.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΑΘΟΣ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ !!! ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ !!!

ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ TΟΥ GAY PRIDE
Τι τις ήθελες ρε καψερέ προεκλογικά τόσες φωτογραφίες με παππάδες, αρχιμανδρίδες, δεσποτάδες, κλπ ;;;
Δεν σούφτανε μια με τον ΠΑΠΠΑ της ενορίας του Μαξίμου, δλδ τον ΝΙΚΟ ;;;




Νίκος Νικολόπουλος: Δεν έγινα υπουργός εξαιτίας του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου !!!

Στην πιθανή αντίδραση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπέτελ, αλλά και στην αντίδραση της ομάδας των 53, απέδωσε τη μη υπουργοποίησή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος, μιλώντας στον ραδοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, δήλωσε ότι «δεν υπήρξε η παραμικρή όχληση από την μεριά μου προς τους επικεφαλής των κομμάτων της συγκυβέρνησης για τη συμμετοχή μου στο υπουργικό συμβούλιο» και ότι ο ίδιος πληροφορήθηκε επισήμως «ότι η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν».

«Ως καλός λοιπόν στρατιώτης αντιμετώπισα αυτή την εξέλιξη με ψυχραιμία, συνεχίζοντας τον αγώνα με πάθος και ζέση τιμώντας για μια ακόμα φορά τα λοχιόσημά μου», είπε ο κ. Νικολόπουλος.

ΠΗΓΗ
http://www.topontiki.gr/article/144362/nikolopoylos-den-egina-ypoyrgos-exaitias-toy-prothypoyrgoy-toy-loyxemvoyrgoy#.Vgpe4xYY1oA.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates