.

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ 20.000 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ !!!

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ
Ερρίκος Ντυνάν: «Γερούν γερά» με 3μηνη αργομισθία 60.000 ευρώ ο Λιαρόπουλος !!!




Μία αρκετή καλή σύμβαση η οποία εγείρει πολλά ερωτηματικά φέρεται να είχε υπογράψει με το Ερρίκος Ντυνάν στα τέλη του 2011 ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Λυκούργος Λιαρόπουλος.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το documentonews.gr, ο «Γερούν γερά» ή κατά κόσμον Λυκούργος Λιαρόπουλος φέρεται να εισέπραξε περί τα 60.000 ευρώ για μόλις τρεις μήνες παροχής υπηρεσιών ως «ειδικός σύμβουλος» στο Ερρίκος Ντυνάν. Με τα 15.000 ευρώ να τα λαμβάνει μάλιστα και ως προκαταβολή.



Η σύμβαση υπεγράφη στις 03/11/2011 μεταξύ του Ερρίκος Ντυνάν και της εταιρείας «Λ. Λιαρόπουλος και Σια ΕΕ», της οποίας «διαχειριστής» εμφανίζεται ο κ. Λιαρόπουλος. Με αυτή, η συγκεκριμένη εταιρεία αναλάμβανε «καθήκοντα – έργο Ειδικού Συμβούλου επί οικονομικών κα εργασιακών θεμάτων».

Πιο αναλυτικά η συγκεκριμένη εταιρεία αναλάμβανε να επιλύσει διάφορα εργασιακά θέματα, «να ερευνήσει το θέμα των οφειλών του Νοσοκομείου προς το Ερρίκος Ντυνάν», «να προβεί σε πλήρη έλεγχο σε ότι αφορά τις απαιτήσεις του Ερρίκος Ντυνάν προς τα ασφαλιστικά ταμεία και να προτείνει λύσεις για την είσπραξή τους», καθώς επίσης και να επανεξετάσει συμβάσεις με άλλα ασφαλιστικά ταμεία.

Η διάρκεια της σύμβασης ήταν χρονικής διάρκειας τριών μηνών και το συνολικό της κόστος άγγιξε τα 60.000 ευρώ. Από αυτά τα 15.000 κατεβλήθησαν ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα 45.000 σε τρεις δόσεις των 15.000 ευρώ. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα καλή αμοιβή δεδομένου ότι αφορά παροχή εργασιών μόλις για τρεις μήνες η οποία εγείρει πολλά ερωτηματικά.
Σύμφωνα με καταγγελίες προς το documentonews.gr, για μία παρόμοια σύμβαση που υπεγράφη με την PricewaterhouseCoopers η εταιρεία εισέπραξε σημαντικά χαμηλότερο τίμημα, ενώ η σύμβαση περιείχε και ρήτρα αμοιβής σε περίπτωση επιτυχίας. Κάτι που στην προκειμένη σύμβαση δεν υπήρξε.

Επίσης αν και η σύμβαση περιγράφει ορισμένα ζητήματα τα οποία θα αναλάμβανε να διευθετήσει η συγκεκριμένη εταιρεία, εντούτοις σε γενικές γραμμές κρίνεται από καλά γνωρίζοντες ως ασαφής.


ΠΗΓΗ
http://www.documentonews.gr/article/errikos-ntynan-geroyn-gera-kai-stoys-misthoys-60000-eyrw-gia-3-mhnes-gia-ton-liaropoylo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates