.

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ !!!

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΩΝ - ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει ξεκινήσει ήδη τις διασταυρώσεις των στοιχείων του αρχείου κυκλοφορούντων οχημάτων με τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιριών. Έτσι λοιπόν, τα πρώτα πρόστιμα, έφθασαν στα χέρια των ιδιοκτητών ανασφάλιστων οχημάτων !!!



Στο κυνήγι όσων ιδιοκτητών Ι.Χ. κυκλοφορούν με ανασφάλιστα οχήματα βγήκαν και επίσημα πλέον οι ελεγκτικές υπηρεσίες του κράτους, με τους παραβάτες να αντιμετωπίζουν βαριά πρόστιμα. Σύμφωνα με την απόφαση της αρμόδιας υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, το πρόστιμο θα είναι ύψους 250 ευρώ για τους οδηγούς ανασφάλιστων οχημάτων. 




Αρκετοί τα έλαβαν διαπιστώνοντας ότι πρέπει να πληρώσουν 250 ευρώ προκειμένου να μην χάσουν την άδεια κυκλοφορίας που είναι το επόμενο βήμα αν δεν πληρωθεί το πρόστιμο. Και βέβαια έχουν την υποχρέωση να ασφαλίσουν το αυτοκίνητο, γι’ αυτό και σπεύδουν στους Ασφαλιστές τους.
ΠΗΓΗ
http://geraniablog.blogspot.gr/2017/06/blog-post_152.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates