.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΣΕ CLUB ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ !!!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ
Tιμή και Δόξα στους πορτιέρηδες του club που πέταξαν έξω τους ελεγκτές : Η αντίσταση κατά του σαρδανάπαλου κράτους και των μηχανισμών του παίρνει διαστάσεις !!!



Η αντίσταση κατά του σαρδανάπαλου κράτους και των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι αποτελούν το στρατό κατοχής της καθεστωτικής εξουσίας, συνεχίζεται και ανεβάζει στροφές.

Η είδηση που ακολουθεί μάς κάνει περήφανους σαν Ελληνες πολίτες. Επιτέλους ο ελληνικός λαός ξυπνάει από την χειμέρια νάρκη.

Οπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” οι εργαζόμενοι στην «πόρτα» μεγάλου club της Ρόδου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους 4 ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Εσόδων να μπουν στο κατάστημα για να κάνουν φορολογικό έλεγχο.

-Φύγετε μην έχουμε άλλα…

Οι υπάλληλοι τους αρνήθηκαν την είσοδο λέγοντάς τους επιτακτικά ότι «εδώ δεν θα ελέγξετε τίποτα», ενώ συνέχισαν εκτοξεύοντας ευθείες απειλές: «Φύγετε, μην έχουμε άλλα…»

Μπροστά στον κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα οι τέσσερις υπάλληλοι αποχώρησαν άπραγοι, αλλά έκαναν κανονικά την έκθεσή τους για την άρνηση εισόδου, με αποτέλεσμα τώρα, το συγκεκριμένο κλαμπ να είναι το πρώτο υποψήφιο για λουκέτο και μάλιστα άνω των 48 ωρών.

Xέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Είμαστε βέβαιοι πως οι ηρωικοί πορτιέρηδες και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης θα βρούν τρόπο και το club να παραμείνει ανοιχτό και πρόστιμο να μην πληρώσουν.

Πρόκειται για μια πράξη αντίστασης σε ένα βαθιά διεφθαρμένο κράτος που καθημερινά δείχνει το αποκρουστικό του πρόσωπο. Που καθημερινά δείχνει το διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο πρόσωπό του. Ενα κράτος που σε κάνει να το σιχαίνεσαι και να μην θέλεις να του δώσεις ούτε τον εμετό σου.

Το ελληνικό κράτος μισεί όσους δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι που το υπηρετούν και νταβατζήδες που το ταίζουν. Εάν δεν ανήκεις σ΄αυτές τις δύο κατηγορίες πολύ δύσκολα θα τα βγάλεις πέρα.

Από αυτή την άποψη κάθε αντίσταση σ΄αυτό το κράτος και τα όργανά του είναι από μόνη της μια επαναστατική πράξη που αφήνει το σημάδι της στην ιστορία.

Ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε από άθλιες φορομπηχτικές κυβερνήσεις είναι απλά να μην πληρώνουν οι πολίτες τις υποχρεώσεις τους στο Δημόσιο. Οτι ακριβώς έκαναν και οι συριζαίοι όταν βρισκόντουσαν στην αντιπολίτευση. Ετσι κατάφεραν να γίνουν κυβέρνηση.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν οι ηρωικοί πορτιέρηδες του συγκεκριμένου club της Ρόδου πρέπει να τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση του δήμου κι όχι να είναι κατακριτέοι. Πρόκειται πράγματι για Κολοσσούς Αντίστασης στο διεφθαρμένο Κράτος…

Ο Μπακούνιν

ΠΗΓΗ
http://kourdistoportocali.com/read-this/timi-ke-doxa-stous-portierides-tou-club-pou-petaxan-exo-tous-elegktes/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates