.

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ : ΕΤΣΙ ΛΑΔΩΝΑΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΙΚΡΑ & ΜΕΓΑΛΑ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
Ώρα λοιπόν να θυμηθούμε την κατάθεση του Μιχάλη Χριστοφοράκου για το πως λάδωνε τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα !!! 


Χριστοφοράκος: Έτσι «λαδώναμε» τα πολιτικά κόμματα

Το Newsbomb.gr αποκαλύπτει το σύνολο της απολογίας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, προς την εισαγγελία Μονάχου, που δόθηκε το 2009, για το «λάδωμα» των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens.
Μια αποκάλυψη που έρχεται να ταράξει τα... ήσυχα νερά στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας και να διαλύσει το σαθρό έδαφος, στο οποίο έχουν στηριχθεί εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα στα χέρια των ξένων τοκογλύφων, πουλώντας τα πάντα στους 

δανειστές !!!


   
 

Ο φυγόδικος και προστατευόμενος της Μέρκελ και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, Χριστοφοράκος, που έπρεπε να είχε εκδοθεί εδώ και χρόνια στις ελληνικές αρχές και να δικαστεί επί ελληνικού εδάφους, αναλύει βήμα - βήμα, όλο το σχέδιο χρηματισμού των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens, προκειμένου να αποκτήσει η γερμανική εταιρία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «μια καλύτερη τοποθέτηση στην Ελλάδα, για να δικτυωθεί/ολοκληρωθεί όπως οι άλλες επιτυχημένες εταιρείες και ειδικότερα οι ελληνικές εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα υποδομής και στο δημόσιο τομέα».

Σε μια προκλητικά κυνική εξομολόγηση προς τον εισαγγελέα Μονάχου, ο Χριστοφοράκος τονίζει ότι... συστήθηκε στη Siemens να ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών τέτοιων επιχειρήσεων και να δίνονται τακτικά χορηγίες σε πολιτικά κόμματα για την καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου. Και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι από την αγορά προέκυπτε πως τα ελληνικά κόμματα συνήθιζαν να ζητούν τα ίδια της χορηγίες.

Ο Χριστοφοράκος με απίστευτα... φυσικό τρόπο αποδέχτηκε την ανάμιξή του στο σχέδιο αυτό για τη χρηματοδότηση των ελληνικών κομμάτων, ενώ τονίζει ότι στην Ελλάδα συνηθιζόταν οι «χορηγοί» των κομμάτων να μην εμφανίζονται δημόσια. «Τα χρήματα θα δίνονταν βέβαια μυστικά, ότι όμως θα δίνονταν από «μαύρα ταμεία» αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ» ομολογεί και στη συνέχεια αναλύει το... πλάνο των πληρωμών: «Για να μπορούμε να υπολογίσουμε το ύψος των χορηγιών/πληρωμών και να έχουμε συγχρόνως κάποια βάση υπολογισμού, επελέγη από τον κ. Bersnau για σκοπούς υπολογισμού των χορηγιών ως υπόδειγμα, μια τρέχουσα σύμβαση από κάποιο τρέχον έργο. Ως ύψος λήφθηκε υπόψη το 2% του τζίρου της σύμβασης αυτής, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος των χορηγιών και των πληρωμών αυτών. Τα τελευταία χρόνια αυτό αντιστοιχούσε στο 0,4% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του υποκαταστήματος της Siemens στην Ελλάδα ή στο 0,25% περίπου του ετήσιου συνολικού τζίρου του ομίλου Siemens στην Ελλάδα».

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ : ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!! ΜΕ ΠΙΕΣΕ Ο ΤΟΛΗΣ !!!

0 Τ0£Ι$ Μ€ ΠI€$€ !!!
Χαμός στα social media !!!



https://twitter.com/Papavannesa/status/553264247036469248?s=04


ΣΥΡΙΖΑ-ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ VS ΝΔ-ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ !!! ΣΑΜΑΡΑ ΕΓΙΝΕΣ TΣΟΝΤΑ !!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : 
Πιο μαλάκας πεθαίνεις !!!

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει στη μάχη της αυτοδυναμίας τη ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ο Σαμαράς ταϊζει τα λιγούρια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με υπερπαραγωγές τσόντας made in ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ !!!



Bravo Antonis !!!
Αφού έτσι κι'αλλιώς τόχεις χαμένο το παιχνίδι, χόρτασε τα λιγούρια σου νινί, να σαπίσουν στη μ@λ@κί@, για να μην έχουν κουράγιο να πάρουν τα πόδια τους και να σε σφίξουν στις κλωτσιές !!!




Ευτυχώς που έκλεισαν τα ψηφοδέλτια, 
γιατί κυκλοφορούσε φήμη και για Σειρηνάκη και το τρίο Τζούλια, Ηλέκτρα και Βούλα !!!

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΠΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ;;; ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ !!!

Αν πάρετε συστημένη επιστολή από την εφορία, ετοιμαστείτε για έλεγχο !!!



Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο της γγ Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο να υποβάλλονται τροποποιητικές δηλώσεις, ενώ έχει εκδοθεί εντολή ελέγχου η οποία ωστόσο δεν κοινοποιείται άμεσα στον ελεγχόμενο.

Και αυτό καθώς, με βάση τη νομοθεσία, δεν επιτρέπεται η υποβολή τέτοιων δηλώσεων μετά την έκδοση εντολής ελέγχου των συγκεκριμένων υποθέσεων.

Στην εγκύκλιο σημειώνεται ότι σε πολλές περιπτώσεις σήμερα ο φορολογούμενος δεν λαμβάνει γνώση της εντολής ελέγχου άμεσα με την έκδοσή της αλλά με την έναρξη του ελέγχου και έτσι στο διάστημα που μεσολαβεί έχει υποβάλει εκπρόθεσμες αρχικές ή τροποποιητικές φορολογικές δηλώσεις, για τη φορολογική περίοδο που αφορά ο φορολογικός έλεγχος.

Προκειμένου να αποκλειστεί στο μέλλον το φαινόμενο αυτό, θα πρέπει ο ελεγχόμενος φορολογούμενος να λαμβάνει άμεσα γνώση για την έκδοση εντολής ελέγχου με την λήψη συστημένης επιστολής από τις φορολογικές αρχές.

ΠΗΓΗ
http://epirus-tv-news.blogspot.gr/2015/01/blog-post_926.html?spref=fb

TO BANKINGNEWS ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ !!!

Ο Γιάννης Στουρνάρας είναι φερέφωνο της κινδυνολογίας του Grexit και του bank run !!!



Το πάρτι της κινδυνολογίας τελειώνει στις 25 Ιανουαρίου.
Ο Γιάννης Στουρνάρας ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα αντικατασταθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ήδη έχει σχεδιαστεί και ο τρόπος αντικατάστασης του.
Ο Γιάννης Στουρνάρας ο διορισμένος κεντρικός τραπεζίτης βαθμολογείται και με άριστα το 10 παίρνει 0.
Διορίστηκε για να συμβάλλει στην συστημική ευστάθεια των τραπεζών, να συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Ο Γιάννης Στουρνάρας αντί λοιπόν να επιτελεί τα θεσμικά του καθήκοντα όπως ο επιτυχημένος Γιώργος Προβόπουλος κινδυνολογεί εις βάρος της πατρίδας, των τραπεζών και των εθνικών συμφερόντων όπως αναφέρει πολιτικός παράγοντας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Γιάννης Στουρνάρας ο διορισμένος κεντρικός τραπεζίτης από την απερχόμενη κυβέρνηση Σαμαρά μετά την αποτυχία του στην υπόθεση ΕΝΦΙΑ που τον δημιούργησε και τον φόρτωσε στον Γκίκα Χαρδούβελη, μετά την αποτυχία του ως εισηγητής μεταξύ άλλων της πρόωρης αποχώρησης από το μνημόνιο αντί να κρατάει μια θεσμική θέση, με στόχο να προστατέψει το τραπεζικό σύστημα διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι φεύγουν καταθέσεις από τις τράπεζες και ότι η ΕΚΤ θα συνεδριάσει με επίκεντρο την Ελλάδα.
Στελέχη της ΤτΕ μας αναφέρουν «πλέον η Τράπεζα της Ελλάδος δεν έχει κεντρικό τραπεζίτη αλλά ένα διορισμένο υπάλληλο της κυβέρνησης που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να μιλάει στους δημοσιογράφους από το πρωί έως το βράδυ.
Πραγματικά δεν είναι αυτή η εικόνα που χτίσαμε τόσα χρόνια εδώ στην Τράπεζα της Ελλάδος»
Ο Γιάννης Στουρνάρας θα πρέπει να συμβουλευτεί τον εμπειρότερο και ικανότερο Γιώργο Προβόπουλο για το πώς διαχειρίζονται τις κρίσεις, καθώς ίσως να τις γνωρίζει μόνο θεωρητικά.
Μια Τετάρτη…του 2012 σε μια μέρα είχαν φύγει 2,84 δισεκ. ευρώ, προσέξτε σε μια μέρα.
Κορυφαίος τραπεζίτης μου τηλεφώνησε στο bankingnews και μου είπε «καταστρεφόμαστε μόνο από την τράπεζα μας έφυγαν σήμερα 1 δισεκ. ευρώ»
Αμέσως τηλεφώνησα στην Τράπεζα της Ελλάδος και η απάντηση που έλαβα ήταν ο τραπεζίτης λέει ψέματα.
Επικαλέστηκα το όνομα του λόγω της κρισιμότητας της περίστασης και μου επανέλαβαν λέει ψέματα.
Ποια ήταν η αλήθεια ότι ο τραπεζίτης έλεγε την αλήθεια….και η ΤτΕ έλεγε συνειδητά ψέματα γιατί δεν ήθελε να προκληθεί πανικός.
Αναφέρουμε ένα πολύ απλό παράδειγμα για το πώς δούλεψε η διοίκηση Προβόπουλου, όχι με διαρροές όχι ξημεροβραδιάζοντας στο τηλέφωνο, ενώ έφθανε στο σημείο να συγκαλύπτει σενάρια καταστροφής μόνο και μόνο για να μην προκληθεί πανικός.
Είχαν μεγάλη συναίσθηση ευθύνης για τις τράπεζες και την Ελλάδα.
Ο Προβόπουλος αποδείχθηκε ένας και μοναδικός και όσοι έζησαν τα γεγονότα των τελευταίων 4 ετών....είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν 100%.
Αντιθέτως ο Γιάννης Στουρνάρας δεν έχει κρατήσει σοβαρή στάση.
Στην αγωνία του για τα επερχόμενα καθώς γνωρίζει τι θα συμβεί μετά τις 25 Ιανουαρίου έχει καταστεί κινδυνολόγος, ενημερώνει μέσα ενημέρωσης για bank run.
Ο Γιάννης Στουρνάρας το μόνο bank run που γνωρίζει είναι στην βιβλιογραφία….η οποία επικαλείται τους χειρισμούς Προβόπουλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες έχει κατασταλάξει για το πώς θα χειριστεί τον Στουρνάρα.
Ο Στουρνάρας αντί να προστατέψει την συστημική ευστάθεια, όπως με συνέπεια έκανε ο Προβόπουλος διαρρέει τα πάντα…με στόχο να κερδίσει η ΝΔ.
Ο Κεντρικός τραπεζίτης είναι κομματικό φερέφωνο και αυτό αποτελεί πρόκληση και απαράδεκτη, ανήθικη και κυρίως αντισυστημική συμπεριφορά.
«Ο Γιάννης Στουρνάρας είναι φερέφωνο της κινδυνολογίας του Grexit και του bank run» αναφέρει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Τραπεζίτες μάλιστα δεν κρύβουν την δυσφορία τους.
«Ο Προβόπουλος δεν θα έκανε τέτοια παιδαριώδη λάθη και δεν θα προκαλούσε με τέτοιο τρόπο».
Το www.bankingnews.gr έζησε από κοντά, ίσως όσο κανένα άλλο μέσο ενημέρωσης την περίοδο όπου οι τράπεζες κινδύνευαν με κατάρρευση, είχαν αρνητικά κεφάλαια είχαν χρεοκοπήσει δηλαδή και οι καταθέσεις έφευγαν μαζικά, το bank run ήταν γεγονός σε ένα μήνα 11,34 δισεκ. ευρώ εκροή, την περίοδο όπου τηλεφωνούσες σε τραπεζίτες και με τρεμάμενη φωνή έλαγαν καταστρεφόμαστε....
Η τρέχουσα περίοδος είναι πολύ ήπια σε σχέση με το 2012.
Το 2012 υπήρξαν 3 ημέρες όπου όντως οι τράπεζες κινδύνευσαν με βίαιη χρεοκοπία.
Το 2012 ο Προβόπουλος προστάτεψε το ελληνικό banking και το 2015 ο Στουρνάρας εκθέτει το ελληνικό banking.
Αν έχει συναίσθηση του ρόλου του και ευθιξία ο Στουρνάρας πρέπει να παραιτηθεί.
Ούτως ή άλλως ο ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί το σχέδιο αντικατάστασης του.
Πραγματικά μας θλίβει το γεγονός ότι ο Στουρνάρας αντί να επιτελεί τον θεσμικό του ρόλο που είναι η προστασία των τραπεζών, παίζει παιχνίδια γιατί έχει ένα στόχο.
Να διασφαλίσει την θέση του στην ΤτΕ που προκλητικά πήρε με εντολή Σαμαρά.
Το πάρτι της κινδυνολογίας τελειώνει στις 25 Ιανουαρίου. 


ΒΙΝΤΕΟ : ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ 07/01/2015 !!! Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ  με τους 
ΚΩΣΤΑ ΝΙΖΑΜΗ, 
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ και 
ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ !!!


ΕΚΛΟΓΕΣ 25/01/2015 !!! ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ SUCCESS STORY !!!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΜΠΕΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Η ατζέντα του παιδόφιλου εβραίου τραπεζίτη που καίει και τον Μπιλ Κλίντον !!!
Όλα τα τρανταχτά ονόματα που περιλαμβάνει !!!


Απίστευτη μπόχα!
Η democracy των ανώμαλων και των ομοφυλόφιλων.
Η democracy των τρύπιων λόρδων....των παιδεραστών!
Οι τοκογλύφοι τοποθέτησαν στην κορυφή των κρατών ανώμαλους, προδότες, δολοφόνους και τώρα τους εκβιάζουν....
Ζούμε την απόλυτη κυριαρχία του λούμπεν της ανθρωπότητας.
Πολύ απλά Παιδεραστές!




Αυτό το τέρας, ο Μπιλ Κλίντον, έρχεται για να στηρίξει το έτερο κάθαρμα, τον Γιωργο Παπανδρέου.
Σκέψου και αποφάσισε, Έλληνα.
Πόπη Σουφλή
http://attikanea.blogspot.gr/2015/01/blog-post_620.html

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη βίλα των οργίων του μεγαλοεπιχειρηματία της Wall Street, Τζέφρι Έπσταϊν στην Καραϊβική, πουεξανάγκαζε ανήλικα κορίτσια να γίνονται «σκλάβες του σεξ» προς ευχαρίστηση επώνυμων φίλων του.

Δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή της η Daily Mail αναφέρουν ότι ο Επσταϊν είχε μια τεράστια ατζέντα με τηλεφωνικούς αριθμούς, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διευθύνσεις σπιτιού και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού. Χωρίς αυτό να αποδεικνύει κάτι για όσους καταγράφονται σε αυτή, η εν λόγω ατζέντα δείχνει το μέγεθος των διασυνδέσεων που είχε ο μεγαλοεπιχειρηματίας της Wall Street.


Στην ατζέντα του Επσταϊν, υπήρχαν πολλαπλά στοιχεία επικοινωνίας με μια σειρά διασημοτήτων όπως του Μιγκ Τζάκερ, της πρώην γυναίκας του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνας και της κόρης του Ιβάνκας καθώς και μια λίστα με τα ονόματα γυναικών κάτω από τη λέξη «μασάζ», αλλά και 21 τηλεφωνικοί αριθμοί για τον Μπιλ Κλίντον..
Αναφορές για τη σχέση το Έπσταϊν με τον Κλίντον είχαν υπάρξει και κατά το παρελθόν, ενώ είναι γνωστό ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είχε πετάξει με το ιδιωτικό τζετ του μεγαλοεπιχειρηματία μεταξύ του 2002 και του 2005 αρκετές φορές, τόσο για φιλανθρωπικούς λόγους προς την Αφρική, όσο και προς το ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν στην Καραϊβική, όπου όπως αποκαλύφθηκε αργότερα διοργάνωνε τα πάρτι των οργίων κάτι το οποίο και ο ίδιος παραδέχθηκε σε δικαστήριο το 2008 και οδηγήθηκε στη φυλακή για 18 μήνες..



Επίσης, περιλαμβάνονται τα ονόματα και άλλων πολιτικών των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας και του Ισραήλ. Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχουντ Ολμέρτ είναι καταχωρημένος με τρεις διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ καταγράφεται μια φορά, ενώ ο Λόρδος Πίτερ Μάντελσον είναι συνδεδεμένος με 10 τηλεφωνικούς αριθμούς.

Επίσης, στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα και το όνομα του πρώην Αμερικανού γερουσιαστή Τζορτζ Μίτσελ.

Επίσης, υπάρχουν καταγεγραμμένοι 16 τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας με τον πρίγκιπα Αντριου, μικρότερο αδελφό του Καρόλου.

Ο πρίγκιπας μάλιστα, φέρεται να είχε φιλοξενήσει τον Επστάιν στο στο ιδιωτικό καταφύγιο της Βασίλισσας στη Σκωτία.

Ακόμη, στην ατζέντα του 'Επσταϊν έχουν καταγραφεί 18 συνομιλίες με την πρώην σύζυγο του πρίγκιπα Αντριου, Σάρα Φέργκιοσυον στην οποία είχε δάνεισε ένα τεράστιο ποσό το 2010 για να καλύψει τα χρέη της.



Επιπροσθέτως, περιλαμβάνονται τα ονόματα του αδελφού της Νταϊάνα, καθώς και αυτά των: Μπάρμπαρα Γουόλτερς, Αλεξ Μπάλντγουν, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Λιζ Χάρλεϊ, Τομ Φορντ, Τζον Κλις, Μίνι Ντράιβερ, Ντάστιν Χόφμαν, Μπόμπι Κένεντι Τζούνιορ, Εντουαρντ Κένεντι, Χένρι Κίσινγκερ, Ρούπερντ Μέρντοχ, Τζάνις Ντίκινσον, Μαρί Χελβίν, Αντζι Εβερχαρτ, Κάρτνεϊ Λαβ.


O Toμ Φόρντ με τον γκόμενό του...
Το δικαστικό αυτό έγγραφο προέρχεται από μια δικογραφία του 2011,ωστόσο, παίρνει άλλη διάσταση τώρα, στον απόηχο του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία με τον πρίγκιπα Αντριου, καθώς η Βιρτζίνια Ρόμπερτς υποστηρίζει ότι όταν ήταν ακόμη ανήλικη είχε υπάρξει «σεξουαλική σκλάβα» πάμπλουτου επιχειρηματία καθώς και ότι είχε αναγκαστεί να έρθει σε ερωτική επαφή με τον πρίγκιπα Αντριου στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Καραϊβική, σε ένα σεξουαλικό όργιο όπου μετείχαν και άλλα ανήλικα κορίτσια, κατ' εντολή του Τζέφρι Επστάιν.

iefimerida.gr

Φανταστείτε η ατζέντα να βρίσκεται στα χέρια της Mossad. Η μήπως όχι;;



ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ "ΧΡΩΣΤΑ" Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ...Πάνω σ' αυτούς "χτίστηκε" η Νέα Τάξη.

Αυτούς πήραν οι τοκογλύφοι και τους "φύτεψαν" στις κοινωνίες, που είχαν ως στόχο. Τους επέστρεψαν σε ένα "καρότσι" επιτυχίας, για να λειτουργήσουν σαν πετυχημένα πρότυπα, που είχαν πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Οι περισσότεροι από αυτούς με το πτυχίο του Ναρκοκολεγίου προσλήφθηκαν από τις Citibank, Goldman Sachs και άλλες εβραιοεταιρείες και μετά "εμφυτεύτηκαν" στους μηχανισμούς των πατρίδων τους.

Μέσω των τραπεζών "αλώθηκαν" οι ευρωπαϊκοί κρατικοί μηχανισμοί. Στις τράπεζες των Εβραίων "φτιάχνονταν" οι ηγέτες και οι αξιωματούχοι, που θα οδηγούσαν την Ευρώπη στην Νέα Τάξη. Με αυτούς μετατράπηκαν τα κράτη σε "ναρκομανείς" των δανείων..........

Ας ψάξει κάποιος να δει πόσοι και ποιοι από τους ηγέτες, που σήμερα εξουσιάζουν τους λαούς της Ευρώπης, ήταν προηγουμένως τραπεζοϋπάλληλοι ...Δουλικά των Εβραίων. Αυτοί οι "μορφωμένοι" ναρκομανείς, αφού έγιναν υψηλόμισθοι υπάλληλοι όλων των τοκογλυφικών ιδρυμάτων των Εβραίων, έγιναν κοινωνικά πρότυπα ..."Βαριά" βιογραφικά και μεγάλες επιτυχίες υπογεγραμμένες από τα αφεντικά. Οι νέοι, που τους "ακολουθούσαν", δεν ονειρεύονταν μόνον την "επιτυχία" τους, αλλά και τα πάρτι που τη συνόδευαν.


...Τα πάρτι, όπου η κόκα είχε την τιμητική της ...Η "αθώα" κόκα, η οποία απλά έδινε "ενέργεια", για να παρακολουθείς τα ατελείωτα πάρτι. Αυτοί όλοι είναι εκβιαζόμενοι από τα αφεντικά, που είναι και προμηθευτές τους. Αν κάποιοι εκβιάζουν με λίστες τύπου Siemens, κάποιοι άλλοι εκβιάζουν με λίστες ναρκωτικών..........

Έχοντας ισοπεδώσει όλες της άμυνες των λαών, ήταν έτοιμοι να φέρουν εις πέρας το βασικό τους σχέδιο. Ποιο ήταν αυτό; ...Η κατάκτηση της Ευρώπης με τον τρόπο που αυτή επιτεύχθηκε στις ΗΠΑ.

Όπως οι ιδιώτες τραπεζίτες κατέκτησαν τις ΗΠΑ, έτσι θα κατακτούσαν και την Ευρώπη.

Όπως οι ναρκομανείς πολιτικοί των ΗΠΑ δεν σταμάτησαν την εβραϊκή επίθεση εξαγοράς της πατρίδας τους, έτσι έκαναν και οι Ευρωπαίοι συνάδερφοί τους, που ήταν και συμμαθητές τους στα Κολέγια.



Ποιος θα σταματούσε την εβραϊκή επίθεση στην Ελλάδα?

...Ο Εβραίος ναρκομανής κοινωνιολόγος Γιωργάκης ή ο οικονομολόγος συγκάτοικός του;

Γι' αυτόν τον στόχο "ένωσαν" την Ευρώπη, ώστε να μοιάζει με τις ΗΠΑ και έφτιαξαν και την ΕΚΤ, ώστε να μοιάζει με τη FED.

Ποιο ήταν το σχέδιο;

Να υπερχρεώσουν τα ευρωπαϊκά κράτη και μετά να πάνε με τη μέθοδο του ΔΝΤ και του Τρίτου Κόσμου και ν' αρπάξουν τα κράτη από τους λαούς..........


Όμως, για να τα καταφέρουν αυτά, θα έπρεπε ν' ανοίξουν την άμυνα της Ενωμένης Ευρώπης. Έπρεπε να βρουν ένα μέλος της, για να την προδώσει ...Ένα μέλος με κακή φήμη, αδίστακτο και με κόμπλεξ απέναντι στους άλλους ...


Δεν χρειαζόταν να ψάξουν και πολύ. Τον είχαν ήδη έτοιμο τον κομπλεξικό "βετεράνο" στην Ευρώπη. Αυτή ήταν η Γερμανία ...Η Δυτική Γερμανία, που εκείνη την εποχή λειτουργούσε σαν "παραπαίδι" του Δυτικού Κόσμου, πλημμυρισμένη από ξένες δυνάμεις κατοχής ...Κομπλεξική και κακόβουλη.

Αυτήν τη Γερμανία την έβαλαν στο πρόγραμμα "εθισμού".
Το "Βιετνάμ" για τη Γερμανία ήταν η Ενοποίησή της.
Την έβαλαν δήθεν στο όραμα της ενοποίησης, για να τη βάλουν να υπερχρεωθεί ...Για να συνηθίσει τα "ναρκωτικά" τους.


Το χρήμα μοιάζει με ναρκωτικό. Μάλιστα έχει και την ίδια εθιστική συνέπεια, εφόσον αυτός που το παίρνει —και λύνει με "μαγικό" τρόπο τα προβλήματά του—, τα θέλει κάθε φορά που έχει ανάλογα προβλήματα.

Γιατί ήταν ακριβή η ενοποίηση της Γερμανίας;
Γιατί, εκτός όλων των άλλων, έπρεπε να εξαγοραστεί από τους Ρώσους το μερίδιό τους στην Ανατολική Γερμανία.
Η Δυτική Γερμανία πήρε από τους Εβραίους τοκογλύφους των ΗΠΑ ως δάνειο αυτό το τεράστιο ποσό και ξεπλήρωσε τους Ρώσους, προκειμένου να εγκαταλείψουν την κτίση τους.
Υπερφορτώθηκε με χρέη και έγινε "ναρκομανής" ...Τεράστια χρέη ...Τόσο μεγάλα, που ακόμα και τα σημερινά ελληνικά χρέη μοιάζουν "φιστίκια"...

Ο "ναρκομανής" της Ευρώπης θα μετέτρεπε και όλους τους υπόλοιπους σε "ναρκομανείς". Γιατί; Για να του βγει "τζάμπα" η δική του η "δόση".

Το κόλπο ήταν απλό. Οι τοκογλύφοι έβαζαν τους Γερμανούς να "σπρώχνουν" τους λαούς της Ευρώπης στην "αγκαλιά" των ιδίων, που παρίσταναν τις "Αγορές". Οι τοκογλύφοι πλήρωναν τους Γερμανούς να διαφθείρουν τις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, προκειμένου ν' αναζητάνε χρήματα από τις "Αγορές", δηλαδή από τους ίδιους.

"Φόρτωναν" με δική τους ευθύνη τα κράτη, τα οποία δεν θα είχαν ούτε τη μαθηματική πιθανότητα να ξεχρεώσουν τα χρέη τους, χωρίς να ξεπουληθούν τα ίδια ...

Μιλάμε για τον ορισμό του "απεχθούς" χρέους ...Τον ορισμό της απάτης και της τοκογλυφίας, που στοχεύει στην περιουσία του θύματος.


TV TΣΟΝΤΑ !!! ΜΗ Γ@Μ@ΤΕ ΤΟΣΟ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ !!! ΠΑΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ !!!

Γράφει ο Νίκος Μανεσιώτης
Ο Τράγκας, το γ@...ήσι και οι "ήσυχοι" ΣΥΡΙΖΑίοι !!!


Ο πανικόβλητος Τράγκας έδωσε παράσταση πάλι χθες. Μέχρι και με γ@μήσι απείλησε την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, αλλά, βρήκε τον μάστορα του. Γιατί του θύμισα την λαϊκή παροιμία "θα γυρίσει ο τροχός, θα γ@μήσει και ο λαός".
Και τώρα εκβιάζει την αρχισυντάκτρια του Extra με παραίτηση γιατί έκανε το λάθος και με κάλεσε στην εκπομπή του. Για αυτό με είχε δύο ώρες απομονωμένο στο δεύτερο στούντιο της εκπομπής και όταν με παρουσίασε δέκα λεπτά πριν το κλείσιμο της με προσφώνησε ως... οικονομολόγο. Στην ενόχληση μου για την δημοκρατική συμπεριφορά του επιχείρησε να αποδώσει την επιθετική στάση μου για να μειώσει την ουσία των επιχειρημάτων. Για να μην ακούσουν δε οι τηλεθεατές ότι το ζημιογόνο ΤΑΙΠΕΔ μας στοιχίζει 2,3 δις ευρώ τον χρόνο (αμοιβές προσωπικού και συμβούλων), ότι το ΤΧΣ σφυρίζει αδιάφορα στην επιστολή που στείλαμε στην Σακελλαρίου για την σκανδαλώδη διαχείριση του πακτωλού των εκατομμυρίων της διαφημιστικής καμπάνιας των κρατικών ακόμα Εθνικής και Πειραιώς, ότι ο Βωβός της χρεοκοπημένης εταιρείας του λαμβάνει αμοιβές μαζί με τα golden boys του 1,1 εκατ. ευρώ στο εννιάμηνο, μου έκλεισε τα μικρόφωνα.

Πανικός στην διαπλοκή

Ωρυόταν ο Τράγκας εναντίον του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο ώρες φωνασκούσε γιατί ο Τσίπρας θα επαναδημοπρατήσει τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, προκειμένου να βάλει μια τάξη στο χάος και να πληρώσουν επιτέλους για τις συχνότητες οι καναλάρχες, δύο ώρες τραμπούκιζε σε βάρος των καλεσμένων του από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί Τσίπρας και Σταθάκης ξεκαθάρισαν ότι θα ελεχθούν όλα τα δάνεια και τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών στα χρεοκοπημένα media της διαπλοκής. Κόπτονται οι Τράγκες για την Δημοκρατία, την πολυφωνία και την ελευθεροτυπία γιατί φοβούνται μήπως επιτέλους έρχεται η ώρα της Νέμεσις για όσα έχουν κάνει και ότι ο μη ελεγχόμενος Τσίπρας θα τελειώσει το πάρτι των νταβατζήδων.

Ευτυχώς αποχώρησαν

ΕΛΣΤΑΤ : Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ !!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ !!!

Επιλέξτε εσείς οι ίδιοι τους πρωταγωνιστές της αφίσας, 
για να τους προσθέσουμε !!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ FMVOICE ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ !!!

Κιλκίς : Προεκλογική διαδικτυακή τρομοκρατία από την υποδιευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_70.html

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ : ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Παλαιοκομματική παράγκα το ΠΟΤΑΜΙ !!!
Ο ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ υποψήφιος στις εκλογές της 25/01/2015 !!!

ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΠΑΝΙΑ : ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ !!!

Δείτε τα βίντεο με τις βίαιες εξώσεις από την Ισπανία, με τα ΜΑΤ και την Αστυνομία, για να καταλάβετε τι σας περιμένει από 01/01/2015, που απελευθερώθηκαν οι πλειστηριασμοί κύριας και 1ης κατοικίας !!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΒΙΑΣ !!!
Φωνάζετε δεν φωνάζετε, διαδηλώνετε δεν διαδηλώνετε, διαμαρτύρεστε δεν διαμαρτύρεστε !!!




Μοναδική λύση για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς μας, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών,
για το Κούρεμα των Δανείων μας και τη διεκδίκηση Αποζημίωσης 95.000 ευρώ !!!






ΠΟΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ !!!

Μετά από μήνυση μεριδιούχου δανειολήπτη !!!

Με το σκεπτικό του Αντιεισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, δημιουργείται το απαραίτητο δικαστικό προηγούμενο για ποινικές διώξεις στα Εκτελστικά Μέλη ΔΣ όλων των ελληνικών τραπεζών !!!


Ποινικές διώξεις κατά της Τράπεζας Δωδεκανήσου

Ποινική δίωξη για απιστία από κοινού και κατ' εξακολούθηση με περιουσιακή ζημία που υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ, αδίκημα που φέρεται ότι τελέστηκε στη Ρόδο κατά το χρονικό διάστημα από 1ης Ιανουαρίου 2010 έως 8 Δεκεμβρίου 2013 κατά 9 μελών του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Δωδ/σου, κατά δύο γενικών διευθυντών και κατά ενός ειδικού οικονομικού συμβούλου, άσκησε χθες η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κυριακή Κλιάμπα σε συνέχεια σχετικής παραγγελίας της Αντεισαγγελέως Εφετών Δωδεκανήσου κ. Γεωργίας Δούρου.
Πρόκειται ουσιαστικά για μια αναμενόμενη εξέλιξη μετά την ευδοκίμηση προσφυγής που άσκησε κατά πράξεως αρχειοθέτησης κατ' άρθρο 47 μηνυτήριας αναφοράς, ιδρυτικό στέλεχος της τράπεζας, κατά των διωκόμενων πλέον μελών της διοίκησης.
Η υπόθεση σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση της κυρίας ανάκρισης, ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, όπου οι κατηγορούμενοι θα αναπτύξουν αναλυτικά τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισμούς.
Ο μηνυτής, όπως έγραψε η «δημοκρατική», είχε λάβει δάνειο ύψους 111.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας του, ενώ ως εγγυητές είχαν συμβληθεί ο ίδιος και η σύζυγός του.
Περί το τέλος του 2010 η εταιρεία του ανέστειλε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, ωστόσο, όμως, εξυπηρετούσε το αναληφθέν δάνειο, συνέχισε δε να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της μέχρι και το πρώτο τρίμηνο του 2011, με υπόλοιπο οφειλόμενο την 18.05.2012 ποσό 103.363,32 ευρώ.
Ζήτησε τότε, όπως ισχυρίζεται, να κινηθούν οι διαδικασίες ρευστοποίησης των μερίδων του, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μηνός Ιανουαρίου 2012, με αποκλειστικό σκοπό να εξοφληθεί πλήρως, συμψηφιστικά με την τρέχουσα αξία των μερίδων του, το δάνειο της εταιρείας του.
Αυτό δεν του επετράπη όμως από την τράπεζα με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία.
Μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι δεν είχε δοθεί η σωστή εικόνα για την οικονομική κατάσταση της τράπεζας στους συνεταίρους.
Είχε υποβάλει εξάλλου και υπόμνημα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου στο οποίο διατείνεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος, δια της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος, είχε συντάξει πόρισμα τον Αύγουστο του 2012 με το οποίο επιρρίπτονται σαφείς ευθύνες για ορισμένες πράξεις διαχείρισης.
Η Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου έκρινε συνοπτικά ότι παρά τις συστάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, η Συνεταιριστική Τράπεζα δεν βελτίωσε τα χρηματοοικονομικά της μεγέθη, οι δε προσπάθειες αύξησης των κεφαλαίων της υπήρξαν αποτυχημένες, με αποτέλεσμα, να ανακληθεί η άδεια λειτουργίας της και να τεθεί υπό ειδικό καθεστώς εκκαθάρισης.
Θεωρεί παραπέρα ότι η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της τράπεζας, ξεκίνησε από τα τέλη του έτους 2009. Ειδικότερα, όπως εκθέτει στην διάταξη που εξέδωσε, την περίοδο 31-12-2009 έως 31-12-2012 τα συνολικά απασχολούμενα κεφάλαια μειώθηκαν κατά 16%, και οι καταθέσεις κατά 18%. Παράλληλα, διογκώθηκαν τα καθυστερούμενα δάνεια και η κερδοφορία της Τράπεζας, από το 2009, άρχισε να μειώνεται με τα προβλήματα να γίνονται εντονότερα το 2010 και το 2011 μέχρι το 2012, οπότε κατέγραψε ζημίες.
Αποτέλεσμα δε τούτων ήταν η μείωση των Ιδίων Κεφαλαίων και η διαμόρφωση του Δείκτη Κεφαλαιακής Επάρκειας καθώς και του Δείκτη Κύριων Στοιχείων Βασικών Ιδίων Κεφαλαίων (Core Tier 1 Capital) σε επίπεδο κατώτερο του ελαχίστου επιτρεπομένου από το σχετικό θεσμικό πλαίσιο.
Θεωρεί παραπέρα ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας, δεν προέβησαν εγκαίρως στις ενέργειες εκείνες, που ήταν αναγκαίες για την διόρθωση των οικονομικών μεγεθών, την συγκράτηση των κεφαλαίων και την διάσωση της Τράπεζας.
Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έγινε δεκτός μεγάλος αριθμός αιτήσεων εξαργύρωσης μερίδων από 1-1-2011 έως 8-11-2011 και ρευστοποίησης συνεταιριστικών μερίδων σε διάφορους μεριδούχους και μετά την 9-11-2011 με αποτέλεσμα να χαθούν τα αντίστοιχα κεφάλαια και να αποδυναμωθεί έτι περαιτέρω ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας, ο οποίος, όπως προανεφέρθηκε, βρισκόταν ήδη κάτω του ελαχίστου προβλεπομένου τότε ορίου του 10%.
Προσέτι δε, από έγγραφα, φέρεται να προέκυψε ότι έτερος σημαντικός παράγοντας, που συνετέλεσε στην υποκεφαλαιοποίηση της Τράπεζας, υπήρξαν, όχι τα δάνεια που έλαβαν οι εγκαλούμενοι (σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο εγκαλών, τα εν λόγω δάνεια ελήφθησαν νομίμως, με τα συνήθη επιτόκια, είχαν επαρκή κάλυψη και εξυπηρετούνταν προσηκόντως), αλλά η πολύ κακή ποιότητα του δανειακού χαρτοφυλακίου γενικά και η αύξηση των καθυστερούμενων και μη εξυπηρετούμενων δανείων, η οποία πιθανολογείται ότι δεν ήταν απότοκος αποκλειστικά της οικονομικής κρίσης, αλλά και της έλλειψης ορθής πιστοδοτικής πολιτικής.
Στη διάταξη αναφέρεται επιπλέον ότι οι σχηματισθείσες από τα όργανα της Τράπεζας προβλέψεις για μελλοντικές υποχρεώσεις της (λόγω ενδεχόμενης απώλειας επισφαλών απαιτήσεων ή μελλοντικών φορολογικών υποχρεώσεων), υπολείπονταν των προβλέψεων, που έπρεπε να κάνουν βάσει των λογιστικών κανόνων και της ΠΔ/ΤΕ 2442/1999, γεγονός που επηρέαζε τον υπολογισμό του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας.
Η τράπεζα, όπως έγραψε η «δημοκρατική», απορρίπτει τις ως άνω αιτιάσεις της ΤτΕ και έχει κατ' επανάληψη τονίσει ότι ήταν άδικη και προειλημμένη η απόφαση της Ελληνικής Πολιτείας για την αναστολή της λειτουργίας της.
Την υπόθεση χειρίζεται για λογαριασμό του μηνυτή ο δικηγόρος κ. Σέργιος Αναστασιάδης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται εξάλλου και δεύτερη έρευνα, που παραγγέλθηκε, για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος από τα μέλη της Επιτροπής Πιστωτικών Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος, που αποφάσισαν την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, την εκκαθάρισή της και το διορισμό ειδικού εκκαθαριστή.
Για την υπόθεση, όπως έγραψε η «δημοκρατική», έχουν καταθέσει, μεταξύ άλλων, οι πέντε βουλευτές Δωδεκανήσου, που προτάθηκαν ως μάρτυρες κατηγορίας στη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής, που υπέβαλαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και οι δικηγόροι κ.κ. Γ. Χαρίτος και Στ. Στεφανίδης, μεριδιούχοι.
Αφορμή για την προκαταρκτική έρευνα προκάλεσαν δημοσιεύματα από τα οποία προέκυπτε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος, επέλεξε το επαχθέστερο για την Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου μέτρο, παρότι είχε ληφθεί μέριμνα για την αναβάθμιση του δείκτη κεφαλαιακής της επάρκειας στο 9% και για την πλήρη εξυγίανσή της.
Ανωμοτί καταθέσεις με τις οποίες αντικρούουν, τους ισχυρισμούς των μελών του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας έδωσαν ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γ. Προβόπουλος και τα μέλη κ.κ Ιωάννης Παπαδάκης, Υποδιοικητής, Βασιλική Ζάκκα, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος, Σπυρίδων Ζάρκος, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης και Μιχαήλ Μιχαλόπουλος, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εργασιών Δημοσίου.
Οι 5 ύποπτοι για κατηγορούμενοι, εκπροσωπούμενοι από τους δικηγόρους Αθηνών κ.κ. Ευάγγελο Πουρνάρα και Αντώνιο Παπαδημητρόπουλο, με πολυσέλιδο υπόμνημά τους αρνήθηκαν την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, που τους αποδίδεται, επισημαίνοντας ότι η Τράπεζα της Ελλάδος λειτουργεί με μόνο γνώμονα τη διαφύλαξη της σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της εμπιστοσύνης των καταθετών σε αυτό.
Υποστήριξαν ότι η ανάκληση της άδειας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου και η θέση της σε εκκαθάριση, στο χρονικό σημείο που αυτή έλαβε χώρα, ήταν επιβεβλημένη καθώς, μεταξύ άλλων, η αδυναμία της να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση της διαπιστωμένης από την Τράπεζα της Ελλάδος κεφαλαιακής ανεπάρκειάς της, σε συνδυασμό με τη σημαντική επιδείνωση του χαρτοφυλακίου της, καθιστούσε δυσχερή και προβληματική τη συνέχιση λειτουργίας του ίδιου του πιστωτικού ιδρύματος.
Ισχυρίστηκαν μάλιστα ότι η συνέχιση λειτουργίας του πιστωτικού ιδρύματος θα δημιουργούσε άμεσα προβλήματα όχι μόνον στους καταθέτες, αλλά θα ενείχε και κινδύνους συστημικής φύσης για τα υπόλοιπα δραστηριοποιούμενα πιστωτικά ιδρύματα στην περιοχή, λόγω της άμεσης αλληλεξάρτησης μεταξύ τους. Διατείνονται ακόμη ότι με την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας προστατεύτηκε και η τοπική οικονομία από τις δυσμενείς συνέπειες που θα είχε η συνεχιζόμενη λειτουργία του πιστωτικού ιδρύματος υπό καθεστώς ανεπάρκειας κεφαλαίων!
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας, η Ειρηνοδίκης Ρόδου, που αναπλήρωνε την Πταισματοδίκη Ρόδου ανέθεσε, με έγγραφό της, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από πραγματογνώμονα με ειδικές γνώσεις οικονομικών και χρηματοπιστωτικών θεμάτων, ο οποίος κλήθηκε να συντάξει έκθεση πραγματογνωμοσύνης, ιδίως περί του ύψους της ζημίας που προκλήθηκε «από αδόκιμους και άδοξους ή πλημμελείς και δόλιους χειρισμούς της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου και να υποδείξει ποιοί θα ήταν οι ενδεδειγμένοι τρόποι του προβλήματος που ανέκυψε».

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΕΡΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΕΣΜΩΝ Ή ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ;;;

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ;;;


ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΓΑΠ, ΣΑΜΑΡΑΣ & ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟY GREXIT !!!

Γιατί η Γερμανία υποχρεώνεται να διαψεύσει το Grexit !!!

Greek & German Governments caught cheating Greek and EU taxpayers, since October 2009 !!!

BRUSSELS: A country's membership in the eurozone is "irrevocable," European Commission spokeswoman said Monday when asked about Greece's possible exit from the single currency union following elections this month, saying the rule was enshrined in article 140, paragraph 3 of the Lisbon Treaty !!!

Το δημοσίευμα του Spiegel το Σάββατο 3 Ιανουαρίου περί της αποφασιστικότητας της γερμανικής καγκελαρίας να ωθήσει τα πράγματα μέχρι την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αν μια αυριανή ελληνική κυβέρνηση δεν τηρήσει μέχρι κεραίας τα συμφωνημένα με την τρόικα, έκανε τις αγορές να “χορεύουν”. Ωστόσο, είχε και επιπτώσεις απρόβλεπτες, που μείωσαν την αξιοπιστία του.

Όχι γιατί αμφιβάλλει κανείς για την αδιαλλαξία με την οποία σκοπεύει να αντιμετωπίσει η Angela Merkel το “ελληνικόν ζήτημα”, ούτε γιατί αμφιβητεί κανείς το έγκριτο περιοδικό που κατεξοχήν αναλαμβάνει την “διαρροή” μηνυμάτων, τα οποία δεν επιθυμούν να προσυπογράψουν επίσημες πηγές. Αλλά γιατί αυτού του τύπου η απειλή αποβολής από την ευρωζώνη είχε πολιτικές “παράπλευρες απώλειες” που τη μετατρέπουν εντέλει σε “γκάφα”. Δεν εξηγείται αλλιώς η ομοβροντία δηλώσεων Ευρωπαίων ιθυνόντων, από τον Σοσιαλδημοκράτη αντικαγκελάριο Sigmar Gabriel μέχρι τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Martin Schultz και από τονMario Draghi (“δεν υπάρχει Σχέδιο Β στην νομισματική ενοποίηση) μέχρι τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Jirki Katainen, που έσπευσαν να ξορκίσουν το ενδεχόμενο του Grexit – τουλάχιστον με πρωτοβουλία των εταίρων.

Σαν τον Cortez ο οποίος έκαψε όλα του τα καράβια, πλην ενός, προτού προχωρήσει στην ενδοχώρα του Μεξικού, για να κατακτήσει το βασίλειο των Αζτέκων, έτσι και η ευρωπαϊκή νομισματική ένωση καθιερώθηκε ως διαδικασία “μη αντιστρεπτή”. Το αντίθετο θα αποτελούσε πλήγμα στην ιδέα της “όλο και στενότερης ένωσης” των κρατών-μελών, που τις τελευταίες δεκαετίες διαπνέει συνολικά το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης - αλλά επίσης αμφισβητείται όλο και πιο έντονα τα τελευταία χρόνια σε χώρες κομβικές, όπως η Βρετανία.

Θα αποτελούσε επίσης πλήγμα στην ίδια την αξιοπιστία του ευρώ – καθώς το “μη αντιστρεπτό” της νομισματικής ένωσης είναι ακριβώς αυτό για το οποίο ζητούν διαρκώς διαβεβαιώσεις οι αγορές εδώ και πέντε χρόνια, πιέζοντας προς κινήσεις περαιτέρω εμβάθυνσής της (ESM, τραπεζική ενοποίηση, δημοσιονομική ενοποίηση, μετατροπή της ΕΚΤ σε “δανειστή ύστατης ανάγκης” κ.ο.κ.).

Το ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της κρίσης η Γερμανία παρεμπόδισε, καθυστέρησε, άμβλυνε ή σχετικοποίησε, κατά το δύνατον, όλες αυτές τις κινήσεις (τουλάχιστον ως προς το σκέλος που αφορούν τη δική της αμετάκλητη δέσμευση σε όσα συνεπάγεται, οικονομικά και πολιτικά, μια νομισματική ένωση), υποδηλώνουν την επιθυμία να παραμείνει υπαρκτή, έστω και ως διαπραγματευτικό χαρτί, η “έξοδος κινδύνου” μιας πιθανής “αντιστροφής”.

Επιπλέον, η μελλοντική αρχιτεκτονική ενός κοινού εγχειρήματος 19 κρατών-μελών είναι πολιτικά αφόρητο να (ομολογείται ότι) εναπόκειται σε μονομερείς αποφάσεις του Βερολίνου, οι οποίες διαρρέουν υπό τύπον προεκλογικής προειδοποίησης στο Spiegel – όσο και αν είναι δεδομένος ο εξαιρετικά άνισος συσχετισμός εντός της ευρωζώνης. Είναι αφόρητο ιδίως για εκείνα τα κράτη-μέλη (π.χ. Γαλλία, Ιταλία), οι ηγεσίες των οποίων επικαλούνται συνεχώς τη συλλογικότητα και το μη αντιστρεπτό του εγχειρήματος, για να αντιμετωπίσουν ισχυρές αντιπολιτεύσεις που ζητούν ανάκτηση εθνικής δημοκρατικής και νομισματικής κυριαρχίας. Το ότι η Angela Merkel πιέζεται από την “Εναλλακτική για τη Γερμανία” δεν είναι λόγος για να προσφέρει επιχειρήματα στην Marine Le Pen και στον Beppe Grillo για τους οποίους η έξοδος από το ευρώ αποτελεί στόχο και όχι επαπειλούμενη ποινή.

Επειδή δε οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι η επίδειξη αποφασιστικότητας του Βερολίνου έναντι της Αθήνας έχει ως πραγματικό αποδέκτη τη Ρώμη, το Παρίσι και τη Μαδρίτη, που θα πρέπει να “σωφρονισθούν” ως προς τις δικές τους διεκδικήσεις χαλάρωσης, προκύπτει μια ενδιαφέρουσα αντίφαση. Αν η ακολουθούμενη συνταγή για την ευρωζώνη είναι επιτυχημένη, ποιός ο λόγος που η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία φθάνουν (εν μέσω ύφεσης και αποπληθωρισμού που επιδεινώνει το βάρος του χρέους) στα όρια των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών αντοχών τους; Και αν η ευρωζώνη είναι επαρκώς θωρακισμένη πια, ώστε να αποκόψει την Ελλάδα (παραδοχή που δεν μπορεί να επαληθευτεί ή μη παρά κατόπιν εορτής), ποιός ο λόγος της αποστολής προειδοποιητικών μηνυμάτων προς τους Λατίνους εταίρους - των οποίων τη φερεγγυότητα, έτσι και απωλεσθεί, κανείς μηχανισμός θωράκισης δεν μπορεί να αποκαταστήσει;

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΑΚΟΜΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ GREXIT !!!

ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΟΤΙ GREXIT ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Η TUI όμως, δηλαδή η μεγαλύτερη εταιρεία τουρισμού της Γερμανίας, δηλώνει ακόμη έτοιμη για αλλαγή νομίσματος στην Ελλάδα !!!

ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΟ GREXIT,  ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Και έχουν μάλιστα το θράσος να το δηλώνουν και δημόσια !!!
Έχουν αγράμματους συμβούλους και αναλυτές !!!
Αν είχαν διαβάσει τη Συνθήκη της Λισαβώνας (αρθ. 140, παρ. 3) και το άρθρο 50 της Συνθήκης της ΕΕ, θα είχαν αντιληφθεί ήδη από το 2009 ότι οι πιθανότητες του GREXIT είναι τόσες όσες το να πετάξει ο γάιδαρος !!!

ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!
ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ !!!
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ = ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ !!!
Που σημαίνει ΔΟΛΑΡΙΟ ΗΠΑ/ΕΥΡΩ = 1+ !!!
Δλδ κατάρρευση της εσωτερικής αγοράς της Γερμανίας που εισάγει πετρέλαιο και αέριο σε ΔΟΛΑΡΙΟ ΗΠΑ, αφού έχει 80% ενεργειακή εξάρτηση από τη ΡΩΣΙΑ !!! 


TUI: Η μεγαλύτερη εταιρεία τουρισμού της Γερμανίας έτοιμη για αλλαγή νομίσματος στην Ελλάδα
Διαβεβαιώνει τους πελάτες της ότι όχι απλώς δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, αλλά πολλά πακέτα θα είναι φθηνότερα από ό,τι μέχρι τώρα
Προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο αλλαγής νομίσματος στην Ελλάδα δηλώνει η TUI, η μεγαλύτερη εταιρεία τουρισμού της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt.
Η εταιρεία διαβεβαιώνει μάλιστα τους πελάτες της ότι όχι απλώς δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, αλλά πολλά πακέτα θα είναι φθηνότερα από ό,τι μέχρι τώρα.
«Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε νομισματική εξέλιξη. Tα συμβόλαια είναι έτσι δομημένα ώστε οι υποχρεώσεις πρέπει πάντα να πληρώνονται σε ευρώ, δηλώνει εκπρόσωπος της TUI στην εφημερίδα και επιβεβαιώνει ότι ο νέος αυτός νομισματικός όρος ισχύει για συμβόλαια με ξενοδόχους όλων των ευρωπαϊκών χωρών, με τους οποίους συναλλάσσεται η TUI. Το 2009 ο τότε επικεφαλής της TUI Γερμανίας Φόλκερ Μπέτχερ ήθελε να αναγκάσει μόνο τους Έλληνες επιχειρηματίες, όχι όμως τους Ισπανούς, Ιταλούς ή Πορτογάλους, κάτι το οποίο θα είχε ανεβάσει περαιτέρω την αντίδραση στην Αθήνα, λόγω της άνισης μεταχείρισης.

O GIANNI PITTELLA ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ !!! ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΕ MERKEL ΚΑΙ JUNCKER !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Διπλό χτύπημα σήμερα από τον GIANNI PITTELLA κατά ΜΕΡΚΕΛ και ΓΙΟΥΝΚΕΡ, στο πρωινό δελτίο ειδήσεων του RAI 1 !!!
Ζητά η διαπραγμάτευση με την Ελλάδα να περάσει από τη Γερμανία στην Κομισιόν, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση της  ΑΝΓΚΕΛΑΣ ΜΕΡΚΕΛ που παριστάνει τον ΣΕΡΙΦΗ της Ευρώπης !!!
Και ταυτόχρονα χαρακτηρίζει ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ την πρόταση ΚΑΤΑΪΝΕΝ, απαιτώντας από τον ΓΙΟΥΝΚΕΡ να τη διαψεύσει άμεσα !!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ;;;

Όχι μόνον υπάρχουν αλλά είναι και ισχυρότατες !!!
Ο GIANNI PITTELLA είναι ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, ηγέτης της ομάδας των 191 ευρωβουλευτών των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών και δημοκρατικών κομμάτων !!!
Είναι δηλαδή Πρόεδρος του ΓΑΠ, του Βενιζέλου, της Καϊλή και του Ανδρουλάκη, που αντί να συμμαχήσουν με τον πολιτικό τους προϊστάμενο στις Βρυξέλλες, προτίμησαν τις συμμαχίες του Βερολίνου με την ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ, επειδή τους κρατάει τυλιγμένους σε μια κόλα χαρτί για τις μίζες και τα σκάνδαλα SIEMENS και εξοπλιστικών !!!



Cara Angela Merkel, il negoziato con il nuovo Governo greco dovrà condurlo la Commissione europea, non la Germania. Il fatto che il centrodestra tedesco si comporti come uno sceriffo è non solo inaccettabile, ma soprattutto sbagliato. Questi atteggiamenti rischiano di produrre nei cittadini europei sentimenti di rabbia e di repulsione nei confronti dell'Unione europea. Inoltre, da un punto di vista politico, continuare a difendere ciecamente l'austerità favorirà soltanto i movimenti euroscettici ed eurofobici in tutta Europa. In vista delle prossime elezioni greche, come Socialisti&Democratici ci impegneremo invece a sostenere tutte le forze progressiste con l'obiettivo di avviare un nuovo corso in cui la disciplina fiscale sia unita alla flessibilità, agli investimenti, alla crescita e a misure volte a promuovere la giustizia sociale e l'occupazione. Se non facciamo questo, metteremo a rischio la tenuta della democrazia, anche in Grecia.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Il Commissario Katainen sta proponendo de facto di commissariare gli Stati membri minacciandoli di imporre loro sanzioni se questi dovessero rifiutarsi di implementare le riforme decise da Bruxelles. Chiedo al presidente Jean-Claude Juncker di smentire questo piano diabolico. Oltre ad essere illegale, sarebbe politicamente inaccettabile. Lo dico con chiarezza: un progetto di questo tipo porterebbe alla fine della Commissione Juncker. Si fermi Katainen prima che faccia danni irreversibili.

Ο GIANNI PITTELLA του Ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος (PDI) και ιδρυτής του Κινήματος LABORATORIO DEMOCRATICO (LabDem), που αποτελεί την πρώτη επίσημη ευρωπαϊκή συνεργασία του Κίνηματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, προκειμένου ο αγώνας κατά της ασυδοσίας του τραπεζικού συστήματος να καταστεί επίσημη ατζέντα του Ευρωκοινοβουλίου !!!


ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
11/08/2014 : Στα Κεντρικά Γραφεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, από αριστερά, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ και PASQUALE TORTELLA, επισημοποιούν τη συνεργασία των κινημάτων ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ και LABORATORIO DEMOCRATICO.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΡΤΟΥ, ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΘΕΑΜΑΤΑ !!!

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ !!!
Δήλωση-Βόμβα Μάκη Βορίδη : 
Να βγουν σε πλειστηριασμό ακόμα και οι πρώτες κατοικίες !!!



Δήλωση "βόμβα" του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, που είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες.
Στη δήλωση που έκανε στον Real fm, είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
"Εξαιτίας της κρίσης και της δύσκολης κατάστασης των νοικοκυριών θωρακίστηκαν οι οφειλές αλλά αυτό οδηγεί σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων. Κατανοητό το ζήτημα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η αποπληρωμή των οφειλών".

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ !!!

Πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να απαντήσει στην αστεία πρόκληση της ΝΔ για τις καταθέσεις !!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!
Διαβάστε ΕΔΩ για να τη μάθετε !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_15.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/10/blog-post_99.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/01/capitalgr.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/09/blog-post_288.html

Γιατί αν δεν  μπορείτε να απαντήσετε ούτε σε αυτό, τότε η Τρόικα θα σας φάει για πρωινό !!!
Ούτε στο μεσημέρι δεν θε φτάσετε !!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ «πυροβολεί» την κυβέρνηση για τις καταθέσεις

11 «καυτά» ερωτήματα προς τη ΝΔ
Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία με 11 ερωτήματα για τις καταθέσεις των πολιτών εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η Κουμουνδούρου αποφάσισε να «χτυπήσει» την κυβέρνηση στο θέμα των καταθέσεων των πολιτών, τομέα για τον οποίο ελέγχεται έως σήμερα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ως προς την επόμενη ημέρα των εκλογών, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση. 
Από τον τρόπο διατύπωσης των ερωτημάτων καθίσταται σαφές ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσει την αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση για το θέμα των καταθέσεων.

Τα 11 ερωτήματα έχουν ως εξής:

1. Είναι αλήθεια ή όχι ότι μεγάλος αριθμός πολιτών είδαν τις καταθέσεις τους να εξαφανίζονται για χρέη προς το δημόσιο; Πόσες τέτοιες κατασχέσεις έγιναν τα τελευταία 3 χρόνια για ποσά μέχρι 10.000, για ποσά 10.001 - 100.000; και πάνω από 100.000;

2. Είναι αλήθεια ή όχι, ότι το «ακατάσχετο» σε καταθέσεις μέχρι 1.500€, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ σε όσες περιπτώσεις είχε προηγηθεί αίτημα της εφορίας για κατάσχεση, από την ημερομηνία αίτησης του πολίτη για τον λογαριασμό; Πόσες περιπτώσεις αφορά αυτή η κατηγορία;

3. Είναι αλήθεια ή όχι ότι οι κατασχέσεις από τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη στο Δημόσιο, γίνονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του πολίτη από την Τράπεζα;

4. Είναι αλήθεια η όχι ότι κοινωνικά επιδόματα για πολίτες που ζουν πολύ πιο κάτω από το όριο της φτώχειας (π.χ. μαθητικό επίδομα σε οικογένειες με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 3.000!) κατάσχονται μέσω της διαδικασίας του αναγκαστικού συμψηφισμού για την πληρωμή χρεών στο Δημόσιο (π.χ. ΕΝΦΙΑ, εισόδημα κλπ.);

5. Είναι αλήθεια ή όχι ότι οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα είδαν τις επιστροφές φόρων εισοδήματος να κατάσχονται (μέσω της διαδικασίας του αναγκαστικού συμψηφισμού) για χρέη προς το Δημόσιο; Πόσες περιπτώσεις αφορούν αυτές οι κατασχέσεις;

6. Είναι αλήθεια ή όχι ότι οι αγρότες βλέπουν τις αποζημιώσεις για καταστροφές της παραγωγής τους (π.χ. λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία) να κατάσχονται (μέσω της διαδικασίας του αναγκαστικού συμψηφισμού) για χρέη προς το Δημόσιο; Πόσες περιπτώσεις αφορούν αυτές οι κατασχέσεις; 

7. Είναι αλήθεια ή όχι ότι για χρέη προς το Δημόσιο υπάρχουν εξωπραγματικά πρόστιμα, όπως:

-πρόστιμο 10% για 2 μήνες καθυστέρηση 
-πρόστιμο 20% για 12 μήνες καθυστέρηση 
-πρόστιμο 30% για 24 μήνες καθυστέρηση

χωρίς να εξετάσει κανείς την πραγματική αιτία της αδυναμίας πληρωμής, την αιτία του χρέους, την εισοδηματική κατάσταση κλπ.;

8. Είναι αλήθεια ή όχι ότι για χρέη προς το Δημόσιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προστασία της Α' κατοικίας; Πόσες εντολές κατάσχεσης έχουν εκδοθεί;

9. Είναι αλήθεια ή όχι ότι η αρχική διατύπωση του ΕΝΦΙΑ, όπως τον ψήφισαν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, προέβλεπε ότι για να έχεις απαλλαγή ή έκπτωση από τον φόρο, έπρεπε να μην χρωστάς σε Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία;

10. Είναι αλήθεια ή όχι ότι ψηφίστηκαν χαριστικές ρυθμίσεις στη Βουλή με τις οποίες χορήγησαν φορολογική ενημερότητα σε επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα που είχαν μεγάλα χρέη στο Δημόσιο; Πόσο είναι το συνολικό ποσό που οφείλουν όλοι αυτοί στο Δημόσιο;

SSL Certificates