.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΪΖΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ !!!

ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ...
Σπίτι που ήταν δηλωμένο για 120 τ.μ. βρέθηκε να είναι 800 τ.μ. από τον εκτιμητή της τράπεζας !!!


Ακολουθεί η κωμικοτραγική ιστορία όπως τη μεταδίδει το mononews.gr:

Ο εκτιμητής της τράπεζας μόλις έχει γυρίσει στην βάση του στην Αθήνα , από ένα χωριό στην Πελοπόννησο. Είχε πεταχτεί για να δει ένα σπιτάκι τέως επιχειρηματία που επρόκειτο να κατασχέσει η τράπεζα. Ο επιχειρηματίας έχει αφήσει χρέη στην τράπεζα (όπως και άλλες δυο τράπεζες) πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ο άνθρωπος της τράπεζας έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Τα χαρτιά έλεγαν για ένα σπίτι των 120 τμ και εκείνος είδε ένα κάστρο πέριξ των 800 τμ. Το κάστρο είχε χτιστεί έξω από το χωριό μέσα στο δάσος. Ίσως το ωραιότερο σπίτι που έχει δει στην ζωή του. Φυσικά απόρησε πως ένα τέτοιο mansion έλαβε άδεια να χτιστεί…Αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση…

Εκεί λοιπόν που έβλεπε το σπίτι και κατέγραφε , είχε μια απρόσμενη συνάντηση. Έναν χωρικό ο οποίος φρόντιζε τις κότες του τέως επιχειρηματία. Αφού συστήθηκαν ο χωρικός του είπε: “Εάν τον δεις πες του να μου πληρώσει τις τροφές που δίνω στα κοτόπουλα. Έχει να με πληρώσει μήνες.”

Την επόμενη ημέρα η τράπεζα κάλεσε τον τέως επιχειρηματία να συζητήσουν για το σπιτάκι στο δάσος.

Εκείνος με ένα σακίδιο στην πλάτη και με ύφος 1000 καρδιναλίων μπαίνει μέσα στο γραφείο και ξεκινάει η κουβέντα για το σπίτι.

Εκείνος αγριεμένος ρωτάει: Μα τι σας αρέσει από αυτό το σπιτάκι των 120 τμ; Και φυσικά του απαντάνε: Τα υπόλοιπα 700 τμ τα ξέχασες;

Α… πριν πάει στην τράπεζα ο τέως επιχειρηματίας είχε συναντήσει τον υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη και τον είχε παρακαλέσει να παρέμβει για να έχει ο ίδιος (ο επιχειρηματίας) την καλύτερη αντιμετώπιση….


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates