.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο ΝΕΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ !!!

ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 3.000.000 !!! 

Ο 79χρονος Τζορτζ Κόναϊτ ζούσε σε μια καλύβα χωρίς θέρμανση και χωρίς νερό. Βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή και τότε αποκαλύφθηκε το μυστικό του: 

Ήταν πλούσιος αλλά ζούσε σαν άστεγος !
Στον τραπεζικό λογαριασμό του 79χρονου άνδρα βρέθηκαν 3 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Τζορτζ Κόναϊτ βρέθηκε νεκρός σε δασική περιοχή που ανήκε στην οικογένειά του, στην περιοχή Χάντσον Βάλεϊ της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με το περιοδικό Journal News in White Plains, ο 79χρονος ζούσε μια μοναχική ζωή.
Πριν από μερικά χρόνια, ο Κόναϊτ είχε αναγκαστεί να πωλήσει 130 στρέμματα εκ των συνολικά 800 που του ανήκαν για να πληρώσει ένα πρόστιμο στην εφορία ύψους 130.000 δολαρίων. Από την πώληση εκείνη, είχε πάρει τρία εκατ. δολάρια.
Ο Κόναϊτ δεν είχε επισκεφτεί ποτέ του οδοντίατρο και δεν είχε τηλέφωνο έως πρόσφατα όταν ο δικηγόρος του τον είχε πείσει να αγοράσει ένα κινητό «Περιπλανιόταν στο δάσος», δήλωσε ο αστυνόμος Μαρκ Έμα. «Φαίνεται ότι μάζευε και έκοβε μόνος του καυσόξυλα. Είχε ένα και μοναδικό φως. Το σπίτι του ήταν άνω κάτω. Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο».

Ο δικηγόρος του Κόναϊτ, Τόμας Ο'Κόνελ, δήλωσε ότι ο πελάτης του και οι δύο αδελφές του, οι οποίες είχαν πεθάνει μερικά χρόνια πριν, ζούσαν σε αυτό το κτήμα και δεν είχαν δουλέψει ποτέ. Όποτε χρειάζονταν χρήματα πωλούσαν και ένα μέρος της ιδιόκτητης περιοχής.
«Ήθελαν να μείνουν εκεί γιατί απολάμβαναν αυτόν τον τρόπο ζωής, της απομόνωσης και να περιβάλλονται από δέντρα και ελάφια και να κάνουν βόλτες στην περιοχή», δήλωσε ο Ο'Κόνελ. «Η μόνη τους υποχρέωση ήταν οι φόροι... Δεν ήθελαν να ασχολούνται με την κυβέρνηση. Απλά δεν ήταν συνεπείς στην αποπληρωμή των φόρων», είπε.
ΠΗΓΗ
http://www.toxwni.gr/kosmos/item/20745-o-pamftoxos-andras-pou-zoyse-se-kalyva-eixe-3-ekat-stin-trapeza

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates