.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ : 140 ΔΙΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟ 2014 !!!

Ακόμη πιστεύετε ότι είναι μόνο 320 Δις το δημόσιο χρέος ;;;
Τότε γιατί πληρώνουμε, ξαναδανειζόμενοι, 140 Δις το χρόνο ;;;



Βαρεθήκαμε να το λέμε και να το γράφουμε :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/12/2015-21.html

Λήγουν, πέφτουν και ξανανανεώνονται ομόλογα του δημοσίου από τα 175 Δις που έχουν δοθεί ως εγγυήσεις στις τράπεζες, για άντληση ρευστότητας από ELA και ΕΚΤ !!!
Τα οποία, μπορεί να παρακολουθούνται εκτός προϋπολογισμού, σε ειδικό λογαριασμό στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αλλά στη λήξη τους πληρώνονται πάντα από τα έσοδα του προϋπολογισμού !!!
Που είναι κάθε χρόνο, όπως και το 2015, πλασματικός, αφού δεν περιέχει καμία πρόβλεψη για την εξυπηρέτηση και την ανανέωση των συγκεκριμένων ομολόγων, που κανείς δεν γνωρίζει πόσα τελικά είναι, αφού ο σχετικός σύνδεσμος στην ιστοσελίδα του ΟΔΔΗΧ είναι εκτός λειτουργίας από τον Ιανουάριο 2013 !!! 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Εν τω μεταξύ, κάθε ερώτηση σχετικά με το συγκεκριμένο αυτό ζήτημα, που κατατέθηκε στη βουλή, από διαφορετικά κόμματα και βουλευτές, παραμένει προκλητικά αναπάντητη από τους εκάστοτε Υπουργούς Οικονομικών !!!
Έχει πέσει σιωπητήριο !!!
Για να μας παραμυθιάζουν ότι το χρέος είναι βιώσιμο, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα είναι αληθινό και ότι το μνημόνιο οδήγησε την Ελλάδα σε success story !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates