.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ !!!

Όσοι σκέφτονται να εφαρμόσουν την ίδια συνταγή και στην Ελλάδα, ας περιοριστούν στις μαννάδες τους, τις γυναίκες, τις αδελφές και τα παιδιά τους !!!
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΝΤΑΙ !
Είναι η πρώτη φορά που τα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό του ΑΕΠ της Ιρλανδίας !!!
Τα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες εκτόξευσαν το ΑΕΠ της Ιρλανδίας στο α΄τρίμηνο του 2014 στο +2,7%, ξεπερνώντας κατά πολύ τις εκτιμήσεις!
Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που λαμβάνονται υπόψη τα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες (πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών, λαθρεμπόριο). αλλά και οι δαπάνες στην έρευνα, για τον υπολογισμό του ΑΕΠ. 
Οι αναλυτές ανέμεναν το ΑΕΠ στο +1,2% έναντι -2,3% στο δ΄τρίμηνο του 2013. 
Σε ετήσια βάση, το ΑΕΠ αναπτύχθηκε με ρυθμό 4,1% έναντι 1,8% που ήταν η πρόβλεψη των αναλυτών. 
Τα στοιχεία για το ΑΕΠ στο δ΄τρίμηνο του 2013 αναθεωρήθηκαν στο -0,1% έναντι -2,3%. 
Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία, η αύξηση των εξαγωγών κατά 1,8% στήριξε την ανάπτυξη, ωστόσο στην εγχώρια οικονομία τα νέα δεν είναι καλά, καθώς η προσωπική κατανάλωση υποχώρησε κατά 0,1%. 
Η Ιρλανδία μπήκε στο μνημόνιο το 2010 και έλαβε βοήθεια ύψους 85 δις. ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την τραπεζική κρίση που προκάλεσε η στεγαστική «φούσκα» και βγήκε από αυτό τον Δεκέμβριο του 2013, μετά από μία τριετία σκληρής λιτότητας. 
ΠΗΓΗ
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates