.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

TV TΣΟΝΤΑ !!! ΜΗ Γ@Μ@ΤΕ ΤΟΣΟ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ !!! ΠΑΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ !!!

Γράφει ο Νίκος Μανεσιώτης
Ο Τράγκας, το γ@...ήσι και οι "ήσυχοι" ΣΥΡΙΖΑίοι !!!


Ο πανικόβλητος Τράγκας έδωσε παράσταση πάλι χθες. Μέχρι και με γ@μήσι απείλησε την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, αλλά, βρήκε τον μάστορα του. Γιατί του θύμισα την λαϊκή παροιμία "θα γυρίσει ο τροχός, θα γ@μήσει και ο λαός".
Και τώρα εκβιάζει την αρχισυντάκτρια του Extra με παραίτηση γιατί έκανε το λάθος και με κάλεσε στην εκπομπή του. Για αυτό με είχε δύο ώρες απομονωμένο στο δεύτερο στούντιο της εκπομπής και όταν με παρουσίασε δέκα λεπτά πριν το κλείσιμο της με προσφώνησε ως... οικονομολόγο. Στην ενόχληση μου για την δημοκρατική συμπεριφορά του επιχείρησε να αποδώσει την επιθετική στάση μου για να μειώσει την ουσία των επιχειρημάτων. Για να μην ακούσουν δε οι τηλεθεατές ότι το ζημιογόνο ΤΑΙΠΕΔ μας στοιχίζει 2,3 δις ευρώ τον χρόνο (αμοιβές προσωπικού και συμβούλων), ότι το ΤΧΣ σφυρίζει αδιάφορα στην επιστολή που στείλαμε στην Σακελλαρίου για την σκανδαλώδη διαχείριση του πακτωλού των εκατομμυρίων της διαφημιστικής καμπάνιας των κρατικών ακόμα Εθνικής και Πειραιώς, ότι ο Βωβός της χρεοκοπημένης εταιρείας του λαμβάνει αμοιβές μαζί με τα golden boys του 1,1 εκατ. ευρώ στο εννιάμηνο, μου έκλεισε τα μικρόφωνα.

Πανικός στην διαπλοκή

Ωρυόταν ο Τράγκας εναντίον του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο ώρες φωνασκούσε γιατί ο Τσίπρας θα επαναδημοπρατήσει τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, προκειμένου να βάλει μια τάξη στο χάος και να πληρώσουν επιτέλους για τις συχνότητες οι καναλάρχες, δύο ώρες τραμπούκιζε σε βάρος των καλεσμένων του από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί Τσίπρας και Σταθάκης ξεκαθάρισαν ότι θα ελεχθούν όλα τα δάνεια και τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών στα χρεοκοπημένα media της διαπλοκής. Κόπτονται οι Τράγκες για την Δημοκρατία, την πολυφωνία και την ελευθεροτυπία γιατί φοβούνται μήπως επιτέλους έρχεται η ώρα της Νέμεσις για όσα έχουν κάνει και ότι ο μη ελεγχόμενος Τσίπρας θα τελειώσει το πάρτι των νταβατζήδων.

Ευτυχώς αποχώρησαν
Την ώρα που σηκώθηκα να φύγω ευτυχώς αποχώρησαν οι δύο εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι, έντιμοι και σοβαροί ο Κώστας Ήσυχος, υποψήφιος στην Β΄ Αθηνών, και η Νίνα Κασιμάτη, υποψήφια στην Πειραιώς, ανέχτηκαν επί δύο ώρες τον προβοκάτορα παρουσιαστή. Αν είναι δυνατόν να επιχειρούν να κάνουν διάλογο και να εκφράσουν πολιτικό λόγο σε εκπομπή του Τράγκα. Αντί να τον καταγγείλουν για την συμπεριφορά του και να αποκαλύψουν τα κίνητρα της κωλοτούμπας του, του επέτρεπαν να τους ασκεί ψυχολογική, πολιτική και ιδεολογική βία. Ευτυχώς που αποχώρησαν όταν έφτασε ο Τράγκας στον πάτο του βούρκου να προσβάλει μια γυναίκα, μια κυρία.

Αλλάξτε επικοινωνιακή ρότα, σύντροφοι.
ΠΗΓΗ
http://www.fmvoice.gr/index.php/2012-09-12-05-26-13/news/2012-09-12-05-26-39/item/100608-%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%AE%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CE%B9
SSL Certificates