.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

H AKTUA ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΩΣΕΙΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ALPHA BANK
Alpha Bank: Κοινή εταιρία με την Aktua για τη διαχείριση των Κόκκινων Δανείων !!!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Εταιρία που θα συστήσουν από κοινού η Alpha Bank με την ισπανική Aktua θα αναλάβει τη διαχείριση στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων που βρίσκονται σε καθυστέρηση, ύψους 11 δισ. ευρώ !!! 
Όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, εκτός από τα στεγαστικά και καταναλωτικά, το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας θα περιλαμβάνει και μικρά επιχειρηματικά δάνεια, τα οποία είναι σε καθυστέρηση ενός έτους ή και περισσότερο και θεωρούνται “βαθιά κόκκινα”.

Στις λύσεις που θα προτείνει η εταιρία αναμένονται το “κούρεμα” των οφειλών ή η πώληση του ακινήτου για λογαριασμό του δανειολήπτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο σχετικός φάκελος για την χορήγηση αδείας από την Τράπεζα της Ελλάδας είναι ήδη έτοιμος και η σύσταση της εταιρίας αναμένεται εντός του Ιουνίου.

Αν και η συμφωνία των δύο μερών έχει δρομολογηθεί εδώ και καιρό, η υλοποίηση της προϋπόθετε την αποσαφήνιση του θεσμικού πλαισίου για τη διαχείριση και την πώληση των “κόκκινων” δανείων”. Πλέον η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ανοίγει τον δρόμο, σηματοδοτώντας το άνοιγμα της αγοράς διαχείρισης προβληματικών χαρτοφυλακίων.

ΠΗΓΗ
http://www.bankwars.gr/alpha-bank-%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-aktua-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates