.

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΚΟΚΚΙΝΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Και αυτό που επιχειρείται τώρα στην πράξη, ανεπιτυχώς - δυστυχώς -  από την κυβέρνηση, δεν είναι η απελευθέρωση της πώλησης τους, αφού αυτή ισχύει ήδη, αλλά ο περιορισμός, στο ισχύον καθεστώς της πώλησης και μεταβίβασης όλων των δανείων, των πωλήσεων συγκεκριμένων κατηγοριών κόκκινων δανείων (στεγαστικά 1ης κατοικίας, κλπ...), με βάση τα κοινωνικά κριτήρια που επιχειρεί το οικονομικό επιτελείο να περάσει στο κουαρτέτο !!! 


Δυστυχώς, το επικοινωνιακό έλλειμμα της κυβέρνησης και η πρωτοφανής ασχετοσύνη περί το τραπεζικό σύστημα των εμπλεκομένων στη διαπραγμάτευση κυβερνητικών μανδαρίνων, επιτρέπουν στα ΜΜΕ να κάνουν το άσπρο, μαύρο, φορτώνοντας μάλιστα τους αφελείς κυβερνητικούς εταίρους με ενοχές και ευθύνες που δεν τους αναλογούν, αφού τις συγκεκριμένες αυτές νομοθετικές διατάξεις δεν τις δημιούργησαν αυτοί, αλλά τις βρήκαν ψηφισμένες από τους προηγούμενους.

Και κοντά στην κυβέρνηση, ακολουθούν και οι κάθε λογής άσχετοι τενεκέδες του διαδικτύου...........

............. από ανεπάγγελτους γιατρούς, μέχρι ζαχαροπλάστες, βενζινάδες, μοδίστρες και δημοσιογράφους, που σας ταϊζουν το σανό του ακριβώς αντίθετου από αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates