.

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΜΕΤΟΣ !!! ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ !!!


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ - ΚΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 
Συγχαρητήρια στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και στους αστυνομικούς στους οποίους απευθύνει τις ευχαριστίες του, που με την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά χρονικά επιχείρηση που πραγματοποίσαν στο Ρέθυμνο, τον συνέδραμαν να καταπνίξει την κινητοποίηση των βρωμιάρηδων και ξεδοντιάρηδων - όπως τους κατονομάζει - Πολιτών που, εκφοβισθέντες από την ΕΛ.ΑΣ., κλείστηκαν στα σπίτια τους, διευκολύνοντας έτσι το κοράκι να εκτελέσει την εντολή που έλαβε από την τράπεζα !!!



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
Δεκάδες αστυνομικοί στην τραπεζική επιχείρηση του Ρεθύμνου, την ώρα που δεν υπάρχει ούτε ένας αστυνομικός στο πλευρό του Πολίτη, εκεί που καθημερινά συντελούνται δεκάδες εγκλήματα κατά της ζωής και της περιουσίας μας. Ιδιαίτερα δε όταν τα εγκλήματα κατά της περιουσίας μας διαπράττονται από τις τράπεζες, όπου αστυνομία και εισαγγελικές αρχές τα δίνουν όλα προκειμένου να μην προσαχθούν με τη διαδικασία του αυτόφωρου στα δικαστήρια οι παρανομούντες τραπεζικοί υπάλληλοι, κλείνοντας τη σχετική διαδικασία στα αστυνομικά τμήματα !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ !!!
Για να συνειδητοποιήσετε ποιους συνδράμετε και υπέρ ποίων αθλίων υποκειμένων διαθέτετε τις δυνάμεις σας, παρέχοντας υπηρεσίες ασφαλείας στους ίδιους και στους αθλιότερους αυτών εντολείς τους.


Ειδικά δε οι Αστυνομικοί που είστε δανειολήπτες, συνεχίζοντας να ανέχεστε αυτή την παρακμιακή λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ., αργά ή γρήγορα θα ζήσετε τη στιγμή που συνάδελφοί σας θάρθουν να πετάξουν και εσάς τους ίδιους, τις γυναίκες και τα παιδιά σας, έξω από τα σπίτια σας.

Και μην τολμήσετε να δικαιολογηθείτε απαντώντας ότι κάνετε τη δουλειά σας ή ότι εκτελείτε άνωθεν εντολές, γιατί τη δουλειά τους έλεγαν ότι έκαναν και οι ταγματασφαλίστες στην Κατοχή, και κάποιοι συνάδελφοί σας βασανιστές στη Χούντα !!!
      

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates