.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΥΛΑΚΗ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΗ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤ !!!
Χρέωσαν όλους τους Έλληνες με πανάκριβα, παράνομα και καταχρηστικά στεγαστικά, επιχειρηματικά & καταναλωτικά δάνεια & πιστωτικές κάρτες, για να μπορούν από τα έσοδα τους να καλύπτουν τις μαύρες τρύπες από τα θαλασσοδάνεια της διαπλοκής !!!
Έτρεχαν για το περίφημο ¨ΚΛΑΣΜΑ" επί 10 ολόκληρα χρόνια οι επίορκοι τραπεζίτες !!!
ΚΛΑΣΜΑ = ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ / ΔΑΝΕΙΑ !!!

Έτσι, κάθε φορά που σκάγανε τα θαλασσοδάνεια της διαπλοκής, άνοιγαν τις στρόφιγγες του δανεισμού στον κοσμάκη, υπερχρεώνοντας μικρομεσαίους, υπαλλήλους, συνταξιούχους, άνεργες νοικοκυρές και φοιτητές, για να αυξάνουν με ΔΟΛΟ τον παρονομαστή του ΚΛΑΣΜΑΤΟΣ και να εμφανίζουν στα βιβλία τους ως δήθεν υγιές το δανειακό τους χαρτοφυλάκιο, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ κατ' επάγγελμα και κατ'εξακολούθηση την ΕΚΤ & το Ελληνικό Δημόσιο, με την ΑΝΟΧΗ της ΤτΕ και των Διοικητών της, που έκαναν πλάτες στους πρώην συναδέλφους τους στις διοικήσεις των 4 συστημικών τραπεζών !!!

Μετά ήρθε το 2008, το 1ο πακέτο διάσωσης του Αλογοσκούφη και το 1ο Μνημόνιο, που βάφτισε την κρίση των τραπεζών ως δήθεν δημοσιονομική, για να φορτώσει τα χρέη του τραπεζικού συστήματος στους φορολογούμενους !!!



Δεν είχαν όμως υπολογίσει ότι θα ερχόμασταν και εμείς, το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Διαβάστετα όλα στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών, το Νο 1 BEST SELLER του διαδικτύου, με περισσότερες από 1.200.000 αναγνώσεις μέχρι σήμερα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.scribd.com/doc/193167384/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%8E%CE%BD



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΔΩ :


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates