.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!! ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΑΘΑΚΗ-ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
Χθες, ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις πολιτικές πράξεις και τις επιλογές του, ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι διαθέτει στόφα μεγάλου ηγέτη αφού, αδιαφορώντας για το ρίσκο που ανέλαβε, κάλυψε πλήρως τον Σταθάκη και τον Φλαμπουράρη για το πόθεν έσχες !!!
Το απέδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν με τον Βαρουφάκη, αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλη την ευθύνη για τα εγκληματικά λάθη και τις γραφικότητες του πρώην ΥΠΟΙΚ !!!




ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ !!!

Διαβάζουμε σήμερα στην enikonomia.gr :

Πλήρη κάλυψη στους δύο υπουργούς της κυβέρνησης, τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκηκαι τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, που βάλλονται τις τελευταίες ημέρες για κενά στα «πόθεν έσχες» τους, έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την Αντιπολίτευση για σκανδαλολογία, τονίζοντας ότι δεν έχει βρει κανένα πραγματικό στοιχείο που να τεκμηριώνει φαινόμενα διαφθοράς. «Οι έλεγχοι και η κριτική πρέπει να είναι τεκμηριωμένοι πριν πάρουν αποφάσεις κάποια τηλεδικαστήρια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «δεν θα βάλει πλάτη» στη διαφθορά και τη διαπλοκή και ότι κανείς δεν θα είναι στο απυρόβλητο, ούτε και οι υπουργοί, εφόσον όμως υπάρχουν στοιχεία.
Ειδικά για την περίπτωση του κ. Σταθάκη, είπε ότι δεν μπορεί να βάλλεται ένας νεοεκλεγείς βουλευτής το 2012, επειδή έκανε ατελή δήλωση «πόθεν έσχες», την οποία στη συνέχεια διόρθωσε.

Επιτιθέμενος στην Αντιπολίτευση και ειδικότερα στην πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός είπε ότι τα ποσά αυτά φορολογήθηκαν, ενώ το 1 εκατ. μάρκα που πήρε ο Τσουκάτος από τη Siemens ήταν μαύρα. «Στο σπίτι του κρεμασμένου», πρόσθεσε, «δεν μιλάνε για σκοινί».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates