.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΕΣΚΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ALEXA !!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!!

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ALEXA ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
Σύσταση εγκληματικής συμμορίας που αλλοιώνει τις επισκεψιμότητες !!!
Πως ένας διαφημιζόμενος μπορεί να καταστραφεί εάν πιστέψει τις μαϊμού πρωτιές και τα xlάκια !!!




Με τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής συμμορίας στο διαδίκτυο, η οποία ανάμεσα στα άλλα συμπεριλαμβάνει εκείνο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της φοροδιαφυγής, φλερτάρουν τα μέλη της σκοτεινής μπίζνας (που έστησαν κάποιοι παρακμιακοί τύποι οι οποίοι δηλώνουν πρώην εργαζόμενοι της Yahoo) με αιχμή του δόρατος σελίδα στο facebook με πάνω από 550.000 “φίλους”.

Η συγκεκριμένη ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, έναντι συνδρομής που κυμαίνεται από 1.000 έως 2.000 ευρώ το μήνα (πρόκειται για μάυρο χρήμα στο μεγαλύτερο μέρος του) αναλαμβάνει την “προώθηση” των αναρτήσεων από διάφορα sites στην ιστοσελίδα της στο facebook.

Ποιοι είναι αυτοί που πληρώνουν τέτοιου είδους συνδρομές; Με κάποιες εξαιρέσεις οι ιδιοκτήτες των sites που εμφανίζονται στις 50 πρώτες θέσεις της Alexa.

Η ομαδούλα κονομάει χοντρά μάυρα λεφτά και οι ιδιοκτήτες των sites πουλάνε τις πλασματικές θέσεις στην λίστα της Alexa στα media shops!

To αποτέλεσμα στο τέλος της μέρας είναι να καταστρέφονται οικονομικά οι επιχειρηματίες-διαφημιζόμενοι που πείθονται από τους διαφημιστές τους να βάλουν διαφήμιση στους δήθεν 50 “πρώτους” της Αlexa!

Πολλά σεσημασμένα ονόματα της εγχώριας τηλεδημοσιογραφίας και όχι μόνο που υποδύονται τους ιδιοκτήτες sites έχουν προσφύγει στην συγκεκριμένη ομάδα-συμμορία για να φουσκώσουν την ανύπαρκτη στην πραγματικότητα επισκεψιμότητά τους.

Το συγκεκριμένο παραμάγαζο του διαδικτύου είναι ένα από τα πολλά που έχουν στηθεί (εξαιρούμε την αθλιότητα με τα ρομποτάκια) ώστε να αλλοιώνουν έναντι συνδρομής την επισκεψιμότητα των sites.

Εχουμε να κάνουμε με σκάνδαλο το οποίο μπορεί να οδηγήσει στη φυλακή την συμμοριούλα με όλη την ανθολογία του ποινικού κώδικα. Στο μεταξύ θα πρέπει να ενημερωθούν οι διαφημιζόμενοι και τα media shops. Θα επανέλθουμε.

ΠΗΓΗ

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-25/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates