.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ & ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ !!!

ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο Δ. ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΣΤΟ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ
Λέτε ψέματα !!! 
Δεκάδες ερωτήσεις έχω καταθέσει εναντίον σας, πριν ποτέ συναντηθούμε, απάντησε ο Νίκος Νικολόπουλος στον Δημήτρη Κοντομηνά !!! 



Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος με αφορμή τις συκοφαντίες του εξεταζόμενου μάρτυρα Δ. Κοντομηνά εις βάρος του Νίκου Νικολόπουλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο επιχειρηματίας Δημ.Κοντομηνάς περιέγραψε χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια στα Κόμματα και στα ΜΜΕ την πραγματικότητα.

Αυτή την πραγματικότητα που βιώνει χρόνια ο ελληνικός λαός και την χρηματοδοτεί παρά τη θέλησή του μέσα από αυτά τα θαλασσοδάνεια. Και αυτή η πραγματικότητα είναι εκείνη στην οποία ο ένας καναλάρχης κρατάει το πηλοφόρι ,ο άλλος τη λάσπη, ο τρίτος το μυστρί, ο τέταρτος τον ανεμιστήρα και πάει λέγοντας και λασπώνοντας.

Χθες στη Βουλή ο Δημ. Κοντομηνάς άσκησε την τέχνη στην οποία έχει διακριθεί χρόνια τώρα. Του απειλείν, λασπώνειν και εκβιάζειν...

Θύμα του ο πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Ε Νίκος Νικολόπουλος,

Ο Ν. .Νικολόπουλος του έδωσε ραντεβού στην Ευελπίδων ,στην οποία θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κλπ στον εν λόγω επιχειρηματία.

Πρόβλεψη χωρίς περιθώρια λάθους είναι ότι ο Ν. Νικολόπουλος θα είναι μόνος του στο ραντεβού αφού ο κ.Κοντομηνάς,όπως είπε και στη Βουλή θεωρεί ότι οι εισαγγελείς γράφουν και λένε "βλακείες".

Ερώτημα : Ο Δ. Κοντομηνάς είχε και διατηρεί στενές σχέσεις "χρυσού τύπου" με αυτούς που λένε και γράφουν "βλακείες" είτε της ορθίας ,είτε της καθημένης Δικαιοσύνης;

Στα όσα μεθ΄ όρκου ψευδή κατεγράφησαν στα επίσημα πρακτικά της Βουλής αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη»




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates