.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ
Ξέχασαν και ανάρτησαν στο "Διαύγεια" σε διαγωνισμό για την προμήθεια αδρανών υλικών την εξής φράση:«Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το» !!!





Μια απίστευτη γκάφα που εκθέτει ανεπανόρθωτα μια από τις πιο γνωστές δημοτικές Αρχές της Αττικής, αυτή του Δήμου Περιστερίου, αποκάλυψε έναν στημένο διαγωνισμό για την προμήθεια αδρανών υλικών.

Η ανάρτηση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Περιστερίου για την προκήρυξη διαγωνισμού στο σύστημα Διαύγεια περιείχε μια μικρή, αλλά σημαντική «παράλειψη». Στην 8η σελίδα, υπό τον τίτλο «Τεχνική Ικανότητα και Επαγγελματική Ικανότητα», όπου περιγράφεται πώς «αποδεικνύεται η τεχνική ικανότητα», έχει -ατυχώς για τους συντάκτες- «ξεχαστεί» η εξής φράση: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το»!

Οι αφηρημένοι συνεργάτες του Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος διανύει την τέταρτη θητεία του στον δημαρχιακό θώκο του Περιστερίου, «ξέχασαν» να αφαιρέσουν από το έγγραφο την επίμαχη φράση εσωτερικής συνεννόησης, προκειμένου η προμήθεια να ανατεθεί στους δικούς τους ανθρώπους.


πηγη: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates