.

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ EUROBANK !!!

Η EUROBANK παρανομεί προκλητικά, αρνούμενη να συμμορφωθεί σε προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Καρλοβασίου Σάμου !!!
ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ !!!
ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!
Συνεχίζουν να παρακρατούν παράνομα σύνταξη πολυτέκνου !!!
Καλούμε τον κ.ο ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΣΙΩΛΗ να επικοινωνήσει μαζί μας στο 210 5200452, προκειμένου να αναλάβουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την άμεση κατάθεση μήνυσης κατά των υπευθύνων της EUROBANK, προκειμένου να οδηγηθούν στα ποινικά δικαστήρια !!!




EUROBANK 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!

Του Αποστόλου Τσιώλη του Γεωργίου και της Χρυσαυγής κατοίκου Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου Σάμου (Εργατικές Κατοικίες Τ.Θ. 5)Τ.Κ. 83200

Καρλόβασι 04 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣ: Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνιο Σαμαρά.

Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη.

Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αθανασίου Χαράλαμπο.

Κοινοβουλευτικά Κόμματα – Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε.)

ΘΕΜΑ: Μη Συμμόρφωση της Τράπεζας EurobankErgasiasA.E. σε Προσωρινή Διαταγή του Ειρηνοδικείου Καρλοβάσου Σάμου.

ΣΧΕΤ.: α. Εκθέσεις Επίδοσης με Αριθμούς 1114 και 1115.

β. Επιστολή ΑποστόλουΤσιώλη προς την EurobankErgasias της 03 Νοε 2014.

γ. Μισθοδοσία Αποστόλου Τσιώλη μηνών ( Αυγ.,Σεπ.,Οκτ.,Νοε.και Δεκ. 2014).

κ. Πρωθυπουργέ

Σας αποστέλλω συνημμένα τα (α,β) και (γ) σχετικά που αφορούν σε διαταγές της Ειρηνοδίκου Καρλοβάσου,επιστολή μουπρος την τράπεζα EUROBANK καθώς και τη μισθοδοσία μου τα οποία δεικνύουν τη μη συμμόρφωση του εν λόγω Τραπεζικού ιδρύματος με την Ελληνική Νομοθεσία, συνεχίζοντας αυθαιρέτως να παρακρατά από τη σύνταξή μου, παρά την παρέλευση πέντε μηνών τη μηνιαία δόση δανείου που υφίστατο πριν τη ρύθμιση δηλαδή μηνιαίως το ποσό των 226,13 € και συνολικά μέχρι σήμερα το ποσό των 1130,65 €.

Οι επιπλέον ενέργειές μου μέχρι σήμερα για την αποκατάσταση του ανωτέρω ποινικού τους αδικήματος όπως ενημερώθηκα ήταν οι εξής:

α. Προφορική και έγγραφη ενημέρωσή μου προς την Τράπεζα χωρίς να λάβω απάντηση.

β. Αίτηση για την προστασία μου προς το Ειρηνοδικείο Καρλοβάσιου το οποίο με παρέπεμψε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου λόγω αρμοδιότητας.

γ. Αίτηση αποσταλείσα με FAX αλλά και ταχυδρομικώς με όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους χωρίς να λάβω απάντηση.

δ. Επίσκεψη στο Γραφείο της κ. Εισαγγελέως Σάμου η οποία με ενημέρωσε ότι πρέπει να υποβάλλω μήνυση κάτι το οποίο δεν μπορώνα πράξω λόγωυψηλού κόστους και οικονομικής μου αδυναμίας.
Κατόπιν των ανωτέρω που ως φαίνεται δεν δόθηκε λύση αναγκάζομαι να προσφύγω σε εσάς ζητώντας σας να αποκαταστήσετε την αδικία και να προστατεύσετε την πολύτεκνη οικογένειά μου όπως το Σύνταγμα και οι Νόμοι του κράτους ορίζουν.

Αλήθεια πως θα αντιμετωπιζόμουν τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά μουαπό την Τράπεζα αλλά και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς αν η δικαστική απόφαση ήταν εναντίον μου;

Τέλος σας ενημερώνω ότι και άλλοι συνάδελφοί μου έχουν ανάλογη αντιμετώπιση από το ανωτέρω πιστωτικό ίδρυμα.

Με σεβασμό

Απόστολος Γ. Τσιώλης
ΠΗΓΗ
http://olympia.gr/2014/12/05/%CE%B7-eurobank-%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B3%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%8D/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates