικανούς ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία και τονίζει πως για να το επιτύχει καταβάλλει υψηλές αποζημιώσεις σε κατόχους οχημάτων της και παράλληλα δίνει γενναία κίνητρα σε πιθανούς πελάτες.

Στη Γερμανία αντίθετα, οι κάτοχοι ενός VW πρέπει να αρκεστούν σε μια δωρεάν αναβάθμιση του λογισμικού. Τους τελευταίους μήνες ωστόσο χιλιάδες Γερμανοί προσέφυγαν στη γερμανική δικαιοσύνη κατά της πανίσχυρης VW ζητώντας αποζημιώσεις.

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Πάνω από 5,5 δις ευρώ τα θαλασσοδάνεια που μοίρασαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μέσω Αγροτικής Τράπεζας σε ημετέρους !!!



Η εισαγγελία διαφθοράς έχει ασκήσει διώξεις σε 7 επιχειρήσεις που έχουν δανειοδοτηθεί με 440.000.000 ευρώ. Έχουν επίσης ασκηθεί 27 κακουργηματικές παραπομπές και ακολουθούν 30 νέες διώξεις επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα για οικονομικά εγκλήματα.

Ο χορός των δανειακών και αγύριστων που γινόταν στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, καθημερινά αποδεικνύεται ότι δεν είχε σταματημό. Μετά την ποινική δίωξη, που ασκήθηκε πριν δύο χρόνια και αφορά τέσσερα κακουργήματα σε 27 υπαλλήλους της Αγροτικής Τράπεζας πριν εξαγοραστεί από την Πειραιώς όπως πληροφορηθήκαμε στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος ήρθαν να προστεθούν και άλλες 30 νέες διώξεις, επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα που έχουν τελεστεί κατ’ εξακολούθηση και αφορούν την περίοδο 2000 – 2010.

Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
Το χαμηλότερο επίπεδο αποταμίευσης μεταξύ των 28 ευρωπαϊκών χωρών καταγράφεται στην Ελλάδα !!!




Το χαμηλότερο επίπεδο αποταμίευσης μεταξύ των 28 ευρωπαϊκών χωρών καταγράφεται στην Ελλάδα, καθώς τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις λυγίζουν υπό το βάρος της μείωσης των μισθών, των υπέρογκων φόρων, αλλά και των επιβαρύνσεων που συνεπάγεται η λειτουργία ενός αναποτελεσματικού κράτους σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία και η παιδεία.

Ειδικά μάλιστα τα νοικοκυριά εμφανίζουν το δεύτερο τρίμηνο του 2017 αρνητική αποταμίευση ύψους 11,6 δισ. ευρώ, δηλαδή καταναλώνουν περισσότερα απ’ ό,τι παράγουν. Αρνητική αποταμίευση σημαίνει ότι η δαπάνη των νοικοκυριών για ιδιωτική κατανάλωση είναι μεγαλύτερη από το διαθέσιμο εισόδημά τους και για πρώτη φορά η αποταμίευση στη χώρα μας περνάει σε αρνητικό έδαφος το 2012, δηλαδή δύο χρόνια μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου. Εκτοτε ακολουθεί σταθερά αρνητικό ρυθμό με ένα μικρό διάλειμμα ανάκαμψης, κυρίως το 2014, για να υποχωρήσει ξανά, φθάνοντας το -9,7% το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Ή ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΤΛ.
Εκεί κατάντησαν τον Ελληνικό Λαό και κάποιοι πανηγυρίζουν...



Στις ημέρες μας τα διαζύγια καταγράφουν αύξηση πάνω από 20%, σε σχέση με τα χρόνια πριν την κρίση, ενώ ολοένα και περισσότερα ζευγάρια δηλώνουν πως βρίσκονται σε διάσταση για να ξεφύγουν από την εφορία και τις τράπεζες, για να έχουν έκπτωση 50% στον ΕΝΦΙΑ και στο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και για να εισπράξουν κοινωνικά επιδόματα.

Μετά το διαζύγιο, οι σύζυγοι υποχρεωτικά υποβάλλουν χωριστές φορολογικές δηλώσεις. Συνήθως, σε μια τέτοια περίπτωση η σύζυγος αναλαμβάνει την επιμέλεια των παιδιών, εμφανίζεται στη φορολογική δήλωση να προστατεύει ένα ή δύο παιδιά και να έχει χαμηλό ή ακόμη και μηδενικό εισόδημα. Με ένα χαμηλό εισόδημα αποκτά πρόσβαση στα κοινωνικά επιδόματα, ενδεχομένως και στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, αλλά και εκπτώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ μέσω του κοινωνικού τιμολογίου και στον ΕΝΦΙΑ.

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ 8 ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ...
Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα σπίτια των Φραγκίσκου Λεμονή, Κυριάκου Γριβέα, Κωνσταντίνου Δαφέρμου , Κώστα Πηλαδάκη , Βασίλη Σταθοκωστόπουλου , Μπάμπη Βωβού, Εφης Μαροσούλη και Αντώνη Λυμπέρη !!!



Στο σφυρί βγαίνουν σπίτια 8 πλούσιων και επώνυμων Ελλήνων που πριν μερικά χρόνια το όνομά τους ήταν συνώνυμο του πλούτου, της χλιδής και σε ορισμένες περιπτώσεις και του life style.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι τράπεζες θα έβγαζαν σε πλειστηριασμό σπίτια των Φραγκίσκου Λεμονή (εκ των ιδιοκτητών των καταστημάτων Καλογήρου), Κυριάκου Γριβέα (εμπλέκεται στα δάνεια του Τ.Τ.), Κωνσταντίνου Δαφέρμου (από τους ισχυρότερους εμπόρους όπλων), Κώστα Πηλαδάκη (πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ και ιδιοκτήτης καζίνο), Βασίλη Σταθοκωστόπουλου (διαθέτει αλυσίδες εστιατορίων και άλλων καταστημάτων αναψυχής), Μπάμπη Βωβού(του άρχοντα των γυάλινων πύργων της Κηφισίας) , Εφης Μαροσούλη (κόρη του βασιλιά των νυχτερινών κέντρων), Αντώνη Λυμπέρη (μεγαλοεκδότης στο χώρο του life style).

Ηταν σίγουρα και ορισμένοι μπορεί να είναι ακόμα πλούσιοι Eλληνες, με καταθέσεις εκατομμυρίων, με βίλες στην Αθήνα, εξοχικά σε νησιά και βουνά. Αλλά τώρα χρωστούν τεράστια ποσά δανείων, με αποτέλεσμα να βλέπουν την περιουσία τους να βγαίνει στο… σφυρί.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ !!!

ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
Θα επανεξεταστούν όλες οι αθωωτικές αποφάσεις λαθρεμπόρων πετρελαίου !!!


Την επανεξέταση όλων των αθωωτικών αποφάσεων που σχετίζονται με λαθρεμπόριο πετρελαίου της τελευταίας δεκαετίας, προαναγγέλλει ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι έχει καταθέσει ήδη σχετικό αίτημα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ζητώντας από όλα τα κόμματα να συνυπογράψουν την αίτηση στον Άρειο Πάγο ή να καταθέσουν δικές τους αιτήσεις στην ίδια κατεύθυνση.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΟΥ: ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΜΕΤΑΦΟΡΑ 50 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ALPHA ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ;;; ΜΕ ΤΑΞΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !!!

ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Παραθαλάσσια εξοχικά και ξενοδοχεία στο στόχαστρο των funds με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς !!!



ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

Εξοχικές κατοικίες και ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη στην προτεραιότητα των funds με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Δεκεμβρίου !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες έχουν επικοινωνήσει και σε μεγάλους επενδυτές τη διαδικασία, καθώς funds ( κυρίως από τις ΗΠΑ) γνωρίζουν λ.χ. ότι, στα στεγαστικά δάνεια ένα μεγάλο ποσοστό αφορά στρατηγικούς κακοπληρωτές (25%) που ενώ κατέχουν περιουσιακά στοιχεία δεν προχωρούν στην αποπληρωμή.


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΡΕ ΚΟΥΛΗ ;;;

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

SSL Certificates