.

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 !!!

Θέλει να τιμωρήσει τον ΓΑΠ επειδή, αφού πρώτα παρέδωσε την Ελλάδα στα νύχια της διεθνούς κερδοσκοπίας και την οδήγησε στο Μνημόνιο, τώρα έχει το θράσσος να ιδρύσει και κόμμα, υπερασπιζόμενος τα εγκλήματα που διέπραξε μαζί με τους Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου και Προβόπουλο !!!

ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ;;;
Την έχετε ήδη έτοιμη και μάλιστα με πόρισμα, που εκκρεμεί επί 4 ολόκληρα χρόνια στην προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Η επίσημη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ με τη δημιουργία του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου συνεπιφέρει γενικότερες πολιτικές εξελίξεις !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Μια από αυτές είναι η αναβίωση της συζήτησης για Εξεταστική Επιτροπή με θέμα το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο. 
Υπενθυμίζεται ότι αυτή την είχε προτείνει και μάλιστα με έμφαση και δεσμευτικό τρόπο πριν τις εκλογές του 2012 ο Αντώνης Σαμαράς, για να την... ξεχάσει αμέσως μετά, όταν χρειάστηκε τις ψήφους του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία. Έκτοτε τα Μέσα Ενημέρωσης που στήριζαν την απερχόμενη συγκυβέρνηση, φρόντισαν ώστε η δέσμευση Σαμαρά να... ξεχαστεί.

Τώρα, όμως, η ανακοίνωση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, επιτρέπει στον Ευάγγελο Βενιζέλο να εμφανισεί τον μεγάλο εσωπαραταξιακό του αντίπαλο ως "τον άνθρωπο που μας έβαλε στο Μνημόνιο", και να κρατήσει για τον εαυτό του την εικόνα εκείνου που "συντελεί ώστε να βγούμε από το Μνημόνιο".

Συνεπώς στις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να δούμε μια επιχείρση ταύτισης του Παπανδρέου με το Μνημόνιο και του Βενιζέλου με την προσπάθεια απεμπλοκής από αυτό. Και μετά τις εκλογές, ανάλογα και με τις πολιτικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν τότε, το ΠΑΣΟΚ θα συναινέσει, αν δεν πρωταγωνιστήσει, στη δημιουργία Εξεταστικής Επιτροπής για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/political-parties/story/539908/me-protovoylia-pasok-exetastiki-gia-to-mnimonio#ixzz3NlDoXArn

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates