.

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

(BINTEO) ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ !!!


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Το μόνο θετικό που συνεισέφερε στον δημόσιο διάλογο ο δικηγόρος κος Στεφανάκης είναι ότι, επιτέλους, μάθαμε ότι τα μνημόνια μας χρέωσαν με 325 Δις ευρώ !!!
Και πρέπει λέει να τα επιστρέψουμε αν καταδικαστεί ο Γεωργίου !!!
Ποιοι ρε Στεφανάκη ;;; Εμείς οι φορολογούμενοι ;;; Εμείς τα πήραμε ;;; 
Να τα επιστρέψουν αυτοί που τα πήραν !!! 
Και για να μάθουμε ποιοι τα πήρανε, να γίνει επιτέλους ο περιβόητος λογιστικός έλεγχος, που συνιστά και μνημονιακή υποχρέωση. Όχι όμως να επιστρέψουμε εμείς τα χρήματα που καταβρόχθησαν οι ελληνικές τράπεζες με τις ανακεφαλαιοποιήσεις και τις ενισχύσεις ρευστότητας, και οι ξένες τράπεζες, όταν με τα χρήματα του πρώτου μνημονίου, μας υποχρέωσαν να τις ξεφορτώσουμε από τα ελληνικά ομόλογα των χαρτοφυλακίων τους !!!



Έχει όμως και συνέχεια το παραλήρημα του μπαρμπαΣτεφανάκη !!!

Η Ελλάδα το 2010 - λέει ο ανεκδιήγητος - δήλωσε αδυναμία να πληρώσει 107 Δις ομόλογα του δημοσίου !!! 
Τι μας λες ρε μπάρμπαΣτεφανάκη ;;;  
Όλα τα ομόλογα που έπρεπε να πληρώσει η Ελλάδα το 2010 ήταν 25 Δις !!! 
Που τα βρήκες εσύ τα 107 ;;; 
Και όταν τα 25 αυτά Δις μας τα έδιναν οι αγορές, στις 25/01/2010, εμείς δεν τα πήραμε - γιατί έτσι μας είπαν ο Στρος Καν και ο Γεωργίου του ΔΝΤ -  για να καταφέρουν έτσι να μας βάλουν στα μνημόνια και να βάλει έτσι το ΔΝΤ το πόδι του στην ΕΕ !!! 
Και  συνεχίζει ο μπαρμπαΣτεφανάκης, ισχυριζόμενος ότι -  άκουσον-άκουσον (!!!) -  για τα δήθεν αυτά 107 Δις του 2010, έγινε το PSI+ !!! 
Τάχεις εντελώς χαμένα μπάρμπαΣτεφανάκη !!! 
Θα το στείλεις ισόβια το λαμόγιο με τις βλακείες που λες !!! 


Η διαδικασία του PSI+ αποφασίστηκε επίσημα στη σύνοδο των χωρών της Ευρωζώνης στις 21 Ιουλίου 2011, όπου προτάθηκε στους ιδιώτες κατόχους ελληνικών ομολόγων ένα πρόγραμμα ανταλλαγής του χρέους τους με νέα ομόλογα, μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας και με την προαιρετική αποδοχή κουρέματος 21% και, επειδή το πρόγραμμα αυτό απέτυχε, τον Οκτώβριο του 2011 αποφασίστηκε να προταθεί νέο πρόγραμμα που θα προέβλεπε κούρεμα άνω του 50%, ενώ οι σχετικές διαδικασίες έλαβαν χώρα τον Μάρτιο του 2012. 
Δεν έγινε κανένα PSI+ το 2010 !!!
Ξύπνα μπάρμπαΣτεφανάκη !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates