.

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ: ΕΡΙΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗ HONDOS ΠΑΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ & ΑΦΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΕ !!!

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2003-2006
Ενώ για την μη πτωχευμένη Hondos Center AEE για τις ίδιες παραβάσεις...απλή σύσταση !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Λίγες ημέρες μετά την οριστική πτώχευση της Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού «θυμήθηκε» να ανακοινώσει ότι επιβάλλει στην εταιρία πρόστιμο ύψους 153.726 ευρώ για παραβάσεις της σε θέματα ανταγωνισμού, οι οποίες μάλιστα καταγράφηκαν πριν από 11 και πλέον χρόνια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η επιτροπή, η οποία λειτουργεί υπό την προεδρία του Δημήτρη Κυριτσάκη, επιδεικνύει απογοητευτικά αργά ανακλαστικά... Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι και πριν από λίγους μήνες είχε επιβάλει πρόστιμο στη Neoset, τρία χρόνια μετά την οριστική πτώχευση της εταιρίας.

Οσον αφορά τη Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα ΑΕΕ, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού έκρινε με ομόφωνη απόφασή της ότι η εταιρία συμμετείχε σε απαγορευμένη οριζόντια σύμπραξη περί καθορισμού τιμών λιανικής και ανταλλαγής εμπιστευτικών πληροφοριών για το χρονικό διάστημα από 1/7/2003 έως 30/06/2006. Eκρινε, επίσης, ότι η εταιρία Hondos Center AEE Πολυκαταστήματα παραβίασε, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, τις ίδιες διατάξεις για τον καθορισμό τιμών και της επέβαλε, κατά πλειοψηφία, σύσταση, ώστε αυτή στο μέλλον να μην προβαίνει προς το δίκτυό της, άμεσα ή έμμεσα, σε καθορισμό τιμών μεταπώλησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates