.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ FUNDS !!!

ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΘΗΚΑΝ - ΕΙΠΕ - ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ EURO2DAY
Η διαχείριση και ο νέος νόμος για τα κόκκινα δάνεια είναι - είπε - ακόμη αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους δανειστές !!!



Δεν θα είναι έτοιμος εντός του Οκτωβρίου ο νέος νόμος για τα κόκκινα δάενια, λόγω της μη ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Σκληρή απάντηση στα ΜΜΕ που ερμήνευσαν τα λεγόμενά του ως ανοιχτό ενδεχόμενο να πωληθούν τα κόκκινα δάνεια των ελληνικών τραπεζών σε ξένα funds, έδωσε ο Γιώργος Σταθάκης. «Πρόκειται αποκλειστικά για φαντασιώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφων» δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, επικαλούμενος την ακριβή σχετική αναφορά από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης Τύπου:

«Α. ΓΚΙΤΣΗ («EURO2DAY – ΕΠΕΝΔΥΣΗ»): …Και το τρίτο είναι για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, που είναι και το μείζον πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Πότε θα καταθέσετε το νόμο και ποιος είναι ο σχεδιασμός; Και εάν θα πουληθούν τελικά σε ξένα funds;

Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ: Να ξεκινήσω από το τελευταίο. Να διαψεύσω την πληροφορία ότι θα καταθέσω νόμο μέχρι τέλος Οκτώβρη. Τα κόκκινα δάνεια είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς και όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση θα υπάρξει σχετική κατάθεση φυσικά του νόμου.
(…)
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Να επανέλθω λίγο; Δεν μου απαντήσατε αν θα πωληθούν δάνεια σε ξένα stress funds και δεν μιλάω μόνο για τα στεγαστικά ή τα καταναλωτικά, αλλά και για τα επιχειρηματικά.

Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ: Σας απάντησα ότι είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates