.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ FAST TRACK Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Ψηφίζει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο, καταψηφίζει συγκεκριμένα άρθρα, ο Νίκος Νικολόπουλος !!!



Ο βουλευτής Αχαϊας επέλεξε τελικά μία ενδιάμεση λύση, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή
“Ναι” επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο, λέει τελικά ο Νίκος Νικολόπουλος. Θα καταψηφίσει ωστόσο συγκεκριμένα άρθρα όπως ανακοίνωσε στη Βουλή και ενημέρωσε στη συνέχεια μέσω twitter.

Ο βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μπροστά στο ενδεχόμενο να καταστεί η πρώτη απώλεια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Επέλεξε τελικά μία ενδιάμεση λύση, θέλοντας να δείξει ότι και στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά και διαχωρίζει τη θέση του από συγκεκριμένα μέτρα.

“Ως πολιτικός που θέλει να μείνει συνεπής στην εντολή του λαού και ως βουλευτής που ανήκει στην λεγόμενη κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά διατηρεί για τον εαυτό του το δικαίωμα να εκφράζει την αυτόνομη βούλησή του και τις αρχές του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, θα πω «ναι» επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο, διαφωνώντας παράλληλα με συγκεκριμένα άρθρα”, είπε ειδικότερα ο κ.Νικολόπουλος.

“Δεν μπορώ να υποστηρίξω μέτρα που σωρεύουν αβάσταχτα βάρη για τους πολίτες, οι οποίοι έχουν ήδη πληρώσει το βαρύ μάρμαρο της κρίσης και καλούνται πλέον να πληρώσουν και από… αυτά που δεν έχουν. Από την άλλη όμως, υποστηρίζω πλήρως τις μεταρρυθμίσεις, όπως για παράδειγμα είναι αυτές για το φυσικό αέριο, τις αστικές συγκοινωνίες, κλπ. Και πιστεύω ότι κάποια μέτρα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, η κυβέρνηση οφείλει να τα επανεξετάσει ή και να τα επαναδιαπραγματευθεί, υιοθετώντας αλλαγές που θα προστατεύουν τους αδύναμους”, συνέχισε, καταλήγοντας ποια άρθρα θα καταψηφίσει:

“Ενδεικτικά και μόνο, κάποια από αυτά τα σημεία στα οποία διαχωρίζω την θέση μου και πιστεύω ότι συνιστούν μετατόπιση από τις βασικές δεσμεύσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας, είναι όλες οι προβλέψεις με αναδρομική ισχύ για τις συντάξεις, η κατάργηση των απαλλαγών του ΕΝΦΙΑ, η μείωση των προστίμων για τις ενδοομιλικές συναλλαγές, η επαναφορά των ποινικών διώξεων για οφειλές στην εφορία, η αυστηροποίηση παραμέτρων για τις 100 δόσεις που μάλλον θα οδηγήσουν αρκετούς εκτός ρυθμίσεων.”




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates